sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Другое
noavatar
PinkMa• 27 февраля в 21:34

Аэрогриль. Пробы - пока не очень довольна. Поделитесь как у вас? Может мне друой

Думаю это дело в модели или они все такие. У меня нагрев только сверху
Итак, готовила
запеченная картошка дольками - тут супер, минут 15-20 и все готово вышло
Творожная запеканка - фигня какая-то, почти час пекла
Баклажан запекла и грибы - норм, но сыр сильно запекся
Вот пеку стейк, за 15 минут на температуре 200 был внутри прям сырой, поставила еще 15 минут.

Я так поняла там идеально запекать легкие овощи или тонкое мясо. и по сути все. Или дело в моей модели?
heart 1
24 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
Voblochka-26• 27 февраля в 21:37
1
стейк из кого?
noavatar
К.а.л.и.н.а• 27 февраля в 21:37
2
Стейк треба просто загорнути у фольгу та залишити постояти ще хвилин на 15 просто на столі, він так ’доготовується’. Запіканки не печу в грилі. Принцип ’нагрівання зверху’ у всіх аерогрилів. Сир не додавайте відразу, а за 1-2 хвилини до кінця
like 9
noavatar
автор PinkMa • 27 февраля в 21:38
3
Ответ дляVoblochka-26
стейк из кого?
говядина. сантиметра 2
noavatar
автор PinkMa • 27 февраля в 21:39
4
Ответ дляК.а.л.и.н.а
Стейк треба просто загорнути у фольгу та залишити постояти ще хвилин на 15 просто на столі, він так ’доготовується’. Запіканки не печу в грилі. Принцип ’нагрівання зверху’ у всіх аерогрилів. Сир не додавайте відразу, а за 1-2 хвилини до кінця
ааа, дякую!
а что вы в нем готовите чаще всего?
noavatar
К.а.л.и.н.а• 27 февраля в 21:42
5
Ответ дляPinkMa
ааа, дякую!
а что вы в нем готовите чаще всего?
Запікаю рибу, куряче філе та стегенця, бейбі-картоплю або картоплю по-селянські, фаршировані гриби, різні овочі, броколі з пармезаном або томати кружечками з сушеним базиліком - це прям улюблений швидкий перекус. Стейки під настрій, реберця так само. Хачапурі донька собі робить. Корочше на що настрій буде, готую 4-5 разів на тиждень в ньому, дуже подобається, що і донька-підліток постійно собі щось там готує. Мій улюблений девайс.
like 2 heart 8
noavatar
Voblochka-26• 27 февраля в 21:43
6
Ответ дляPinkMa
говядина. сантиметра 2
ну это ж в принципе долго готовится...
woman_facepalming 1 like 1
noavatar
автор PinkMa • 27 февраля в 21:44
7
Ответ дляК.а.л.и.н.а
Запікаю рибу, куряче філе та стегенця, бейбі-картоплю або картоплю по-селянські, фаршировані гриби, різні овочі, броколі з пармезаном або томати кружечками з сушеним базиліком - це прям улюблений швидкий перекус. Стейки під настрій, реберця так само. Хачапурі донька собі робить. Корочше на що настрій буде, готую 4-5 разів на тиждень в ньому, дуже подобається, що і донька-підліток постійно собі щось там готує. Мій улюблений девайс.
дуже дякую
noavatar
Len00K• 27 февраля в 21:44
8
Ответ дляК.а.л.и.н.а
Запікаю рибу, куряче філе та стегенця, бейбі-картоплю або картоплю по-селянські, фаршировані гриби, різні овочі, броколі з пармезаном або томати кружечками з сушеним базиліком - це прям улюблений швидкий перекус. Стейки під настрій, реберця так само. Хачапурі донька собі робить. Корочше на що настрій буде, готую 4-5 разів на тиждень в ньому, дуже подобається, що і донька-підліток постійно собі щось там готує. Мій улюблений девайс.
+1, додам ще брауні без муки й цукру й чоловік в ньому робить шашлик, дуже смачно виходить. Вранці ще кладу лист лаваша, на нього яйце, сирн, оливки, помідори тощо й на 7 хвилин запускаю - смачний здоровий сніданок готовий
like 1 face_with_tears_of_joy 1 heart 3
noavatar
автор PinkMa • 27 февраля в 21:45
9
Ответ дляLen00K
+1, додам ще брауні без муки й цукру й чоловік в ньому робить шашлик, дуже смачно виходить. Вранці ще кладу лист лаваша, на нього яйце, сирн, оливки, помідори тощо й на 7 хвилин запускаю - смачний здоровий сніданок готовий
дякую, попробую с лавашом, а на какую температуру?
noavatar
Irii• 27 февраля в 21:46
10
я стейки готовлю на 180
like 1
noavatar
Len00K• 27 февраля в 21:46
11
Ответ дляPinkMa
дякую, попробую с лавашом, а на какую температуру?
170
like 1
noavatar
Khmelnichanka• 27 февраля в 21:47
12
Я стейк ставлю на 22 хвилини. Рибу - приблизно так само. А взагалі - треба «погратися» з часом та температурами, щоб віднайти свій ідеал :). В цілому - обожнюю аерогріль..
heart 3
noavatar
katenka_• 27 февраля в 21:48
13
Ответ дляPinkMa
говядина. сантиметра 2
Говядина у меня 15-20 мин и готова. Переворачиваю.
like 2
noavatar
автор PinkMa • 27 февраля в 21:49
14
Ответ дляkatenka_
Говядина у меня 15-20 мин и готова. Переворачиваю.
я тоже, но было сыровато(
noavatar
katenka_• 27 февраля в 21:50
15
Ответ дляPinkMa
я тоже, но было сыровато(
Попробуйте разогревать перед готовкой
like 1
noavatar
ТайТаке• 27 февраля в 21:57
16
А в чем его прикол ? Все как помешались что в инсте что в тик токе.
Чем он лучше скороварки или грила прижимного? Такся на прижимном 3 минуты и стейк готов
woman_facepalming 3 heart 3
noavatar
Nata2907• 27 февраля в 22:01
17
М´ясо будь яке готую, останнім часом в топі куряче філе прямо цілим шматком, кладу відразу 2 шт, перед тим трохи мариную. Хвилин 10 на 200 градусів, тоді ще хвилин 30 на менше. Крильця дуже смачні. Останнім часом бейгли готую, дуже смачні і корисні. Але так, знизу трохи не підсмажені. Але в мене на решітку для випічки є коврик силіконовий такий як сито з мілкими дірочками, то трохи циркулює повітря. Ще хочу круасани або слойки спробувати
heart 2
noavatar
флена• 27 февраля в 22:15
18
В мене сирна запіканка чудово і омлет теж. Я дуже ним задоволенна .Але не користуюсь тими програмами що в ньому .Сама виставляю час і температуру. Сирники,котлеті,картопля все смачне.Курячі крильця дуже смачні і риба .Стейк суховатий мені .Треба це погратися з температурним режимом
noavatar
ЛЮБА• 27 февраля в 23:07
19
Свинина шашлык крупные кусочки , минут 18 готовила на 200 ‘ , перевернула через 12 минут и еще 6 минут и готово, ребра свиные , по 10-12 ‘ с каждой стороны 200, говяжьи чуть дольше , все зависит от мяса . Куриные крылья по 15 минут с каждой стороны 200, температура в программе , только время могу изменить , зависит от количества .
Что бы что то выпекать , надо переворачивать , пекла шарлотку , дно было сырое , перевернула , допекла . Не вижу смысла .
Пиццу надо делать 2 заходами , 6-7 минут корж на 200’ , затем соус и начинку , и еще на 5 минут .
Грибы делала в соевом соусе , и с сыром .
Горячие бутерброды .
like 2
noavatar
автор PinkMa • 27 февраля в 23:15
20
Ответ дляЛЮБА
Свинина шашлык крупные кусочки , минут 18 готовила на 200 ‘ , перевернула через 12 минут и еще 6 минут и готово, ребра свиные , по 10-12 ‘ с каждой стороны 200, говяжьи чуть дольше , все зависит от мяса . Куриные крылья по 15 минут с каждой стороны 200, температура в программе , только время могу изменить , зависит от количества .
Что бы что то выпекать , надо переворачивать , пекла шарлотку , дно было сырое , перевернула , допекла . Не вижу смысла .
Пиццу надо делать 2 заходами , 6-7 минут корж на 200’ , затем соус и начинку , и еще на 5 минут .
Грибы делала в соевом соусе , и с сыром .
Горячие бутерброды .
звучит так себе(
ну разве что шашлык и овощи...
noavatar
ЛЮБА• 27 февраля в 23:19
21
Ответ дляPinkMa
звучит так себе(
ну разве что шашлык и овощи...
Из всего что готовила , не вижу смысла только в сладкой выпечки , переворачивать фигня , остальное супер. Очень вкусно получается .
like 2
noavatar
Lightg• 28 февраля в 00:16
22
Готуємо картоплю фрі, запікала шашлички з курки та гриби, шніцель дуже смачний, а-ля м´ясо по французьки робила (не ідеал, але може бути). Вчора ось з листково-дріжового тіста нарізала трикутників і зробила рогалики з повидлом - смачно, і перевертати не потрібно (хоча я боялася, що не пропечуться). Крильця дуже смачні, якщо хтось любить, нагетси (ті, що куповані) - ідеально. Також запіканки робила, нічого так. Ще в ньому дуже класно розігрівати їжу (набагато смачніше, ніж в мікрохвильовій, та не треба жиру, як на пательні). Все, що можна завернути в лаваш чи тортілью - так само там. А ще позавчорашній хліб, якщо трохи зачерствів, можна там 2 хв потримати і він реально смачним стає. Ну і замість тостера використовуємо)
like 2
noavatar
автор PinkMa • 28 февраля в 00:31
23
Ответ дляLightg
Готуємо картоплю фрі, запікала шашлички з курки та гриби, шніцель дуже смачний, а-ля м´ясо по французьки робила (не ідеал, але може бути). Вчора ось з листково-дріжового тіста нарізала трикутників і зробила рогалики з повидлом - смачно, і перевертати не потрібно (хоча я боялася, що не пропечуться). Крильця дуже смачні, якщо хтось любить, нагетси (ті, що куповані) - ідеально. Також запіканки робила, нічого так. Ще в ньому дуже класно розігрівати їжу (набагато смачніше, ніж в мікрохвильовій, та не треба жиру, як на пательні). Все, що можна завернути в лаваш чи тортілью - так само там. А ще позавчорашній хліб, якщо трохи зачерствів, можна там 2 хв потримати і він реально смачним стає. Ну і замість тостера використовуємо)
у меня есть тостер)) спасибо за идеи!
noavatar
Annushka• 28 февраля в 08:39
24
Ответ дляLen00K
+1, додам ще брауні без муки й цукру й чоловік в ньому робить шашлик, дуже смачно виходить. Вранці ще кладу лист лаваша, на нього яйце, сирн, оливки, помідори тощо й на 7 хвилин запускаю - смачний здоровий сніданок готовий
Поделитесь рецептом брауни, пожалуйста
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff