sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - О продуктах и технике
anonim_43
Кусман Сиру• 06 марта в 22:24

А яких формах печете паску на Великдень?

Щоб виходила пропечена з рум´яними боками.
31 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_137
СамавиховуюКота• 06 марта в 22:24
1
В бумажных
like 4
noavatar
freedom_2015• 06 марта в 22:25
2
в паперових
anonim_105
Семенівни сусідка• 06 марта в 22:25
3
В хлебопечке
anonim_43
автор Кусман Сиру • 06 марта в 22:25
4
Ответ дляСамавиховуюКота
В бумажных
Її можна вийняти з форми після випічки?
anonim_125
миссАрфография• 06 марта в 22:26
5
Силиконовая
like 1
anonim_43
автор Кусман Сиру • 06 марта в 22:26
6
Ответ длямиссАрфография
Силиконовая
В ній виходить гарно пропечена ? Чи боки світлого кольору?
anonim_137
СамавиховуюКота• 06 марта в 22:28
7
Ответ дляКусман Сиру
Її можна вийняти з форми після випічки?
Форму просто розриваю та і все Вона свою функцію виконала
anonim_43
автор Кусман Сиру • 06 марта в 22:30
8
Ответ дляСамавиховуюКота
Форму просто розриваю та і все Вона свою функцію виконала
Разом з верхнім шаром тіста?
woman_facepalming 2
anonim_105
Семенівни сусідка• 06 марта в 22:31
9
Ответ дляКусман Сиру
Її можна вийняти з форми після випічки?
А зачем? В них не черствеет долго, оторвать перед едой и всё.
like 2
anonim_44
Кринжова баба• 06 марта в 22:31
10
В формочках для кекса
noavatar
freedom_2015• 06 марта в 22:32
11
Ответ дляКусман Сиру
Разом з верхнім шаром тіста?
ні ,якщо не з гарячої знімати
like 3
anonim_43
автор Кусман Сиру • 06 марта в 22:32
12
Ответ дляСеменівни сусідка
А зачем? В них не черствеет долго, оторвать перед едой и всё.
Але тоді вигляд не дуже.
anonim_43
автор Кусман Сиру • 06 марта в 22:33
13
Ответ дляКринжова баба
В формочках для кекса
Хвильками?
anonim_105
Семенівни сусідка• 06 марта в 22:34
14
Ответ дляКусман Сиру
Але тоді вигляд не дуже.
А какой вид у порезанной паски может быть, нормальный вид.
anonim_44
Кринжова баба• 06 марта в 22:35
15
Ответ дляКусман Сиру
Хвильками?
Хвильками.
anonim_43
автор Кусман Сиру • 06 марта в 22:35
16
Ответ дляСеменівни сусідка
А какой вид у порезанной паски может быть, нормальный вид.
Вигляд країв. Вон разом з папером відриваються.
woman_facepalming 1
anonim_43
автор Кусман Сиру • 06 марта в 22:36
17
Ответ дляКринжова баба
Хвильками.
В мене теж є, велика. Треба спробувати
anonim_105
Семенівни сусідка• 06 марта в 22:36
18
Ответ дляКусман Сиру
Вигляд країв. Вон разом з папером відриваються.
Ничего не отрывается, с чего бы.
like 1
anonim_128
Сунуся в чужі справи• 06 марта в 22:36
19
У мене металеві, високі, люблю пекти в них
noavatar
freedom_2015• 06 марта в 22:37
20
Ответ дляКусман Сиру
Вигляд країв. Вон разом з папером відриваються.
да с чого ви взяли це ?)))
like 1
anonim_43
автор Кусман Сиру • 06 марта в 22:38
21
Ответ дляfreedom_2015
да с чого ви взяли це ?)))
Бачила
woman_facepalming 2
anonim_44
Кринжова баба• 06 марта в 22:38
22
Ответ дляКусман Сиру
В мене теж є, велика. Треба спробувати
Я в маленьких робила, дитина захотіла маленькі пасочки.
anonim_134
Кавуся• 06 марта в 22:40
23
Коли почалася війна, була в Європі і не було наших звичайних форм для випікання, я маю на увазі пергаментних , то пекла в паперових одноразових стаканчиках, такі як в Макдональд, тільки по периметру вставляла пергаментний папір, вийшло дуже гарно, нічого не прилипло і не підгоріло. В цьому році теж планую, за рік назбирали таких стакани і паперові форми від ролтону.
like 3
noavatar
freedom_2015• 06 марта в 22:41
24
Ответ дляКусман Сиру
Бачила
ви особисто готували і не вийшло ? бо я 10 + років користуюсь і тільки раз було таке ,коли одразу з духової шафи почала знімати
like 2
anonim_130
Губи до вух• 06 марта в 22:42
25
Ответ дляСеменівни сусідка
А зачем? В них не черствеет долго, оторвать перед едой и всё.
Я, после того, как отрываю бумажные формы, полностью с головы до ног смазываю паску сладким взбитым белком. Так вкуснее.
А то верхушки съедают , а остальное валяется.
woman_facepalming 1 face_with_tears_of_joy 1
anonim_130
Губи до вух• 06 марта в 22:43
26
Ответ дляКусман Сиру
Вигляд країв. Вон разом з папером відриваються.
Да, вид некрасивый, поэтому я ее полностью смазываю.
woman_facepalming 2
anonim_3
аромат Жука• 06 марта в 22:52
27
В жестяных, не прилипает вообще, пеку больше 10-ти лет
anonim_196
Потребую апгрейду• 06 марта в 23:04
28
Ответ дляСунуся в чужі справи
У мене металеві, високі, люблю пекти в них
І я люблю в металевих. В мене є пару штук. І ще в алюмінієвих каструлях невеличких. Пару раз пробувала пекти в паперових. Не сподобалось.
anonim_129
Виправлялочка• 06 марта в 23:39
29
Ще і від рецепту залежить, які будуть боки.
Я купила минулого року після Великодня знову багато паперових на цей рік, хоча планувала нарешті купити металеві розщіпні або сіліконові фомочки. Вирішила, що мені їх треба багато і менших, так як печу по 2-ох рецептах часто - одні пасочки в духовці, а інші підходять.
anonim_105
Нульовий сантиметр• 07 марта в 00:26
30
В бумажных
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff