sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Первые блюда
anonim_208
Копирайторша• 02 мая 2023

Зелений борщ/ суп із щавлем

Привіт порадниці))) допоможіть горе-хазяйці )))
Хочу приготувати зелений борщ або як інші називають суп із щавлем
Є в мене банка закритого щавлю ( стоїть напевно вже 2 рік) банка не вздута, все нормально
І от думаю, чи не зварити б мені зелений борщ?
Чи краще викинути той щавель?
І поділіться, будь ласка, рецептом))))
Буду всім вдячна)))
heart 3
34 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_102
Платье Длинное бальное• 02 мая 2023
1
откройте посмотрите. если хороший, зачем выкидывать)
like 4
anonim_109
А поговорить?• 02 мая 2023
2
Одной банки мало, купите свежий и добавьте потом консервированный
heart 1
noavatar
Mісіс Паф• 02 мая 2023
3
Доброго дня, зараз вже і свіжого щавлю достатньо, два роки щавлю....мабуть не варто
heart 1 like 5
anonim_26
ПочтальЁнша• 02 мая 2023
4
Все ппц
Вот чого немає в тій сраній америці - свіжого щавлю, яяяяяяк я хочу зелений борщ
heart 7 dislike 1
anonim_130
сама себе прекрасная• 02 мая 2023
5
Обожнюю зелений борщ, якраз обідаю ним) зараз молоденький, свіженький я б не стала вже консервований використовувати
heart 4
anonim_26
ПочтальЁнша• 02 мая 2023
6
По темі, все ок, варіть борщ, з банкою все гуд
like 3
anonim_7
Зілля до весілля• 02 мая 2023
7
Купіть свіжий, їжа має бути корисною.
anonim_208
автор Копирайторша • 02 мая 2023
8
Ответ дляПлатье Длинное бальное
откройте посмотрите. если хороший, зачем выкидывать)
А як я зрозумію, що він хороший?
Вибачте за таке питання дурне)
anonim_208
автор Копирайторша • 02 мая 2023
9
Ответ длясама себе прекрасная
Обожнюю зелений борщ, якраз обідаю ним) зараз молоденький, свіженький я б не стала вже консервований використовувати
Смачного))))
Треба значить на базарчику купити
Бо на дачу до батьків зараз не маю змоги поїхати((((
anonim_102
Платье Длинное бальное• 02 мая 2023
10
Ответ дляКопирайторша
А як я зрозумію, що він хороший?
Вибачте за таке питання дурне)
не знаю, наверное, без плесени и не вонять .. можно соседу дать ложку попробовать и подождать
heart 2
anonim_208
автор Копирайторша • 02 мая 2023
11
Ответ дляЗілля до весілля
Купіть свіжий, їжа має бути корисною.
Дякую)
Ви праві)))
anonim_26
ПочтальЁнша• 02 мая 2023
12
Ответ дляКопирайторша
А як я зрозумію, що він хороший?
Вибачте за таке питання дурне)
По констинстенції, кольору, запахам
heart 1 like 1
anonim_208
автор Копирайторша • 02 мая 2023
13
Ответ дляПлатье Длинное бальное
не знаю, наверное, без плесени и не вонять .. можно соседу дать ложку попробовать и подождать
Ахахахха
Клааас
Значить так і спробую😀😀😀
anonim_119
Сундучок с каникулами• 02 мая 2023
14
дівчата, все, побігла на ринок за щавелем😘😘😘
heart 3
anonim_92
Смурфик• 02 мая 2023
15
Ответ дляКопирайторша
А як я зрозумію, що він хороший?
Вибачте за таке питання дурне)
Краще не ризикуйте і купіть свіжий щавель. Може хазяйки важні і зможуть зрозуміти чи той щавель ще нормальний, а вам не варто ризикувати здоровям)
heart 1
anonim_208
автор Копирайторша • 02 мая 2023
16
Ответ дляСундучок с каникулами
дівчата, все, побігла на ринок за щавелем😘😘😘
Я теж вже збираюсь 😀😀😀
anonim_48
Поросенка• 02 мая 2023
17
Звісно зварити. Смакота
heart 2
anonim_48
Поросенка• 02 мая 2023
18
Ответ дляА поговорить?
Одной банки мало, купите свежий и добавьте потом консервированный
Чого це мало? Вона ж не відро варить. В мене 0,5 банка на 2 рази
heart 3
anonim_130
сама себе прекрасная• 02 мая 2023
19
Ответ дляКопирайторша
Смачного))))
Треба значить на базарчику купити
Бо на дачу до батьків зараз не маю змоги поїхати((((
Дякую
Зі свіжої зелені такий аромат тільки б його і їла)
heart 1
anonim_177
Снідаю авокадо• 02 мая 2023
20
Ответ дляПочтальЁнша
Все ппц
Вот чого немає в тій сраній америці - свіжого щавлю, яяяяяяк я хочу зелений борщ
Може шпинат є?
heart 1
anonim_26
ПочтальЁнша• 02 мая 2023
21
Ответ дляСнідаю авокадо
Може шпинат є?
Є і багато, хочу кислячок
anonim_177
Снідаю авокадо• 02 мая 2023
22
Ответ дляПочтальЁнша
Є і багато, хочу кислячок
Я інколи готую із шпинатом, але я завжди ще й томат додаю, червоний у мене зелений борщ. Тому кислоту можна регулювати томатом.
anonim_26
ПочтальЁнша• 02 мая 2023
23
Ответ дляСнідаю авокадо
Я інколи готую із шпинатом, але я завжди ще й томат додаю, червоний у мене зелений борщ. Тому кислоту можна регулювати томатом.
А я кропивку молоду, але він чисто зелений в мене з рисом і яйцем, от такий і хочу, але я спробую з шпинату, дякую що нагадали
anonim_132
Гопница-Советчица• 02 мая 2023
24
Ответ дляПочтальЁнша
Все ппц
Вот чого немає в тій сраній америці - свіжого щавлю, яяяяяяк я хочу зелений борщ
В Німеччині також не знайшла, але в лісі повно, вчора назбирала, зараз піду варити)))
anonim_164
Василина Семеніч• 02 мая 2023
25
Ответ дляГопница-Советчица
В Німеччині також не знайшла, але в лісі повно, вчора назбирала, зараз піду варити)))
Sauerampfer на рынке у местных полно его сейчас.
like 1
anonim_132
Гопница-Советчица• 02 мая 2023
26
Але автор, зараз саме сезон свіженького, краще свіжий вийдіть купіть, ще й зелені молоденької туди…всьо адьйос пішла варити борщ)))
heart 1
anonim_132
Гопница-Советчица• 02 мая 2023
27
Ответ дляВасилина Семеніч
Sauerampfer на рынке у местных полно его сейчас.
Дякую, гляну. Та я його і не шукала, бо в лісі майже живем і там його повно. Ще й рукула дика скрізь росте)))
anonim_113
ШобВам_КакНам• 02 мая 2023
28
Ответ дляПочтальЁнша
Все ппц
Вот чого немає в тій сраній америці - свіжого щавлю, яяяяяяк я хочу зелений борщ
Шпинат+лимонная кислота: не отличить
Щавель, говорят, есть в расийских магазинах
attached-photo
anonim_26
ПочтальЁнша• 02 мая 2023
29
Ответ дляШобВам_КакНам
Шпинат+лимонная кислота: не отличить
Щавель, говорят, есть в расийских магазинах
Я туди принципово не хожу ну і консервований не хочу
anonim_113
ШобВам_КакНам• 02 мая 2023
30
Ничего за два года с тем щавелем не будет: щавелевая к-та отличный природный консервант.
На зелёный борщ люблю мясо пожирнее, ошеек например. Варю с луком и морковкой; лук потом выбрасываю, морковку нарезаю полукольцами и обратно в суп. Картошка до готовности, и последний щавель. Покипело 2-3 минуты и все. Травки/специи по вкусу и желанию.
Подавать с отварным яйцом и сметаной.
Самый ленивый суп
heart 1
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff