sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_3
40каградусная• 28 декабря 2024

Про качество меда из темы о деде.

Старая тема о деде-медовике у меня вызвала два вопроса:
1. Слышала, что мед с базара весь грелся и топился. Значит, полезности в не 0. И чуть ли не яд образуется, если хороший мед положить в горячий чай. Только съесть лржку и щапить горячим чаем. И никак иначе.
А в теме дед пострянно топит мед.

2. В этой ситуации жаль и автора, и маму и деда немного. Это же мамин отец получается!
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-1388307-8
attached-photo
24 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
мимозка• 28 декабря 2024
1
Насколько я помню, то дед не был отцом ни мамы ни папы, а просто родыч седьмая вода на киселе.
ПС Двоюродный дядя мамы . 70 летний дед.
like 3
anonim_113
Дама_из_рекламы• 28 декабря 2024
2
Буквально недавно були проведені досліди і доведено, що мед можна додавати в гарячий чай і ніяка отрута не виділяється
like 14
anonim_116
Відповів всім• 28 декабря 2024
3
Там в первых строках написано - двоюродный дядя мамы
anonim_100
КокошинЭль• 28 декабря 2024
4
Ось
attached-photo
like 2
anonim_113
Дама_из_рекламы• 28 декабря 2024
5
Але я вам скажу і покупці інколи дивні, я продаю мед і коли люди в грудні питають: чому він не рідкий, я пояснюю, що соняшниковий протягом місяця кристалізується, а квітковий - трохи довше, але також. І лише травневий в акація залишаються рідкими досить довго, але ж там і ціна інша. І мені починають доводити, що вони купували рідкий соняшниковий мед зимою, а в мене цукор, бо «засахарився». Ну прочитайте хоча б Гуглі, як веде себе справній мед, розтопити я також можу, але це мій метод роботи
like 12
anonim_9
Свезло так свезло• 28 декабря 2024
6
Ответ дляДама_из_рекламы
Але я вам скажу і покупці інколи дивні, я продаю мед і коли люди в грудні питають: чому він не рідкий, я пояснюю, що соняшниковий протягом місяця кристалізується, а квітковий - трохи довше, але також. І лише травневий в акація залишаються рідкими досить довго, але ж там і ціна інша. І мені починають доводити, що вони купували рідкий соняшниковий мед зимою, а в мене цукор, бо «засахарився». Ну прочитайте хоча б Гуглі, як веде себе справній мед, розтопити я також можу, але це мій метод роботи
Підкажіть, будь ласка, чому мед може забродити?
anonim_127
Ждушечка• 28 декабря 2024
7
Ответ дляСвезло так свезло
Підкажіть, будь ласка, чому мед може забродити?
Високий рівень вологості, викачаний не вчасно
heart 2
anonim_127
Одна_на_всей_планете• 28 декабря 2024
8
Ответ дляСвезло так свезло
Підкажіть, будь ласка, чому мед може забродити?
Зарано викачали
heart 2
anonim_113
Дама_из_рекламы• 28 декабря 2024
9
Ответ дляСвезло так свезло
Підкажіть, будь ласка, чому мед може забродити?
Взагалі при правильному зберіганні він і 10 років проїть. МіГ бути неправильно викачаний: недозрів, бо треба качати лише тоді, коли запечатаний певний процент рамки. Також важливо, щоб був оптимальний рівень вологи, для кожного виду меду він різний, є спеціальний прилад, який це вимірює, -рефрактометр.
Або була банка якась брудна після чогось. В мене пунктик: я банки завжди стерилізую. Або полізли в мед ложкою брудною.
anonim_132
Омлетик• 28 декабря 2024
10
То есть медовик - это отрава? И многие уже отравились?
face_with_tears_of_joy 1
anonim_62
ВсеЧетко• 28 декабря 2024
11
Мне с детства вдолбили, что мед при нагревании распадается на фруктозу и сахарозу, то есть теряет все свои полезные свойства. Но не отравляет.
И да, про кристаллизацию меда я знаю, поэтому зимой беру либо кристаллизованный, либо акацию
heart 1
anonim_28
Стигла полуниця• 28 декабря 2024
12
Ответ дляДама_из_рекламы
Буквально недавно були проведені досліди і доведено, що мед можна додавати в гарячий чай і ніяка отрута не виділяється
В чай можно, так как температура не высокая.
Но подвергать высоким температурам, например, печь торты с медом, когда торт на 180 градусах выпекается....
anonim_154
Полуничка• 28 декабря 2024
13
Як гріти до 60 то він користі не втрачає, і токсичним нестає
Якщо в несезон мед без ознак цукріння то топлений
Купляйте мід або в сезон або який починає цукріти
heart 1
anonim_113
Дама_из_рекламы• 28 декабря 2024
14
Ответ дляПолуничка
Як гріти до 60 то він користі не втрачає, і токсичним нестає
Якщо в несезон мед без ознак цукріння то топлений
Купляйте мід або в сезон або який починає цукріти
Або топіть самі
anonim_154
Полуничка• 28 декабря 2024
15
Ответ дляДама_из_рекламы
Взагалі при правильному зберіганні він і 10 років проїть. МіГ бути неправильно викачаний: недозрів, бо треба качати лише тоді, коли запечатаний певний процент рамки. Також важливо, щоб був оптимальний рівень вологи, для кожного виду меду він різний, є спеціальний прилад, який це вимірює, -рефрактометр.
Або була банка якась брудна після чогось. В мене пунктик: я банки завжди стерилізую. Або полізли в мед ложкою брудною.
дітьо асвальта...меше тирнет читайте
Ніхто ніякої вологості пред збором меду не міряє...зайва волога сама в процесі зберігання випаровується

А от скисає то від брудної посуди або як мору ложку постійно в нього пхати
anonim_113
Дама_из_рекламы• 28 декабря 2024
16
Ответ дляПолуничка
дітьо асвальта...меше тирнет читайте
Ніхто ніякої вологості пред збором меду не міряє...зайва волога сама в процесі зберігання випаровується

А от скисає то від брудної посуди або як мору ложку постійно в нього пхати
Перед збором ні, коли вже викачали- міряє чоловік
anonim_154
Полуничка• 28 декабря 2024
17
Ответ дляДама_из_рекламы
Перед збором ні, коли вже викачали- міряє чоловік
Скільки років мід брали ми і сусіди ніхто і не знав що треба міряти та і не було чим в ті часи...і все чудово зберігалося...незакривати герметично і зайва волога сама вийде
anonim_113
Дама_из_рекламы• 28 декабря 2024
18
Ответ дляПолуничка
Скільки років мід брали ми і сусіди ніхто і не знав що треба міряти та і не було чим в ті часи...і все чудово зберігалося...незакривати герметично і зайва волога сама вийде
Та в мене дідусь займався, батько займається, то не міряли, а от чоловік міряє. То що ви не знаєте, не значить, що цього немає.
anonim_199
Залетна Я тут• 28 декабря 2024
19
Дед-медовик
Звучит вкусно
face_with_tears_of_joy 2
anonim_160
Показушница• 28 декабря 2024
20
Смішна тєма про діда😆, і автор була онлай тільки що, коли я її читала.
Ау, автор, як Ваші справи?)
like 2
anonim_3
автор 40каградусная • 28 декабря 2024
21
Ответ дляДама_из_рекламы
Буквально недавно були проведені досліди і доведено, що мед можна додавати в гарячий чай і ніяка отрута не виділяється
А можно ссылочку?
anonim_3
автор 40каградусная • 28 декабря 2024
22
Ответ дляВідповів всім
Там в первых строках написано - двоюродный дядя мамы
Фух. Тогда не жалко!
anonim_3
автор 40каградусная • 28 декабря 2024
23
Ответ дляПоказушница
Смішна тєма про діда😆, і автор була онлай тільки що, коли я її читала.
Ау, автор, як Ваші справи?)
І мені цікаво:)
anonim_158
Мій не такий• 28 декабря 2024
24
Ответ дляПолуничка
Як гріти до 60 то він користі не втрачає, і токсичним нестає
Якщо в несезон мед без ознак цукріння то топлений
Купляйте мід або в сезон або який починає цукріти
Дякую за інформацію. Якраз подарували баночку. В дарувальнику впевнена. Але мед рідкий. Тепер буду знати.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff