sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Салаты и закуски
noavatar
Love_Love_Love_• 07 января в 00:02

Хочете класний рецепт, щоб було що на бутери намазати

Про який ви точно знаєте, але забули.
Печінковий паштет.
На 1 кг курячої печінки 2 цибулини, 2 моркви, обсмажуєте, окремо смажете печінку, все разом в блендер, 100-150 гр масла , чим довше блендерите тим воно ніжніше .
З грінками і соленим огірком чудова закуска.
heart 2 woman_facepalming 10 like 23
15 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
rybka21• 07 января в 00:06
1
Я запікаю печінку з цибулею, морквою та яблуком. А потім це все охолоджене перебиваю блендером і додаю масло. А ще можна вершки. І трохи мускатного горіха.
З підсушеним хлібом це мій сніданок зазвичай
dislike 1 like 16 heart 1
noavatar
автор Love_Love_Love_ • 07 января в 00:07
2
Ответ дляrybka21
Я запікаю печінку з цибулею, морквою та яблуком. А потім це все охолоджене перебиваю блендером і додаю масло. А ще можна вершки. І трохи мускатного горіха.
З підсушеним хлібом це мій сніданок зазвичай
Можна вершки, але мені зажирне, але якщо любите таке то ок
noavatar
rybka21• 07 января в 00:07
3
А ще смачно поєднувати печінку з серцями, 50х50
like 4 dislike 3
noavatar
автор Love_Love_Love_ • 07 января в 00:07
4
Ответ дляrybka21
А ще смачно поєднувати печінку з серцями, 50х50
О, а як саме? Розкажіть? Я люблю сердечка.
Теж посмажити і перемолоти?
noavatar
rybka21• 07 января в 00:09
5
Ответ дляLove_Love_Love_
О, а як саме? Розкажіть? Я люблю сердечка.
Теж посмажити і перемолоти?
Так, берете половину того й того. Якщо в крамниці є серця, то я завжди беру їх з печінкою. Але не завжди бувають.
З серцями смак ще ніжніший
dislike 1
noavatar
Тимофейка• 07 января в 00:10
6
О, так, це смачна штука, раніше часто робила
noavatar
Я не Сірожа• 07 января в 00:11
7
Чому ’забули’?
Роблю печінковий паштет регулярно, раз на місяць точно.
З курячої печінки не то, з телячої, з овочами, з зеленим яблуком, шматочком сала, і це все запікається в товстостінному казані в духовці.
А потім туди мускатного горіха, кмина, пару ложок бренді, допекти, перебити в блендері... Краса.
heart 9
noavatar
автор Love_Love_Love_ • 07 января в 00:11
8
Ответ дляrybka21
Так, берете половину того й того. Якщо в крамниці є серця, то я завжди беру їх з печінкою. Але не завжди бувають.
З серцями смак ще ніжніший
Клас, доїм цей паштет і обов’язково зроблю ваш. Обожнюю сердечка
noavatar
автор Love_Love_Love_ • 07 января в 00:14
9
Ответ дляЯ не Сірожа
Чому ’забули’?
Роблю печінковий паштет регулярно, раз на місяць точно.
З курячої печінки не то, з телячої, з овочами, з зеленим яблуком, шматочком сала, і це все запікається в товстостінному казані в духовці.
А потім туди мускатного горіха, кмина, пару ложок бренді, допекти, перебити в блендері... Краса.
У вас класний рецепт, але трохи заморочитись треба, як на мене
like 1
noavatar
Я не Сірожа• 07 января в 00:16
10
Ответ дляLove_Love_Love_
У вас класний рецепт, але трохи заморочитись треба, як на мене
Навпаки, все порізати шматками, покласти в казан і забути на годинку простіше, ніж одне натирати, інше різати, потім окремо смажити)
like 6
noavatar
автор Love_Love_Love_ • 07 января в 00:18
11
Ответ дляЯ не Сірожа
Навпаки, все порізати шматками, покласти в казан і забути на годинку простіше, ніж одне натирати, інше різати, потім окремо смажити)
Можливо, але казан, бренді….то тре готуватись, сало.
В нас такого вдома не буває, а тут все під рукою.
Ну але реально ваш рецепт класний. Підозрюю що це за смаком виходить як паштет з дитинства бабусі
noavatar
Я не Сірожа• 07 января в 00:19
12
Ответ дляLove_Love_Love_
Можливо, але казан, бренді….то тре готуватись, сало.
В нас такого вдома не буває, а тут все під рукою.
Ну але реально ваш рецепт класний. Підозрюю що це за смаком виходить як паштет з дитинства бабусі
Ну я хз, не впевнена, що моя бабуся додавала в паштет бренді))
face_with_tears_of_joy 11
noavatar
автор Love_Love_Love_ • 07 января в 00:22
13
Ответ дляЯ не Сірожа
Ну я хз, не впевнена, що моя бабуся додавала в паштет бренді))
Я про казан і сало, я таке щось пам’ятаю і ще яблука
noavatar
rybka21• 07 января в 00:27
14
Ответ дляLove_Love_Love_
Я про казан і сало, я таке щось пам’ятаю і ще яблука
В мене казан дуже великий, для пікніку, в духовку не влазить, то я запікаю в керамічній формі, просто накривши її фольгою.
heart 1
noavatar
чаревна• 07 января в 00:31
15
А ложку коньяка туда?
exploding_head 1 heart 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff