Живчик-счастливчик• 03 апреля в 21:10
Можно ли использовать рафинированное подсолнечное масло в салаты?
4
Мама Карло• 03 апреля в 21:14
Звісно, можна, але вона нейтральна на смак.
Я люблю до рафінованої олії додавати кунжутну, тоді норм.
Я люблю до рафінованої олії додавати кунжутну, тоді норм.
1
ЛолитаНеРазлита• 03 апреля в 21:56
Ответ дляПродаю витрішки
Я не можу))) а всі ці роки ви чим заправляли?)))
Я наприклад оливковою, соняшниковою нерафінованою , багато якими ще. Але соняшникова раіфінована - вона ж ніяка, без смаку
автор
Живчик-счастливчик
• 03 апреля в 22:09
Ответ дляПродаю витрішки
Я не можу))) а всі ці роки ви чим заправляли?)))
Нерафінованою соняшниковою).
Придбала кукурудзяну нерафіновану - смак не сподобався, як і оливкової олії також - що рафінованої, що нерафінованої.
Придбала кукурудзяну нерафіновану - смак не сподобався, як і оливкової олії також - що рафінованої, що нерафінованої.
1
Экспертиза• 03 апреля в 22:12
Ответ дляПродаю витрішки
Я не можу))) а всі ці роки ви чим заправляли?)))
Удалено администрацией...
Кумедна• 04 апреля в 00:52
Рафінована олія - мертва олія. Дезодорована, штучно забрано з неї все корисне. В кращому випадку вона прост не нашкодить.
Краще і надалі користуйтеся нерафінованими оліями, бажано холодного віджиму.
Краще і надалі користуйтеся нерафінованими оліями, бажано холодного віджиму.
автор
Живчик-счастливчик
• 04 апреля в 01:01
Ответ дляКумедна
Рафінована олія - мертва олія. Дезодорована, штучно забрано з неї все корисне. В кращому випадку вона прост не нашкодить.
Краще і надалі користуйтеся нерафінованими оліями, бажано холодного віджиму.
Краще і надалі користуйтеся нерафінованими оліями, бажано холодного віджиму.
можна смажити на нерафінованих оліях?
Кумедна• 04 апреля в 01:28
Ответ дляЖивчик-счастливчик
можна смажити на нерафінованих оліях?
перевірте точки димлення в них. я смажу на смальці або ГХІ. Або на оливковій холодного віджиму, коли щось треба просто підсмажити швидко на малому вогні, омлет наприклад.
1
автор
Живчик-счастливчик
• 04 апреля в 01:56
Ответ дляКумедна
перевірте точки димлення в них. я смажу на смальці або ГХІ. Або на оливковій холодного віджиму, коли щось треба просто підсмажити швидко на малому вогні, омлет наприклад.
Я також смажила на гхі, але подивилася дослідження - у ньому погано все як для масла для смаження: і висока точка димлення, зокрема. Результат тривалого смаження, згідно з дослідженнями - погіршення зору.
Кумедна• 04 апреля в 02:08
Ответ дляЖивчик-счастливчик
Я також смажила на гхі, але подивилася дослідження - у ньому погано все як для масла для смаження: і висока точка димлення, зокрема. Результат тривалого смаження, згідно з дослідженнями - погіршення зору.
Ну то переходьте на смалець. Я зараз не смажу майже нічого, все запікаю, тушу, тому мені неактуальне взагалі питання.
автор
Живчик-счастливчик
• 04 апреля в 15:32
Ответ дляЗ бісиками
Його краще не вживати. Ніколи, бо це отрута
на чому ви смажите?
З бісиками• 05 апреля в 13:02
Ответ дляЖивчик-счастливчик
на чому ви смажите?
Смалець, вершкове масло
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
