Пусин Кукин• 14 апреля 2023
Запекти м´ясо, як? Достатньо часнику і лавра нашпигувати?
Вирішила спробувати сама запекти кусок м´яса. Як зробити не сухе і сочне смачне. 1,340 кусок. Натерти сіль перець, нашпигувати часником і лавром, достатньо? Краще у фользі чи рукав?! І скільки по часу і температуру в мене електродуховка. Дякую за поради.
ЖонДуан• 14 апреля 2023
Соль, перец, масло растительное, сухой розмарин можно добавить. В фольгу и духовку на час, потом приоткрыть фольгу и 15 минут для корочки.
1
Пишна молодиця• 14 апреля 2023
Для начала нужен правильный кусок мяса, шпигую чесноком и морковкой, лавровым листом можно обложить но не во внутрь, будет горчить
2
автор
Пусин Кукин
• 14 апреля 2023
Ответ дляОхиИВздохи
Ещё очень зависит от качества мяса , бирите жирную часть не сухую
Мне заднюю дали с жирком
Я печу так. Гарний шматок м´яса натираю гірчичькою в зернах, пхаю часничок, перчу, солю. Трохи маринується, потім в духовку. Я на глаз печу. Не засікаю час, якось знаю, коли виймати. Я в рукаві запікаю вбо в фользі, потім хвилини на 15 без, тобі кірочка рум´яна. Завжди соковите м´ясо виходить.
3
автор
Пусин Кукин
• 14 апреля 2023
Ответ дляПетрик
Я печу так. Гарний шматок м´яса натираю гірчичькою в зернах, пхаю часничок, перчу, солю. Трохи маринується, потім в духовку. Я на глаз печу. Не засікаю час, якось знаю, коли виймати. Я в рукаві запікаю вбо в фользі, потім хвилини на 15 без, тобі кірочка рум´яна. Завжди соковите м´ясо виходить.
Дякую
автор
Пусин Кукин
• 14 апреля 2023
Ответ дляПишна молодиця
Для начала нужен правильный кусок мяса, шпигую чесноком и морковкой, лавровым листом можно обложить но не во внутрь, будет горчить
Дякую
1
автор
Пусин Кукин
• 14 апреля 2023
Ответ дляУжеВотДа
Я ще моркву сую, й змащую олія + гірчиця
А навіщо морква? Вперше чую. Що вона дає?
2
автор
Пусин Кукин
• 14 апреля 2023
Ответ дляПишна молодиця
Для начала нужен правильный кусок мяса, шпигую чесноком и морковкой, лавровым листом можно обложить но не во внутрь, будет горчить
А навіщо морква? Що вона дає. Вперше чую.
ОхиИВздохи• 14 апреля 2023
Ответ дляПусин Кукин
Мне заднюю дали с жирком
Я люблю ошеек , но в любом случае можно любое мясо вкусно запечь, пробуйте заморариновать в горчице и соевом соусе, немного меда добавьте и специи , нашпигуйте чесноком
1
автор
Пусин Кукин
• 14 апреля 2023
Ответ дляОхиИВздохи
Я люблю ошеек , но в любом случае можно любое мясо вкусно запечь, пробуйте заморариновать в горчице и соевом соусе, немного меда добавьте и специи , нашпигуйте чесноком
При мне мясник резал, я попросила кусок для запекания. Выбрал отрезал, вроде сказал задняя.
Пишна молодиця• 14 апреля 2023
Ответ дляПусин Кукин
А навіщо морква? Вперше чую. Що вона дає?
Аромат и вкус приятный, бульон всегда с морковкой варят для цвета и вкуса
1
УжеВотДа• 14 апреля 2023
Ответ дляПусин Кукин
А навіщо морква? Вперше чую. Що вона дає?
Коли воно охолоне і ви так нарізаєте його на скибочки, а в ньому такі яскраві шматочки моркви -мммм, та й смаку трішки дає, й жувати шматочок м´яса і шматочок м´яса з запеченою моквинкою всередині це як булочку і булочку з родзинками 🙄
1
автор
Пусин Кукин
• 14 апреля 2023
Ответ дляПишна молодиця
Аромат и вкус приятный, бульон всегда с морковкой варят для цвета и вкуса
Бульйон знаю, сама добавляю. Но при запекании?!
автор
Пусин Кукин
• 14 апреля 2023
Ответ дляУжеВотДа
Коли воно охолоне і ви так нарізаєте його на скибочки, а в ньому такі яскраві шматочки моркви -мммм, та й смаку трішки дає, й жувати шматочок м´яса і шматочок м´яса з запеченою моквинкою всередині це як булочку і булочку з родзинками 🙄
Зрозуміло моркву не люблю, булочки з родзинками теж)) мої всю моркву повикалупують.
2
Мира всем• 14 апреля 2023
А в розсолі хтось пробував маринувати? Я в цей раз вирішила спробуаати, вже маринується.
УжеВотДа• 14 апреля 2023
Ответ дляПусин Кукин
Зрозуміло моркву не люблю, булочки з родзинками теж)) мої всю моркву повикалупують.
Ааа, ну то на смак...як не любите то й питань немає, звісно.
Хочу спробувати наступного разу підколоти м´ясо, з качкою так робила - дуже сподобалось. Суміш апельсинового свіжевичавленого соку змішувала з соєвим соусом і 10 мл.шприцем частенько наколювала, залишала на ніч маринуватись - насичиніше смак, соковитіше. Якщо, звісно, таке поєднання сприймаєте.
Хочу спробувати наступного разу підколоти м´ясо, з качкою так робила - дуже сподобалось. Суміш апельсинового свіжевичавленого соку змішувала з соєвим соусом і 10 мл.шприцем частенько наколювала, залишала на ніч маринуватись - насичиніше смак, соковитіше. Якщо, звісно, таке поєднання сприймаєте.
1
автор
Пусин Кукин
• 14 апреля 2023
Ответ дляУжеВотДа
Ааа, ну то на смак...як не любите то й питань немає, звісно.
Хочу спробувати наступного разу підколоти м´ясо, з качкою так робила - дуже сподобалось. Суміш апельсинового свіжевичавленого соку змішувала з соєвим соусом і 10 мл.шприцем частенько наколювала, залишала на ніч маринуватись - насичиніше смак, соковитіше. Якщо, звісно, таке поєднання сприймаєте.
Хочу спробувати наступного разу підколоти м´ясо, з качкою так робила - дуже сподобалось. Суміш апельсинового свіжевичавленого соку змішувала з соєвим соусом і 10 мл.шприцем частенько наколювала, залишала на ніч маринуватись - насичиніше смак, соковитіше. Якщо, звісно, таке поєднання сприймаєте.
Цікаво))) дякую
Я просто думала може морква дає ефект м´якості чи щось таке))
Я просто думала може морква дає ефект м´якості чи щось таке))
Мальчун-задирун• 14 апреля 2023
Ответ дляПусин Кукин
Цікаво))) дякую
Я просто думала може морква дає ефект м´якості чи щось таке))
Я просто думала може морква дає ефект м´якості чи щось таке))
Что бы было мягкое и сочное, запекать надо в фольге, и не открывать фольгу до полного остывания, минимум пару часов. А приправы давайте какие больше нравятся.
еники-беники їли вареники• 14 апреля 2023
Ответ дляПусин Кукин
При мне мясник резал, я попросила кусок для запекания. Выбрал отрезал, вроде сказал задняя.
Самый удачный кусок для запекания – яблочко. Если мясник отделил именно эту мышцу для вас – запечётся вкусно и сочно )
1
Гірчинка• 14 апреля 2023
Ответ дляМира всем
А в розсолі хтось пробував маринувати? Я в цей раз вирішила спробуаати, вже маринується.
Завжди так роблю
Мира всем• 14 апреля 2023
Ответ дляГірчинка
Завжди так роблю
Соковите виходить? Як довго маринуєте? В рецептах рекомендують добу
whenallissaidanddone• 14 апреля 2023
Ответ дляУжеВотДа
Я ще моркву сую, й змащую олія + гірчиця
Ой, не советуйте морковку. Пареная морковь єто очень на брльшого любителя. Да и ни к чему она там. Не суп же варить, а запекать мясо.
Гірчинка• 15 апреля 2023
Ответ дляМира всем
Соковите виходить? Як довго маринуєте? В рецептах рекомендують добу
Соковите. На ніч ставлю
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу