Бокс-орун• 11 ноября 2024
Сублімовані ягоди, малина наприклад, буде смачно у випічці?!
Свіжа малина коштує дорого. Тим паче для домашньої випічки. Знаю що є сублімовані ягоди, чи буде смачно, чи буде відчуватися оце присмак який мають сублімовані ягоди?! В кексах наприклад.
автор
Бокс-орун
• 11 ноября 2024
Чи краще купити заморожені, ніколи не робила випічку з замороженими.
Тільки зі свіжими ягодами пекла
Тільки зі свіжими ягодами пекла
Кондуктор трамвая• 11 ноября 2024
Мне даже специально нравится. Как посылка на влажный крем или внутрь во влажное кекстовое тесто. Она размокает, но сохраняет текстуру и цвет, в отличие от свежей.
Домашка• 11 ноября 2024
Сублімовані- занадто сухі для випічки. У випічку краще заморозку, в якої спустили сік
Кондуктор трамвая• 11 ноября 2024
Ответ дляБокс-орун
Чи краще купити заморожені, ніколи не робила випічку з замороженими.
Тільки зі свіжими ягодами пекла
Тільки зі свіжими ягодами пекла
Для кекса может быть слишком мокрой. Если тесто допускает владную начинку типа варенья - то ок, иначе будет отсыревшее возле ягод. Может ктото так и любит, мне гадость.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу