Гостра на язик• 18 мая 2023
Мороженое. Почему оно такое никакое?
Какое не возьми - химоза, напичканное ароматизаторами, с какими то дикими вкусовыми сочетаниями. Интересно, это только мне невкусно, а остальные потребители радуются и с удовольствием едят, а заводы и рады стараться выпуская всю эту бурду разноцветную? Или невкусно всем, и покупают дрянь лишь потому, что другого, нормального, на рынке сейчас нет?
показать весь текст
8
19
Коварная Зая• 18 мая 2023
Ответ дляStrelka_007
Зате смачне ))
Ну, если вы любите пальмовый жир и липкую слизистую рта, то да
Strelka_007• 18 мая 2023
Ответ дляКоварная Зая
Ну, если вы любите пальмовый жир и липкую слизистую рта, то да
Там немає жиру рослинного. І на смак, і за складом натуральний продукт. Ви куштували його, чи теоретизуєте ?
Коварная Зая• 18 мая 2023
Ответ дляStrelka_007
Там немає жиру рослинного. І на смак, і за складом натуральний продукт. Ви куштували його, чи теоретизуєте ?
Какой натуральный? Для мороженого коровы нужны! Где фермы в Украине??
Strelka_007• 18 мая 2023
Ответ дляКоварная Зая
Какой натуральный? Для мороженого коровы нужны! Где фермы в Украине??
Будь-ласка, не пишіть мені більше. Тихої ночі ! )))
Викупана• 19 мая 2023
Ответ дляКоварная Зая
Есть. В Польше на развес, дорогое. Насколько я его не люблю, но даже я 2 за раз съедаю.
Так я вообще-то про Украину писала)
Ответ дляНай хоч раз
У нас ужасно много колбасы с каким то химозным копчёным вкусом
І сардельок, і різні балики, оселедці
Я вже теж було подумала що це в мене щось зі смаком, а потім в різних місцях знову стали траплятися досить смачні
Тобто таки справа в технологіях і деякі виробники їх почали відновлювати
Я вже теж було подумала що це в мене щось зі смаком, а потім в різних місцях знову стали траплятися досить смачні
Тобто таки справа в технологіях і деякі виробники їх почали відновлювати
Малинка• 19 мая 2023
Ответ дляМатусік
Спробуйте тільки вершки і згущонку, може буде більш до смаку
Звісно воно відрізняється від покупного, Ви ж не додаєте стабілізатори, поліпшувачі смаку і тд
Я хочу спробувати вершки, маскарпоне і пудра
Бо наприклад крем з самих вершків не подобається, а хоч трішки маскарпоне і структура інша, більш насичена, щільна, але не тяжка при цьому
От думаю і морозиво буде супер
Звісно воно відрізняється від покупного, Ви ж не додаєте стабілізатори, поліпшувачі смаку і тд
Я хочу спробувати вершки, маскарпоне і пудра
Бо наприклад крем з самих вершків не подобається, а хоч трішки маскарпоне і структура інша, більш насичена, щільна, але не тяжка при цьому
От думаю і морозиво буде супер
Спасибо, попробую!
Файна дівка• 19 мая 2023
Ответ дляРубаю олівлє
У чому секрет неповторного смаку радянського морозива — як би питає нас анонімний автор, як би запитує. І тут же дає відповідь — вся справа в найжорстокішому Гостя, який був одним з найжорсткіших у світі. Мабуть, кожного порушника чарівного радянського Госту відразу ж садили у в’язницю, і добра третина з чотирьох мільйонів доносів, написаних радянськими громадянами, стосувалася недобросовісного дотримання цього Госту.
Насправді ж секрет “неповторного радянського смаку морозива” надзвичайно простий — воно просто виділялося своїм смаком серед решти убогої їжі — единсвтенную конкуренцію радянському морозиву становили бурульки. Крім того, саме радянське морозиво не було насправді ніяким “радянським” — його рецепт, технології і навіть обладнання для виробництва в СРСР привіз Анастас Мікоян — це сталося в 1936 році. Так що, фанат СРСР, пам’ятай — нахвалюючи найкраще в світі радянське морозиво, ти ллєш воду на млин американських акул капіталізму.
Насправді ж секрет “неповторного радянського смаку морозива” надзвичайно простий — воно просто виділялося своїм смаком серед решти убогої їжі — единсвтенную конкуренцію радянському морозиву становили бурульки. Крім того, саме радянське морозиво не було насправді ніяким “радянським” — його рецепт, технології і навіть обладнання для виробництва в СРСР привіз Анастас Мікоян — це сталося в 1936 році. Так що, фанат СРСР, пам’ятай — нахвалюючи найкраще в світі радянське морозиво, ти ллєш воду на млин американських акул капіталізму.
Вас по комментариям можно и под анонимом узнать. И что? Было вкусное мороженое,остальное при чем?
Дуже дуже вумна• 19 мая 2023
Ответ дляМатусік
Сподіваюсь не пошкодуєте)
Конечно не пожалела, это божественно, уже наслаждаюсь им😌 Спасибо вам за совет)
1
1
Ответ дляДуже дуже вумна
Конечно не пожалела, это божественно, уже наслаждаюсь им😌 Спасибо вам за совет)
Їжте на здоров´я, рада що сподобалося)
Ще хочу спробувати вершки, маскарпоне, пудра, ваніль
Ще всі в захваті від бананового
Заморожені дольки банана збивають на блендері з чимось там, і виходить на вигляд як молочне, досить пухке
Я перероблений банан зазвичай не люблю, то все ніяк не спробую
Ще хочу спробувати вершки, маскарпоне, пудра, ваніль
Ще всі в захваті від бананового
Заморожені дольки банана збивають на блендері з чимось там, і виходить на вигляд як молочне, досить пухке
Я перероблений банан зазвичай не люблю, то все ніяк не спробую
Дуже дуже вумна• 19 мая 2023
Ответ дляМатусік
Їжте на здоров´я, рада що сподобалося)
Ще хочу спробувати вершки, маскарпоне, пудра, ваніль
Ще всі в захваті від бананового
Заморожені дольки банана збивають на блендері з чимось там, і виходить на вигляд як молочне, досить пухке
Я перероблений банан зазвичай не люблю, то все ніяк не спробую
Ще хочу спробувати вершки, маскарпоне, пудра, ваніль
Ще всі в захваті від бананового
Заморожені дольки банана збивають на блендері з чимось там, і виходить на вигляд як молочне, досить пухке
Я перероблений банан зазвичай не люблю, то все ніяк не спробую
Я не люблю маскарпоне и банан тоже, тем более летом, иногда только зимой ем его от безысходности.
Я в следующий раз попробую взбить с молоком и с меньшим количеством сгущенки, потому что немного жирноватое получилось и чересчур сладкое, хотя я люблю сладкое, а вообще очень вкусно и натурально, магазинное больше нет желания есть
Я в следующий раз попробую взбить с молоком и с меньшим количеством сгущенки, потому что немного жирноватое получилось и чересчур сладкое, хотя я люблю сладкое, а вообще очень вкусно и натурально, магазинное больше нет желания есть
Ответ дляДуже дуже вумна
Я не люблю маскарпоне и банан тоже, тем более летом, иногда только зимой ем его от безысходности.
Я в следующий раз попробую взбить с молоком и с меньшим количеством сгущенки, потому что немного жирноватое получилось и чересчур сладкое, хотя я люблю сладкое, а вообще очень вкусно и натурально, магазинное больше нет желания есть
Я в следующий раз попробую взбить с молоком и с меньшим количеством сгущенки, потому что немного жирноватое получилось и чересчур сладкое, хотя я люблю сладкое, а вообще очень вкусно и натурально, магазинное больше нет желания есть
Так, мені теж хочеться менш жирності, менш ’ молочності’ в цьому рецепті
Не пробувала вводити туди молоко, думаю чи не розслоїться
Магазинне мені теж підходить деяке, те же 100% рудь зовсім непогане
В метро по ті роки була акція в Метро на упаковки по 2.5кг, в атб на кілограмові
Цього року буду еспериментувати на молочних, без вершків, бо думаю ціни будуть огого
Не пробувала вводити туди молоко, думаю чи не розслоїться
Магазинне мені теж підходить деяке, те же 100% рудь зовсім непогане
В метро по ті роки була акція в Метро на упаковки по 2.5кг, в атб на кілограмові
Цього року буду еспериментувати на молочних, без вершків, бо думаю ціни будуть огого
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу