sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Вторые блюда
anonim_28
ПуГоФФка• 05 февраля 2023

Качині ніжки з апельсинами, божественно смачно

Беремо дві качині ніжки
Апельсини 2 шт
Білий винний оцет 2 ст.л
Соєвий соус, мед, спеції ( розмарин оренано)
Сіль, перець, можна чілі, але вміру
Маринад: сік одного апельсина, соєвий соус, мед, спеції, заливаємо ніжки, залишаємо на годину в маринаді.
Нарізаємо другий апельсин, викладаємо у форму, зверху кладемо ніжки.
Маринад виливаємо в кастрюльку і випарюємо на маленькому вонні доки він трохи незагусне, ним змащуємо ніжки. Накриваємо фолькою і ставимо в духовку на годину на 190 градусів, періодично дістаємо, змащуємо маринадом і перевертаємо. Через годину знвмаємо фольгу і ще 20 -30 хв готуємо без продовжуючи змазувати маринадом.
Смачного
attached-photo
heart 8
83 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
anonim_95
Самая СоветЧиваЯ• 05 февраля 2023
1
Курячі підійдуть?
anonim_172
Я натуралка• 05 февраля 2023
2
А де ви купуєте качині ніжки?
heart 1
anonim_68
Гарачый Шыкалад• 05 февраля 2023
3
Як я заздрю людям, які готові стільки готувати заради двох качиних ніжок :)))

Автор, впевнена, рецепт смачний!
heart 26
anonim_28
автор ПуГоФФка • 05 февраля 2023
4
Ответ дляГарачый Шыкалад
Як я заздрю людям, які готові стільки готувати заради двох качиних ніжок :)))

Автор, впевнена, рецепт смачний!
Це дуже швидко насправді тому і порадила, не важка ресторанна страва, наприклад, стане у нагоді до дня Валентина
heart 3
anonim_147
Дама_с_коготками• 05 февраля 2023
5
А навіщо 1,5 години зарікати 2 маленькі качині ножки?
heart 1
anonim_28
автор ПуГоФФка • 05 февраля 2023
6
Ответ дляСамая СоветЧиваЯ
Курячі підійдуть?
Думаю так, але буде трішки інший смак, спробуйте
anonim_28
автор ПуГоФФка • 05 февраля 2023
7
Ответ дляЯ натуралка
А де ви купуєте качині ніжки?
Ашан, Метро
anonim_134
18 мнеУЖЕ• 05 февраля 2023
8
Утка, гусь мясо специфическое. Мои никто такого не ест...
anonim_28
автор ПуГоФФка • 05 февраля 2023
9
Ответ дляДама_с_коготками
А навіщо 1,5 години зарікати 2 маленькі качині ножки?
Ви можете не запікати якщо вам смакують сирі. Ніхто ні кого не змушує.
Зробіть відро картоплі на задарці з скла чи виварку зупи з макаронлм ковбасою і картоплею
heart 12
anonim_172
Я натуралка• 05 февраля 2023
10
Ответ дляПуГоФФка
Ашан, Метро
Дякую, біля нас тільки атб і сільпо, тому спитала, бо купувала колись качку на ринку, дуже сподобалось м´ясо, але в супермаркетах біля нас немає.
anonim_22
Персонаж Аноним• 05 февраля 2023
11
Ответ дляЯ натуралка
А де ви купуєте качині ніжки?
В бедронці))
anonim_95
Самая СоветЧиваЯ• 05 февраля 2023
12
Ви молодець, що ділитеся смачними стравами
heart 3
anonim_28
автор ПуГоФФка • 05 февраля 2023
13
Ответ для18 мнеУЖЕ
Утка, гусь мясо специфическое. Мои никто такого не ест...
Вибачте що посміла дати рецепт того що не їдять у вас вдома, а значить і ніде у світі
heart 13
anonim_35
Единая страна!• 05 февраля 2023
14
Ответ дляПерсонаж Аноним
В бедронці))
Угу, зупа звiдти жеж))
anonim_147
Дама_с_коготками• 05 февраля 2023
15
Ответ дляПуГоФФка
Ви можете не запікати якщо вам смакують сирі. Ніхто ні кого не змушує.
Зробіть відро картоплі на задарці з скла чи виварку зупи з макаронлм ковбасою і картоплею
Якась ви неадекватно агресивна.
heart 10
anonim_35
Единая страна!• 05 февраля 2023
16
Ответ дляДама_с_коготками
Якась ви неадекватно агресивна.
Пучить от нiжок качиних ))
heart 6
anonim_28
автор ПуГоФФка • 05 февраля 2023
17
Ответ дляДама_с_коготками
Якась ви неадекватно агресивна.
Серйозно?))))
А яким ви вважаєте свій коментар і яку очікували відповідь на нього?
heart 9
anonim_28
автор ПуГоФФка • 05 февраля 2023
18
Ответ дляСамая СоветЧиваЯ
Ви молодець, що ділитеся смачними стравами
Дякую
anonim_131
Джинцы на Флиси• 05 февраля 2023
19
Вместо ножек можно взять утиную грудку?
anonim_113
Попа как у Кардашьян• 05 февраля 2023
20
(щось на довоєнному)
Дякую)
heart 1
anonim_28
автор ПуГоФФка • 05 февраля 2023
21
Ответ дляДжинцы на Флиси
Вместо ножек можно взять утиную грудку?
Теоретично і всю качку можна так запекти, але довше потрібно бачитись, тому думаю , можете
anonim_148
На морозе• 05 февраля 2023
22
дякую. Я купую качку, розділюю на ножки (зазвичай роблю конфі з витопленым жиром з рештків качки, але залюбки спробую Ваш рецепт), філе смажу, так на вечерю, чи іноді на салат, а з решток скелета роблю рієт, або галантин.
Я яколь просто подивилась, що чомусь ціла качка коштує так само, або навіть дешевше, ніж 2 качиних філе
anonim_147
Дама_с_коготками• 05 февраля 2023
23
Ответ дляПуГоФФка
Серйозно?))))
А яким ви вважаєте свій коментар і яку очікували відповідь на нього?
Так, серьозно. Я лише спитала навіщо запікати стільки часу, бо зазвичай достатньоо меньше часу потрібно, а ви мені мені пропонуєте виварку зупи з макаронами.
Так ви агресивна.
heart 6
anonim_28
автор ПуГоФФка • 05 февраля 2023
24
Ответ дляНа морозе
дякую. Я купую качку, розділюю на ножки (зазвичай роблю конфі з витопленым жиром з рештків качки, але залюбки спробую Ваш рецепт), філе смажу, так на вечерю, чи іноді на салат, а з решток скелета роблю рієт, або галантин.
Я яколь просто подивилась, що чомусь ціла качка коштує так само, або навіть дешевше, ніж 2 качиних філе
Що таке рієн чи налантин?
В нашому селі такого немає
heart 2
anonim_25
Кусочек Сыра• 05 февраля 2023
25
Ответ дляПуГоФФка
Ви можете не запікати якщо вам смакують сирі. Ніхто ні кого не змушує.
Зробіть відро картоплі на задарці з скла чи виварку зупи з макаронлм ковбасою і картоплею
А це вже хамство, шановна(
heart 5
anonim_148
На морозе• 05 февраля 2023
26
Ответ дляПуГоФФка
Що таке рієн чи налантин?
В нашому селі такого немає
блін, написала одна)
рієт та галантин )))
anonim_28
автор ПуГоФФка • 05 февраля 2023
27
Ответ дляНа морозе
блін, написала одна)
рієт та галантин )))
І галантину немає)))
anonim_148
На морозе• 05 февраля 2023
28
Ответ дляПуГоФФка
І галантину немає)))
Галанти́н — заливна французька страва з нежирного м´яса птиці, дичини, свинини, риби, телятини і кролика. Вікіпедія
я до качки фісташок ще додаю, дуже смачно
anonim_28
автор ПуГоФФка • 05 февраля 2023
29
Ответ дляНа морозе
блін, написала одна)
рієт та галантин )))
Вже прочитала, два роки прожила у Франції, забула що рієти їли через день.
Вже в курсі що це таке, до речі, треба спробувати приготувати
anonim_28
автор ПуГоФФка • 05 февраля 2023
30
Ответ дляНа морозе
Галанти́н — заливна французька страва з нежирного м´яса птиці, дичини, свинини, риби, телятини і кролика. Вікіпедія
я до качки фісташок ще додаю, дуже смачно
Клас
  • 1
  • 2
  • 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff