Я тут Живу• 13 октября в 10:29
Нові ідеї страв для людини з діабетом в сім´ї
В чоловіка діабет.
Хочеться якісь нових ідей страв, щоб підходило і йому і всій сім´ї.
Хочеться якісь нових ідей страв, щоб підходило і йому і всій сім´ї.
1
ОбережнаЯ• 13 октября в 10:33
Брокколи, цветная капуста. На самом деле у диабетиков выбор ну очень небольшой.
3
2
Ловлю капці• 13 октября в 10:39
Ответ дляКаРаКаТиЦа
Дожились, нормальных блюд не умеем готовить
Вашему сыну +- 20, у него появилась девушка?
КаРаКаТиЦа• 13 октября в 10:42
Ответ дляЛовлю капці
Вашему сыну +- 20, у него появилась девушка?
Диета для диабетика это блюда, которыми всем желательно питаться, а не когда уже деться некуда.
7
1
УжеВотДа• 13 октября в 10:42
Ответ дляОбережнаЯ
Брокколи, цветная капуста. На самом деле у диабетиков выбор ну очень небольшой.
Та ну. На одній капусті можна завити.
Наприклад, котлети пристосувалася робити без хліба і муки - для плотності добавляю кукурудзяну крупу (поленту).
Повно каш з низьким глікемічним індексом. Салати різні. Овочі з м´ясом в різному поєднанні. І сирну запіканку роблю зі стевією.
Ми так всі їмо, для нікого окремо не готую. Єдине - дитина іноді просить білого хліба (навчили в садочку, ще до меню Клопотенка), то купую.
Наприклад, котлети пристосувалася робити без хліба і муки - для плотності добавляю кукурудзяну крупу (поленту).
Повно каш з низьким глікемічним індексом. Салати різні. Овочі з м´ясом в різному поєднанні. І сирну запіканку роблю зі стевією.
Ми так всі їмо, для нікого окремо не готую. Єдине - дитина іноді просить білого хліба (навчили в садочку, ще до меню Клопотенка), то купую.
6
1
Позитивна• 13 октября в 10:43
Есть канал на Ютуб - Перехитри диабет, там очень много рецептов. Я новые всегда проверяю глюкометром, потому что все индивидуально
2
Ловлю капці• 13 октября в 10:43
Ответ дляКаРаКаТиЦа
Диета для диабетика это блюда, которыми всем желательно питаться, а не когда уже деться некуда.
Значит я права, Вы махровая свекровь. Так вот знайте- не диабетикам не стоит питаться как диабетикам, а разнообразнее.
4
5
автор
Я тут Живу
• 13 октября в 10:44
Ответ дляКаРаКаТиЦа
Диета для диабетика это блюда, которыми всем желательно питаться, а не когда уже деться некуда.
Да ну нах таку дієту на постійній основі для всіх.
1
КаРаКаТиЦа• 13 октября в 10:44
Ответ дляЛовлю капці
Значит я права, Вы махровая свекровь. Так вот знайте- не диабетикам не стоит питаться как диабетикам, а разнообразнее.
Понятно, вы понятия не имеете о питании диабетиков.
2
2
КаРаКаТиЦа• 13 октября в 10:44
Ответ дляЯ тут Живу
Да ну нах таку дієту на постійній основі для всіх.
Ну, лечитесь.
1
Ловлю капці• 13 октября в 10:45
Ответ дляКаРаКаТиЦа
Понятно, вы понятия не имеете о питании диабетиков.
Имею вообще то.
Ловлю капці• 13 октября в 10:47
Ответ дляКаРаКаТиЦа
Незаметно.
Мне по одной фразе по Вам уже все понятно и заметно.
1
1
Залетна Я тут• 13 октября в 10:48
А что там такого ужасного в диете, что прям отдельно выготавливать?
Обычное правильное питание
Обычное правильное питание
4
КаРаКаТиЦа• 13 октября в 10:53
Ответ дляЗалетна Я тут
А что там такого ужасного в диете, что прям отдельно выготавливать?
Обычное правильное питание
Обычное правильное питание
Нравится людям доводить себя, а потом лечиться.
2
2
Диви яка я пава!• 13 октября в 10:55
Рекомендую книгу ’Решение для диабетиков от доктора Бернштейна’. Українсього перекладу не знайшла, є англійською і російською. Вона написана лікарем, який сам захворів на діабет 1-го типу, але там є рекомендації і для другого типу. Доктору Бернштейну майже 87 років і він досі практикуючий лікар, допомагає людям з діабетом. І їжа для діабетиків може бути різноманітна, він кожен продукт тестував на собі. Його рекомендації – це низьковуглеводне харчування, тобто жири з низьким вмістом вуглеводів – можна, за рахунок жирів можна дуже урізноманітнити харчування
1
УжеВотДа• 13 октября в 11:03
Ответ дляЗалетна Я тут
А что там такого ужасного в диете, что прям отдельно выготавливать?
Обычное правильное питание
Обычное правильное питание
Я теж не розумію. У дитини з двох сторін діабетики. То харчові звички з самого малечка. Майже не їсть картоплю (тільки в гостях може з´їсти пюре), житні хлібці - то смачно, їсть с борщем, супом. Спроба попити чаю з цукром була невдалою - звичка до чаю зі стевією. Так, це дитина, хоче соку - то навчила в магазині шукати саме сік (не нектар) і без додавання цукру.
До речі, останнього разу ендокринолог дуже наполягав, щоб дитина їла по декілька кусочків сала щодня. Дитина на прийомі у лікаря начебто погодилася. А вдома - пішло то сало назад, навіть проковтнути важко було. Не знаю куди тепер те сало дівати, купила, засолила, а вдома його ніхто не їсть.
До речі, останнього разу ендокринолог дуже наполягав, щоб дитина їла по декілька кусочків сала щодня. Дитина на прийомі у лікаря начебто погодилася. А вдома - пішло то сало назад, навіть проковтнути важко було. Не знаю куди тепер те сало дівати, купила, засолила, а вдома його ніхто не їсть.
Ворожу на каві• 13 октября в 11:04
Ответ дляУжеВотДа
Та ну. На одній капусті можна завити.
Наприклад, котлети пристосувалася робити без хліба і муки - для плотності добавляю кукурудзяну крупу (поленту).
Повно каш з низьким глікемічним індексом. Салати різні. Овочі з м´ясом в різному поєднанні. І сирну запіканку роблю зі стевією.
Ми так всі їмо, для нікого окремо не готую. Єдине - дитина іноді просить білого хліба (навчили в садочку, ще до меню Клопотенка), то купую.
Наприклад, котлети пристосувалася робити без хліба і муки - для плотності добавляю кукурудзяну крупу (поленту).
Повно каш з низьким глікемічним індексом. Салати різні. Овочі з м´ясом в різному поєднанні. І сирну запіканку роблю зі стевією.
Ми так всі їмо, для нікого окремо не готую. Єдине - дитина іноді просить білого хліба (навчили в садочку, ще до меню Клопотенка), то купую.
А що, котлети роблять з хлібом і мукою? 43 рочки прожила, а робила без
1
2
УжеВотДа• 13 октября в 11:07
Ответ дляВорожу на каві
А що, котлети роблять з хлібом і мукою? 43 рочки прожила, а робила без
Ой, не мука, а манна крупа.
Ви ні хліба ні манки не добавляєте? Не розвалюються? Треба мені спробувати
Мама готує з хлібом. Сестра - з манкою.
А я - з кукурудзяною полентою
Ви ні хліба ні манки не добавляєте? Не розвалюються? Треба мені спробувати
Мама готує з хлібом. Сестра - з манкою.
А я - з кукурудзяною полентою
Ворожу на каві• 13 октября в 11:08
Ответ дляУжеВотДа
Ой, не мука, а манна крупа.
Ви ні хліба ні манки не добавляєте? Не розвалюються? Треба мені спробувати
Мама готує з хлібом. Сестра - з манкою.
А я - з кукурудзяною полентою
Ви ні хліба ні манки не добавляєте? Не розвалюються? Треба мені спробувати
Мама готує з хлібом. Сестра - з манкою.
А я - з кукурудзяною полентою
Панировка и в мене кукурузна. Хліб ніколи не додаю. Мясні котлети, то мясні. А не як в столовке
1
2
ОбережнаЯ• 13 октября в 11:23
Ответ дляЗалетна Я тут
А что там такого ужасного в диете, что прям отдельно выготавливать?
Обычное правильное питание
Обычное правильное питание
Не можна зовсім нічого солодкого, мучного, хліба, картоплі, макаронів, рису. Овочі буряк, морква варені теж дуже потрошку.
1
ОбережнаЯ• 13 октября в 11:25
Ответ дляУжеВотДа
Та ну. На одній капусті можна завити.
Наприклад, котлети пристосувалася робити без хліба і муки - для плотності добавляю кукурудзяну крупу (поленту).
Повно каш з низьким глікемічним індексом. Салати різні. Овочі з м´ясом в різному поєднанні. І сирну запіканку роблю зі стевією.
Ми так всі їмо, для нікого окремо не готую. Єдине - дитина іноді просить білого хліба (навчили в садочку, ще до меню Клопотенка), то купую.
Наприклад, котлети пристосувалася робити без хліба і муки - для плотності добавляю кукурудзяну крупу (поленту).
Повно каш з низьким глікемічним індексом. Салати різні. Овочі з м´ясом в різному поєднанні. І сирну запіканку роблю зі стевією.
Ми так всі їмо, для нікого окремо не готую. Єдине - дитина іноді просить білого хліба (навчили в садочку, ще до меню Клопотенка), то купую.
Але ж додавайте , що це дуже дорого виходить, людина якій потрібно прохарчуватись з невеликим бюджетом не може цього дозволити. Навіть броколі їсти постійно це дуже дорого. А майже всі дешеві продукти діабетикам заборонені.
1
Залетна Я тут• 13 октября в 11:28
Ответ дляОбережнаЯ
Не можна зовсім нічого солодкого, мучного, хліба, картоплі, макаронів, рису. Овочі буряк, морква варені теж дуже потрошку.
Я ж и написала, правильное питание
Муку можно не пшеничную. Макароны из твердых сортов иногда тоже можно. Рис тоже, но не белый. Составляешь меню и прекрасно правильно разнообразно питаешься
Муку можно не пшеничную. Макароны из твердых сортов иногда тоже можно. Рис тоже, но не белый. Составляешь меню и прекрасно правильно разнообразно питаешься
2
ОбережнаЯ• 13 октября в 11:36
Ответ дляЗалетна Я тут
Я ж и написала, правильное питание
Муку можно не пшеничную. Макароны из твердых сортов иногда тоже можно. Рис тоже, но не белый. Составляешь меню и прекрасно правильно разнообразно питаешься
Муку можно не пшеничную. Макароны из твердых сортов иногда тоже можно. Рис тоже, но не белый. Составляешь меню и прекрасно правильно разнообразно питаешься
У меня на питание 100-120 грн в день, так как зарплата небольшая, никак не получается на эту суму составить меню из правильных продуктов. А не за горами пенсия, возможно на ещё меньшую сумму придется питаться. Естественно при наличии денег нормально питаться можно на любой диете.
Голена блондинка• 13 октября в 11:46
Ответ дляВорожу на каві
А що, котлети роблять з хлібом і мукою? 43 рочки прожила, а робила без
Так, з хлібом. Без хліба то не котлети, а битки.
2
2
Ворожу на каві• 13 октября в 11:47
Ответ дляГолена блондинка
Так, з хлібом. Без хліба то не котлети, а битки.
Ну ну, а для мене без хліба. А багато цибулі для слковитого фарша
1
Крию матом страшно• 13 октября в 15:57
Ответ дляГолена блондинка
Так, з хлібом. Без хліба то не котлети, а битки.
битки - від слова ’бити’, це відбите м´ясо, а не фарш, а котлети - це саме вироби з фаршу, хліб туди клали виключно, щоб удешевити продукт, а як звикли, то вже без хліба не смачно багатьом.
1
Голена блондинка• 13 октября в 22:54
Ответ дляКрию матом страшно
битки - від слова ’бити’, це відбите м´ясо, а не фарш, а котлети - це саме вироби з фаршу, хліб туди клали виключно, щоб удешевити продукт, а як звикли, то вже без хліба не смачно багатьом.
Ага, розкажіть кухарю 3 розряду. Погугліть страву ’битки по кишинівськи’. А битками називають, бо фарш відбивають при вимішуванні.
Крию матом страшно• 14 октября в 12:35
Ответ дляГолена блондинка
Ага, розкажіть кухарю 3 розряду. Погугліть страву ’битки по кишинівськи’. А битками називають, бо фарш відбивають при вимішуванні.
А чого не по східно-африканськи? Усі нормальні «битки» - це відбите мʼясо у паніровці,
До речі, я теж саме кухар 3-го розряду, і було б чим пишатися і окремо вказувати, враховуючи, що це найнижчий розряд. У мене це просто додаткова освіта, кулінарія як хоббі.
До речі, я теж саме кухар 3-го розряду, і було б чим пишатися і окремо вказувати, враховуючи, що це найнижчий розряд. У мене це просто додаткова освіта, кулінарія як хоббі.
Голена блондинка• 14 октября в 12:50
Ответ дляКрию матом страшно
А чого не по східно-африканськи? Усі нормальні «битки» - це відбите мʼясо у паніровці,
До речі, я теж саме кухар 3-го розряду, і було б чим пишатися і окремо вказувати, враховуючи, що це найнижчий розряд. У мене це просто додаткова освіта, кулінарія як хоббі.
До речі, я теж саме кухар 3-го розряду, і було б чим пишатися і окремо вказувати, враховуючи, що це найнижчий розряд. У мене це просто додаткова освіта, кулінарія як хоббі.
Відбите м´ясо у паніровці - це відбивні. Якщо ви кухар, то маєте це знати і технокарти страв теж бачили б)))
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Назад Комментарии к ответу