sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Вторые блюда
anonim_39
Распутница• 01 января в 14:32

Скумбрія

Майже всі люблять СКУМБРІЮ! Яка смачніша, яка більш до вподоби?
показать весь текст
Результат:
вже голосів: 97
51 (52.58%) Скумбрія холодного копчення
27 (27.84%) Скумбрія гарячого копчення
19 (19.59%) Свій варіант скумбріїї
face_with_tears_of_joy 1
51 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_174
неДодекаэдр• 01 января в 14:44
31
На гриле в маринаде из томатной пасты по-испански.
heart 1
anonim_39
автор Распутница • 01 января в 14:44
32
Ответ дляok1904
А що її солити. Ясно, що сама
а підкажіть, будь ласка. россол на 1 кг скумбрії, скільки солі та води
noavatar
Іллюха Перчик• 01 января в 14:45
33
Та що по 17 гривень.
noavatar
ok1904• 01 января в 14:45
34
Ответ дляША! я прийшла!
Рулетами не пробовала, покупала в Гале с морковкой, луком, сладким перцем внутри. Понравилась очень. Теперь сама так делаю.
Я просто раньше рыбу не ела и не умела её готовить 😀
Ну от треба розділити на філе, в філе загорнути, бажано вже тушковані овочі, зубочисткою скріпити і в духовку. Можу пошукати передачу, де ідею зачепила
like 1
anonim_40
Я только за!• 01 января в 14:45
35
Занадто жирна і смердюча. Я люблю морський окунь
anonim_140
Гостра на язик• 01 января в 14:46
36
Ответ дляКучерявочка
Видать вы и правда давно ели скумбрию. У меня в морозилке лежит с лицом, такое себе личико
Нормальне ’лице’ у скумбріїї, то може у Вас хек лежить, от там ’таке собі личико’.
noavatar
ok1904• 01 января в 14:46
37
Ответ дляРаспутница
а підкажіть, будь ласка. россол на 1 кг скумбрії, скільки солі та води
Я так не помню, треба шукати. Є рецепт в інтернеті, де засолену накривають тарілкою як гнітом і там спочатку провалюється : вода, сіль, цукор, спеції. Дуже вдала пропорція
like 1
anonim_39
автор Распутница • 01 января в 14:46
38
Ответ дляЯ только за!
Занадто жирна і смердюча. Я люблю морський окунь
Яка ж вона смердюча, дуже смачна та пахуча! Зовсім не жирна..Дарма ви скумрію ображаєте
noavatar
ok1904• 01 января в 14:48
39
Ответ дляЯ только за!
Занадто жирна і смердюча. Я люблю морський окунь
Ну він сховатий, смачний запечений не посперечаєшся, теж вдалий варіант. Скумбрія дика риба, в цьому її цінність.
like 1
anonim_214
Кучерявочка• 01 января в 14:48
40
Ответ дляГостра на язик
Нормальне ’лице’ у скумбріїї, то може у Вас хек лежить, от там ’таке собі личико’.
Нет, скумбрия. У хека морда лица страшная, шо пипец
face_with_tears_of_joy 1
anonim_40
Я только за!• 01 января в 14:49
41
Ответ дляРаспутница
Яка ж вона смердюча, дуже смачна та пахуча! Зовсім не жирна..Дарма ви скумрію ображаєте
Я написала про себе. Комусь можливо таке подобається
anonim_39
автор Распутница • 01 января в 14:49
42
Ответ дляКучерявочка
Нет, скумбрия. У хека морда лица страшная, шо пипец
Так, авжеж скумбрія набагато красивіша за хека
anonim_40
Я только за!• 01 января в 14:49
43
Ответ дляok1904
Ну він сховатий, смачний запечений не посперечаєшся, теж вдалий варіант. Скумбрія дика риба, в цьому її цінність.
Безперечно, я їм тільки дику. Але не жирні і смердючі види.
anonim_183
ША! я прийшла!• 01 января в 14:50
44
Ответ дляok1904
Ну от треба розділити на філе, в філе загорнути, бажано вже тушковані овочі, зубочисткою скріпити і в духовку. Можу пошукати передачу, де ідею зачепила
Я поняла принцип, но для себя мне лень так готовить 😀 а кроме меня её никто не ест.
Пока так буду делать, чтоб не отпало опять желание её готовить
anonim_64
Коренная киевлянка• 01 января в 14:52
45
Для нас самая вкусная скумбрия холодного копчения, приготовленная рыбаками.
like 1
anonim_98
Лупаю цю скелю• 01 января в 14:53
46
люблю такий варіант, а також провісну(сухий посол)
like 1
anonim_141
Леді Душка• 01 января в 14:55
47
Найсмачніша - свіжовиловлена і запечена на грилі в Хорватіі
like 1
anonim_181
ДолькиКабана• 01 января в 14:56
48
Та шо за 8 гривень
face_with_tears_of_joy 4 woman_facepalming 1
anonim_39
автор Распутница • 01 января в 14:57
49
Ответ дляЛупаю цю скелю
https://youtu.be/kIO9ehQoIIc?si=AQ67z_-IX8W1qOSC люблю такий варіант, а також провісну(сухий посол)
дякую! клас!
anonim_91
Попельшка• 01 января в 15:13
50
Ответ дляРаспутница
ніколи не куштувала солону
Та ви що? Навіть шуба з солоною скумбрією смачніша.
like 1
noavatar
ok1904• 01 января в 15:42
51
Ответ дляЛеді Душка
Найсмачніша - свіжовиловлена і запечена на грилі в Хорватіі
Я в Генічеську їла свіжевиловлену лобань, от де смакота, але після розливу мазуту з танкерів вже не скоро там відновиться риба, сволочі оашиські...
crying_face 1
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff