40каградусная• 28 декабря 2024
Про качество меда из темы о деде.
Старая тема о деде-медовике у меня вызвала два вопроса:
1. Слышала, что мед с базара весь грелся и топился. Значит, полезности в не 0. И чуть ли не яд образуется, если хороший мед положить в горячий чай. Только съесть лржку и щапить горячим чаем. И никак иначе.
А в теме дед пострянно топит мед.
2. В этой ситуации жаль и автора, и маму и деда немного. Это же мамин отец получается!
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-1388307-8
1. Слышала, что мед с базара весь грелся и топился. Значит, полезности в не 0. И чуть ли не яд образуется, если хороший мед положить в горячий чай. Только съесть лржку и щапить горячим чаем. И никак иначе.
А в теме дед пострянно топит мед.
2. В этой ситуации жаль и автора, и маму и деда немного. Это же мамин отец получается!
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-1388307-8
Дама_из_рекламы• 28 декабря 2024
Буквально недавно були проведені досліди і доведено, що мед можна додавати в гарячий чай і ніяка отрута не виділяється
14
Дама_из_рекламы• 28 декабря 2024
Але я вам скажу і покупці інколи дивні, я продаю мед і коли люди в грудні питають: чому він не рідкий, я пояснюю, що соняшниковий протягом місяця кристалізується, а квітковий - трохи довше, але також. І лише травневий в акація залишаються рідкими досить довго, але ж там і ціна інша. І мені починають доводити, що вони купували рідкий соняшниковий мед зимою, а в мене цукор, бо «засахарився». Ну прочитайте хоча б Гуглі, як веде себе справній мед, розтопити я також можу, але це мій метод роботи
12
Свезло так свезло• 28 декабря 2024
Ответ дляДама_из_рекламы
Але я вам скажу і покупці інколи дивні, я продаю мед і коли люди в грудні питають: чому він не рідкий, я пояснюю, що соняшниковий протягом місяця кристалізується, а квітковий - трохи довше, але також. І лише травневий в акація залишаються рідкими досить довго, але ж там і ціна інша. І мені починають доводити, що вони купували рідкий соняшниковий мед зимою, а в мене цукор, бо «засахарився». Ну прочитайте хоча б Гуглі, як веде себе справній мед, розтопити я також можу, але це мій метод роботи
Підкажіть, будь ласка, чому мед може забродити?
Ждушечка• 28 декабря 2024
Ответ дляСвезло так свезло
Підкажіть, будь ласка, чому мед може забродити?
Високий рівень вологості, викачаний не вчасно
2
Одна_на_всей_планете• 28 декабря 2024
Ответ дляСвезло так свезло
Підкажіть, будь ласка, чому мед може забродити?
Зарано викачали
2
Дама_из_рекламы• 28 декабря 2024
Ответ дляСвезло так свезло
Підкажіть, будь ласка, чому мед може забродити?
Взагалі при правильному зберіганні він і 10 років проїть. МіГ бути неправильно викачаний: недозрів, бо треба качати лише тоді, коли запечатаний певний процент рамки. Також важливо, щоб був оптимальний рівень вологи, для кожного виду меду він різний, є спеціальний прилад, який це вимірює, -рефрактометр.
Або була банка якась брудна після чогось. В мене пунктик: я банки завжди стерилізую. Або полізли в мед ложкою брудною.
Або була банка якась брудна після чогось. В мене пунктик: я банки завжди стерилізую. Або полізли в мед ложкою брудною.
ВсеЧетко• 28 декабря 2024
Мне с детства вдолбили, что мед при нагревании распадается на фруктозу и сахарозу, то есть теряет все свои полезные свойства. Но не отравляет.
И да, про кристаллизацию меда я знаю, поэтому зимой беру либо кристаллизованный, либо акацию
И да, про кристаллизацию меда я знаю, поэтому зимой беру либо кристаллизованный, либо акацию
1
Стигла полуниця• 28 декабря 2024
Ответ дляДама_из_рекламы
Буквально недавно були проведені досліди і доведено, що мед можна додавати в гарячий чай і ніяка отрута не виділяється
В чай можно, так как температура не высокая.
Но подвергать высоким температурам, например, печь торты с медом, когда торт на 180 градусах выпекается....
Но подвергать высоким температурам, например, печь торты с медом, когда торт на 180 градусах выпекается....
Полуничка• 28 декабря 2024
Як гріти до 60 то він користі не втрачає, і токсичним нестає
Якщо в несезон мед без ознак цукріння то топлений
Купляйте мід або в сезон або який починає цукріти
Якщо в несезон мед без ознак цукріння то топлений
Купляйте мід або в сезон або який починає цукріти
1
Дама_из_рекламы• 28 декабря 2024
Ответ дляПолуничка
Як гріти до 60 то він користі не втрачає, і токсичним нестає
Якщо в несезон мед без ознак цукріння то топлений
Купляйте мід або в сезон або який починає цукріти
Якщо в несезон мед без ознак цукріння то топлений
Купляйте мід або в сезон або який починає цукріти
Або топіть самі
Полуничка• 28 декабря 2024
Ответ дляДама_из_рекламы
Взагалі при правильному зберіганні він і 10 років проїть. МіГ бути неправильно викачаний: недозрів, бо треба качати лише тоді, коли запечатаний певний процент рамки. Також важливо, щоб був оптимальний рівень вологи, для кожного виду меду він різний, є спеціальний прилад, який це вимірює, -рефрактометр.
Або була банка якась брудна після чогось. В мене пунктик: я банки завжди стерилізую. Або полізли в мед ложкою брудною.
Або була банка якась брудна після чогось. В мене пунктик: я банки завжди стерилізую. Або полізли в мед ложкою брудною.
дітьо асвальта...меше тирнет читайте Ніхто ніякої вологості пред збором меду не міряє...зайва волога сама в процесі зберігання випаровується
А от скисає то від брудної посуди або як мору ложку постійно в нього пхати
Дама_из_рекламы• 28 декабря 2024
Ответ дляПолуничка
дітьо асвальта...меше тирнет читайте Ніхто ніякої вологості пред збором меду не міряє...зайва волога сама в процесі зберігання випаровується
А от скисає то від брудної посуди або як мору ложку постійно в нього пхати
Перед збором ні, коли вже викачали- міряє чоловік
Полуничка• 28 декабря 2024
Ответ дляДама_из_рекламы
Перед збором ні, коли вже викачали- міряє чоловік
Скільки років мід брали ми і сусіди ніхто і не знав що треба міряти та і не було чим в ті часи...і все чудово зберігалося...незакривати герметично і зайва волога сама вийде
Дама_из_рекламы• 28 декабря 2024
Ответ дляПолуничка
Скільки років мід брали ми і сусіди ніхто і не знав що треба міряти та і не було чим в ті часи...і все чудово зберігалося...незакривати герметично і зайва волога сама вийде
Та в мене дідусь займався, батько займається, то не міряли, а от чоловік міряє. То що ви не знаєте, не значить, що цього немає.
Показушница• 28 декабря 2024
Смішна тєма про діда😆, і автор була онлай тільки що, коли я її читала.
Ау, автор, як Ваші справи?)
Ау, автор, як Ваші справи?)
2
автор
40каградусная
• 28 декабря 2024
Ответ дляДама_из_рекламы
Буквально недавно були проведені досліди і доведено, що мед можна додавати в гарячий чай і ніяка отрута не виділяється
А можно ссылочку?
автор
40каградусная
• 28 декабря 2024
Ответ дляВідповів всім
Там в первых строках написано - двоюродный дядя мамы
Фух. Тогда не жалко!
автор
40каградусная
• 28 декабря 2024
Ответ дляПоказушница
Смішна тєма про діда😆, і автор була онлай тільки що, коли я її читала.
Ау, автор, як Ваші справи?)
Ау, автор, як Ваші справи?)
І мені цікаво:)
Мій не такий• 28 декабря 2024
Ответ дляПолуничка
Як гріти до 60 то він користі не втрачає, і токсичним нестає
Якщо в несезон мед без ознак цукріння то топлений
Купляйте мід або в сезон або який починає цукріти
Якщо в несезон мед без ознак цукріння то топлений
Купляйте мід або в сезон або який починає цукріти
Дякую за інформацію. Якраз подарували баночку. В дарувальнику впевнена. Але мед рідкий. Тепер буду знати.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
