Почемучечка• 26 декабря 2022
Чи можна врятувати волоські горіхи?
Батьки передали пакет волоських горіхів битих у пакеті, не було куди покласти, тому так і стояли на підлозі під столом у кухні, а сьогодні коли до них глянула, то з однієї частини горіхи прицвіли.. Я відібрала частину ту що нормальна була на вигляд і поклала у духовку підсушити, так як шкода викидати, ціле деко майже. А іншу частину викинула, а тепер всеодно переживаю чи можна буде їсти їх, на вигляд вони без цвілі, але може я її не бачу. Може хтось щось підкаже з цього приводу.
Бриджит_Фрикандо• 26 декабря 2022
Після духовки спорів плісняви там не буде. Не отруєтесь. Скуштуєте, якщо на смак нормальні будуть, то можна споживать. В мене в цьому році майже всі горіхи пропали, дуже сиро було, дощі, і горіхи гіркі як я їх не сушила
1
автор
Почемучечка
• 26 декабря 2022
Ответ для100pudov
Викинути все
напевно так і треба буде зробити, хоча сама вже куштувала їх трохи, горіхи як горіхи...
Бриджит_Фрикандо• 26 декабря 2022
Ще додам що якщо чорна пляснява, то треба все викинути. Якщо біла, то то не страшне. Ми ж споживаємо колбасу і сири з пліснявою, вона ще й корисна може бути)
автор
Почемучечка
• 26 декабря 2022
Ответ дляБриджит_Фрикандо
Ще додам що якщо чорна пляснява, то треба все викинути. Якщо біла, то то не страшне. Ми ж споживаємо колбасу і сири з пліснявою, вона ще й корисна може бути)
вона не чорна, і її не багато, просто самі горіхи, там де немає шкірки трохи позеленіли це в однй стороні пакету. Видно підлога дуже холодна, саме під стінкою не опалюється, а інша частина пакету на теплій підлозі знаходилася.
Бриджит_Фрикандо• 26 декабря 2022
Ответ дляПочемучечка
вона не чорна, і її не багато, просто самі горіхи, там де немає шкірки трохи позеленіли це в однй стороні пакету. Видно підлога дуже холодна, саме під стінкою не опалюється, а інша частина пакету на теплій підлозі знаходилася.
Як по мені, то я б їла їх і не хвилювалась, якщо смак нормального горіха
автор
Почемучечка
• 26 декабря 2022
Ответ дляБриджит_Фрикандо
Як по мені, то я б їла їх і не хвилювалась, якщо смак нормального горіха
дякую за вашу думку, ще поки вагаюся чи варто , хіба що у випічку може буде кидати
Бриджит_Фрикандо• 26 декабря 2022
Ответ дляПочемучечка
дякую за вашу думку, ще поки вагаюся чи варто , хіба що у випічку може буде кидати
Я, можна сказати, зі спорами грибів виросла)) мама була мікробіологом і я в неї постійно на роботі розглядала в мікроскоп це життя. На справді ми з ними співіснуємо дуже тісно, вони коло нас і в нас, і в продуктах, в воді, скрізь. Ми не живемо в стерильному просторі, різниця тільки в тому побачили ми ці грибочки чи ні. А так іх в нашому повсякденні мільярди, а може і більше. Я з цього приводу не парюсь, за виключенням чорної плісняви.
1
автор
Почемучечка
• 26 декабря 2022
Ответ дляБриджит_Фрикандо
Я, можна сказати, зі спорами грибів виросла)) мама була мікробіологом і я в неї постійно на роботі розглядала в мікроскоп це життя. На справді ми з ними співіснуємо дуже тісно, вони коло нас і в нас, і в продуктах, в воді, скрізь. Ми не живемо в стерильному просторі, різниця тільки в тому побачили ми ці грибочки чи ні. А так іх в нашому повсякденні мільярди, а може і більше. Я з цього приводу не парюсь, за виключенням чорної плісняви.
Ви мене втішили, дякую ще раз!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу