Фоточки нема• 16 апреля в 16:49
А ви знали, що спаржа то холодок?
Я ото сьогодні дізналася. Що цікавого ви дізналися в дорослому віці?
1
1
3
автор
Фоточки нема
• 16 апреля в 16:52
2
побольшомусекретику• 16 апреля в 16:52
Ответ дляПриму в дар
Ху из холодок?)))
вже нагуглила))) учєньє-свєт
Невгамовна шахиня• 16 апреля в 16:53
Ответ дляФоточки нема
Ось
Что это? никогда не видела такое.
1
Тюрюнь_Тюнь• 16 апреля в 16:53
я відразу зрозуміла, про який холодок мова. його в букети додають
але спаржа - то не холодок
але спаржа - то не холодок
3
Пишу, не читаю• 16 апреля в 16:53
Ответ дляТюрюнь_Тюнь
я відразу зрозуміла, про який холодок мова. його в букети додають
але спаржа - то не холодок
але спаржа - то не холодок
Саме він)
2
Сяду на шию, дорого!• 16 апреля в 16:53
Боже, я что лет не слышала слово «холодок», у нас так в селе это растение называли)
А узнала уже будучи взрослой, лет 10 назад)
А узнала уже будучи взрослой, лет 10 назад)
Любви вам!• 16 апреля в 16:53
може вона і холодок, але я на холодку у бабусі ніколи спаржі не бачила, а моя бабауся квітами займалась пів свого життя.
1
Приму в дар• 16 апреля в 16:54
Ответ дляпобольшомусекретику
вже нагуглила))) учєньє-свєт
Тоже прочитала, как то не впечатлилась этой информацией
автор
Фоточки нема
• 16 апреля в 16:54
Пацелуйнитуда• 16 апреля в 16:54
Купила я ту спаржу, ляпнула олії, спецій, запекла хвилин 10 в духовці гарячій. Якась фігня вийшла, прожувати неможливо, хоча ніби почистити її де була шкірка грубша. Чи то спаржа погана, чи то я......
Як її готувати?
Як її готувати?
Пишу, не читаю• 16 апреля в 16:54
Ответ дляЛюбви вам!
може вона і холодок, але я на холодку у бабусі ніколи спаржі не бачила, а моя бабауся квітами займалась пів свого життя.
Бо це молоді пагони. З пагона спаржі виганяє той холодок, якщо його вчасно не зрізати. НА холодку Ви пагін не знайдете))
2
автор
Фоточки нема
• 16 апреля в 16:56
Ответ для220В
Что не очень на привычную спаржу похож
Бо це пагони, а коли далі буде рости, буде «холодок»
2
1
КаРаКаТиЦа• 16 апреля в 16:56
Мда… совсем одно и тоже))
Может это одно семейство растений, не знаю, но в пищу употребляют точно не вот этот бурьян с фото.
Может это одно семейство растений, не знаю, но в пищу употребляют точно не вот этот бурьян с фото.
2
5
1
Ліплю вареники• 16 апреля в 16:57
Мы на участке сажаем салат холодок, отличный, остренький. Сажать можно рано весной, наверное поэтому и ’холодок’
Невгамовна шахиня• 16 апреля в 16:57
Ответ дляПацелуйнитуда
Купила я ту спаржу, ляпнула олії, спецій, запекла хвилин 10 в духовці гарячій. Якась фігня вийшла, прожувати неможливо, хоча ніби почистити її де була шкірка грубша. Чи то спаржа погана, чи то я......
Як її готувати?
Як її готувати?
Надо отрезать грубый низ сначала.
Я запекаю с беконом в слоеном тесте.
Я запекаю с беконом в слоеном тесте.
1
1
автор
Фоточки нема
• 16 апреля в 16:57
Ответ дляКаРаКаТиЦа
Мда… совсем одно и тоже))
Может это одно семейство растений, не знаю, но в пищу употребляют точно не вот этот бурьян с фото.
Может это одно семейство растений, не знаю, но в пищу употребляют точно не вот этот бурьян с фото.
Саме те. Спаржа то пагони.
1
Невгамовна шахиня• 16 апреля в 16:57
Ответ дляПацелуйнитуда
Купила я ту спаржу, ляпнула олії, спецій, запекла хвилин 10 в духовці гарячій. Якась фігня вийшла, прожувати неможливо, хоча ніби почистити її де була шкірка грубша. Чи то спаржа погана, чи то я......
Як її готувати?
Як її готувати?
И может вы переросшую спаржу купили.
Надо яркую мягкую зелёную
Надо яркую мягкую зелёную
Тюрюнь_Тюнь• 16 апреля в 16:58
Ответ дляПишу, не читаю
Саме він)
дивно))
скільки пам’ятаю - в бабусі той холодок ріс. тонкі стебелини з землі
скільки пам’ятаю - в бабусі той холодок ріс. тонкі стебелини з землі
Назад Комментарии к ответу