Физрукая• 20 сентября в 08:04
На якому маслі смажити, щоб було не шкідливо? Щоб дитина їла
Наприклад мені треба підсмажити кабачкові млиці
Картоплю
Котлети
На якому маслі? Щоб дитина потім не кривилась
Я знаю є якісь з розпилювачем. Що багато не наливається на пательню
Допоможіть будь ласка. Сільпо метро новус… де купити?
Картоплю
Котлети
На якому маслі? Щоб дитина потім не кривилась
Я знаю є якісь з розпилювачем. Що багато не наливається на пательню
Допоможіть будь ласка. Сільпо метро новус… де купити?
показать весь текст
20
3
Забрала і не сказала• 20 сентября в 11:01
Ответ дляМанкоголік
Бараний жир даже по структуре другой, смалец самый мягкий их животных жиров
Так. Баранячий жир білий,білий, , як холодний кришиться
Забрала і не сказала• 20 сентября в 11:03
Ответ дляМанкоголік
На вольном выпасе... это где вы таких коров и баранов возьмете в наши ж ни? Если уж сравнивать, то и свиней вольнопасущихся... ’Свинопас’, знаете такая профессия была в старину?
Прекрасне критичне мислення. Але ще вівці втрачають навіть під Києвом є ферми. Але жиру з них не багато можна витратити.
1
Забрала і не сказала• 20 сентября в 11:04
Ответ дляСама собі лікар
смалец точно уж не полезен! Из натуральных животных жиров полезное только соленое сало.
Я топлю через водяну баню, екстра вірджин виходить. Тому нормально. Питання не про користь, воно менш шкідливе за раф олії.
1
Забрала і не сказала• 20 сентября в 11:05
Ответ дляМанкоголік
Ищите! Найдете - свисните, а то попадаются домашние коровки, которых то комбикормом, то зерном кормят...
Корові треба трава і сіно, комбікормом ви сильно її не нагодуєте
1
Забрала і не сказала• 20 сентября в 11:05
Ответ дляПампушечка
Тут вже писали. Неможна жареної їжі. То неважливо на чому ви жарите.
Якщо ж ви все таки жарите, то краще на рослинних оліях, а не на жирах тваринного походження. І категорично неможно тверді жири. Це порада від гастроєнтеролога-дієтолога.
Якщо ж ви все таки жарите, то краще на рослинних оліях, а не на жирах тваринного походження. І категорично неможно тверді жири. Це порада від гастроєнтеролога-дієтолога.
Чим вона аргументувала? Можете згадати?
Попадалочка• 20 сентября в 11:07
Ответ дляХвильоватиша
котлети вже давно не жарю - у духовці 20-25хв на 200град - і смакота, без ніякого масла.
И не надо возле сковороды стоять, и масло во все стороны не летит и запаха нет на всю кухню.
Стильна штучка• 20 сентября в 11:37
Ответ дляТвоя космішна
а вытапливается много из них сока/жирка? Когда-то запекала, мне не понравилось, что много вытопилось, а котлеты стали суховатые
Що готувала на пару - зхололи і виходить суха м´ясна жмичка. Бо сік витік. Що в духовці. Пересушені
2
Горня капучіно• 20 сентября в 11:39
Ответ дляХвильоватиша
мені звичайне рафіноване соняшникове нічим не пахне. Все на ньому готую. І повірте, з перечисленої вами їжі, саме масло найменш шкідливе у вас.
Найшкідливіше - слово СМАЖИТИ.
Найшкідливіше - слово СМАЖИТИ.
ні, смажити зовсім не так критично, якщо це не до чорноти, ніж на постійній основі вживати рафіновану соняшникову олію. Це факт, якби вам не було важко його прийняти.
3
Горня капучіно• 20 сентября в 11:41
Ответ дляФизрукая
Блін
Я погана мама(((( я завжди думала шо легке смаження то не рахується
Я погана мама(((( я завжди думала шо легке смаження то не рахується
не рахується, усе ок. Шкідливо, якщо скоринка вже коричнева і темніша, просто, щоб схопилося нічим не погано.
А до гхі привчайте, спочатку трішки змащуйте, щоб не сильний був запах, потім звикне, там же приємний насправді. Спробуйте іншу фірму, запах відрізняється часто
А до гхі привчайте, спочатку трішки змащуйте, щоб не сильний був запах, потім звикне, там же приємний насправді. Спробуйте іншу фірму, запах відрізняється часто
Манкоголік• 20 сентября в 11:55
Ответ дляЗабрала і не сказала
Корові треба трава і сіно, комбікормом ви сильно її не нагодуєте
Фуражное зерно кому скармливают по-вашему?
Коровы, овцы ( #тотсамыйполезный бараний жир) и остальным подневольным...
Вот несмешная копипаста:
Важнейшими концентрированными кормами для дойных коров являются фуражные зерновые (ячмень, овес, пшеница). Хорошее фуражное зерно - отличный источник энергии для жвачных. Лучшим зерном для коров признан ячмень
Вот так - ячмень!
Коровы, овцы ( #тотсамыйполезный бараний жир) и остальным подневольным...
Вот несмешная копипаста:
Важнейшими концентрированными кормами для дойных коров являются фуражные зерновые (ячмень, овес, пшеница). Хорошее фуражное зерно - отличный источник энергии для жвачных. Лучшим зерном для коров признан ячмень
Вот так - ячмень!
Дама_из_рекламы• 20 сентября в 11:59
Ответ дляФизрукая
3
В три роки деруни і кабачкові млинці? Ви сказились?
5
4
Манкоголік• 20 сентября в 12:02
Ответ дляДама_из_рекламы
В три роки деруни і кабачкові млинці? Ви сказились?
А чим їх в садочках годують?! Сирники, оладки...
2
ТаПрямТам• 20 сентября в 12:04
Ответ дляФизрукая
Пробувала
Дитина відчуває запах і не хоче їсти
Дитина відчуває запах і не хоче їсти
гхи бывает разным. а вообще- масло авокадо (используем его наравне с гхи)
Чумачечая Весна• 20 сентября в 12:17
Ответ дляФизрукая
Пробувала
Дитина відчуває запах і не хоче їсти
Дитина відчуває запах і не хоче їсти
смажене на будь якому маслі шкідливо, я смажу на кукурудзяному
Свисток ля-минор• 20 сентября в 12:27
На рафинированных растительных маслах с высокой температурой дымления. Например, масло авокадо.
Но вообще жарить не обязательно. Запекайте, если хотите примерно тот же эффект получить.
Но вообще жарить не обязательно. Запекайте, если хотите примерно тот же эффект получить.
Ждун с Нибиру• 20 сентября в 12:52
Автор смажу на маслі ГХІ, рослинні олії викликають хронічне запалення
нещодавно бачила статистику як за 60 років в Америці пропорційно зросла кількість діабету і споживання рослинних жирів, при тому що споживання цукру не змінилось (так, вони цукор давно всі 60 років жеруть відрами)
Щоб дитина їла, їй треба щоб їжа виглядала красиво
якщо немає фантазії, заходите з дитиною в Пузату хату, там їсте щось корисне, потім на сайт пузатої хати підглядаєте і таке саме готуєте
Я так роблю і дитині кажу що замовила їжу з пузатої хати
нещодавно бачила статистику як за 60 років в Америці пропорційно зросла кількість діабету і споживання рослинних жирів, при тому що споживання цукру не змінилось (так, вони цукор давно всі 60 років жеруть відрами)
Щоб дитина їла, їй треба щоб їжа виглядала красиво
якщо немає фантазії, заходите з дитиною в Пузату хату, там їсте щось корисне, потім на сайт пузатої хати підглядаєте і таке саме готуєте
Я так роблю і дитині кажу що замовила їжу з пузатої хати
2
Чтооооооооооо?• 20 сентября в 13:01
Ответ дляХвильоватиша
котлети вже давно не жарю - у духовці 20-25хв на 200град - і смакота, без ніякого масла.
А що в них кладете? Вони у вас тушаться чи саме випікаються?
Пліткарка• 20 сентября в 13:02
Ответ дляЗабрала і не сказала
Картоплю, котлети на смальці. Або на суміші смалець+олія
і я картоплю і котлети на смальці смажу. смалець мама робе сама.
1
Пампушечка• 20 сентября в 13:38
Ответ дляСметчица
Все смажу на кокосовом
Є багато розмов про те що кокосова олія, шкодить сосудистій системі і сама шкідлива з усіх олій. Останні рекомендації наших лікарів доказових виключити кокосову олію з харчування. Тільки в косметичних цілях.
3
Творческий типаж• 20 сентября в 13:40
Ответ дляФизрукая
Я думала якщо трішки засмажити то воно не буде рахуватись те яке сильно смажене
Я трішки зовсім роблю скоринку а далі під кришкою тушу
Я трішки зовсім роблю скоринку а далі під кришкою тушу
Олейна-?
Оно не пахнет.
Ну и жареное, хоть и трохи, это не про здоровье
Оно не пахнет.
Ну и жареное, хоть и трохи, это не про здоровье
Пампушечка• 20 сентября в 13:42
Ответ дляФизрукая
Я теж хочу аерогриль
Але переживаю чи не буде з нею як з мікрохвильовкою, що скажуть яка вона шкідлива
Але переживаю чи не буде з нею як з мікрохвильовкою, що скажуть яка вона шкідлива
Тобто вас турбує шкода від мікрохвильовки, а жарена їжа ні?
Для мене це як повірити в інопланетян і не вірити в те що батьки дитини займались хоч раз сексом.
Для мене це як повірити в інопланетян і не вірити в те що батьки дитини займались хоч раз сексом.
месяцкие• 20 сентября в 13:49
Ответ дляЇжак в панчохах
И что? А поджелудочной его хана, плюс недостаток витаминов, который аукнется.
Цікаво чим харчуються ваші діти, можна меню?
ЛижТолько• 20 сентября в 14:19
Ответ дляФизрукая
Я зараз намагаюсь перелаштувати харчування
Багато що не правильно робила( багато картоплі в раціоні, пасти, піцци.. лаваші
У батьків діабет 2 тип.. в мене є схильність
В дитини закрепи..
поки не пізно. Хочу все перелаштувати
Допоможіть порадами
У кого є скороварка? Може там можна без масла готувати?
Багато що не правильно робила( багато картоплі в раціоні, пасти, піцци.. лаваші
У батьків діабет 2 тип.. в мене є схильність
В дитини закрепи..
поки не пізно. Хочу все перелаштувати
Допоможіть порадами
У кого є скороварка? Може там можна без масла готувати?
У нас закрепи пройшли після того, як в раціоні з´явилося багато якісних тваринних жирів. Готувати я почала на топленому яловичому жирі або маслі гхі. На постійній основі в раціоні з´явилися вершки з домашнього коров´ячого молока. Дуже рекомендую вивчити інформацію в цьому блозі, там саме про різні олії та жири розказано з посиланнями на наукові дослідження
https://www.instagram.com/weston_price_
1
1
сою не люблю• 20 сентября в 14:22
Ответ дляФизрукая
Я теж хочу аерогриль
Але переживаю чи не буде з нею як з мікрохвильовкою, що скажуть яка вона шкідлива
Але переживаю чи не буде з нею як з мікрохвильовкою, що скажуть яка вона шкідлива
Микроволновка не вредная
Чупокабра• 20 сентября в 15:07
Ответ дляФизрукая
Немає зайвої ваги
Навпаки худі діти.. буває таке шо якщо звечора заграються і не поїдять то зранку тошнота рвота
Навпаки худі діти.. буває таке шо якщо звечора заграються і не поїдять то зранку тошнота рвота
Як це, заграються? Тобто вони в вас можуть поїсти а обід, а наступний раз зранку? хоча б йогурт або кефір хай ввечері п´ють
Головний кошак• 20 сентября в 15:09
Ответ дляФизрукая
А дируни
Кабачкові оладки
Кабачкові оладки
З кабачка оладки роблю в електровафельниці, в ній антипригарні формочки. Силіконовим пензликом розмазую кукурудзяну олію. За рахунок тертого часника в тісті взагалі не відчувається смак олії.
Чупокабра• 20 сентября в 15:10
Ответ дляМолчалка
На смальце жарьте, оптимально
Доречі,мені кращий педіатр а місті теж радила смажити на смальці або на гхі. Я тоді здивувалась про смалець
1
ТочноБудет• 20 сентября в 15:31
Дівчата, поясніть, будь ласка, в чому фішка зі смаженням на кокосовій олії? Наскільки я знаю, корисні і безпечні для судин - олії, які не застигають в холодильнику. Кокосова ж до них не відноситься.
У мене 2 типи зазвичай: соняшникова і оливкова. Чому раптом соняшникова стала чимось шкідливою - не розумію. Звичайно омега 6 це крутіше ніш омега 9, от і все
У мене 2 типи зазвичай: соняшникова і оливкова. Чому раптом соняшникова стала чимось шкідливою - не розумію. Звичайно омега 6 це крутіше ніш омега 9, от і все
1
Невісточка ж• 20 сентября в 16:28
Ответ дляХвилювАллочка
За останнім трендом, смажать на гхі.
цей ’тренд! від пращурів наших - все життя прабабуся і бабуся використовували топлене вершкове масло! Це і є гхі
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Назад Комментарии к ответу