Кусман Сиру• 06 марта в 22:24
А яких формах печете паску на Великдень?
Щоб виходила пропечена з рум´яними боками.
автор
Кусман Сиру
• 06 марта в 22:25
Ответ дляСамавиховуюКота
В бумажных
Її можна вийняти з форми після випічки?
автор
Кусман Сиру
• 06 марта в 22:26
Ответ длямиссАрфография
Силиконовая
В ній виходить гарно пропечена ? Чи боки світлого кольору?
СамавиховуюКота• 06 марта в 22:28
Ответ дляКусман Сиру
Її можна вийняти з форми після випічки?
Форму просто розриваю та і все
Вона свою функцію виконала
Вона свою функцію виконала
автор
Кусман Сиру
• 06 марта в 22:30
Ответ дляСамавиховуюКота
Форму просто розриваю та і все
Вона свою функцію виконала
Вона свою функцію виконала
Разом з верхнім шаром тіста?
2
Семенівни сусідка• 06 марта в 22:31
Ответ дляКусман Сиру
Її можна вийняти з форми після випічки?
А зачем? В них не черствеет долго, оторвать перед едой и всё.
2
freedom_2015• 06 марта в 22:32
Ответ дляКусман Сиру
Разом з верхнім шаром тіста?
ні ,якщо не з гарячої знімати
3
автор
Кусман Сиру
• 06 марта в 22:32
Ответ дляСеменівни сусідка
А зачем? В них не черствеет долго, оторвать перед едой и всё.
Але тоді вигляд не дуже.
Семенівни сусідка• 06 марта в 22:34
Ответ дляКусман Сиру
Але тоді вигляд не дуже.
А какой вид у порезанной паски может быть, нормальный вид.
автор
Кусман Сиру
• 06 марта в 22:35
Ответ дляСеменівни сусідка
А какой вид у порезанной паски может быть, нормальный вид.
Вигляд країв. Вон разом з папером відриваються.
1
автор
Кусман Сиру
• 06 марта в 22:36
Ответ дляКринжова баба
Хвильками.
В мене теж є, велика. Треба спробувати
Семенівни сусідка• 06 марта в 22:36
Ответ дляКусман Сиру
Вигляд країв. Вон разом з папером відриваються.
Ничего не отрывается, с чего бы.
1
freedom_2015• 06 марта в 22:37
Ответ дляКусман Сиру
Вигляд країв. Вон разом з папером відриваються.
да с чого ви взяли це ?)))
1
Кринжова баба• 06 марта в 22:38
Ответ дляКусман Сиру
В мене теж є, велика. Треба спробувати
Я в маленьких робила, дитина захотіла маленькі пасочки.
Кавуся• 06 марта в 22:40
Коли почалася війна, була в Європі і не було наших звичайних форм для випікання, я маю на увазі пергаментних , то пекла в паперових одноразових стаканчиках, такі як в Макдональд, тільки по периметру вставляла пергаментний папір, вийшло дуже гарно, нічого не прилипло і не підгоріло. В цьому році теж планую, за рік назбирали таких стакани і паперові форми від ролтону.
3
freedom_2015• 06 марта в 22:41
Ответ дляКусман Сиру
Бачила
ви особисто готували і не вийшло ? бо я 10 + років користуюсь і тільки раз було таке ,коли одразу з духової шафи почала знімати
2
Губи до вух• 06 марта в 22:42
Ответ дляСеменівни сусідка
А зачем? В них не черствеет долго, оторвать перед едой и всё.
Я, после того, как отрываю бумажные формы, полностью с головы до ног смазываю паску сладким взбитым белком. Так вкуснее.
А то верхушки съедают , а остальное валяется.
А то верхушки съедают , а остальное валяется.
1
1
Губи до вух• 06 марта в 22:43
Ответ дляКусман Сиру
Вигляд країв. Вон разом з папером відриваються.
Да, вид некрасивый, поэтому я ее полностью смазываю.
2
Потребую апгрейду• 06 марта в 23:04
Ответ дляСунуся в чужі справи
У мене металеві, високі, люблю пекти в них
І я люблю в металевих. В мене є пару штук. І ще в алюмінієвих каструлях невеличких. Пару раз пробувала пекти в паперових. Не сподобалось.
Виправлялочка• 06 марта в 23:39
Ще і від рецепту залежить, які будуть боки.
Я купила минулого року після Великодня знову багато паперових на цей рік, хоча планувала нарешті купити металеві розщіпні або сіліконові фомочки. Вирішила, що мені їх треба багато і менших, так як печу по 2-ох рецептах часто - одні пасочки в духовці, а інші підходять.
Я купила минулого року після Великодня знову багато паперових на цей рік, хоча планувала нарешті купити металеві розщіпні або сіліконові фомочки. Вирішила, що мені їх треба багато і менших, так як печу по 2-ох рецептах часто - одні пасочки в духовці, а інші підходять.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу