ЯНаПэПэ• 23 января в 15:29
Бісквіт...Поділіться безпрограшним рецептом!
Останнім часом не виходить ( опадає) хоч як не роблю...(
Відразу скажу що про бісквіт знаю майже все, всі його секрети( і роблю також все за правилами , але виходить низький і осідає((Щоб вийшов більш менш нормальний доводиться замішувати двічі(!) і пекти 2, бо нічого там розрізати(((
Відразу скажу що про бісквіт знаю майже все, всі його секрети( і роблю також все за правилами , але виходить низький і осідає((Щоб вийшов більш менш нормальний доводиться замішувати двічі(!) і пекти 2, бо нічого там розрізати(((
Леди_на_драндулете• 23 января в 15:31
6 яєць
275 г цукру
225 г борошна
Відділяємо білки від жовтків, збиваємо білки з цукром до густих піків, додаємо жовтки.
Вводимо поступово просіяне борошно і перемішуємо знизу доверху, випікаємо.
У мене виходить завжди. Хай і у вас все вийде!
275 г цукру
225 г борошна
Відділяємо білки від жовтків, збиваємо білки з цукром до густих піків, додаємо жовтки.
Вводимо поступово просіяне борошно і перемішуємо знизу доверху, випікаємо.
У мене виходить завжди. Хай і у вас все вийде!
4
автор
ЯНаПэПэ
• 23 января в 15:33
Ответ дляЛеди_на_драндулете
6 яєць
275 г цукру
225 г борошна
Відділяємо білки від жовтків, збиваємо білки з цукром до густих піків, додаємо жовтки.
Вводимо поступово просіяне борошно і перемішуємо знизу доверху, випікаємо.
У мене виходить завжди. Хай і у вас все вийде!
275 г цукру
225 г борошна
Відділяємо білки від жовтків, збиваємо білки з цукром до густих піків, додаємо жовтки.
Вводимо поступово просіяне борошно і перемішуємо знизу доверху, випікаємо.
У мене виходить завжди. Хай і у вас все вийде!
дякую)
на 3 коржі виходить розрізати з даного рецепту?
на 3 коржі виходить розрізати з даного рецепту?
Добро с Кулаками• 23 января в 15:33
Может что-то с духовкой? Даже не знаю, что нужно сделать чтобы не получился бисквит
Леди_на_драндулете• 23 января в 15:34
Ответ дляЯНаПэПэ
дякую)
на 3 коржі виходить розрізати з даного рецепту?
на 3 коржі виходить розрізати з даного рецепту?
так
Пузата Хата• 23 января в 15:36
Ответ дляДобро с Кулаками
Может что-то с духовкой? Даже не знаю, что нужно сделать чтобы не получился бисквит
Плюсуюся. В мами в духовці не можу спекти, вдома все супер
Катастрофа• 23 января в 15:37
Я накриваю бісквіт фольгою. І хвилин за 5-10 до готовності відкриваю, щоб зарум´янився верх. Тоді він рівненький і добре піднімається.
2
Кіма кепка• 23 января в 15:39
Бісквітів є багато різновидів. Вам просто класичний? За яким печете ви? Як вмішуєте борошно, чим і скільки збиваєте яйця, яйця розділяєте чи ні?
Кіма кепка• 23 января в 15:44
На одне яйце 30 грамів цукру і 30 грамів борошна, але борошно є різне, якщо борошна не вистачило, то може осісти. Якщо яйця розділяєте, то можна перезбити білки, теж бісквіт осяде.
1
1
Последний вагон• 23 января в 15:51
Ответ дляПримарочка
Печіть в мультиварці, завжди класний
скільки хвилин ви печете ?
Не худа ні разу• 23 января в 16:00
Розкажіть,як ви його печете? Який рецепт. Яка форма? Бо я не уявляю,як можна зіпсувати бісквіт.
автор
ЯНаПэПэ
• 23 января в 16:56
Ответ дляДобро с Кулаками
Может что-то с духовкой? Даже не знаю, что нужно сделать чтобы не получился бисквит
я також підозрюю що в духовці проблема
автор
ЯНаПэПэ
• 23 января в 16:57
Ответ дляПомилуйте мадам
Ви не добиваєте яйця
тут вже точно- ні
Добро с Кулаками• 24 января в 10:17
Ответ дляЯНаПэПэ
я також підозрюю що в духовці проблема
Вы включаете верх/низ без конвекции? Градусов 180+-?
автор
ЯНаПэПэ
• 24 января в 11:50
Ответ дляДобро с Кулаками
Вы включаете верх/низ без конвекции? Градусов 180+-?
в мене стара духовка- немає конвекції і верх-низ теж
автор
ЯНаПэПэ
• 24 января в 13:38
Ответ дляЛеди_на_драндулете
6 яєць
275 г цукру
225 г борошна
Відділяємо білки від жовтків, збиваємо білки з цукром до густих піків, додаємо жовтки.
Вводимо поступово просіяне борошно і перемішуємо знизу доверху, випікаємо.
У мене виходить завжди. Хай і у вас все вийде!
275 г цукру
225 г борошна
Відділяємо білки від жовтків, збиваємо білки з цукром до густих піків, додаємо жовтки.
Вводимо поступово просіяне борошно і перемішуємо знизу доверху, випікаємо.
У мене виходить завжди. Хай і у вас все вийде!
скільки часу випікаєте?
Звоночек• 12 февраля в 18:12
Подивіться у Лілії Ребрик, у мене тільки по її рецепту і виходить, навіть без міксера, але у мене хороша збивалка
І снєтом, і з фруктами, виходить завжди
І снєтом, і з фруктами, виходить завжди
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
