Я такая боевая• 04 декабря 2022
Як уникнути високих шапок на мафінах?
Вперше робила. Шапки високі і негарні, скажем так.
Який секрет, щоб мафіни були рівномірно підняті?
Випікала при 180°, буквально в перші 15хв шапки вже як пізанська вежа стали )))
Який секрет, щоб мафіни були рівномірно підняті?
Випікала при 180°, буквально в перші 15хв шапки вже як пізанська вежа стали )))
Уси Пуси• 04 декабря 2022
Не знаю чи працює це з наливним тістом, але в бісквітах шпажкою від центра ’малюють’ спіраль, заглиблюючи шпажку десь на сантиметр. А ще краще різко крутанути декілька раз форму, тоді бісквіт рівний прирівний)
1
Уси Пуси• 04 декабря 2022
Ще режим має значення. Якщо Ви виставили конвекцію, то вона Вам швидко підсушила верхушку, яка перестала бути еластичною і рівномірно рости. Я б спочатку давала тільки нагрів низу, а тісто в формочках, перед посадкою забризкала водою з пульвера. Ще можна прикрити верх пекарським папером, а потім зняти. Треба експерементувати)
1
автор
Я такая боевая
• 04 декабря 2022
Ответ дляБяки-козяки
Дайте мені будь ласка рецепт, мені дуже гарні
Робила пів порції по цьому рецепту, 6 мафінів вийшло) дуже смачні, як постояли пару годин. Але ці горбики на них))) смішні
автор
Я такая боевая
• 04 декабря 2022
Ответ дляЕдиная страна!
Дайте рецепт будь ласка.
Зроблю. Мені таке підходить.
Зроблю. Мені таке підходить.
Вище дала) дуже смачні вийшли)
Але наступного разу буду слідувати рекомендаціям тут,може вийдуть візуально кращі)
Але наступного разу буду слідувати рекомендаціям тут,може вийдуть візуально кращі)
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу