СережкинаЯ• Изменено вчера в 14:43
Математика) Скільки грам ковбаси в олівʼє, якщо…
Три моркви, картоплі-6-7шт,.Яйця 8-10шт, горошок банка 450гр.
Ковбасу лікарську даю.
Є смачна фасована, я її люблю, там по 300-400 грам в упаковці.
От думаю брати одну чи 2… 300 ніби мало, а 600-800 забагато.
Щоб було оптимально і не витрачати зайвого.
Ковбасу лікарську даю.
Є смачна фасована, я її люблю, там по 300-400 грам в упаковці.
От думаю брати одну чи 2… 300 ніби мало, а 600-800 забагато.
Щоб було оптимально і не витрачати зайвого.
показать весь текст
Зробіть вибір:
вже голосів:
99
300-400 грм вистачить
600-700 грам
Тиц
7
2
Астоновитесь!• вчера в 14:55
Ответ дляДело было давно
На днях прочитала яким спочатку був оригінальний мясний салат. Кому цікаво погугліть, і ні там не мʼясо замість ковбаси🙈 там такі складові
Рябчиков давно покупали?
3
1
Рубаю олівлє• вчера в 14:57
Ответ дляОбласті пітьми
Відколи в рецепті олів’є лікарська ковбаса
Відтоді, як Автору саме так смачно.
3
Глаголиця• вчера в 14:59
Ответ дляMacOS-ница
кому вы все даете ?
Картошке.
Наверно это от украинского додаю, т.е. добавляю. Хотя хз, тут и борщ насыпают, и мясо стушивают.
Наверно это от украинского додаю, т.е. добавляю. Хотя хз, тут и борщ насыпают, и мясо стушивают.
5
Області пітьми• вчера в 14:59
Ответ дляРубаю олівлє
Відтоді, як Автору саме так смачно.
Лікарську ковбасу почали виробляти в СРСР у 1936 році, Оригінальний рецепт салату олів´є 1897 року
5
Глаголиця• вчера в 15:01
Ответ дляОбласті пітьми
Лікарську ковбасу почали виробляти в СРСР у 1936 році, Оригінальний рецепт салату олів´є 1897 року
Ну ОК, мы готовим советский оливье, без рябчиков и икры. В ресторанах он назывался столичный, за границей русский или картофельный.
7
Рубаю олівлє• вчера в 15:01
Ответ дляОбласті пітьми
Лікарську ковбасу почали виробляти в СРСР у 1936 році, Оригінальний рецепт салату олів´є 1897 року
І що? Автор тепер зобов´язана дотримуватися класичного рецепту? Клятву Клопотенко давала?
7
Грибной_Дождик• вчера в 15:03
Ответ дляСережкинаЯ
Це олівʼє на 2х чол))
Думаю чи не забагато
Думаю чи не забагато
нормально. оливье быстро съедается
6
Грибной_Дождик• вчера в 15:04
Ответ дляЯнгол в камуфляжі
Он и с колбасой невкусный
еще какой вкусный
3
1
Просто Фіфа• вчера в 15:05
Ответ дляГрибной_Дождик
нормально. оливье быстро съедается
Ага, у нас когда оливье, никто ничего не хочет больше на завтрак, обед и ужин.
7
Грибной_Дождик• вчера в 15:05
Ответ дляПросто Фіфа
Ага, у нас когда оливье, никто ничего не хочет больше на завтрак, обед и ужин.
3
Грибной_Дождик• вчера в 15:06
Ответ дляСережкинаЯ
Та ні 2-3 дні) що там їсти
В от 700 гр ковбаси в ньому таки забагато ніби буде
В от 700 гр ковбаси в ньому таки забагато ніби буде
нет, не много, в самый раз
Добра всем!• вчера в 15:06
Автор, щоб олів´є було смачним в нього треба класти всіх інгредієнтів однаково по кількості. Наприклад, візьміть якусь піалу і міряйте, піала ковбаси, піала картоплі, ну т.д.
2
Скіфська пектораль• вчера в 15:07
Ого, вот это вы жрёте. На двоих ведро 🪣 оливье? Ниче не слипнется ?
3
3
Грибной_Дождик• вчера в 15:07
Ответ дляПросто Фіфа
Тогда что вы тут делаете? Или был вопрос про вкусы?)
она пришла рассказать про свое ’правильное’ ппшное меню и какие тут все обжоры с оливье
3
2
Мавка• вчера в 15:09
Ответ дляДобра всем!
Автор, щоб олів´є було смачним в нього треба класти всіх інгредієнтів однаково по кількості. Наприклад, візьміть якусь піалу і міряйте, піала ковбаси, піала картоплі, ну т.д.
+ намагатися різати все однаковими кубиками.
Або ще варіант у великій мисці вкладувати все купками (як на вінігрет), щоб бачити де більше, де менше. Щоб зайвий посуд не марати. Потім перемішати.
Або ще варіант у великій мисці вкладувати все купками (як на вінігрет), щоб бачити де більше, де менше. Щоб зайвий посуд не марати. Потім перемішати.
1
Небалувана Галя• вчера в 15:08
Ответ дляДобра всем!
Автор, щоб олів´є було смачним в нього треба класти всіх інгредієнтів однаково по кількості. Наприклад, візьміть якусь піалу і міряйте, піала ковбаси, піала картоплі, ну т.д.
Золоті слова
1
Грибной_Дождик• вчера в 15:08
Ответ дляНе гавкаю- но охраняю
На 2 особи береться 2 картоплини. 7 картоплин то на тазік салату.
так они два три дня его есть будут, как раз норм, если тазик
Небалувана Галя• вчера в 15:09
Ответ дляСкіфська пектораль
Ого, вот это вы жрёте. На двоих ведро 🪣 оливье? Ниче не слипнется ?
А чого зразу жрьотє?
1
Грибной_Дождик• вчера в 15:10
Ответ дляОбласті пітьми
Лікарську ковбасу почали виробляти в СРСР у 1936 році, Оригінальний рецепт салату олів´є 1897 року
не занудствуйте)
культУра• вчера в 15:11
Ответ дляСережкинаЯ
Я люблю яєць багато, і 10 можу дати.
А ковбаса в мене не ключова в салаті
А ковбаса в мене не ключова в салаті
Замените на 2шт куриного филе или говядины колбасу
1
1
Скіфська пектораль• вчера в 15:11
Ответ дляНебалувана Галя
А чого зразу жрьотє?
10 яиц + 7 шт картошки + 0,6 колбасы - люди столько не едят, а именно жрут. А потом тут темы, как похудеть, пАмАгите
4
автор
СережкинаЯ
• вчера в 15:12
Ответ длякультУра
Замените на 2шт куриного филе или говядины колбасу
Ні, це буде не олівʼє
Філе я даю в інші салати, їх є багато
А в олівʼє саме ковбаса
Філе я даю в інші салати, їх є багато
А в олівʼє саме ковбаса
3
1
1
Області пітьми• вчера в 15:14
Ответ дляГрибной_Дождик
не занудствуйте)
В темі про 100 грам ковбаси
і не подумаю)
і не подумаю)
Грибной_Дождик• вчера в 15:14
Ответ дляСкіфська пектораль
10 яиц + 7 шт картошки + 0,6 колбасы - люди столько не едят, а именно жрут. А потом тут темы, как похудеть, пАмАгите
они не на раз готовят
культУра• вчера в 15:16
Ответ дляСережкинаЯ
Ні, це буде не олівʼє
Філе я даю в інші салати, їх є багато
А в олівʼє саме ковбаса
Філе я даю в інші салати, їх є багато
А в олівʼє саме ковбаса
Как раз наоборот))
В оливье должно быть мясо. В оригинале вроде дичь. А с колбасой это выдумка бедных советских людей.
В оливье должно быть мясо. В оригинале вроде дичь. А с колбасой это выдумка бедных советских людей.
2
1
Не гавкаю- но охраняю• вчера в 15:16
Ответ дляГрибной_Дождик
так они два три дня его есть будут, как раз норм, если тазик
На 3 дні 300 гр ковбаси? Такий собі салат вийде.
Лепетун• вчера в 15:16
Ответ дляСережкинаЯ
Та ні 2-3 дні) що там їсти
В от 700 гр ковбаси в ньому таки забагато ніби буде
В от 700 гр ковбаси в ньому таки забагато ніби буде
уменьшіть картоплю вполовину
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу