Вишнёвая Леди• 04 января в 23:24
Рекомендую, рецепт лінивих чебуреків з лаваша.
Добрий вечір.
8 великих чебуреків за пів години.
У мене були 2 упаковки вірменського лаваша Новус.
Прям на зложений лаваш приклала дно сковорідки і обвела ручкою контур.
По контуру кухонними ножицями для риби вирізали 8 кругів (одночасно). По рецепту потрібно було гострим ножем.
По кругу по контуру на 1 см силіконовим пензликом змастила взбитим яйцем.
На пів частини фарш, звернула пополам, притиснула кінці по контуру і по 3 хв на розкаленій сковорідці.
Нереально смачно.
Нам з чоловіком більше сподобалися ніж справжні з заварного тіста.
Ще питання може хтось порадить куди використати обрізки лаваша, буду щиро вдячна.
8 великих чебуреків за пів години.
У мене були 2 упаковки вірменського лаваша Новус.
Прям на зложений лаваш приклала дно сковорідки і обвела ручкою контур.
По контуру кухонними ножицями для риби вирізали 8 кругів (одночасно). По рецепту потрібно було гострим ножем.
По кругу по контуру на 1 см силіконовим пензликом змастила взбитим яйцем.
На пів частини фарш, звернула пополам, притиснула кінці по контуру і по 3 хв на розкаленій сковорідці.
Нереально смачно.
Нам з чоловіком більше сподобалися ніж справжні з заварного тіста.
Ще питання може хтось порадить куди використати обрізки лаваша, буду щиро вдячна.
6
3
18
жижифреймут• 04 января в 23:26
Обрезки лаваша в ленивую ачму. Лаваш, творог, тертый сыр или сулугуни смешать с взбитым с молоко яйцом, в форму и до румяной корочки в духовку
10
1
Сито для думок• 04 января в 23:29
Ответ дляLove_Love_Love_
Йооой, дайте спокій тільки олівʼє, качку і холодець доїли
Я уже по второму заходу оливье наворачиваю 😂
автор
Вишнёвая Леди
• 04 января в 23:31
Ответ дляжижифреймут
Обрезки лаваша в ленивую ачму. Лаваш, творог, тертый сыр или сулугуни смешать с взбитым с молоко яйцом, в форму и до румяной корочки в духовку
Дуже дякую!
Love_Love_Love_• 04 января в 23:31
Ответ дляСито для думок
Я уже по второму заходу оливье наворачиваю 😂
В принципі я теж думаю знову качку запекти
Дуже смачно вийшло
Дуже смачно вийшло
1
1
мимАпроходила• 04 января в 23:31
Я купила 2 уп лаваша
Одну на шаурму, а другу хз для чого. Але вже по ходу і не хз
Одну на шаурму, а другу хз для чого. Але вже по ходу і не хз
3
автор
Вишнёвая Леди
• 04 января в 23:32
Ответ дляЖонДуан
Это как торт Наполеон, с печенья
Розкажіть будь ласка
, я дуже люблю ліниві рецепти.
, я дуже люблю ліниві рецепти.
Борисфенка• 04 января в 23:32
Точно, лежить лаваш і фарш. Треба цибулину потерти і буде нічна вечеря.
1
3
автор
Вишнёвая Леди
• 04 января в 23:32
Ответ дляLove_Love_Love_
Йооой, дайте спокій тільки олівʼє, качку і холодець доїли
На майбутнє згодиться
СвітланкаОК• 04 января в 23:34
А я одразу круглий лаваш купляю. І не яйцем змащую, а просто обмакую в воду.
9
автор
Вишнёвая Леди
• 04 января в 23:34
Ответ дляБорисфенка
Точно, лежить лаваш і фарш. Треба цибулину потерти і буде нічна вечеря.
Дуже смачно!
І на диво так ніжно, легко за рахунок лавашу. З тістом мені уже не то.
Смачного
І на диво так ніжно, легко за рахунок лавашу. З тістом мені уже не то.
Смачного
1
СвітланкаОК• 04 января в 23:35
Ответ дляLove_Love_Love_
В принципі я теж думаю знову качку запекти
Дуже смачно вийшло
Дуже смачно вийшло
Я Наполеон другий раз зробила )))
Котомафия• 04 января в 23:35
Що за фарш? Бо 3 хв. готування для свинини, ще й у тісті та не у фрітюрі то не добре певно:)
7
автор
Вишнёвая Леди
• 04 января в 23:35
Ответ дляСвітланкаОК
А я одразу круглий лаваш купляю. І не яйцем змащую, а просто обмакую в воду.
Весь обмакуєте?
Круглий зазвичай дорожчий.
А сьогодні на ТМ Новус акція на лаваш, по 18 грн за 200 гр
Круглий зазвичай дорожчий.
А сьогодні на ТМ Новус акція на лаваш, по 18 грн за 200 гр
Сегодня я не я• 04 января в 23:35
Я покупаю круглые лаваши и ничего не вырезают,яйцом не смазываю
1
Борисфенка• 04 января в 23:35
Ответ дляВишнёвая Леди
Дуже смачно!
І на диво так ніжно, легко за рахунок лавашу. З тістом мені уже не то.
Смачного
І на диво так ніжно, легко за рахунок лавашу. З тістом мені уже не то.
Смачного
Зараз спробую. Лаваш у мене круглий, мабуть самі краєчки треба обрізати?
автор
Вишнёвая Леди
• 04 января в 23:36
Ответ дляКотомафия
Що за фарш? Бо 3 хв. готування для свинини, ще й у тісті та не у фрітюрі то не добре певно:)
Свинина, розбавлена водичкою і тонко розрівняно.
СвітланкаОК• 04 января в 23:36
Ответ дляВишнёвая Леди
Весь обмакуєте?
Круглий зазвичай дорожчий.
А сьогодні на ТМ Новус акція на лаваш, по 18 грн за 200 гр
Круглий зазвичай дорожчий.
А сьогодні на ТМ Новус акція на лаваш, по 18 грн за 200 гр
Так, в мисочку з водою опустила, фарш виклала, вилкою притиснула і на пательню. Не розпадається.
2
Белая и пушистая• 04 января в 23:36
Ответ дляКотомафия
Що за фарш? Бо 3 хв. готування для свинини, ще й у тісті та не у фрітюрі то не добре певно:)
Теж про це подумала але я їх взагалі ніколи не готувала . В класичному варіанті
2
СвітланкаОК• 04 января в 23:36
Ответ дляБорисфенка
Зараз спробую. Лаваш у мене круглий, мабуть самі краєчки треба обрізати?
Нічого не обрізайте )
1
Борисфенка• 04 января в 23:36
Ответ дляВишнёвая Леди
Свинина, розбавлена водичкою і тонко розрівняно.
Без цибулі?
Котомафия• 04 января в 23:37
Ответ дляВишнёвая Леди
Свинина, розбавлена водичкою і тонко розрівняно.
Спробую яловичий все ж таки:) але на фото у вас апетитно👍Без олії смажили?
3
бибизяна• 04 января в 23:38
Фарш сирий кладеться?він встигає приготуватись, поки лаваш не згорить?
2
автор
Вишнёвая Леди
• 04 января в 23:39
Ответ дляБорисфенка
Зараз спробую. Лаваш у мене круглий, мабуть самі краєчки треба обрізати?
Ні.
Просто змажте края, щоб зліпилися.
Відпишіться будь ласка, потім.
Смачного.
Час дивіться по своїй плиті і сковорідці.
У мене важка гранітна, тому коли розігрується дуже швидко готує.
Просто змажте края, щоб зліпилися.
Відпишіться будь ласка, потім.
Смачного.
Час дивіться по своїй плиті і сковорідці.
У мене важка гранітна, тому коли розігрується дуже швидко готує.
Голодаю• 04 января в 23:39
Я такі давно готую. Правда беру курячий фарш і багато зелень. Смажу на пергаменті на сухій сковорідці.
автор
Вишнёвая Леди
• 04 января в 23:40
Ответ дляСвітланкаОК
Так, в мисочку з водою опустила, фарш виклала, вилкою притиснула і на пательню. Не розпадається.
Дуже дякую!
Спробую.
Спробую.
2
Хата на мати• 04 января в 23:41
Мы так делаем, но в духовке. Очень вкусно, чисто и без брызг и чада
автор
Вишнёвая Леди
• 04 января в 23:41
Ответ дляБорисфенка
Без цибулі?
З цибулькою, сіль, перець.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
