Пишу з калідору• 04 апреля в 21:59
Шукаю зооглею Винний гриб, що культивується на томатній пасті.
Давно шукаю винний гриб, ніде не можу знайти в Україні.
автор
Пишу з калідору
• 04 апреля в 22:04
Ответ дляReintTycha
Так виростіть самі
З нуля неможливо виростити цю культуру,потрібна закваска,тобто гриб.
ReintTycha• 04 апреля в 22:10
Ответ дляПишу з калідору
З нуля неможливо виростити цю культуру,потрібна закваска,тобто гриб.
Я виростила чайний гриб.
Сама
Тупо з заварки чаю
Сама
Тупо з заварки чаю
автор
Пишу з калідору
• 04 апреля в 22:13
Ответ дляReintTycha
Я виростила чайний гриб.
Сама
Тупо з заварки чаю
Сама
Тупо з заварки чаю
Без стартера від чайного гриба неможливо виростити чайний гриб з правильною мікробіотою.Я культивую чайний гриб вже 15 років.Маю ще гриб Джун на зеленому чаї з медом для виготовлення медового шампанського.
ReintTycha• 04 апреля в 22:14
Ответ дляПишу з калідору
Без стартера від чайного гриба неможливо виростити чайний гриб з правильною мікробіотою.Я культивую чайний гриб вже 15 років.Маю ще гриб Джун на зеленому чаї з медом для виготовлення медового шампанського.
Ок.
А стартер з чого?
А стартер з чого?
автор
Пишу з калідору
• 04 апреля в 22:16
Ответ дляReintTycha
Я виростила чайний гриб.
Сама
Тупо з заварки чаю
Сама
Тупо з заварки чаю
Так само з нуля неможливо виростити індійський морський рис і молочний гриб.
автор
Пишу з калідору
• 04 апреля в 22:17
Ответ дляReintTycha
Ок.
А стартер з чого?
А стартер з чого?
З чайного гриба напиток, може бути й перекисший.
ReintTycha• 04 апреля в 22:17
Ответ дляПишу з калідору
Так само з нуля неможливо виростити індійський морський рис і молочний гриб.
То де його беруть?
автор
Пишу з калідору
• 04 апреля в 22:23
Ответ дляReintTycha
То де його беруть?
Розмножують з невеликою кількістю гриба,а гриб треба шукати хто культивує.
ReintTycha• 04 апреля в 23:06
Ответ дляПишу з калідору
Розмножують з невеликою кількістю гриба,а гриб треба шукати хто культивує.
А як його культивують
З чого?
Де взяли основу?
З чого?
Де взяли основу?
автор
Пишу з калідору
• 04 апреля в 23:08
Ответ дляReintTycha
А як його культивують
З чого?
Де взяли основу?
З чого?
Де взяли основу?
З первинної культури,з нуля неможливо виростити зооглеї
автор
Пишу з калідору
• 04 апреля в 23:10
Ответ дляReintTycha
А як його культивують
З чого?
Де взяли основу?
З чого?
Де взяли основу?
Індійський морський рис заливають відстояною водою з цукром і ізюмом.А молочний гриб заливають молоком.
ReintTycha• 04 апреля в 23:10
Ответ дляПишу з калідору
З первинної культури,з нуля неможливо виростити зооглеї
Первинна культура?
І в них є на то то патенти?
І в них є на то то патенти?
ReintTycha• 04 апреля в 23:12
Ответ дляПишу з калідору
Індійський морський рис заливають відстояною водою з цукром і ізюмом.А молочний гриб заливають молоком.
Може морський рис?
Та ж сама фігня з забродившого рису
Та ж сама фігня з забродившого рису
автор
Пишу з калідору
• 04 апреля в 23:16
Ответ дляReintTycha
Первинна культура?
І в них є на то то патенти?
І в них є на то то патенти?
На зооглеї ще патенти мабуть не видають в Україні.В промислових масштабах виготовляють тільки комбучу з чайного гриба.
автор
Пишу з калідору
• 04 апреля в 23:17
Ответ дляReintTycha
Може морський рис?
Та ж сама фігня з забродившого рису
Та ж сама фігня з забродившого рису
Інша назва індійський морський рис,або tibicos.Він заливається відстояною водою з цукром і ізюмом.
ReintTycha• 04 апреля в 23:18
Ответ дляПишу з калідору
На зооглеї ще патенти мабуть не видають в Україні.В промислових масштабах виготовляють тільки комбучу з чайного гриба.
Скажу так.
То лише притаманно Україні.
Жодна з країн ЄС такої фігня не знає
То лише притаманно Україні.
Жодна з країн ЄС такої фігня не знає
автор
Пишу з калідору
• 04 апреля в 23:20
Ответ дляReintTycha
Скажу так.
То лише притаманно Україні.
Жодна з країн ЄС такої фігня не знає
То лише притаманно Україні.
Жодна з країн ЄС такої фігня не знає
Комбуча за кордоном популярна.Також культура Джун на зеленому чаї з медом.
ReintTycha• 04 апреля в 23:30
Ответ дляПишу з калідору
Комбуча за кордоном популярна.Також культура Джун на зеленому чаї з медом.
Не зустрічала.
Чесно. Лише в наших українців
Мікрозелень- лише на Пасху там. До речі.
А в нас з того зробили бізнес
Чесно. Лише в наших українців
Мікрозелень- лише на Пасху там. До речі.
А в нас з того зробили бізнес
автор
Пишу з калідору
• 04 апреля в 23:51
Ответ дляReintTycha
Не зустрічала.
Чесно. Лише в наших українців
Мікрозелень- лише на Пасху там. До речі.
А в нас з того зробили бізнес
Чесно. Лише в наших українців
Мікрозелень- лише на Пасху там. До речі.
А в нас з того зробили бізнес
Загугліть kombucha scoby і jun scoby
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу