Пургену мне• 20 апреля 2023
Борщ оранжевый, почему?
Что не так делаю, если борщ не красный, а оранжевый?
автор
Пургену мне
• 20 апреля 2023
Ответ дляОноВамнадо
Буряк такий.
Оцет даєте?
Оцет даєте?
Нет, добавляю готовую зажарку, может поэтому?
Последний вагон• 20 апреля 2023
Буряк треба тушкувати окремо і додавати за 5 хвилин до вимкнення борщу. Тоді буде бордовий темний борщ. І ніякого оцту.
11
ViktoryjaG• 20 апреля 2023
Ответ дляПургену мне
Нет, добавляю готовую зажарку, может поэтому?
Из пакета? Это фигня, честно. Она еще и кислая
3
Доль Чекомбана• 20 апреля 2023
Сьогодні день борщу?
Давайте запитайте хто скільки рецептів борщу знає і коштував?
Почну з себе - були на фестивалі борщу. Пробувала десь 50 рецептів.
Улюблених рецепти борщу - 12.
Давайте запитайте хто скільки рецептів борщу знає і коштував?
Почну з себе - були на фестивалі борщу. Пробувала десь 50 рецептів.
Улюблених рецепти борщу - 12.
3
КликОЛЬКА• 20 апреля 2023
Буває таке, якщо буряк перевариться. Потрібно засипати і майже одразу вимикати.
1
автор
Пургену мне
• 20 апреля 2023
Ответ дляКликОЛЬКА
Буває таке, якщо буряк перевариться. Потрібно засипати і майже одразу вимикати.
Поняла)
Паратруперсупер• 20 апреля 2023
Чого я тільки не пробувала, тільки сорт буряка. Ні печений, ні зажарка, ні оцет, цукор і тп.
СережкинаЯ• 20 апреля 2023
Оцета не добавляю никогда. Оранжевый, потому как буряка мало и томатного соуса.
Снегурочко• 20 апреля 2023
Ответ дляДоль Чекомбана
Сьогодні день борщу?
Давайте запитайте хто скільки рецептів борщу знає і коштував?
Почну з себе - були на фестивалі борщу. Пробувала десь 50 рецептів.
Улюблених рецепти борщу - 12.
Давайте запитайте хто скільки рецептів борщу знає і коштував?
Почну з себе - були на фестивалі борщу. Пробувала десь 50 рецептів.
Улюблених рецепти борщу - 12.
о! я тоже сварю сегодня, из молодой капусты
1
Снегурочко• 20 апреля 2023
Ответ дляПаратруперсупер
Чого я тільки не пробувала, тільки сорт буряка. Ні печений, ні зажарка, ні оцет, цукор і тп.
когда варите борщ, покладите в кастрюлю половинку сырого буряка, он даст цвет.
2
Паратруперсупер• 20 апреля 2023
Ответ дляСнегурочко
когда варите борщ, покладите в кастрюлю половинку сырого буряка, он даст цвет.
Я так делаю. Но не всегда цвет остается.
Тішуся неперетішуся• 20 апреля 2023
О, оранжевий по мірках бабусі мого чоловіка, то правильний борщ ))))
2
Снегурочко• 20 апреля 2023
Ответ дляТішуся неперетішуся
О, оранжевий по мірках бабусі мого чоловіка, то правильний борщ ))))
и обязательно с фасолью
1
Снегурочко• 20 апреля 2023
Ответ дляПаратруперсупер
Я так делаю. Но не всегда цвет остается.
пробуйте длинный буряк
в нем много цвета
в нем много цвета
Паратруперсупер• 20 апреля 2023
Ответ дляСнегурочко
пробуйте длинный буряк
в нем много цвета
в нем много цвета
Приплюснутый да. Длинный не пробовала
Ноунэйм• 20 апреля 2023
Буряк має вступити в реакцію з кислотою. Я завжди його протушую на пательні з томатною пастою. Роблю ніби зажарку: цибулька, морква, буряк і томатна паста.
Люблю буряк щоб був приверненим перед цим. Дуже наваристий та гарного кольору борщик виходить
Люблю буряк щоб був приверненим перед цим. Дуже наваристий та гарного кольору борщик виходить
ТочноБудет• 21 апреля 2023
Чтобы борщ был красный, в зажарку помимо томата, добавляйте пакетик сухой паприки.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу