sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_127
Файно Замало• Изменено 02 апреля в 14:24

Торт три молока в домашних условиях, какой крем?

Ребенок на день рождение попросил спечь для него большой торт Три молока как от Эктора. В интернете нет такого, есть обычный высокий бисквит просоченный молоком. В магазинном три вида крема. Спеку обычный бисквит и какие крема сделать? три цвета. Сгущенка вареная, обычная и ещё какой то нужно .
attached-photo
16 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_50
Україна понад усе!• 02 апреля в 14:25
1
Кофейный. Точнее кофе с молоком.
woman_facepalming 1 like 1
anonim_73
Мамина корзиночка• 02 апреля в 14:26
2
шоколадный сделайте
woman_facepalming 1
anonim_20
Все возможно• 02 апреля в 14:26
3
Зазвичай в Три молока використовують згущене молоко, збиті вершки і пряжене молоко. Це по класиці.
like 1
anonim_88
Свисток ля-минор• 02 апреля в 14:27
4
а как делать крем для 3-х молокей? или молоков?))
face_with_tears_of_joy 1
anonim_127
автор Файно Замало • 02 апреля в 14:27
5
Ответ дляВсе возможно
Зазвичай в Три молока використовують згущене молоко, збиті вершки і пряжене молоко. Це по класиці.
Топленое молоко в бисквит?
woman_facepalming 2
anonim_127
автор Файно Замало • 02 апреля в 14:28
6
Ответ дляУкраїна понад усе!
Кофейный. Точнее кофе с молоком.
В магазинном торте нет кофе.
anonim_127
автор Файно Замало • 02 апреля в 14:28
7
Ответ дляМамина корзиночка
шоколадный сделайте
Хочет именно такой)
anonim_20
Все возможно• 02 апреля в 14:29
8
Ответ дляФайно Замало
Топленое молоко в бисквит?
Ні, для просочування.
Як варіант - може бути крем з збитих вершків та маскарпоне, але класика все ж без сиру.
anonim_127
автор Файно Замало • 02 апреля в 14:30
9
Ответ дляВсе возможно
Ні, для просочування.
Як варіант - може бути крем з збитих вершків та маскарпоне, але класика все ж без сиру.
Дякую, бісквіт просочу топленим молоком, а крем? Там три види.
anonim_88
Свисток ля-минор• 02 апреля в 14:31
10
Ответ дляВсе возможно
Ні, для просочування.
Як варіант - може бути крем з збитих вершків та маскарпоне, але класика все ж без сиру.
на сайте написано что пропитка сиропом со сгущенкой
https://kyivbkk.com/product/try-moloka/
like 1
anonim_20
Все возможно• 02 апреля в 14:34
11
Ответ дляФайно Замало
Дякую, бісквіт просочу топленим молоком, а крем? Там три види.
Я не знаю, що придумали в БКК, але класичний Трес лечес - це бісквіт, просочений заливкою з суміші згущеного та пряженого молока, а зверху крем зі збитих вершків.
Все інше - вільна інтерпретація, і там можуть використовувати все, що хочуть.
anonim_20
Все возможно• 02 апреля в 14:36
12
Ответ дляСвисток ля-минор
на сайте написано что пропитка сиропом со сгущенкой
https://kyivbkk.com/product/try-moloka/
Я не в курсі, що там додають в БКК, бо в них не класичний Трес лечес, я ж пишу про класику. В класичному рецепті бісквіт просочують сумішшю згущеного та пряженого молока.
anonim_127
автор Файно Замало • 02 апреля в 14:37
13
Ответ дляВсе возможно
Я не знаю, що придумали в БКК, але класичний Трес лечес - це бісквіт, просочений заливкою з суміші згущеного та пряженого молока, а зверху крем зі збитих вершків.
Все інше - вільна інтерпретація, і там можуть використовувати все, що хочуть.
Так, на ютуб дуже багато саме про те що ви кажете, великий бісквіт просочений.
anonim_20
Все возможно• 02 апреля в 14:40
14
Ответ дляФайно Замало
Так, на ютуб дуже багато саме про те що ви кажете, великий бісквіт просочений.
Тому що це один з двох найпопулярніших латиноамериканських десертів, це їхня візитівка.
І Трес лечес дуже популярний, особливо в США.
І готується всюди, і саме по класиці.
А наші вже почали чудити з рецептами і додавати, що хочуть.
anonim_176
Ворую вкусняшки• 02 апреля в 14:40
15
Ответ дляФайно Замало
Дякую, бісквіт просочу топленим молоком, а крем? Там три види.
Там не три види, а просто вершки, вершки з вареною згущенкою, і третій ще більше згущенки
І то, це тільки для прикрашання зверху, перемазано одним кремом
like 1
anonim_127
автор Файно Замало • 02 апреля в 14:42
16
Ответ дляВорую вкусняшки
Там не три види, а просто вершки, вершки з вареною згущенкою, і третій ще більше згущенки
І то, це тільки для прикрашання зверху, перемазано одним кремом
Можливо, бо ми недавно його їли і я якось не придивилася не запам´ятала)) Всередині один крем. А зверху три.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff