sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Консервация
anonim_168
Психологічка• 29 мая 2023

Чому у консервації (деякі банки) є присмак землі, вологості?

Деякі банки з консервацією, які стояли з нормально закритими кришками, тобто не зірвані, не пліснявіло, не бродило - мають присмак мокрої землі чи вологості...інші одночасно закриті такого не мають. Це і з огірками, і з соусами, і з компотгм трапилось. Що це може бути? Чоловік каже закривай все з бутильованою водою, але ж є нормальні банки...
20 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
tarveldy• 29 мая 2023
1
пліснява
like 2
anonim_171
Мати тріля• 29 мая 2023
2
В банку попадає повітря, в повітрі літають спори. Якщо не пощастить, то пліснявка там розмножиться.
Якщо у вас добре кип´ячена вода, нема необхідності брати бутльовану.
anonim_2
Освічую темряву• 29 мая 2023
3
Ага, я пробовала такое, не плесень, а именно запах земли или какой то пыли. Но не плесень точно.
anonim_24
Бабця в мештах• 29 мая 2023
4
Не герметичность крышки, привкус земли, когда начинает что то подгнивать. Как в яблоке пятно гнилое, и тоже привкус землистый
anonim_168
автор Психологічка • 29 мая 2023
5
Ответ дляtarveldy
пліснява
Але ж в банці коли відкриваешь її нема
anonim_168
автор Психологічка • 29 мая 2023
6
Ответ дляМати тріля
В банку попадає повітря, в повітрі літають спори. Якщо не пощастить, то пліснявка там розмножиться.
Якщо у вас добре кип´ячена вода, нема необхідності брати бутльовану.
Банки б зірвалися, забродило б, ні?
anonim_168
автор Психологічка • 29 мая 2023
7
Ответ дляБабця в мештах
Не герметичность крышки, привкус земли, когда начинает что то подгнивать. Как в яблоке пятно гнилое, и тоже привкус землистый
Можуть мариновані огірки підгнивать? Кришки б повзривало
anonim_171
Мати тріля• 29 мая 2023
8
Ответ дляПсихологічка
Банки б зірвалися, забродило б, ні?
Пліснява - це гриби, гази виділяють бактерії. Різні організми.
anonim_168
автор Психологічка • 29 мая 2023
9
Ответ дляМати тріля
Пліснява - це гриби, гази виділяють бактерії. Різні організми.
Як позбавитись такого? Плісняви нема в банці коли відкриваешь
anonim_24
Бабця в мештах• 29 мая 2023
10
Ответ дляПсихологічка
Можуть мариновані огірки підгнивать? Кришки б повзривало
Я сама не знаю, как это работает. У меня такое случилось в томатном соусе. Хотя крышка была закручена нормально, ели открутила. Перевернула крышку, а там черные крапинки.
Возможно вот они начали гнить и дали привкус остальному.
Так же и в огурцах, может какой то укроп на крышке живет своей жизнью, а с какой то микроскопической дырочки поступает воздух
noavatar
tarveldy• 29 мая 2023
11
Ответ дляПсихологічка
Але ж в банці коли відкриваешь її нема
Ви її не бачите, а відчуваєте на смак, вона є різна
like 2
noavatar
tarveldy• 29 мая 2023
12
Ответ дляОсвічую темряву
Ага, я пробовала такое, не плесень, а именно запах земли или какой то пыли. Но не плесень точно.
Це пліснява
anonim_171
Мати тріля• 29 мая 2023
13
Ответ дляПсихологічка
Як позбавитись такого? Плісняви нема в банці коли відкриваешь
Можна лише зменшити вірогідність появи: добре все мити, стерилізувати, не зменшувати кислоту по рецепту, перевірений рецепт мати і я ще помітила: в мене ніколи такого не було, якщо стерилізувати вже закриту банку (у мене гвинтові кришки, я їх вже закриті занурюю повністю у воду і варю)
anonim_2
Освічую темряву• 29 мая 2023
14
Ответ дляtarveldy
Це пліснява
Так там и следов от нее нет Получается есть нельзя?
noavatar
tarveldy• 29 мая 2023
15
Ответ дляОсвічую темряву
Так там и следов от нее нет Получается есть нельзя?
Ні, але дехто робить пироги чи переварює, я не граюся з пліснявою
anonim_2
Освічую темряву• 29 мая 2023
16
Ответ дляtarveldy
Ні, але дехто робить пироги чи переварює, я не граюся з пліснявою
Та ну да, зачем так рисковать.
anonim_168
автор Психологічка • 29 мая 2023
17
Ответ дляМати тріля
Можна лише зменшити вірогідність появи: добре все мити, стерилізувати, не зменшувати кислоту по рецепту, перевірений рецепт мати і я ще помітила: в мене ніколи такого не було, якщо стерилізувати вже закриту банку (у мене гвинтові кришки, я їх вже закриті занурюю повністю у воду і варю)
Рецепти перевірені, це перший рік таке. Не знала що можна закрутити кришки і тоді стерилізувати, завжди прикривала, а потім вже закручувала
anonim_168
автор Психологічка • 29 мая 2023
18
Дякую, мабуть треба всі нові кришки купити, може такі попалися ненадійні?
anonim_171
Мати тріля• 29 мая 2023
19
Ответ дляПсихологічка
Рецепти перевірені, це перший рік таке. Не знала що можна закрутити кришки і тоді стерилізувати, завжди прикривала, а потім вже закручувала
Лише гвинтові! Ті, які закриваються ключем - неможна, бо вибухнуть. А гвинтові кришки випустять самі зайвий тиск, бо гнучкі.
noavatar
tarveldy• 30 мая 2023
20
Ответ дляОсвічую темряву
Та ну да, зачем так рисковать.
незнаю , я плісняві не довіряю, то як кацапи підступне і шкідливе для людини створіння
like 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff