СкокоМнеДадите• 06 ноября 2023
Вы добавляете сахар в суп и борщ?
понятно, что соль добавляют, но и немного сахара для уравновешивания вкуса.
показать весь текст
Результат:
вже голосів:
202
100 (49.5%)
да, добавляю
94 (46.53%)
только соль
6 (2.97%)
не знаю
2 (0.99%)
ни соль, ни сахар не добавляю
Вкаблучках• 06 ноября 2023
Ответ дляСкокоМнеДадите
Ну если простой украинец не имел, то и простой россиянин тоже не имел. Но а как стал доступным, то все стали добавлять. И украинцы, и россияне.
До речі, до середини 19 ст у Московії серед купців була мода на каріозні зуби - ознака того, що родина могла собі дозволити істи цукор .
Нісенітниця• 06 ноября 2023
Ответ дляУмничка-помощничка
Ні. Смак борщу балансую буряком і помідорами, цукор і лимон придумали москалі додавати до борщу.
Может вы и картошку не едите? Ее Петр первый привез и приказал выращивать
1
1
Благоуханочка• 06 ноября 2023
Ну а как же- обязательно! В Одессе так все делают- наверное(еврейская кухня).
Вкаблучках• 06 ноября 2023
Ответ дляНісенітниця
Может вы и картошку не едите? Ее Петр первый привез и приказал выращивать
Ну це ніхто не може перевірити.
Як послухати росіян, то той ряджений цар мало що не месією був
Як послухати росіян, то той ряджений цар мало що не месією був
1
olena_shch• 06 ноября 2023
Ответ дляЧорнобаївка
Да, так вкус ярче. А те кто не добавляют, потом спрашивают - как тебе удаётся так вкусно делать борщ/жаркое/солянку)
Везде где есть кислота, томаты - сахар точно нужен.
Везде где есть кислота, томаты - сахар точно нужен.
Какая кислота в нынешних помидорах))).
1
olena_shch• 06 ноября 2023
Ответ дляСундучок с каникулами
Автор, с начала войны многие даже в драники и холодец добавляют сахар. Серьезно.
Зачем, кроме войны ещё и диабет получить.
1
Вкаблучках• 06 ноября 2023
Дівчата, а ви помітили, що сучасний болгарський перець практично без запаху?
Раніше як покладеш перчину в борщ - запаморочливий аромат
Останні роки 5 так точно
Раніше як покладеш перчину в борщ - запаморочливий аромат
Останні роки 5 так точно
Умничка-помощничка• 06 ноября 2023
Ответ дляВкаблучках
Дівчата, а ви помітили, що сучасний болгарський перець практично без запаху?
Раніше як покладеш перчину в борщ - запаморочливий аромат
Останні роки 5 так точно
Раніше як покладеш перчину в борщ - запаморочливий аромат
Останні роки 5 так точно
Помітили. І гострий перець не гострий зовсім.
2
Омлетик• 06 ноября 2023
Ответ дляВкаблучках
Дівчата, а ви помітили, що сучасний болгарський перець практично без запаху?
Раніше як покладеш перчину в борщ - запаморочливий аромат
Останні роки 5 так точно
Раніше як покладеш перчину в борщ - запаморочливий аромат
Останні роки 5 так точно
Це ковід а не перець. Я також не відчуваю запахів, як раніше
Не любовница• 06 ноября 2023
Ответ дляРаботать надо
На 5
Це багато. Борщ буде солодким. Я додаю чайну ложку повну.
Не любовница• 06 ноября 2023
Ответ дляolena_shch
Зачем, кроме войны ещё и диабет получить.
Діабет не від цукру
Всім шампаньського• 06 ноября 2023
Ответ дляВкаблучках
Дівчата, а ви помітили, що сучасний болгарський перець практично без запаху?
Раніше як покладеш перчину в борщ - запаморочливий аромат
Останні роки 5 так точно
Раніше як покладеш перчину в борщ - запаморочливий аромат
Останні роки 5 так точно
То вы придумали. Пахнет как и раньше. Когда фаршированные тушу соседка-подружка звонит говорит что идёт ко мне)
Не прохожу мимо• 06 ноября 2023
Ответ дляВкаблучках
Дівчата, а ви помітили, що сучасний болгарський перець практично без запаху?
Раніше як покладеш перчину в борщ - запаморочливий аромат
Останні роки 5 так точно
Раніше як покладеш перчину в борщ - запаморочливий аромат
Останні роки 5 так точно
Нормальний перець
Навіть сусіди відчувають 😂коли готую
Навіть сусіди відчувають 😂коли готую
olena_shch• 06 ноября 2023
Ответ дляНе любовница
Діабет не від цукру
Угу, як качати підшлункову то буде від цукру. Сьогодні морква як цукерки. Цукор у всьому і у великих кількостях. Ви думаєте чому така Сьогодні статистика діабету . Чому він прмолодшав. Згадайте кількість солодкого 30 років назад, смак моркви 30 років назад і рівень фізичної активності. І що Сьогодні.
2
1
olena_shch• 06 ноября 2023
Ответ дляНе любовница
Діабет не від цукру
І питання, для чого все солодити? Бо смачно, більше з їдять. Переїдання це діабет, солодке , стреси, низька фіз активность, спадковість, алкоголь. Чим більше ви грузете підшлункову, тим швидше прилітає.
Не любовница• 06 ноября 2023
Ответ дляolena_shch
І питання, для чого все солодити? Бо смачно, більше з їдять. Переїдання це діабет, солодке , стреси, низька фіз активность, спадковість, алкоголь. Чим більше ви грузете підшлункову, тим швидше прилітає.
Діабет це не тільки від їжі.
Работать надо• 06 ноября 2023
Ответ дляНе любовница
Це багато. Борщ буде солодким. Я додаю чайну ложку повну.
Вы серьезно думаете я не знаю какой я борщ готовлю 40 лет и какой он будет?
2
Не любовница• 06 ноября 2023
Ответ дляРаботать надо
Вы серьезно думаете я не знаю какой я борщ готовлю 40 лет и какой он будет?
Ну може вам подобається солодкий. Мені ні. Для такої кількості борщу столова ложка забагато. Або ви додаєте багато кислоти
1
Голодаю• 06 ноября 2023
у меня свекровь в борщ сахар добавила,когда ела,чуть не обрыгалась.Это жесть.Спросила-зачем? Скалала что дедушке кислое.Так сыпь ему ложку сахара в тарелку,зачем всем такое месиво давать ?
2
Вподобайден• 06 ноября 2023
Ответ дляУмничка-помощничка
Українці не стали. Бо ми вміємо варити нормальний борщ з буряком. А от москалі все свої помиї приправляють то цукром, то лимоном, то ще чимсь, і все не виходить.
Про россиян неправда
Чорнобаївка• 06 ноября 2023
Ответ дляolena_shch
Какая кислота в нынешних помидорах))).
Если домашние, то норм помидоры. Из супермаркета помидоры вообще сложно считать помидорами - это какая-то биомасса в форме томата. Выглядит как помидор, но ни вкуса его, ни запаха не имеет.
А в борщ и жаркое я кладу обычно томатную пасту, итальянскую, жидкую такую, она довольно кислая
А в борщ и жаркое я кладу обычно томатную пасту, итальянскую, жидкую такую, она довольно кислая
Губки-уточкой• 06 ноября 2023
Ніколи не кладу цукор в борщ, і то донька жаліється що в мене борщ солодкий. Солодкий не через цукор! А буряк і морква і так солодкі, нащо туди ще й цукор класти? Томатна паста і томатний сік дають кислинку. Сік з помідорів з свого огороду. Моя мама ще квасила буряк, і борщ був був на ньому смачний і яскраво-червоний).
Тётя Хрюша• 07 ноября 2023
Нет, ни в суп, ни в борщ сахар не добавляю. Даже не представляю, зачем он там нужен.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу