Мотористка• 05 марта 2023
Все оттрапезничали уже? Хвастайтесь, обожаю ваши фото:)
У меня по-простому, пока без хамона и авокадо)))
показать весь текст
Воленс-неволенс• 05 марта 2023
Ответ дляФизрукая
я її теж обожнюю))) цього року її дуже мало. Я прям страждаю! Ви прям скарб вихватили
Дивно. Я в Велмарті завжди її беру, як і Дайкон. Якось, навіть, відмовилась від покупки, бо була в´яла, видно, що давно лежить.
Воленс-неволенс• 05 марта 2023
Ответ дляФизрукая
смачно, але травички забагато😜
Для мене то навіть мало
Я зелені їм багато. Все, що росте. Редиску сію не так для ’ріпки’, як для отих перших хрустких листочків-сердечок. Молоде бадиллячко моркви та бурячку також обожнюю
Я зелені їм багато. Все, що росте. Редиску сію не так для ’ріпки’, як для отих перших хрустких листочків-сердечок. Молоде бадиллячко моркви та бурячку також обожнюю
Физрукая• 05 марта 2023
Ответ длямаминаБубочка
Велмарт он же Велика кишеня,тож там видела,но цена не понравилась,в прошлом году она три копейки стояла.
ціна просто жесть. Минулого року була в районі 20 грн, цього року 90!!! І та доходяжна))) Я в легкому шоці, м‘яко кажучи
2
Физрукая• 05 марта 2023
Ответ дляМотористка
Вам нравится этот сыр? Я его почему-то боюсь)))
боїтеся, що покусає😂
Физрукая• 05 марта 2023
Ответ дляМотористка
Иногда можно))
звісно, що іноді, але насправді нічого там такого шкідливого немає
Воленс-неволенс• 05 марта 2023
Ответ дляМотористка
Вам нравится этот сыр? Я его почему-то боюсь)))
Мені ота біла скоринка сама смачна. Я буває ріжу на шматочки і залишаю на деякий час, щоб пліснява трохи ’розповзлася’ )
Физрукая• 05 марта 2023
Ответ дляВоленс-неволенс
Дивно. Я в Велмарті завжди її беру, як і Дайкон. Якось, навіть, відмовилась від покупки, бо була в´яла, видно, що давно лежить.
я шукала по різним магазинам, тільки в одному знайшла, і то в´ялу. По такій ціні її особливо не беруть
Физрукая• 05 марта 2023
Ответ дляВоленс-неволенс
Для мене то навіть мало
Я зелені їм багато. Все, що росте. Редиску сію не так для ’ріпки’, як для отих перших хрустких листочків-сердечок. Молоде бадиллячко моркви та бурячку також обожнюю
Я зелені їм багато. Все, що росте. Редиску сію не так для ’ріпки’, як для отих перших хрустких листочків-сердечок. Молоде бадиллячко моркви та бурячку також обожнюю
це добре. Я більше м‘ясоід😊 Хоча руколу і шпинат дуже полюбляю
1
Воленс-неволенс• 05 марта 2023
Ответ дляФизрукая
я шукала по різним магазинам, тільки в одному знайшла, і то в´ялу. По такій ціні її особливо не беруть
Я не знаю з якого Ви міста. У Велмарті на Борщагівці (Київ) я її беру завжди. Так, повні ящики, як минулого року, не стоять. Але хоч небагато, але є завжди, коли я там буваю. А от у Велмарті, що в універмазі Україна, я її одного разу не знайшла.
Физрукая• 05 марта 2023
Ответ дляВоленс-неволенс
Я не знаю з якого Ви міста. У Велмарті на Борщагівці (Київ) я її беру завжди. Так, повні ящики, як минулого року, не стоять. Але хоч небагато, але є завжди, коли я там буваю. А от у Велмарті, що в універмазі Україна, я її одного разу не знайшла.
Я в центральному місті. Була раніше завжди скрізь. Цього року дуже мало. Можливо через ціну не завозять
МельничукОля• 05 марта 2023
Ответ дляdaiannaSan
Ваууу а можно рецепт?)
Звичайне дріждьове тісто. Начинка, свіжа капуста, нашинкувати тонко. В сковорідку налийте трвшки молока, то ді капусту, сіль спеції, коли буле готов, додайте масла. Окремо піджарте цибулю, додайте до капусти, можна варені яйця, кріп.
1
Жена брата Админа• 05 марта 2023
Ответ дляФизрукая
я її теж обожнюю))) цього року її дуже мало. Я прям страждаю! Ви прям скарб вихватили
Отож
Коко На Страже• 05 марта 2023
Ответ дляМотористка
Вам нравится этот сыр? Я его почему-то боюсь)))
Так!))більше ніж брі,а ще люблю дор блю
автор
Мотористка
• 05 марта 2023
Ответ дляФизрукая
боїтеся, що покусає😂
Ну, как-то к плесени в принципе плохо отношусь
Физрукая• 05 марта 2023
Ответ дляМотористка
Ну, как-то к плесени в принципе плохо отношусь
ну це на любителя))) Я такі сири дуже люблю. Мій улюблений камбоцола
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу