Бринзолетта• 11 мая 2023
Суп з перепілками
Всім доброго дня. Вперше купила перепілок, раніше їх не куштувала ні в якому вигляді.Звичайно є гугл і я там була, тепер питаю вас. Хто готує смачний суп з ними, поділіться смачним рецептом. Як смачніше з крупою, лапою чи без? Потрібна зажарка чи ні? Тушки відварити чи обжарити?
Домовенок Кузя• 11 мая 2023
Зажарку не надо, сырой лук и морковку добавьте. Я варила бульон, потом картошка, лук, морковка. Лапша по желанию. Очень вкусный суп на перепелках.
автор
Бринзолетта
• 11 мая 2023
Ответ дляГолена блондинка
Я їх просто зі сметаною запекла, смакота. На суп якось шкода
В мене іх всього 3 шт
Я_уеду_жить_в_Лондон!• 11 мая 2023
Мне они невкусные. И дети есть не стали, заказывала у фермера. И у бульона привкус какой-то.
Голубка миру• 11 мая 2023
Перепілки є двох видів, як і кури - на бульйон і для запікання. Молоді, світлі - для запікання, з них бульйон ніякий. Але як хочеться, варіть як будь який суп з курки, з будь якими доданками - лапша в гриби, або овочі, гриби.
Снегопадка• 11 мая 2023
Ответ дляГолена блондинка
Я їх просто зі сметаною запекла, смакота. На суп якось шкода
Саме так, замаринувати в сМетані, можна лим.соку додати, спеції за смаком далі в духовку. Найсмачніше, моє улюблене.
Голена блондинка• 11 мая 2023
Ответ дляБринзолетта
В мене іх всього 3 шт
Я дві штучки для дітей запікаю.
Голена блондинка• 11 мая 2023
Беру натираю сіль перець, в серединку гарний шматочки вершкового масла, зубок два часнику можна ще лавр але необов´язково, зверху і всю тушку сметанкою, можна ще покласти зверху маленький шматочок масла, і в форму і в духовці, хвилин 20 може 30. Я дивлюся по духовці як виходить. Все смачно
автор
Бринзолетта
• 11 мая 2023
Звітую. Вийшов звичайний суп з лапшою і яйцями перепілок(без зажарки і без спецій) . Чесно кажучи, на смак самый звичайний.. ну це теж норм, у мене молодший дуже перебірливий , то він їв як звичайний, смак його(і мене) не здивував.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
