Рябушка Ку• 12 ноября 2022
Горе-хозяйка(( Зробила сінабони, але випікти не встигла.
Я і не дивуюсь, бо у мене все через сраку)) прокинулась з думкою о булках з корицею. Ось тобі і булки 😂
Блін, що робити? Вже тісто з начинкою, куди його в холодильник?
Блін, що робити? Вже тісто з начинкою, куди його в холодильник?
Колдунья-вещунья• 12 ноября 2022
Да, поставьте противень в холодильник
Потом выпечете
Все будет норм )
Потом выпечете
Все будет норм )
6
Не гоню• 12 ноября 2022
Я б у морозильник поставила. Бо у холодильнику тісто буде продовжувати підходити і киснути.
Доволі часто замішую на пиріжки подвійну порцію і половину заморожую.
Доволі часто замішую на пиріжки подвійну порцію і половину заморожую.
1
Мадам Тю-лю-лю• 12 ноября 2022
Если свет еще сегодня дадут,достаточно холодильника.За 4 часа не прокиснет
1
Не гоню• 12 ноября 2022
Ответ дляАтланта
Вы замораживаете уже обмятое тесто, или первый раз подошедшее?
Повністю готове до начинки.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу