Анечка1979• 26 мая 2022
внутренний жир перетопить на медленном огне. предварительно порезать кубиками 5на 5 мм
Анечка1979• 26 мая 2022
автор, когда будете покупать- разворачивайте и нюхайте. а то смалец будет вонючий
Ответ дляЕлена 2016
девочки объясните зачем топить ’смалец’...это же яд для организма.
Топлять для того, щоб зберігати. Про яд смішно. На смальці смажити корисніше, ніж на олії, у нього темпа димлення набагато вища і тому не утворюються канцерогенні речовини.
І не подобається - не їжте))))
І не подобається - не їжте))))
Елена 2016• 26 мая 2022
Ответ дляHeksa
Топлять для того, щоб зберігати. Про яд смішно. На смальці смажити корисніше, ніж на олії, у нього темпа димлення набагато вища і тому не утворюються канцерогенні речовини.
І не подобається - не їжте))))
І не подобається - не їжте))))
я не хочу вас обидеть, я профессиональный спортсмен - 21 год отдано спорту, докажите мне что смалец здоровая пища... ну это утопия.
Ответ дляЕлена 2016
я не хочу вас обидеть, я профессиональный спортсмен - 21 год отдано спорту, докажите мне что смалец здоровая пища... ну это утопия.
Ви мене не ображаєте.
Ви спортсмен, а не нутріціолог, біохімік, фізіолог або дієтолог))))
Порівняйте температуру димлення у олії та смальцю. От і все. З тваринними жирами зрівняється хіба кокосова олія.
Ви спортсмен, а не нутріціолог, біохімік, фізіолог або дієтолог))))
Порівняйте температуру димлення у олії та смальцю. От і все. З тваринними жирами зрівняється хіба кокосова олія.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу