sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Мясо, Птица
anonim_79
Малая еще та• 04 января в 19:55

Відбивні, це святкова страва?

Сьогодні зустрілася з сусудкою, щось розговорилися, вона говорить " На новий рік були свати в гостях і ще сестра з чоловіком, нажарила відбивних "
Я говорю "Відбивні хіба святкова страва?"
Вона " ну нормально, ми любимо" з двох кілограм свинини і двох курятини нажарила їх багато було)).
Мені навпаки здається буденна. Краще ж запекти чи з білими грибами зрушити.
like 1 dislike 1 face_with_tears_of_joy 1 woman_facepalming 37
76 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
anonim_138
Умничка-помощничка• 04 января в 19:56
1
Для мене - так. Бо зазвичай я не морочуся на кухні. Все печу.
like 14
anonim_165
Попразендовна• 04 января в 19:56
2
А если им вкуснее отбивные, то запекать, только, чтобы было празднично?
heart 1 face_with_tears_of_joy 1 like 22
anonim_183
Где тут 0?• 04 января в 19:56
3
Суши - страва бідних моряків. А у нас типу святкова. Все відносно, автор.
like 26
anonim_137
Воздух в банке• 04 января в 19:57
4
А я люблю саме відбивні. До чого тут святкова чи ні? Люблять, тому й зробили
heart 16
anonim_181
Мамина корзиночка• 04 января в 19:57
5
Мда.... Как то жаль стало вас автор...
face_with_tears_of_joy 3 woman_facepalming 1 like 11
noavatar
Alinka45• 04 января в 19:57
6
Для меня - да. В обычные дни мне лень отбивать, готовить в кляре. Просто жарю мясо
like 9
anonim_124
Джавеліна• 04 января в 19:58
7
Для каждого по-разному На НГ у нас нет, а иногда когда в семейном кругу просто обед на праздник, то делаем. Иногда и не в праздник, по желанию)) Просто есть смысл готовить что любят и едят) Это кто как привык, для меня отбивные больше как к столу летом, а оливье зимой, летом не делаем.
anonim_127
Мозговая пилочка• 04 января в 19:58
8
Святкова, бо не дієтична, не ПП, скажімо так, щодня таке не їстимеш. І до того ж трудомістка.
like 4
anonim_79
автор Малая еще та • 04 января в 19:59
9
Ответ дляМозговая пилочка
Святкова, бо не дієтична, не ПП, скажімо так, щодня таке не їстимеш. І до того ж трудомістка.
От і я про це. Стій бий, потім смаж.
woman_facepalming 10
anonim_124
ніколи такого не було• 04 января в 19:59
10
Так, для мене
Зазвичай суп і каша
like 7
anonim_214
П´яна вишня• 04 января в 20:00
11
Я часто готовлю их, но в этот новый год тоже нажарила. Плюс запекла дорадо, плюс засолила лосося. На второй день да и на первый отлично пошли.
На НГ мы обычно по французски запекаем, но я в этот раз поленились..
anonim_9
Поліпривіт всім• 04 января в 20:00
12
Звісно святкова, стільки м´яса відразу з´їсти. Якщо котлет накрутити (і хлібця, або картоплі побільше), або гуляш міленько порізати, підливки побільше, і додавати потроху до гарніру, то кіло м´яса вистачить сім´ї три дні їсти. А відбивні, то з´їстся сходу за один раз.
dislike 3 like 9
anonim_214
П´яна вишня• 04 января в 20:00
13
Ответ дляніколи такого не було
Так, для мене
Зазвичай суп і каша
А м´ясо?
anonim_124
ніколи такого не було• 04 января в 20:00
14
Ответ дляГде тут 0?
Суши - страва бідних моряків. А у нас типу святкова. Все відносно, автор.
Для мене суши взагалі не смачні
like 4
anonim_214
П´яна вишня• 04 января в 20:01
15
Ответ дляПоліпривіт всім
Звісно святкова, стільки м´яса відразу з´їсти. Якщо котлет накрутити (і хлібця, або картоплі побільше), або гуляш міленько порізати, підливки побільше, і додавати потроху до гарніру, то кіло м´яса вистачить сім´ї три дні їсти. А відбивні, то з´їстся сходу за один раз.
Кіло три дні? То сім´я з однієї людини?
face_with_tears_of_joy 6
anonim_120
Не їм після шостої• 04 января в 20:02
16
Не знаю даже,автор...Куриные делаю часто(в муке и в яйце),потому что это быстро.Свинные в духовке с помидором,грибами,сыром лично для меня это скорее праздничное.
anonim_127
Мозговая пилочка• 04 января в 20:03
17
Ответ дляП´яна вишня
Кіло три дні? То сім´я з однієї людини?
То у вас така сім´я. Моя сім´я те кіло м´яса буде тиждень мусолити.
woman_facepalming 4
anonim_214
П´яна вишня• 04 января в 20:04
18
Ответ дляМозговая пилочка
То у вас така сім´я. Моя сім´я те кіло м´яса буде тиждень мусолити.
А шо їсте? Рибу, яйця?
anonim_13
Кукарачка• 04 января в 20:05
19
для мене не святкова, бо доводиться часто робити, бо син їх любить.
anonim_38
Давно без алко• 04 января в 20:05
20
В нас міланеса - буденна
anonim_164
Иванка Бур• 04 января в 20:05
21
Ответ дляніколи такого не було
Так, для мене
Зазвичай суп і каша
Каша з чим?
anonim_127
Мозговая пилочка• 04 января в 20:06
22
Ответ дляП´яна вишня
А шо їсте? Рибу, яйця?
Із білка найбільше молочку різну. М´ясо йде мало і окремо приготоване, не в перших стравах, наприклад, чи в підливі. А взагалі у нас більше по вуглеводах 🍰
woman_facepalming 4
anonim_164
Иванка Бур• 04 января в 20:07
23
Для мене уе страва у дорогу, не більше не менше, на святковий стіл за 45 років ні разу не готувала
woman_facepalming 2
anonim_151
Ваша прЭлесть• 04 января в 20:07
24
Чому відбивні менш святкова страва аніж запекти мʼясо? Взагалі не дуже зрозуміла логіка. Мені здається, запекти мʼясо-це настільки буденно, що відбивні здаються рівнем вище) як мінімум, біля них заморочитись треба)
А взагалі, для когось тюлька з картоплею святкова, живемо в такі часи, автор, що таке навіть соромно казати. Це дуже добре, що у людей ті відбивні на столі були
like 13
anonim_164
Иванка Бур• 04 января в 20:07
25
Ответ дляНе їм після шостої
Не знаю даже,автор...Куриные делаю часто(в муке и в яйце),потому что это быстро.Свинные в духовке с помидором,грибами,сыром лично для меня это скорее праздничное.
В духовці це взагалі не відбивні
like 1 woman_facepalming 1
anonim_124
ніколи такого не було• 04 января в 20:07
26
Ответ дляИванка Бур
Каша з чим?
Печінка тушена, окорочка запечені, коли як
anonim_164
Иванка Бур• 04 января в 20:08
27
Ответ дляніколи такого не було
Печінка тушена, окорочка запечені, коли як
То не каша, як ви написали
woman_facepalming 1
noavatar
А.р.і• 04 января в 20:08
28
В нас нема святкових страв. Їмо що хочеться
like 4
anonim_124
ніколи такого не було• 04 января в 20:09
29
Ответ дляИванка Бур
То не каша, як ви написали
Лень довго писати.
Гарнір
anonim_79
автор Малая еще та • 04 января в 20:10
30
Ответ дляВаша прЭлесть
Чому відбивні менш святкова страва аніж запекти мʼясо? Взагалі не дуже зрозуміла логіка. Мені здається, запекти мʼясо-це настільки буденно, що відбивні здаються рівнем вище) як мінімум, біля них заморочитись треба)
А взагалі, для когось тюлька з картоплею святкова, живемо в такі часи, автор, що таке навіть соромно казати. Це дуже добре, що у людей ті відбивні на столі були
В них все ок. з фінансами.
  • 1
  • 2
  • 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff