Бачу_майбутнє• 22 января в 13:52
Лимони. Як зберегти довго?
Маю багато лимонів. Хочу відправити для ЗСУ в Україну. Найшвидша доставка триватиме 2 тижні.
Як краще вчинити, щоб вони доїхали і не погнили? Цілими чи можливо краще якось перекрутити чи зварити?
Господині порадьте, а то я зовсім ніколи не готувала нічого подібного.
Як краще вчинити, щоб вони доїхали і не погнили? Цілими чи можливо краще якось перекрутити чи зварити?
Господині порадьте, а то я зовсім ніколи не готувала нічого подібного.
автор
Бачу_майбутнє
• 22 января в 13:55
Ответ дляСтетоскопуло
Треба сертифікат на ввезення
А просто посилкою не можна? Звідси відправляють всякі смаколики
Або тоді якщо перекручу і просто як домашнє в банках, можна?
Або тоді якщо перекручу і просто як домашнє в банках, можна?
Покращена• 22 января в 13:55
1) перетереть в банку с сахаром
2) дольками в банку с сахаром и спиртом - будет лимочелло )
3) целиком, надрезать, с солью - марокканские
2) дольками в банку с сахаром и спиртом - будет лимочелло )
3) целиком, надрезать, с солью - марокканские
4
автор
Бачу_майбутнє
• 22 января в 13:58
Ответ дляПокращена
1) перетереть в банку с сахаром
2) дольками в банку с сахаром и спиртом - будет лимочелло )
3) целиком, надрезать, с солью - марокканские
2) дольками в банку с сахаром и спиртом - будет лимочелло )
3) целиком, надрезать, с солью - марокканские
1. Просто с цукром не скиснуть? Будуть без холодильника.
2. А скільки спирту потрібно, у якому співвідношенні?
3. Зробити надріз і в нього посолити? Чи повністю пересипати сіллю?
2. А скільки спирту потрібно, у якому співвідношенні?
3. Зробити надріз і в нього посолити? Чи повністю пересипати сіллю?
Стетоскопуло• 22 января в 13:59
Ответ дляПокращена
1) перетереть в банку с сахаром
2) дольками в банку с сахаром и спиртом - будет лимочелло )
3) целиком, надрезать, с солью - марокканские
2) дольками в банку с сахаром и спиртом - будет лимочелло )
3) целиком, надрезать, с солью - марокканские
Ні, ніхто таке не візьме
4
Покращена• 22 января в 14:05
Ответ дляБачу_майбутнє
1. Просто с цукром не скиснуть? Будуть без холодильника.
2. А скільки спирту потрібно, у якому співвідношенні?
3. Зробити надріз і в нього посолити? Чи повністю пересипати сіллю?
2. А скільки спирту потрібно, у якому співвідношенні?
3. Зробити надріз і в нього посолити? Чи повністю пересипати сіллю?
Все рецепты есть в Гугле.
Надо поискать.
1) хранила в холодильнике. Ну. Сейчас не лето, не должны
2) это тоже делала, но давно. Довольно просто, поищите пожалуйста рецепт
3) эти делала недавно вот например:
Погуглите. рецептов тьма
Надо поискать.
1) хранила в холодильнике. Ну. Сейчас не лето, не должны
2) это тоже делала, но давно. Довольно просто, поищите пожалуйста рецепт
3) эти делала недавно вот например:
Погуглите. рецептов тьма
2
1
автор
Бачу_майбутнє
• 22 января в 18:05
Ответ дляСтетоскопуло
Ні, ніхто таке не візьме
Уточнила у перевізника. Погодився
2
автор
Бачу_майбутнє
• 22 января в 18:11
Ответ дляПокращена
Все рецепты есть в Гугле.
Надо поискать.
1) хранила в холодильнике. Ну. Сейчас не лето, не должны
2) это тоже делала, но давно. Довольно просто, поищите пожалуйста рецепт
3) эти делала недавно вот например:
Погуглите. рецептов тьма
Надо поискать.
1) хранила в холодильнике. Ну. Сейчас не лето, не должны
2) это тоже делала, но давно. Довольно просто, поищите пожалуйста рецепт
3) эти делала недавно вот например:
Погуглите. рецептов тьма
Дякую. Але мова саме про те що будуть не в холодильнику і труситимуться. Спробую напевно обгорнути у пергамент і щільно скласти.
Покращена• 22 января в 18:12
Ответ дляБачу_майбутнє
Дякую. Але мова саме про те що будуть не в холодильнику і труситимуться. Спробую напевно обгорнути у пергамент і щільно скласти.
Це найкращий варіант! Хлопці вже самі щось придумають з ними )
Стетоскопуло• 22 января в 22:55
Ответ дляБачу_майбутнє
Уточнила у перевізника. Погодився
А куди він має це завезти?
автор
Бачу_майбутнє
• 22 января в 23:05
Ответ дляСтетоскопуло
А куди він має це завезти?
Це буде і паром, і автобус, і потім Нова пошта на відділення. Все разом 2 тижні.
Стетоскопуло• 22 января в 23:06
Ответ дляБачу_майбутнє
Це буде і паром, і автобус, і потім Нова пошта на відділення. Все разом 2 тижні.
Я маю на увазі хто це прийме і буде їсти?
Митниця як це пропустить?
Митниця як це пропустить?
автор
Бачу_майбутнє
• 22 января в 23:09
Ответ дляСтетоскопуло
Я маю на увазі хто це прийме і буде їсти?
Митниця як це пропустить?
Митниця як це пропустить?
Не знаю, пообіцяв доставити. Прийняти мають дівчата, що готують страви для ЗСУ.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу