sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - На скорую руку
anonim_187
Вишнёвая Леди• 04 января в 23:24

Рекомендую, рецепт лінивих чебуреків з лаваша.

Добрий вечір.
8 великих чебуреків за пів години.
У мене були 2 упаковки вірменського лаваша Новус.
Прям на зложений лаваш приклала дно сковорідки і обвела ручкою контур.
По контуру кухонними ножицями для риби вирізали 8 кругів (одночасно). По рецепту потрібно було гострим ножем.
По кругу по контуру на 1 см силіконовим пензликом змастила взбитим яйцем.
На пів частини фарш, звернула пополам, притиснула кінці по контуру і по 3 хв на розкаленій сковорідці.
Нереально смачно.
Нам з чоловіком більше сподобалися ніж справжні з заварного тіста.
Ще питання може хтось порадить куди використати обрізки лаваша, буду щиро вдячна.
attached-photo
like 6 woman_facepalming 3 fire 18
56 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_193
жижифреймут• 04 января в 23:26
1
Обрезки лаваша в ленивую ачму. Лаваш, творог, тертый сыр или сулугуни смешать с взбитым с молоко яйцом, в форму и до румяной корочки в духовку
like 10 woman_facepalming 1
anonim_65
ЖонДуан• 04 января в 23:26
2
Это как торт Наполеон, с печенья
like 2 woman_facepalming 3 face_with_tears_of_joy 9
noavatar
Love_Love_Love_• 04 января в 23:27
3
Йооой, дайте спокій тільки олівʼє, качку і холодець доїли
face_with_tears_of_joy 11
anonim_17
Сито для думок• 04 января в 23:29
4
Ответ дляLove_Love_Love_
Йооой, дайте спокій тільки олівʼє, качку і холодець доїли
Я уже по второму заходу оливье наворачиваю 😂
anonim_187
автор Вишнёвая Леди • 04 января в 23:31
5
Ответ дляжижифреймут
Обрезки лаваша в ленивую ачму. Лаваш, творог, тертый сыр или сулугуни смешать с взбитым с молоко яйцом, в форму и до румяной корочки в духовку
Дуже дякую!
noavatar
Love_Love_Love_• 04 января в 23:31
6
Ответ дляСито для думок
Я уже по второму заходу оливье наворачиваю 😂
В принципі я теж думаю знову качку запекти
Дуже смачно вийшло
woman_facepalming 1 heart 1
anonim_156
мимАпроходила• 04 января в 23:31
7
Я купила 2 уп лаваша
Одну на шаурму, а другу хз для чого. Але вже по ходу і не хз
like 3
anonim_187
автор Вишнёвая Леди • 04 января в 23:32
8
Ответ дляЖонДуан
Это как торт Наполеон, с печенья
Розкажіть будь ласка , я дуже люблю ліниві рецепти.
noavatar
Борисфенка• 04 января в 23:32
9
Точно, лежить лаваш і фарш. Треба цибулину потерти і буде нічна вечеря.
woman_facepalming 1 like 3
anonim_187
автор Вишнёвая Леди • 04 января в 23:32
10
Ответ дляLove_Love_Love_
Йооой, дайте спокій тільки олівʼє, качку і холодець доїли
На майбутнє згодиться
noavatar
Love_Love_Love_• 04 января в 23:33
11
Ответ дляВишнёвая Леди
На майбутнє згодиться
Дякую)
noavatar
СвітланкаОК• 04 января в 23:34
12
А я одразу круглий лаваш купляю. І не яйцем змащую, а просто обмакую в воду.
like 9
anonim_187
автор Вишнёвая Леди • 04 января в 23:34
13
Ответ дляБорисфенка
Точно, лежить лаваш і фарш. Треба цибулину потерти і буде нічна вечеря.
Дуже смачно!
І на диво так ніжно, легко за рахунок лавашу. З тістом мені уже не то.
Смачного
like 1
noavatar
СвітланкаОК• 04 января в 23:35
14
Ответ дляLove_Love_Love_
В принципі я теж думаю знову качку запекти
Дуже смачно вийшло
Я Наполеон другий раз зробила )))
anonim_197
Котомафия• 04 января в 23:35
15
Що за фарш? Бо 3 хв. готування для свинини, ще й у тісті та не у фрітюрі то не добре певно:)
like 7
anonim_187
автор Вишнёвая Леди • 04 января в 23:35
16
Ответ дляСвітланкаОК
А я одразу круглий лаваш купляю. І не яйцем змащую, а просто обмакую в воду.
Весь обмакуєте?
Круглий зазвичай дорожчий.
А сьогодні на ТМ Новус акція на лаваш, по 18 грн за 200 гр
anonim_213
Сегодня я не я• 04 января в 23:35
17
Я покупаю круглые лаваши и ничего не вырезают,яйцом не смазываю
like 1
noavatar
Борисфенка• 04 января в 23:35
18
Ответ дляВишнёвая Леди
Дуже смачно!
І на диво так ніжно, легко за рахунок лавашу. З тістом мені уже не то.
Смачного
Зараз спробую. Лаваш у мене круглий, мабуть самі краєчки треба обрізати?
anonim_187
автор Вишнёвая Леди • 04 января в 23:36
19
Ответ дляКотомафия
Що за фарш? Бо 3 хв. готування для свинини, ще й у тісті та не у фрітюрі то не добре певно:)
Свинина, розбавлена водичкою і тонко розрівняно.
noavatar
СвітланкаОК• 04 января в 23:36
20
Ответ дляВишнёвая Леди
Весь обмакуєте?
Круглий зазвичай дорожчий.
А сьогодні на ТМ Новус акція на лаваш, по 18 грн за 200 гр
Так, в мисочку з водою опустила, фарш виклала, вилкою притиснула і на пательню. Не розпадається.
like 2
anonim_183
Белая и пушистая• 04 января в 23:36
21
Ответ дляКотомафия
Що за фарш? Бо 3 хв. готування для свинини, ще й у тісті та не у фрітюрі то не добре певно:)
Теж про це подумала але я їх взагалі ніколи не готувала . В класичному варіанті
like 2
noavatar
СвітланкаОК• 04 января в 23:36
22
Ответ дляБорисфенка
Зараз спробую. Лаваш у мене круглий, мабуть самі краєчки треба обрізати?
Нічого не обрізайте )
like 1
noavatar
Борисфенка• 04 января в 23:36
23
Ответ дляВишнёвая Леди
Свинина, розбавлена водичкою і тонко розрівняно.
Без цибулі?
anonim_197
Котомафия• 04 января в 23:37
24
Ответ дляВишнёвая Леди
Свинина, розбавлена водичкою і тонко розрівняно.
Спробую яловичий все ж таки:) але на фото у вас апетитно👍Без олії смажили?
like 3
anonim_181
бибизяна• 04 января в 23:38
25
Фарш сирий кладеться?він встигає приготуватись, поки лаваш не згорить?
like 2
anonim_187
автор Вишнёвая Леди • 04 января в 23:39
26
Ответ дляБорисфенка
Зараз спробую. Лаваш у мене круглий, мабуть самі краєчки треба обрізати?
Ні.
Просто змажте края, щоб зліпилися.
Відпишіться будь ласка, потім.
Смачного.
Час дивіться по своїй плиті і сковорідці.
У мене важка гранітна, тому коли розігрується дуже швидко готує.
anonim_115
Голодаю• 04 января в 23:39
27
Я такі давно готую. Правда беру курячий фарш і багато зелень. Смажу на пергаменті на сухій сковорідці.
anonim_187
автор Вишнёвая Леди • 04 января в 23:40
28
Ответ дляСвітланкаОК
Так, в мисочку з водою опустила, фарш виклала, вилкою притиснула і на пательню. Не розпадається.
Дуже дякую!
Спробую.
like 2
anonim_34
Хата на мати• 04 января в 23:41
29
Мы так делаем, но в духовке. Очень вкусно, чисто и без брызг и чада
anonim_187
автор Вишнёвая Леди • 04 января в 23:41
30
Ответ дляБорисфенка
Без цибулі?
З цибулькою, сіль, перець.
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff