База_птеродактилей• 10 декабря 2022
Какое особенное блюдо вы готовите на Рождество и Новый год?
Что то такое, что символ праздника.
Репетиторша• 10 декабря 2022
Ответ дляZelenkа
Символи святів у вигляді жратви - то совковий пережиток, коли палку ковбаси, банку горошку і шпроти в олії берегли ’на празнік’. Зараз все це давно всі понаїдались, олів‘є став повсякденним салатом.
Я готовлю оливье раз в год) и шубу обязательно
28
Интеллектуальные оладьи• 10 декабря 2022
Олів´є, напевне
Та у нас на всі свята стандарт
Син замовляє олів´є, пельмені або наполеон
Чоловік вареники або шоколадний торт
Та у нас на всі свята стандарт
Син замовляє олів´є, пельмені або наполеон
Чоловік вареники або шоколадний торт
4
автор
База_птеродактилей
• 10 декабря 2022
Ответ дляZelenkа
Символи святів у вигляді жратви - то совковий пережиток, коли палку ковбаси, банку горошку і шпроти в олії берегли ’на празнік’. Зараз все це давно всі понаїдались, олів‘є став повсякденним салатом.
тому i питаю, бо нiчого на свята не бережемо, нічим не голодні, а креветку чи ікру імо і у будні дні
2
Поддакиваю иногДА• 10 декабря 2022
Ответ дляZelenkа
Символи святів у вигляді жратви - то совковий пережиток, коли палку ковбаси, банку горошку і шпроти в олії берегли ’на празнік’. Зараз все це давно всі понаїдались, олів‘є став повсякденним салатом.
Тим не менш я вже чекаю на 1 січня - роблю собі каву та беру величезну тарілку Олів’є, бутерів з ікрою, шубу та насолоджуюсь поки всі сплять🙈
І я 52 кг якщо шо))
Але люблю я це))
І я 52 кг якщо шо))
Але люблю я це))
40
Ответ дляБаза_птеродактилей
тому i питаю, бо нiчого на свята не бережемо, нічим не голодні, а креветку чи ікру імо і у будні дні
Пару років тому із подружкою якраз про це говорили. І це ДОБРЕ! Бо як згадаю, як я любила розсіл з-під горошку пити, цілий рік чекати) Уявіть це якось пояснити нашим дітям)))
Берегти на свята треба не жратву, то совок так привчив, що ’вкусное - на потом’. В мене книга є ’Культура питания’, то ми, згідно неї, буржуїни. Прикро, що досі є прив‘язка ’смачненьке на свята’, навіть зараз, під час війни. Коли йобне ракетою завтра, а ти ту сьомгу беріг на новий_год...
Берегти на свята треба не жратву, то совок так привчив, що ’вкусное - на потом’. В мене книга є ’Культура питания’, то ми, згідно неї, буржуїни. Прикро, що досі є прив‘язка ’смачненьке на свята’, навіть зараз, під час війни. Коли йобне ракетою завтра, а ти ту сьомгу беріг на новий_год...
28
Интеллектуальные оладьи• 10 декабря 2022
Зараз я сказала, щоб забули про пєльмєні, я таке не готую
Чоловік замовив вушка, син - цзяоцзи
Чоловік замовив вушка, син - цзяоцзи
2
Ответ дляПоддакиваю иногДА
Тим не менш я вже чекаю на 1 січня - роблю собі каву та беру величезну тарілку Олів’є, бутерів з ікрою, шубу та насолоджуюсь поки всі сплять🙈
І я 52 кг якщо шо))
Але люблю я це))
І я 52 кг якщо шо))
Але люблю я це))
А, то я так само, як всі) Я за те, що олів‘є захотіла посеред літа, пішла все купила, нарізала, сиджу їм) Шубу завтра буду робити, якраз купила оселедець. НР - то вихідні, коли ти жереш тупо, як свинка і лежиш
4
Поддакиваю иногДА• 10 декабря 2022
Ответ дляZelenkа
А, то я так само, як всі) Я за те, що олів‘є захотіла посеред літа, пішла все купила, нарізала, сиджу їм) Шубу завтра буду робити, якраз купила оселедець. НР - то вихідні, коли ти жереш тупо, як свинка і лежиш
Та я теж роблю як захочеться, але 1 січня воно все одно мені якось особливо смакує🙈
12
Ответ дляПоддакиваю иногДА
Та я теж роблю як захочеться, але 1 січня воно все одно мені якось особливо смакує🙈
І мені) Я з язиком вареним роблю:)
Ще зварю холодець, бо останній раз на Великдень заморочилась. І коли на гаряче пюре зверху холодець, а ще зверху намазати вінницьким хріном, і під стопісят...
Ще зварю холодець, бо останній раз на Великдень заморочилась. І коли на гаряче пюре зверху холодець, а ще зверху намазати вінницьким хріном, і під стопісят...
16
Поддакиваю иногДА• 10 декабря 2022
Ответ дляZelenkа
І мені) Я з язиком вареним роблю:)
Ще зварю холодець, бо останній раз на Великдень заморочилась. І коли на гаряче пюре зверху холодець, а ще зверху намазати вінницьким хріном, і під стопісят...
Ще зварю холодець, бо останній раз на Великдень заморочилась. І коли на гаряче пюре зверху холодець, а ще зверху намазати вінницьким хріном, і під стопісят...
О, це взагалі кайф)
4
КошкинДом• 10 декабря 2022
Ответ дляБаза_птеродактилей
тому i питаю, бо нiчого на свята не бережемо, нічим не голодні, а креветку чи ікру імо і у будні дні
А что смысл именно в дороговизне? Я например могу любую еду позволить сеье в любой день, а на новый год готовлю именно то, что люблю и что прийдет в голову именно в это время. Крабовый и оливье есть всегда. Но в будни я их не готовлю вообще, просто не хочется. Воо думаю в этом году обязательно сделаю бутеры со шпротами:))
14
Ответ дляКошкинДом
А что смысл именно в дороговизне? Я например могу любую еду позволить сеье в любой день, а на новый год готовлю именно то, что люблю и что прийдет в голову именно в это время. Крабовый и оливье есть всегда. Но в будни я их не готовлю вообще, просто не хочется. Воо думаю в этом году обязательно сделаю бутеры со шпротами:))
Гріночки із шпротами, намазані майонезом з часничком, ван лав. Якось психанула і влітку робила)
4
КошкинДом• 10 декабря 2022
Ответ дляZelenkа
Гріночки із шпротами, намазані майонезом з часничком, ван лав. Якось психанула і влітку робила)
Отож. Это из детства что ли. Чисто как память или символ. Это как старый альбом достать с фотками и пересмотреть. Не будешь же ты это каждый день делать:)
А вот на новый именно год хочется
А вот на новый именно год хочется
12
ШапкаУшанка• 10 декабря 2022
Ответ дляБаза_птеродактилей
тому i питаю, бо нiчого на свята не бережемо, нічим не голодні, а креветку чи ікру імо і у будні дні
Так можно их этих для вас обычных продуктов приготовить что- то необычное, было бы желание. Соединить ингридиенты, попробовать новое сочетание. Тем более у вас средства позволяют- гуляй не хочу 😍
Ответ дляКошкинДом
Отож. Это из детства что ли. Чисто как память или символ. Это как старый альбом достать с фотками и пересмотреть. Не будешь же ты это каждый день делать:)
А вот на новый именно год хочется
А вот на новый именно год хочется
Є таке відчуття. Як втрачене щось, дитинство, ностальгія, коли тобі було 6 років і тебе посилали на кухню дивитись, чи не летить Дід Мороз, а потім звали ’Ой, він через балкон прийшов’.
3
автор
База_птеродактилей
• 10 декабря 2022
Ответ дляМорковна
Утка с яблоками. Лежит уже в морозилке, ждёт Рождества.
поділіться рецептом
автор
База_птеродактилей
• 10 декабря 2022
Ответ дляШапкаУшанка
Так можно их этих для вас обычных продуктов приготовить что- то необычное, было бы желание. Соединить ингридиенты, попробовать новое сочетание. Тем более у вас средства позволяют- гуляй не хочу 😍
a фантазіi нуль
1
3@йk@• 10 декабря 2022
Та как обычно - оливье, холодец, шуба. Для меня нифига шуба не стала обыденным блюдом, столько гемора с нею. А кулинарией супермаркетовской я брезгую в плане салатов.
12
Дедуськина бабуська• 10 декабря 2022
У нас символ нового года всегда оливье и непременно фейерверк.
1
Дедуськина бабуська• 10 декабря 2022
Ответ дляПоддакиваю иногДА
Тим не менш я вже чекаю на 1 січня - роблю собі каву та беру величезну тарілку Олів’є, бутерів з ікрою, шубу та насолоджуюсь поки всі сплять🙈
І я 52 кг якщо шо))
Але люблю я це))
І я 52 кг якщо шо))
Але люблю я це))
И я люблю с тазиком оливье сидеть 1 января у телевизора
7
Морковна• 10 декабря 2022
Ответ дляБаза_птеродактилей
поділіться рецептом
У меня все просто: натираю перцем и солью, оставляю на пару часов. Ставлю в разогретую духовку на сильный огонь (200 С) на 30 мин. Потом огонь убираю, примерно 120С, всего из расчёта 1час времени в духовке на 1 кг сырой утки. Примерно за 30 мин добавляю на противень кислые порезанные яблоки. Фаршировать яблоками перестала, они внутри почему-то остаются жесткими и я их не ем.
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу