Распутница• 01 января в 14:32
Скумбрія
Майже всі люблять СКУМБРІЮ! Яка смачніша, яка більш до вподоби?
показать весь текст
Результат:
вже голосів:
97
51 (52.58%)
Скумбрія холодного копчення
27 (27.84%)
Скумбрія гарячого копчення
19 (19.59%)
Свій варіант скумбріїї
1
автор
Распутница
• 01 января в 14:44
Ответ дляok1904
А що її солити. Ясно, що сама
а підкажіть, будь ласка. россол на 1 кг скумбрії, скільки солі та води
Ответ дляША! я прийшла!
Рулетами не пробовала, покупала в Гале с морковкой, луком, сладким перцем внутри. Понравилась очень. Теперь сама так делаю.
Я просто раньше рыбу не ела и не умела её готовить 😀
Я просто раньше рыбу не ела и не умела её готовить 😀
Ну от треба розділити на філе, в філе загорнути, бажано вже тушковані овочі, зубочисткою скріпити і в духовку. Можу пошукати передачу, де ідею зачепила
1
Гостра на язик• 01 января в 14:46
Ответ дляКучерявочка
Видать вы и правда давно ели скумбрию. У меня в морозилке лежит с лицом, такое себе личико
Нормальне ’лице’ у скумбріїї, то може у Вас хек лежить, от там ’таке собі личико’.
автор
Распутница
• 01 января в 14:46
Ответ дляЯ только за!
Занадто жирна і смердюча. Я люблю морський окунь
Яка ж вона смердюча, дуже смачна та пахуча! Зовсім не жирна..Дарма ви скумрію ображаєте
Кучерявочка• 01 января в 14:48
Ответ дляГостра на язик
Нормальне ’лице’ у скумбріїї, то може у Вас хек лежить, от там ’таке собі личико’.
Нет, скумбрия. У хека морда лица страшная, шо пипец
1
Я только за!• 01 января в 14:49
Ответ дляРаспутница
Яка ж вона смердюча, дуже смачна та пахуча! Зовсім не жирна..Дарма ви скумрію ображаєте
Я написала про себе. Комусь можливо таке подобається
автор
Распутница
• 01 января в 14:49
Ответ дляКучерявочка
Нет, скумбрия. У хека морда лица страшная, шо пипец
Так, авжеж скумбрія набагато красивіша за хека
Я только за!• 01 января в 14:49
Ответ дляok1904
Ну він сховатий, смачний запечений не посперечаєшся, теж вдалий варіант. Скумбрія дика риба, в цьому її цінність.
Безперечно, я їм тільки дику. Але не жирні і смердючі види.
ША! я прийшла!• 01 января в 14:50
Ответ дляok1904
Ну от треба розділити на філе, в філе загорнути, бажано вже тушковані овочі, зубочисткою скріпити і в духовку. Можу пошукати передачу, де ідею зачепила
Я поняла принцип, но для себя мне лень так готовить 😀 а кроме меня её никто не ест.
Пока так буду делать, чтоб не отпало опять желание её готовить
Пока так буду делать, чтоб не отпало опять желание её готовить
Коренная киевлянка• 01 января в 14:52
Для нас самая вкусная скумбрия холодного копчения, приготовленная рыбаками.
1
автор
Распутница
• 01 января в 14:57
Ответ дляЛупаю цю скелю
люблю такий варіант, а також провісну(сухий посол)
дякую! клас!
Попельшка• 01 января в 15:13
Ответ дляРаспутница
ніколи не куштувала солону
Та ви що? Навіть шуба з солоною скумбрією смачніша.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу


