Про який ви точно знаєте, але забули.
Печінковий паштет.
На 1 кг курячої печінки 2 цибулини, 2 моркви, обсмажуєте, окремо смажете печінку, все разом в блендер, 100-150 гр масла , чим довше блендерите тим воно ніжніше .
З грінками і соленим огірком чудова закуска.
Печінковий паштет.
На 1 кг курячої печінки 2 цибулини, 2 моркви, обсмажуєте, окремо смажете печінку, все разом в блендер, 100-150 гр масла , чим довше блендерите тим воно ніжніше .
З грінками і соленим огірком чудова закуска.
2
10
23
Ответ дляrybka21
Я запікаю печінку з цибулею, морквою та яблуком. А потім це все охолоджене перебиваю блендером і додаю масло. А ще можна вершки. І трохи мускатного горіха.
З підсушеним хлібом це мій сніданок зазвичай
З підсушеним хлібом це мій сніданок зазвичай
Можна вершки, але мені зажирне, але якщо любите таке то ок
Ответ дляrybka21
А ще смачно поєднувати печінку з серцями, 50х50
О, а як саме? Розкажіть? Я люблю сердечка.
Теж посмажити і перемолоти?
Теж посмажити і перемолоти?
Я не Сірожа• 07 января в 00:11
Чому ’забули’?
Роблю печінковий паштет регулярно, раз на місяць точно.
З курячої печінки не то, з телячої, з овочами, з зеленим яблуком, шматочком сала, і це все запікається в товстостінному казані в духовці.
А потім туди мускатного горіха, кмина, пару ложок бренді, допекти, перебити в блендері... Краса.
Роблю печінковий паштет регулярно, раз на місяць точно.
З курячої печінки не то, з телячої, з овочами, з зеленим яблуком, шматочком сала, і це все запікається в товстостінному казані в духовці.
А потім туди мускатного горіха, кмина, пару ложок бренді, допекти, перебити в блендері... Краса.
9
Ответ дляrybka21
Так, берете половину того й того. Якщо в крамниці є серця, то я завжди беру їх з печінкою. Але не завжди бувають.
З серцями смак ще ніжніший
З серцями смак ще ніжніший
Клас, доїм цей паштет і обов’язково зроблю ваш. Обожнюю сердечка
Ответ дляЯ не Сірожа
Чому ’забули’?
Роблю печінковий паштет регулярно, раз на місяць точно.
З курячої печінки не то, з телячої, з овочами, з зеленим яблуком, шматочком сала, і це все запікається в товстостінному казані в духовці.
А потім туди мускатного горіха, кмина, пару ложок бренді, допекти, перебити в блендері... Краса.
Роблю печінковий паштет регулярно, раз на місяць точно.
З курячої печінки не то, з телячої, з овочами, з зеленим яблуком, шматочком сала, і це все запікається в товстостінному казані в духовці.
А потім туди мускатного горіха, кмина, пару ложок бренді, допекти, перебити в блендері... Краса.
У вас класний рецепт, але трохи заморочитись треба, як на мене
1
Я не Сірожа• 07 января в 00:16
Ответ дляLove_Love_Love_
У вас класний рецепт, але трохи заморочитись треба, як на мене
Навпаки, все порізати шматками, покласти в казан і забути на годинку простіше, ніж одне натирати, інше різати, потім окремо смажити)
6
Ответ дляЯ не Сірожа
Навпаки, все порізати шматками, покласти в казан і забути на годинку простіше, ніж одне натирати, інше різати, потім окремо смажити)
Можливо, але казан, бренді….то тре готуватись, сало.
В нас такого вдома не буває, а тут все під рукою.
Ну але реально ваш рецепт класний. Підозрюю що це за смаком виходить як паштет з дитинства бабусі
В нас такого вдома не буває, а тут все під рукою.
Ну але реально ваш рецепт класний. Підозрюю що це за смаком виходить як паштет з дитинства бабусі
Я не Сірожа• 07 января в 00:19
Ответ дляLove_Love_Love_
Можливо, але казан, бренді….то тре готуватись, сало.
В нас такого вдома не буває, а тут все під рукою.
Ну але реально ваш рецепт класний. Підозрюю що це за смаком виходить як паштет з дитинства бабусі
В нас такого вдома не буває, а тут все під рукою.
Ну але реально ваш рецепт класний. Підозрюю що це за смаком виходить як паштет з дитинства бабусі
Ну я хз, не впевнена, що моя бабуся додавала в паштет бренді))
11
Ответ дляЯ не Сірожа
Ну я хз, не впевнена, що моя бабуся додавала в паштет бренді))
Я про казан і сало, я таке щось пам’ятаю і ще яблука
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

