sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Первые блюда
anonim_147
Бринзолетта• 11 мая 2023

Суп з перепілками

Всім доброго дня. Вперше купила перепілок, раніше їх не куштувала ні в якому вигляді.Звичайно є гугл і я там була, тепер питаю вас. Хто готує смачний суп з ними, поділіться смачним рецептом. Як смачніше з крупою, лапою чи без? Потрібна зажарка чи ні? Тушки відварити чи обжарити?
17 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_147
автор Бринзолетта • 11 мая 2023
1
Лапою=лапшою
anonim_52
Домовенок Кузя• 11 мая 2023
2
Зажарку не надо, сырой лук и морковку добавьте. Я варила бульон, потом картошка, лук, морковка. Лапша по желанию. Очень вкусный суп на перепелках.
anonim_165
пьЯНА• 11 мая 2023
3
Краще просто бульон. Окремо зваріть вермішель чи лапшу.
anonim_212
Голена блондинка• 11 мая 2023
4
Я їх просто зі сметаною запекла, смакота. На суп якось шкода
anonim_147
автор Бринзолетта • 11 мая 2023
5
Ответ дляГолена блондинка
Я їх просто зі сметаною запекла, смакота. На суп якось шкода
В мене іх всього 3 шт
anonim_71
Луноликая Вика• 11 мая 2023
6
Вони, як горобці.
anonim_193
Я_уеду_жить_в_Лондон!• 11 мая 2023
7
Мне они невкусные. И дети есть не стали, заказывала у фермера. И у бульона привкус какой-то.
anonim_49
Голубка миру• 11 мая 2023
8
Перепілки є двох видів, як і кури - на бульйон і для запікання. Молоді, світлі - для запікання, з них бульйон ніякий. Але як хочеться, варіть як будь який суп з курки, з будь якими доданками - лапша в гриби, або овочі, гриби.
anonim_137
Дівчина заглядєніє• 11 мая 2023
9
Я с гречкой суп варю на перепелках. И много морковки
like 1
anonim_19
Снегопадка• 11 мая 2023
10
Ответ дляГолена блондинка
Я їх просто зі сметаною запекла, смакота. На суп якось шкода
Саме так, замаринувати в сМетані, можна лим.соку додати, спеції за смаком далі в духовку. Найсмачніше, моє улюблене.
anonim_19
Снегопадка• 11 мая 2023
11
Ответ дляЛуноликая Вика
Вони, як горобці.
Та,чому? одне м´ясо.
anonim_147
автор Бринзолетта • 11 мая 2023
12
Після гуглу були питання, п зараз ще більше
noavatar
deil1207• 11 мая 2023
13
Варю как обыкновенный суп, но без зажарки т.к для ребёнка. С лапшой или крупой
anonim_52
Точу ляси• 11 мая 2023
14
Они никакие, варю с ними обычный борщ.
anonim_212
Голена блондинка• 11 мая 2023
15
Ответ дляБринзолетта
В мене іх всього 3 шт
Я дві штучки для дітей запікаю.
anonim_212
Голена блондинка• 11 мая 2023
16
Беру натираю сіль перець, в серединку гарний шматочки вершкового масла, зубок два часнику можна ще лавр але необов´язково, зверху і всю тушку сметанкою, можна ще покласти зверху маленький шматочок масла, і в форму і в духовці, хвилин 20 може 30. Я дивлюся по духовці як виходить. Все смачно
anonim_147
автор Бринзолетта • 11 мая 2023
17
Звітую. Вийшов звичайний суп з лапшою і яйцями перепілок(без зажарки і без спецій) . Чесно кажучи, на смак самый звичайний.. ну це теж норм, у мене молодший дуже перебірливий , то він їв як звичайний, смак його(і мене) не здивував.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff