Нафаня Маня• 18 марта в 21:47
Что вы ели необычного и очень вкусного? Начну с себя
Мне безумно понравилось мороженое с пахлавой, не понимаю, почему до сих пор не продают такое сочетание, пробовала в Греции и пахлава у них нереально вкусная кстати, лучше чем в Турции.
А вы что ели необычного и где?
А вы что ели необычного и где?
показать весь текст
16
4
Холодная каша• 18 марта в 22:16
Ответ дляБесбардак
Я так ела улиток в Париже. Они были подморожены, но живые. Тоже узнала, когда съела. Было необычно и вкусно. 🤧
Мені так жаль равликів, що я не планую їх їсти в принципі)
А ще не їм телят, поросят, зайчат, курчаток.
Тільки дорослих свиней, курей і все. Зайців, оленів, кабанів і тд бр..
А ще не їм телят, поросят, зайчат, курчаток.
Тільки дорослих свиней, курей і все. Зайців, оленів, кабанів і тд бр..
1
1
4
Заліковий троль• 18 марта в 22:16
1
2
1
Холодная каша• 18 марта в 22:19
Ответ дляАнонимарик
Кнедлыки и в Ужгороде готовят
Так, у всьому Закарпатті)
Можу бажаючим рецепт написати, але завтра)
Бо я ніколи не готувала сама, купую на пекарнях
Можу бажаючим рецепт написати, але завтра)
Бо я ніколи не готувала сама, купую на пекарнях
1
4
Ліньки гуглить• 18 марта в 22:19
Жабʼячі лапки спробувала тиждень тому. Були з чоловіком у французькому ресторані. Дивно - наче курка, але з рибним присмаком. Смачно, мені сподобалось.
Найбільше в житті вразили марокканські солодощі. Це щось неймовірне! Ніжний горіховий смак, розчипчасте тісто, тонкий аромат трояндових пелюсток. Пробувала повторити вдома - зовсім не те.
Найбільше в житті вразили марокканські солодощі. Це щось неймовірне! Ніжний горіховий смак, розчипчасте тісто, тонкий аромат трояндових пелюсток. Пробувала повторити вдома - зовсім не те.
3
1
ПешитеБесАшипок• 18 марта в 22:23
Лагман в Крыму, лет 20 назад.
Оленину в Норвегии,также там грибы местные,печень трески,которую сама варила.
Оленину в Норвегии,также там грибы местные,печень трески,которую сама варила.
2
2
Летала_НаМетле• 18 марта в 22:24
Голубцы из молодых кленовых листьев и из мать и мачехи. В Молдове такие делают
3
1
любименькая• 18 марта в 22:25
Ответ дляЗаліковий троль
фото
Ііііі? Від цього він перестає бути котячим? Якраз порція моєї кицьки. Але вона від олії блює, тому доводиться їсти у власному соку.
6
Заліковий троль• 18 марта в 22:25
Ответ длялюбименькая
Ііііі? Від цього він перестає бути котячим? Якраз порція моєї кицьки. Але вона від олії блює, тому доводиться їсти у власному соку.
Чому котячий?) мені смачно. Якщо котик любить цей тунець - супер. Але це не означає що він котячий
6
1
Хропочка з гривкою• 18 марта в 22:28
Ответ дляЛеньГуглить_правда
А де у помідора жопка?)
Напротив письки.
2
1
любименькая• 18 марта в 22:28
Ответ дляЗаліковий троль
Чому котячий?) мені смачно. Якщо котик любить цей тунець - супер. Але це не означає що він котячий
Котячий, бо порція мала зовсім:)
Це ми так тунця називаємо у сім´ї. Бо киця любить і баночка мала.
Це ми так тунця називаємо у сім´ї. Бо киця любить і баночка мала.
Швабристка• 18 марта в 22:29
Был ГАЗВОДА автомат.Три копейки с сиропом,одна копейка без сиропа.Засовывала три копейки и на половине убирала стакан,потом снова засовывала три копейки и получала целый стакан сиропа.Может кто вспомнит
1
1
Заліковий троль• 18 марта в 22:29
Ответ длялюбименькая
Котячий, бо порція мала зовсім:)
Це ми так тунця називаємо у сім´ї. Бо киця любить і баночка мала.
Це ми так тунця називаємо у сім´ї. Бо киця любить і баночка мала.
короткопамятна• 18 марта в 22:31
Бычьи яйца- не понравилось.
Блюдо из молозива запечённое, по типу крем- брюле- просто шикарный вкус.
Конские сосиски- в принципе понравилось,если бы не знать ,чье это мясо((
Варенье из зелёных грецких орехов- необычно и вкусно.
Голубя жаренного- не впечатлил.
Нутрию - не понравилось
Блюдо из молозива запечённое, по типу крем- брюле- просто шикарный вкус.
Конские сосиски- в принципе понравилось,если бы не знать ,чье это мясо((
Варенье из зелёных грецких орехов- необычно и вкусно.
Голубя жаренного- не впечатлил.
Нутрию - не понравилось
1
2
КротоТо• 18 марта в 22:36
Ответ дляАнонимарик
Інтересно) у нас тоже пенились, но их же взбивали миксером, у них не было шансов не пениться)
Теж не розумію, чому саме з вуглекислим газом. Видихали туди спеціально, чи що? Жіночка мабуть мала на увазі з кисневими бульбашками.
язззззь!!!• 18 марта в 22:40
Ответ дляТетя Фрося
Помидоры с сахаром. Просто откусываете помидору жопку и макаете в сахар. Вкуснота
Чего вы палец нвиз наставили? Нормальное сочетние,у мамы брат в детстве макал селедку в сахар и ничего нельзя было с этим сделать).
язззззь!!!• 18 марта в 22:42
Ответ дляКалинові вуста
О, я так в медом пробувала. Смачно. Тільки треба домашні і пахучі помідори
А соленые огурцы сверху медом под водку лучшая закузка по мнению мужа.
Швабристка• 18 марта в 22:47
Ответ дляКротоТо
Теж не розумію, чому саме з вуглекислим газом. Видихали туди спеціально, чи що? Жіночка мабуть мала на увазі з кисневими бульбашками.
Так
Швабристка• 18 марта в 22:49
Ответ дляКротоТо
А я давно люблю морозиво з коньяком. Рідко правда куштую. але обожнюю.
А підкажіть,це брати морозиво ложкою,і запивати коньяком?
Говорю-балакаю• 18 марта в 22:50
Змію. В лісі виповзала, ми її забуцали, натягнули на палку і запекли. Якщо що - нічого особливого, але екзотично.
Собаку. Це страшна історія, були в одній азіатській країні, що ми їли, дізналися після.
З такого, що рідко де можна спробувати в місті - смажену кров. Виявилося надзвичайно смачно.
Взагалі багато чого дивного пробувала. Бруньки карагача. Морошку. Настоянку золотого кореня. Навіть рубероїд в дитинстві )
Ще утопенець. Маринована варена сарделька, жах що таке.
Вибачте, що не прошуто з динею, це теж було, але питали про дивне )
Собаку. Це страшна історія, були в одній азіатській країні, що ми їли, дізналися після.
З такого, що рідко де можна спробувати в місті - смажену кров. Виявилося надзвичайно смачно.
Взагалі багато чого дивного пробувала. Бруньки карагача. Морошку. Настоянку золотого кореня. Навіть рубероїд в дитинстві )
Ще утопенець. Маринована варена сарделька, жах що таке.
Вибачте, що не прошуто з динею, це теж було, але питали про дивне )
Швабристка• 18 марта в 22:53
Ответ дляГоворю-балакаю
Змію. В лісі виповзала, ми її забуцали, натягнули на палку і запекли. Якщо що - нічого особливого, але екзотично.
Собаку. Це страшна історія, були в одній азіатській країні, що ми їли, дізналися після.
З такого, що рідко де можна спробувати в місті - смажену кров. Виявилося надзвичайно смачно.
Взагалі багато чого дивного пробувала. Бруньки карагача. Морошку. Настоянку золотого кореня. Навіть рубероїд в дитинстві )
Ще утопенець. Маринована варена сарделька, жах що таке.
Вибачте, що не прошуто з динею, це теж було, але питали про дивне )
Собаку. Це страшна історія, були в одній азіатській країні, що ми їли, дізналися після.
З такого, що рідко де можна спробувати в місті - смажену кров. Виявилося надзвичайно смачно.
Взагалі багато чого дивного пробувала. Бруньки карагача. Морошку. Настоянку золотого кореня. Навіть рубероїд в дитинстві )
Ще утопенець. Маринована варена сарделька, жах що таке.
Вибачте, що не прошуто з динею, це теж було, але питали про дивне )
Не рубероїд,але обсмажували на вогні пірьїни такі собі з великих птахів типу гусей і смалені їли,
Я_з_Франека• 18 марта в 22:54
Ответ длялюбименькая
А нащо ви консерву котячу у кота забрали?
У вас бурна фантазія, або не знаєте як тунець продається)
Говорю-балакаю• 18 марта в 23:04
Ответ дляШвабристка
Не рубероїд,але обсмажували на вогні пірьїни такі собі з великих птахів типу гусей і смалені їли,
Ми обсмажували пузирі з тараньки)
А от пір´я - це цікаво!
А от пір´я - це цікаво!
1
Голова колгоспу• 18 марта в 23:10
Ответ дляКучерявочка
Не обычного даже не знаю, а вкусного много чего.
Например, черноморская камбала на гриле, а сверху помазать пряным сливочным маслом.
Или крупненькие такие черноморские бычки жаренные.
Или теплый сливовый пирог с шариком ванильного мороженного, а запить обязательно холодным просекко.
Или классный говяжий стейк правильной прожарки. А к нему спаржу на сливочном масле с чесноком.
Короче, мой список может быть долгим 😂
Например, черноморская камбала на гриле, а сверху помазать пряным сливочным маслом.
Или крупненькие такие черноморские бычки жаренные.
Или теплый сливовый пирог с шариком ванильного мороженного, а запить обязательно холодным просекко.
Или классный говяжий стейк правильной прожарки. А к нему спаржу на сливочном масле с чесноком.
Короче, мой список может быть долгим 😂
Зразу видно худу людину
Кучерявочка• 18 марта в 23:14
Ответ дляГолова колгоспу
Зразу видно худу людину
Спасибо вам, добрый человек. Так приятно стало. Но я уже не совсем худа. Или совсем не. Удаленная работа, постоянные перекусы и привет +10 кг. Была 52-53, стала 62. Надо брать себя в руки.
Бідося• 18 марта в 23:34
Незвичного їла багато.
І смачного теж. Але щоб і незвичне і смачне разом...хм.
В Кореї на сніданок часто їдять сендвіч, який складається з підсмажених тостів, намазаних маслом, потім полуничним джемом, на нього кладуть скрембл, і посипають зверху подрібненим смаженим беконом. Звучить дико, але це досить смачно, хоч і незвично на смак.
Взагалі, в Кореї дуже багато незвичних нам продуктів та смаків, в основному це все не дуже, але іноді буває досить цікаво. Наприклад, в них всі снеки до пива солодкі, бо корейці не люблять сіль. Спочатку від якихось солодких сушених кальмарів плюєшся, а потім починаєш отримувати якесь мазохістське задоволення від усього цього. Наприклад, чіпси з смаком Медове барбекю це дуже непогано, якщо звикнути))
Ще незвично і смачно морозиво з морською сіллю. Була в закладі, що спеціалізується на морозиві з екстримальними смаками, і з сіллю дуже популярне.
І смачного теж. Але щоб і незвичне і смачне разом...хм.
В Кореї на сніданок часто їдять сендвіч, який складається з підсмажених тостів, намазаних маслом, потім полуничним джемом, на нього кладуть скрембл, і посипають зверху подрібненим смаженим беконом. Звучить дико, але це досить смачно, хоч і незвично на смак.
Взагалі, в Кореї дуже багато незвичних нам продуктів та смаків, в основному це все не дуже, але іноді буває досить цікаво. Наприклад, в них всі снеки до пива солодкі, бо корейці не люблять сіль. Спочатку від якихось солодких сушених кальмарів плюєшся, а потім починаєш отримувати якесь мазохістське задоволення від усього цього. Наприклад, чіпси з смаком Медове барбекю це дуже непогано, якщо звикнути))
Ще незвично і смачно морозиво з морською сіллю. Була в закладі, що спеціалізується на морозиві з екстримальними смаками, і з сіллю дуже популярне.
Тетя Фрося• 18 марта в 23:42
Ответ дляАнонимарик
Кнедлыки и в Ужгороде готовят
Я и дома их готовлю. Но это же не те.
автор
Нафаня Маня
• 19 марта в 00:02
Ответ дляЛеньГуглить_правда
А де у помідора жопка?)
Та сторона, на которой целоваться учатся😗
автор
Нафаня Маня
• 19 марта в 00:07
Ответ длялюбименькая
Ііііі? Від цього він перестає бути котячим? Якраз порція моєї кицьки. Але вона від олії блює, тому доводиться їсти у власному соку.
Котам нельзя такое давать, оно с солью, это очень опасно для котов. Только специальные котячие консервы
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу