Поддакиваю иногДА• 14 сентября 2023
Чому під час жарки котлет виділяється стільки рідини?
1
автор
Поддакиваю иногДА
• 14 сентября 2023
Ответ дляПопадалочка
Ого. Впервые такое вижу. А что за мясо?
Фарш з магазину асорті
Це може бути тому шо кришкою накрила коли перевернула на іншу сторону
2 цибулини додала
Це може бути тому шо кришкою накрила коли перевернула на іншу сторону
2 цибулини додала
автор
Поддакиваю иногДА
• 14 сентября 2023
Ответ дляВічний двигун
Можно хлеба больше добавить
Не додавала
Черпак_для_фантазий• 14 сентября 2023
Ответ дляПоддакиваю иногДА
Фарш з магазину асорті
Це може бути тому шо кришкою накрила коли перевернула на іншу сторону
2 цибулини додала
Це може бути тому шо кришкою накрила коли перевернула на іншу сторону
2 цибулини додала
Там з водою вже..можна додавати сухарі,а не замочувати булку.
Лгин• 14 сентября 2023
Ответ дляПоддакиваю иногДА
Фарш з магазину асорті
Це може бути тому шо кришкою накрила коли перевернула на іншу сторону
2 цибулини додала
Це може бути тому шо кришкою накрила коли перевернула на іншу сторону
2 цибулини додала
Потому что в фарш добавили слишком много воді. И сделали из нашпигованого мяса
2
Черпак_для_фантазий• 14 сентября 2023
Ответ дляПоддакиваю иногДА
Фарш з магазину асорті
Це може бути тому шо кришкою накрила коли перевернула на іншу сторону
2 цибулини додала
Це може бути тому шо кришкою накрила коли перевернула на іншу сторону
2 цибулини додала
Можливо конденсат з кришки..
Life is Beautiful• 14 сентября 2023
Ответ дляПоддакиваю иногДА
Не додавала
Треба брати м’ясо філе, додавати хліба білого богато, цибулі трошки, яйце не треба.
Жарити одразу, як перемелите, в панировці. Рідини не буде зовсім.
Жарити одразу, як перемелите, в панировці. Рідини не буде зовсім.
Попадалочка• 14 сентября 2023
Ответ дляПоддакиваю иногДА
Фарш з магазину асорті
Це може бути тому шо кришкою накрила коли перевернула на іншу сторону
2 цибулини додала
Це може бути тому шо кришкою накрила коли перевернула на іншу сторону
2 цибулини додала
А, ну, якщо з магазину, то туди просто додали дуже багато води.
Джонсонюк• 14 сентября 2023
Ответ дляLife is Beautiful
Треба брати м’ясо філе, додавати хліба білого богато, цибулі трошки, яйце не треба.
Жарити одразу, як перемелите, в панировці. Рідини не буде зовсім.
Жарити одразу, як перемелите, в панировці. Рідини не буде зовсім.
Це гівно, а не котлети, Танька такі ще робить
4
Life is Beautiful• 14 сентября 2023
Ответ дляДжонсонюк
Це гівно, а не котлети, Танька такі ще робить
Що не так?
Жена_КотораяСтена• 14 сентября 2023
Ответ дляПоддакиваю иногДА
Фарш з магазину асорті
Це може бути тому шо кришкою накрила коли перевернула на іншу сторону
2 цибулини додала
Це може бути тому шо кришкою накрила коли перевернула на іншу сторону
2 цибулини додала
Потому что напискивают жидкостью для веса,химией.
Life is Beautiful• 14 сентября 2023
Ответ дляДжонсонюк
Ви не так.
Не зрозуміла. Як ви робите котлети?
Носки на подтяжках• 14 сентября 2023
Не покупайте фарш. Фарш нужно делать самой и будут у вас отличные котлеты
3
автор
Поддакиваю иногДА
• 14 сентября 2023
Ответ дляLife is Beautiful
Треба брати м’ясо філе, додавати хліба білого богато, цибулі трошки, яйце не треба.
Жарити одразу, як перемелите, в панировці. Рідини не буде зовсім.
Жарити одразу, як перемелите, в панировці. Рідини не буде зовсім.
А я багато цибулі додала щоб було соковито
Борщичок• 14 сентября 2023
мясо всегда ужаривается, вода выделяется, любое при чем. это даже без охлаждения паром, как с курицей. там воды еще больше
удивляюсь, что вы удивляетесь))
удивляюсь, что вы удивляетесь))
2
Нервогенератор• 14 сентября 2023
очень жирный фарш. Я делаю фарш сама и хлеб в котлеты практически не добавляю, если вижу, что фарш нежирный. А в покупной всегда добавляю сухари, ни в чем не замоченые. Тогда меньше вытапливается
Life is Beautiful• 14 сентября 2023
Ответ дляПоддакиваю иногДА
А я багато цибулі додала щоб було соковито
Ось з неі і рідина. Цибуля вже була і в фарші, я вважаю. Хліба нема, нічому впитати рідину. Хліб потрібен для об’єму та щоб не жорсткі були.
Краще самому робити фарш з свіжого м’яса. Не довіряю магазинному фаршу, там невідомо що кладуть.
Краще самому робити фарш з свіжого м’яса. Не довіряю магазинному фаршу, там невідомо що кладуть.
1
Пік Антна• 14 сентября 2023
Котлеты, мясо и т.п. нужно сначала обжаривать на большом огне и класть на горячую сковороду, а когда обжарится, тогда убавить огонь и накрыть крышкой. Нужно чтобы бы влага как бы запечаталась, если жарить на маленьком огне, то тогда жидкость вытекает и мясо будет сухим
3
пьЯНА• 14 сентября 2023
Соковиті будуть.
Робіть фарш самі, тільки так ви зможете регулювати кількість жиру.
Я люблю соковиті, тому роблю фарш з ошийка.
Робіть фарш самі, тільки так ви зможете регулювати кількість жиру.
Я люблю соковиті, тому роблю фарш з ошийка.
Life is Beautiful• 14 сентября 2023
Ответ дляПік Антна
Котлеты, мясо и т.п. нужно сначала обжаривать на большом огне и класть на горячую сковороду, а когда обжарится, тогда убавить огонь и накрыть крышкой. Нужно чтобы бы влага как бы запечаталась, если жарить на маленьком огне, то тогда жидкость вытекает и мясо будет сухим
Тоже вірно. Все так смажать, і м’ясо, і картоплю.
Life is Beautiful• 14 сентября 2023
Ответ дляБоневтікла
Запекайте котлеты в духовке, будет меньше потерь. Да и вкуснее.
Духовка все сушить. Там надо додавати рідину у м’со та жир? Я котлети там не робила, запекала м’ясо. Мариновала перед цим обов’язково.
Боневтікла• 14 сентября 2023
Ответ дляLife is Beautiful
Духовка все сушить. Там надо додавати рідину у м’со та жир? Я котлети там не робила, запекала м’ясо. Мариновала перед цим обов’язково.
С таким жиром не пересушит.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
