ПуГоФФка• 05 февраля 2023
Качині ніжки з апельсинами, божественно смачно
Беремо дві качині ніжки
Апельсини 2 шт
Білий винний оцет 2 ст.л
Соєвий соус, мед, спеції ( розмарин оренано)
Сіль, перець, можна чілі, але вміру
Маринад: сік одного апельсина, соєвий соус, мед, спеції, заливаємо ніжки, залишаємо на годину в маринаді.
Нарізаємо другий апельсин, викладаємо у форму, зверху кладемо ніжки.
Маринад виливаємо в кастрюльку і випарюємо на маленькому вонні доки він трохи незагусне, ним змащуємо ніжки. Накриваємо фолькою і ставимо в духовку на годину на 190 градусів, періодично дістаємо, змащуємо маринадом і перевертаємо. Через годину знвмаємо фольгу і ще 20 -30 хв готуємо без продовжуючи змазувати маринадом.
Смачного
Апельсини 2 шт
Білий винний оцет 2 ст.л
Соєвий соус, мед, спеції ( розмарин оренано)
Сіль, перець, можна чілі, але вміру
Маринад: сік одного апельсина, соєвий соус, мед, спеції, заливаємо ніжки, залишаємо на годину в маринаді.
Нарізаємо другий апельсин, викладаємо у форму, зверху кладемо ніжки.
Маринад виливаємо в кастрюльку і випарюємо на маленькому вонні доки він трохи незагусне, ним змащуємо ніжки. Накриваємо фолькою і ставимо в духовку на годину на 190 градусів, періодично дістаємо, змащуємо маринадом і перевертаємо. Через годину знвмаємо фольгу і ще 20 -30 хв готуємо без продовжуючи змазувати маринадом.
Смачного
8
Гарачый Шыкалад• 05 февраля 2023
Як я заздрю людям, які готові стільки готувати заради двох качиних ніжок :)))
Автор, впевнена, рецепт смачний!
Автор, впевнена, рецепт смачний!
26
автор
ПуГоФФка
• 05 февраля 2023
Ответ дляГарачый Шыкалад
Як я заздрю людям, які готові стільки готувати заради двох качиних ніжок :)))
Автор, впевнена, рецепт смачний!
Автор, впевнена, рецепт смачний!
Це дуже швидко насправді тому і порадила, не важка ресторанна страва, наприклад, стане у нагоді до дня Валентина
3
автор
ПуГоФФка
• 05 февраля 2023
Ответ дляСамая СоветЧиваЯ
Курячі підійдуть?
Думаю так, але буде трішки інший смак, спробуйте
автор
ПуГоФФка
• 05 февраля 2023
Ответ дляДама_с_коготками
А навіщо 1,5 години зарікати 2 маленькі качині ножки?
Ви можете не запікати якщо вам смакують сирі. Ніхто ні кого не змушує.
Зробіть відро картоплі на задарці з скла чи виварку зупи з макаронлм ковбасою і картоплею
Зробіть відро картоплі на задарці з скла чи виварку зупи з макаронлм ковбасою і картоплею
12
Я натуралка• 05 февраля 2023
Ответ дляПуГоФФка
Ашан, Метро
Дякую, біля нас тільки атб і сільпо, тому спитала, бо купувала колись качку на ринку, дуже сподобалось м´ясо, але в супермаркетах біля нас немає.
автор
ПуГоФФка
• 05 февраля 2023
Ответ для18 мнеУЖЕ
Утка, гусь мясо специфическое. Мои никто такого не ест...
Вибачте що посміла дати рецепт того що не їдять у вас вдома, а значить і ніде у світі
13
Дама_с_коготками• 05 февраля 2023
Ответ дляПуГоФФка
Ви можете не запікати якщо вам смакують сирі. Ніхто ні кого не змушує.
Зробіть відро картоплі на задарці з скла чи виварку зупи з макаронлм ковбасою і картоплею
Зробіть відро картоплі на задарці з скла чи виварку зупи з макаронлм ковбасою і картоплею
Якась ви неадекватно агресивна.
10
Единая страна!• 05 февраля 2023
Ответ дляДама_с_коготками
Якась ви неадекватно агресивна.
Пучить от нiжок качиних ))
6
автор
ПуГоФФка
• 05 февраля 2023
Ответ дляДама_с_коготками
Якась ви неадекватно агресивна.
Серйозно?))))
А яким ви вважаєте свій коментар і яку очікували відповідь на нього?
А яким ви вважаєте свій коментар і яку очікували відповідь на нього?
9
автор
ПуГоФФка
• 05 февраля 2023
Ответ дляСамая СоветЧиваЯ
Ви молодець, що ділитеся смачними стравами
Дякую
автор
ПуГоФФка
• 05 февраля 2023
Ответ дляДжинцы на Флиси
Вместо ножек можно взять утиную грудку?
Теоретично і всю качку можна так запекти, але довше потрібно бачитись, тому думаю , можете
На морозе• 05 февраля 2023
дякую. Я купую качку, розділюю на ножки (зазвичай роблю конфі з витопленым жиром з рештків качки, але залюбки спробую Ваш рецепт), філе смажу, так на вечерю, чи іноді на салат, а з решток скелета роблю рієт, або галантин.
Я яколь просто подивилась, що чомусь ціла качка коштує так само, або навіть дешевше, ніж 2 качиних філе
Я яколь просто подивилась, що чомусь ціла качка коштує так само, або навіть дешевше, ніж 2 качиних філе
Дама_с_коготками• 05 февраля 2023
Ответ дляПуГоФФка
Серйозно?))))
А яким ви вважаєте свій коментар і яку очікували відповідь на нього?
А яким ви вважаєте свій коментар і яку очікували відповідь на нього?
Так, серьозно. Я лише спитала навіщо запікати стільки часу, бо зазвичай достатньоо меньше часу потрібно, а ви мені мені пропонуєте виварку зупи з макаронами.
Так ви агресивна.
Так ви агресивна.
6
автор
ПуГоФФка
• 05 февраля 2023
Ответ дляНа морозе
дякую. Я купую качку, розділюю на ножки (зазвичай роблю конфі з витопленым жиром з рештків качки, але залюбки спробую Ваш рецепт), філе смажу, так на вечерю, чи іноді на салат, а з решток скелета роблю рієт, або галантин.
Я яколь просто подивилась, що чомусь ціла качка коштує так само, або навіть дешевше, ніж 2 качиних філе
Я яколь просто подивилась, що чомусь ціла качка коштує так само, або навіть дешевше, ніж 2 качиних філе
Що таке рієн чи налантин?
В нашому селі такого немає
В нашому селі такого немає
2
Кусочек Сыра• 05 февраля 2023
Ответ дляПуГоФФка
Ви можете не запікати якщо вам смакують сирі. Ніхто ні кого не змушує.
Зробіть відро картоплі на задарці з скла чи виварку зупи з макаронлм ковбасою і картоплею
Зробіть відро картоплі на задарці з скла чи виварку зупи з макаронлм ковбасою і картоплею
А це вже хамство, шановна(
5
На морозе• 05 февраля 2023
Ответ дляПуГоФФка
Що таке рієн чи налантин?
В нашому селі такого немає
В нашому селі такого немає
блін, написала одна)
рієт та галантин )))
рієт та галантин )))
автор
ПуГоФФка
• 05 февраля 2023
Ответ дляНа морозе
блін, написала одна)
рієт та галантин )))
рієт та галантин )))
І галантину немає)))
На морозе• 05 февраля 2023
Ответ дляПуГоФФка
І галантину немає)))
Галанти́н — заливна французька страва з нежирного м´яса птиці, дичини, свинини, риби, телятини і кролика. Вікіпедія
я до качки фісташок ще додаю, дуже смачно
я до качки фісташок ще додаю, дуже смачно
автор
ПуГоФФка
• 05 февраля 2023
Ответ дляНа морозе
блін, написала одна)
рієт та галантин )))
рієт та галантин )))
Вже прочитала, два роки прожила у Франції, забула що рієти їли через день.
Вже в курсі що це таке, до речі, треба спробувати приготувати
Вже в курсі що це таке, до речі, треба спробувати приготувати
автор
ПуГоФФка
• 05 февраля 2023
Ответ дляНа морозе
Галанти́н — заливна французька страва з нежирного м´яса птиці, дичини, свинини, риби, телятини і кролика. Вікіпедія
я до качки фісташок ще додаю, дуже смачно
я до качки фісташок ще додаю, дуже смачно
Клас
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу