Нічна ненажера• 11 февраля в 10:20
Який продукт ви відкрили для себе нещодавно і були приємно здивовані?
І він тепер постійно є у вашому раціоні?
Цікаво, шукаю шось новеньке)
Цікаво, шукаю шось новеньке)
Пуки-куки• 11 февраля в 10:23
суші темпура. не зовсім продукт. але вони мені такі смачні.що не мож
1
Дюймовочка• 11 февраля в 10:23
Сушенное манго. И простой тушёный в сметане хек. Не ела рыбу лет 10 точно.
7
Сон і дрімота• 11 февраля в 10:24
Рисові хлібці
З сиром
Хумусом
Замінила багети ними - за місяць мінус 5
Ооо ЕВРІКА
З сиром
Хумусом
Замінила багети ними - за місяць мінус 5
Ооо ЕВРІКА
3
1
7
Сон і дрімота• 11 февраля в 10:25
Ответ дляЯ_уеду_жить_в_Лондон!
перлова крупа)))
Все життя їм з підливою тефтелями
Ммммм
Дроб 16 ) ще зі студентських років )
Ммммм
Дроб 16 ) ще зі студентських років )
7
Коко Шанель• 11 февраля в 10:25
Гарбузове насіння тм Sultan. Тільки воно зникло з Фори, що біля дому, а інші тм не такі смачні
Домашка• 11 февраля в 10:26
Хумус та фьючіпси. Була на fmd дієті, вона закінчилася, а ці продукти сподобалися і залишилися
Тану на сонці• 11 февраля в 10:27
ромовая баба из Новуса (только оттуда, везде в др.маркетах - не такая)
икра трески на бутерброд с маслом к кофе - смакота
сбитый сырок Джелато с манго (отпад всего, извините)
паста со свежим тунцом и оливками, оч. вкусно
икра трески на бутерброд с маслом к кофе - смакота
сбитый сырок Джелато с манго (отпад всего, извините)
паста со свежим тунцом и оливками, оч. вкусно
3
3
Прибираю щодня• 11 февраля в 10:30
Сочевиця
Раніше не знала як її готувати, а потім спробувала рецепт супу
Раніше не знала як її готувати, а потім спробувала рецепт супу
4
Царевна_несушка• 11 февраля в 10:33
Ответ дляМозговая пилочка
Мандариновая наливка. Праздник каждый день
Як робите? Чи продається готова?
Дюймовочка• 11 февраля в 10:34
Ответ дляПані з калабані
личи
А где вы покупаете? Раньше в Сильпо брали, в этом году лои пропали
Пані з калабані• 11 февраля в 10:35
Ответ дляДюймовочка
А где вы покупаете? Раньше в Сильпо брали, в этом году лои пропали
я в Европе сейчас. Тут впервые и попробовала.
6
Дюагональ• 11 февраля в 10:36
Ответ дляПрибираю щодня
Сочевиця
Раніше не знала як її готувати, а потім спробувала рецепт супу
Раніше не знала як її готувати, а потім спробувала рецепт супу
я теж її відкрила для себе 2 роки тому (а мені вже 40).
Суп шикарний з нею - просто закидаю, коли закипає мʼясо + картопля, морква - і все разом варю з годину. Дуже наваристий, смачний і ситний суп.
І супи-пюре з нею роблю.
І іноді млинці великі роблю, і як в лаваш завертаю начинку різну собі, виходить корисна типу шаурма)) (розмокша блендерована сочевиця замість муки).
Суп шикарний з нею - просто закидаю, коли закипає мʼясо + картопля, морква - і все разом варю з годину. Дуже наваристий, смачний і ситний суп.
І супи-пюре з нею роблю.
І іноді млинці великі роблю, і як в лаваш завертаю начинку різну собі, виходить корисна типу шаурма)) (розмокша блендерована сочевиця замість муки).
Мозговая пилочка• 11 февраля в 10:39
Ответ дляЦаревна_несушка
Як робите? Чи продається готова?
Очищаю мандарины от кожуры и пленок. Беру водку и заливаю мякоть в пропорции 1 л на 1-1,5 кг. Половина стакана сахара или меда. Через 2 недели готово.
11
Соображалочка• 11 февраля в 10:42
Ответ дляТану на сонці
ромовая баба из Новуса (только оттуда, везде в др.маркетах - не такая)
икра трески на бутерброд с маслом к кофе - смакота
сбитый сырок Джелато с манго (отпад всего, извините)
паста со свежим тунцом и оливками, оч. вкусно
икра трески на бутерброд с маслом к кофе - смакота
сбитый сырок Джелато с манго (отпад всего, извините)
паста со свежим тунцом и оливками, оч. вкусно
Можно фото того Джелато? І де купуєте, підкажіть будь ласка
Зоя Жорівна• 11 февраля в 10:45
Ответ дляМозговая пилочка
Мандариновая наливка. Праздник каждый день
самі робили? давайте рецепт і дякую!
Метровий сантиметр• 11 февраля в 10:47
Ответ дляТану на сонці
ромовая баба из Новуса (только оттуда, везде в др.маркетах - не такая)
икра трески на бутерброд с маслом к кофе - смакота
сбитый сырок Джелато с манго (отпад всего, извините)
паста со свежим тунцом и оливками, оч. вкусно
икра трески на бутерброд с маслом к кофе - смакота
сбитый сырок Джелато с манго (отпад всего, извините)
паста со свежим тунцом и оливками, оч. вкусно
Мне больше нравится икра сайды. А про пасту с тунцом и оливками можно подробнее?
Летчица• 11 февраля в 10:51
Из последнего хумус, бабагануш ( по сезону), птичье молоко Рошен ( я вообще сладкое не люблю), салат айсберг ( цена нормальная, он легкий), чука.
Байрактарна• 11 февраля в 10:54
Піца з тунцем, цибулею і моцарелою
М´ясні чіпси ’Бащинський’
Кокосові чіпси з корицею
Фалафель yofi, інші може теж смачні, я не пробувала
М´ясні чіпси ’Бащинський’
Кокосові чіпси з корицею
Фалафель yofi, інші може теж смачні, я не пробувала
2
Тану на сонці• 11 февраля в 10:56
Ответ дляСоображалочка
Можно фото того Джелато? І де купуєте, підкажіть будь ласка
фирма Чудо, продается там, где йогурты всякие, есть еще малиновый, но мне манговый больше нравится, в Сильпо был
1
4
Леді Душка• 11 февраля в 10:58
В мене зараз постійно буряк в раціоні і печені яблука. Бо є проблемки
woman Warrior• 11 февраля в 11:02
Ответ дляДюагональ
я теж її відкрила для себе 2 роки тому (а мені вже 40).
Суп шикарний з нею - просто закидаю, коли закипає мʼясо + картопля, морква - і все разом варю з годину. Дуже наваристий, смачний і ситний суп.
І супи-пюре з нею роблю.
І іноді млинці великі роблю, і як в лаваш завертаю начинку різну собі, виходить корисна типу шаурма)) (розмокша блендерована сочевиця замість муки).
Суп шикарний з нею - просто закидаю, коли закипає мʼясо + картопля, морква - і все разом варю з годину. Дуже наваристий, смачний і ситний суп.
І супи-пюре з нею роблю.
І іноді млинці великі роблю, і як в лаваш завертаю начинку різну собі, виходить корисна типу шаурма)) (розмокша блендерована сочевиця замість муки).
Попробуйте позже закладыват чечевицу.Она варится 15-20 минут.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
