Ненька наша• 12 января в 13:57
борщ - скільки їсти?
приготувала в п´ятницю пізно ввечері, біля 23, в 3 ночі поставила в холодильник.
бажано сьогодні доїсти і завтра вже не їсти?
бажано сьогодні доїсти і завтра вже не їсти?
2
7
Губка Боб• 12 января в 13:58
А вы на глаз не можете определить? Открою вам тайну, если иногда в ресторан ходите, там можете и 7 - дневный есть
1
1
4
автор
Ненька наша
• 12 января в 13:59
Ответ дляГубка Боб
А вы на глаз не можете определить? Открою вам тайну, если иногда в ресторан ходите, там можете и 7 - дневный есть
серйозно? мала надію, що перші страви щодня свіжі. ну 2 дні - максимум
3
9
Розбещена цяточка• 12 января в 14:01
Ответ дляГубка Боб
А вы на глаз не можете определить? Открою вам тайну, если иногда в ресторан ходите, там можете и 7 - дневный есть
Да ну, что за бред
5
2
Коко Шанель• 12 января в 14:02
Мы два дня едим, как приготовила сразу и на следующий день. Не согласна с тем, что вкусней на следующий день , для меня лично.
2
4
Десь так, але...• 12 января в 14:02
Заоедить від холодильника і умов.
Якщо в холодильнику +4-5° і аийняли- чистим черпаком насипали і поставили назад - до 4-5 днів може стояти.
Якщо +10 або вище, дістали і стоїть, або ще якоюсь ложкою не зовсім чистою - дня 2.
Якщо в холодильнику +4-5° і аийняли- чистим черпаком насипали і поставили назад - до 4-5 днів може стояти.
Якщо +10 або вище, дістали і стоїть, або ще якоюсь ложкою не зовсім чистою - дня 2.
1
Губка Боб• 12 января в 14:02
Ответ дляНенька наша
серйозно? мала надію, що перші страви щодня свіжі. ну 2 дні - максимум
Да, я серьезно
автор
Ненька наша
• 12 января в 14:03
Ответ дляКоко Шанель
Мы два дня едим, как приготовила сразу и на следующий день. Не согласна с тем, что вкусней на следующий день , для меня лично.
я часом готую пізно ввечері - на 2 наступні дні
автор
Ненька наша
• 12 января в 14:04
Ответ дляГубка Боб
А вы на глаз не можете определить? Открою вам тайну, если иногда в ресторан ходите, там можете и 7 - дневный есть
може це в якихось невідомих?
страшно подумати, як з мясом тоді, і скільки раз його розморожують
страшно подумати, як з мясом тоді, і скільки раз його розморожують
1
Губка Боб• 12 января в 14:06
Ответ дляНенька наша
може це в якихось невідомих?
страшно подумати, як з мясом тоді, і скільки раз його розморожують
страшно подумати, як з мясом тоді, і скільки раз його розморожують
Смотря как поток людей, но поверьте, ничего не выливается и не выкидывается. И не генделыки, а нормальные заведения
автор
Ненька наша
• 12 января в 14:06
Ответ дляГубка Боб
Смотря как поток людей, но поверьте, ничего не выливается и не выкидывается. И не генделыки, а нормальные заведения
ну гренделики типу пузатої - там точно має бути все свіже...
ОноВамнадо• 12 января в 14:08
Я навпаки, не люблю свіжий з плити борщ, люблю, коли він дня два постоїть
Губка Боб• 12 января в 14:08
Ответ дляНенька наша
ну гренделики типу пузатої - там точно має бути все свіже...
Там не работала не знаю, но скорее всего да, там всегда много людей, думаю готовят ежедневно
Метровий сантиметр• 12 января в 14:09
Ответ дляГубка Боб
А вы на глаз не можете определить? Открою вам тайну, если иногда в ресторан ходите, там можете и 7 - дневный есть
Це не ’тайна’.
Ресторани перші страви відправляють в санстанцію на дослідження. Так, борщ можна продавати 7 днів. Супи ні.
І до речі, не всі люблять свіжий борщ, є люди, які люблять ’настояний’.
Ресторани перші страви відправляють в санстанцію на дослідження. Так, борщ можна продавати 7 днів. Супи ні.
І до речі, не всі люблять свіжий борщ, є люди, які люблять ’настояний’.
Губка Боб• 12 января в 14:10
Ответ дляМетровий сантиметр
Це не ’тайна’.
Ресторани перші страви відправляють в санстанцію на дослідження. Так, борщ можна продавати 7 днів. Супи ні.
І до речі, не всі люблять свіжий борщ, є люди, які люблять ’настояний’.
Ресторани перші страви відправляють в санстанцію на дослідження. Так, борщ можна продавати 7 днів. Супи ні.
І до речі, не всі люблять свіжий борщ, є люди, які люблять ’настояний’.
Та никто никуда не отправляет ничего. Я из тех кто любит свежий, муж обожает на 2-3 день борщ
Метровий сантиметр• 12 января в 14:10
Ответ дляНенька наша
може це в якихось невідомих?
страшно подумати, як з мясом тоді, і скільки раз його розморожують
страшно подумати, як з мясом тоді, і скільки раз його розморожують
М´ясо в ресторанах вариться окремо. Борщ вариться на м´ ясному больйоні.
Кого розморожують?
Кого розморожують?
Метровий сантиметр• 12 января в 14:11
Ответ дляГубка Боб
Та никто никуда не отправляет ничего. Я из тех кто любит свежий, муж обожает на 2-3 день борщ
Відправляють.
Метровий сантиметр• 12 января в 14:16
Ответ дляГубка Боб
Ага, аж 3 раза
Я пишу за норм заклади.
Не три, а одну страву - один раз. Якщо змінили рецептуру, знову відправляють.
Я знаю про що пишу.
Не три, а одну страву - один раз. Якщо змінили рецептуру, знову відправляють.
Я знаю про що пишу.
Губка Боб• 12 января в 14:17
Ответ дляМетровий сантиметр
Я пишу за норм заклади.
Не три, а одну страву - один раз. Якщо змінили рецептуру, знову відправляють.
Я знаю про що пишу.
Не три, а одну страву - один раз. Якщо змінили рецептуру, знову відправляють.
Я знаю про що пишу.
Так и я знаю про что пишу) и знаю как отправляют
Вероятненько• 12 января в 14:17
Ответ дляНенька наша
серйозно? мала надію, що перші страви щодня свіжі. ну 2 дні - максимум
Генделя б разорились,если б отходы были.
У нас кафе есть и владелец при посторонних кричал в телефон :пусть повар продает или заплатит сама. Никаких отходов
У нас кафе есть и владелец при посторонних кричал в телефон :пусть повар продает или заплатит сама. Никаких отходов
Метровий сантиметр• 12 января в 14:18
Ответ дляГубка Боб
Так и я знаю про что пишу) и знаю как отправляют
І такі горді за це, що вже іншого не признаєте.
Але є не такі, як ви, а нормальні.
Але є не такі, як ви, а нормальні.
Губка Боб• 12 января в 14:19
Ответ дляМетровий сантиметр
І такі горді за це, що вже іншого не признаєте.
Але є не такі, як ви, а нормальні.
Але є не такі, як ви, а нормальні.
При чем тут гордая, пишу за то что знаю, в общепите много лет работаю
Метровий сантиметр• 12 января в 14:26
Ответ дляГубка Боб
При чем тут гордая, пишу за то что знаю, в общепите много лет работаю
Я теж пишу за те, що знаю.
Власник це робить не для галочки, а для контролю якості. Ця людина не з бариг, не опуститися до рівня ваших знайомих.
Більше того, оплачує прихід санстанції раз на тиждень (який це день, персонал не знає), яка робить змиви з усіх поверхонь кухні.
Не дозволяє приносити свої страви. Одного разу, на бенкеті отруїлися люди, лежали в лікарні. Замовники зробили розголос, зняли сюжет на тв. Власник тим часом запросив санстанцію і дав доспут до всіх страв. Мовчав, поки прийдуть результати, а ті вже грозилися судом і придумали суму компенсації за лікування, в тому числі і моральної. Але результати показали, що сальмонельоз був у страві, яку принесли замовники 🤷.
Власник це робить не для галочки, а для контролю якості. Ця людина не з бариг, не опуститися до рівня ваших знайомих.
Більше того, оплачує прихід санстанції раз на тиждень (який це день, персонал не знає), яка робить змиви з усіх поверхонь кухні.
Не дозволяє приносити свої страви. Одного разу, на бенкеті отруїлися люди, лежали в лікарні. Замовники зробили розголос, зняли сюжет на тв. Власник тим часом запросив санстанцію і дав доспут до всіх страв. Мовчав, поки прийдуть результати, а ті вже грозилися судом і придумали суму компенсації за лікування, в тому числі і моральної. Але результати показали, що сальмонельоз був у страві, яку принесли замовники 🤷.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

