Я шалунья• Изменено 28 марта в 17:55
Дайте рецепт оладьев из 200мл кефира
Может у кого-то есть рецепт именно на 200мл кефира, поделитесь, пожалуйста
1
Летюча помилка• 28 марта в 17:58
Інгредієнти:
200 мл кефіру
1 яйце
1-2 ст. л. цукру (за смаком)
½ ч. л. солі
½ ч. л. соди
1,5 склянки борошна (~180 г)
1-2 ст. л. олії (для тіста)
Олія для смаження
Приготування:
1. У мисці змішайте кефір, яйце, цукор і сіль.
2. Додайте соду (гасити не потрібно – вона вступить у реакцію з кефіром).
3. Поступово всипайте борошно, добре перемішуючи, щоб не було грудочок. Тісто має бути густим, як сметана.
4. Додайте олію та ще раз перемішайте.
5. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії.
6. Викладайте тісто ложкою, формуючи оладки.
7. Обсмажуйте на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
200 мл кефіру
1 яйце
1-2 ст. л. цукру (за смаком)
½ ч. л. солі
½ ч. л. соди
1,5 склянки борошна (~180 г)
1-2 ст. л. олії (для тіста)
Олія для смаження
Приготування:
1. У мисці змішайте кефір, яйце, цукор і сіль.
2. Додайте соду (гасити не потрібно – вона вступить у реакцію з кефіром).
3. Поступово всипайте борошно, добре перемішуючи, щоб не було грудочок. Тісто має бути густим, як сметана.
4. Додайте олію та ще раз перемішайте.
5. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії.
6. Викладайте тісто ложкою, формуючи оладки.
7. Обсмажуйте на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
3
Просто каралева• 28 марта в 18:00
Автор, насыпьте чашку, 350 г муки, третью часть чайной ложки соды, сахара ложку, перемешайте, добавьте понемногу кефир. Будет мало кефира, добавьте воды.
автор
Я шалунья
• 28 марта в 18:07
Ответ дляЛетюча помилка
Інгредієнти:
200 мл кефіру
1 яйце
1-2 ст. л. цукру (за смаком)
½ ч. л. солі
½ ч. л. соди
1,5 склянки борошна (~180 г)
1-2 ст. л. олії (для тіста)
Олія для смаження
Приготування:
1. У мисці змішайте кефір, яйце, цукор і сіль.
2. Додайте соду (гасити не потрібно – вона вступить у реакцію з кефіром).
3. Поступово всипайте борошно, добре перемішуючи, щоб не було грудочок. Тісто має бути густим, як сметана.
4. Додайте олію та ще раз перемішайте.
5. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії.
6. Викладайте тісто ложкою, формуючи оладки.
7. Обсмажуйте на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
200 мл кефіру
1 яйце
1-2 ст. л. цукру (за смаком)
½ ч. л. солі
½ ч. л. соди
1,5 склянки борошна (~180 г)
1-2 ст. л. олії (для тіста)
Олія для смаження
Приготування:
1. У мисці змішайте кефір, яйце, цукор і сіль.
2. Додайте соду (гасити не потрібно – вона вступить у реакцію з кефіром).
3. Поступово всипайте борошно, добре перемішуючи, щоб не було грудочок. Тісто має бути густим, як сметана.
4. Додайте олію та ще раз перемішайте.
5. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії.
6. Викладайте тісто ложкою, формуючи оладки.
7. Обсмажуйте на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
Спасибо!
Мюллерная• 28 марта в 21:13
Смешайте яйца соль сахар. Влейте подогретый ! кефир. Потом постепенно !просеянную муку, и в конце на муку соду. Аккуратно вымешать. Тесто должно лениво сползать с ложки.
Выйдут супер пышные оладьи (масла не жалейте, тогда они хорошо поднимутся)
Выйдут супер пышные оладьи (масла не жалейте, тогда они хорошо поднимутся)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
