sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Меню
anonim_67
Не обижаюсь• 05 апреля в 15:59

Праздничное экономное меню на 3000 гривен

Девочки, посоветуйте что можно приготовить поставить на стол для 7 взрослых, двух подростков и ребенок 5 лет.
Нет возможности отказаться, приедет на Пасху родня и у меня перед этим др будет, соответственно стол накрыть нужно. С финансами печально. Максимум на все 3 тысячи.
И желательно, чтоб что-то га следующий день осталось, потому что останутся ночевать.
показать весь текст
clown_face 2 face_with_tears_of_joy 8 crying_face 17 woman_facepalming 33
225 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
|« «
  • 1
  • …
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
anonim_13
Атятя_тётя• 05 апреля в 21:58
211
Ответ дляКоленная ложечка
Вроде, советы автору, а не мне. Ей на 3к нужно кормить семерых 2 дня
Автору наче капуста і ковбаски не дорого
anonim_204
Безпринципова• 05 апреля в 22:04
212
БОже, на 3 тис - 4 кг мяса (запекти, мясо по франц, біточки) - 800 грн, 1 кг ковбаси домашньої - 300 грн, 2 селедкі скумбрії - 200 грн, сир, майонез, яйця, хліб, сирки - 500 грн, можна голубці, 2 капустини свіжі 100 грн, олія - все поки що 2 тис. шубу, олів’єшку, салат з крекерів. я туди скумбрію варену кладу. Ще й на солодке залишиться.
like 3
anonim_40
Варена цибуля• 05 апреля в 22:20
213
Ответ дляУгги в горошек
Борщ і олів´є по 150 грн ?
Ну-ну
шоб ми так всі жили !
anonim_86
Работать надо• 05 апреля в 22:25
214
Ответ дляВарена цибуля
шоб ми так всі жили !
Ну десь так і вийде ой борщ,якщо без мяса
anonim_40
Варена цибуля• 05 апреля в 22:25
215
Ответ дляНе обижаюсь
Пока я наверно остановлюсь на картошке запеченой с голенью или бедра. Холодец. Голубцы. Оливье, шуба.Домашняя пила. Бутерброды разные по всем советам. Корейские салаты сделаю. Немного нарезки. Сладкое корзинки с ананасами. Пирог заливной со сливовым вареньем.
Пока так написала себе. Попробую приценится завтра и посмотрю как хватит
точно тріль !
face_with_tears_of_joy 2 like 1
anonim_40
Варена цибуля• 05 апреля в 22:33
216
Ответ дляРаботать надо
Ну десь так і вийде ой борщ,якщо без мяса
як без мяса варить, то хоча б квасолі чи грибів кинуть треба. капустина 50 грн кг, томат паста та банка квасолі вже 150грн заберуть. плюс перчина, морквина, бурячина, картоплина, цибулина, олія, зелень, тощо... то хоча б в 300 вкластися.
anonim_7
Гарні диньки• 05 апреля в 22:53
217
Ответ дляНе обижаюсь
Может что-то сладкое привезут, вино. Я не знаю
Ну так и накормите их на второй день тем, что они привезут. К чему эти понты, зачем лезть из кожи ради родственников, если у вас и так денег нет?
anonim_123
Леди_на_драндулете• 06 апреля в 01:42
218
Ответ дляКидстаффовка
А скільки? Ви рахували собівартість борщу?
Олівʼє в кулінарії приблизно 30 грн за 100 грн. Якщо готувати самостійно, то рази в 2 дешевше вийде.

Спеціально для вас рахую вартість 3л борщу
Яловича грудинки або ребра на бульйон - 70-80 грн
1 цибулина - 2 грн
1 морква - 8 грн
1 буряк - 10 грн
2-3 картоплини - 15 грн
Томатна паста - 15 грн
Квасоля - 20 грн
Капуста - 10 грн
Разом 180 грн, нехай навіть 200 грн.
Я рахувала приблизно. Малоймовірно, що у автора взагалі немає ніяких продуктів (картопля, морква, буряк тощо) і навіть власної консервації огірків та помідорів
Вы забыли зелень и перец, без них бурда будет, а не борщ.
anonim_95
Мальдивирую• 06 апреля в 05:37
219
Ответ дляСрочнокпсихологу
супер. ідемо до вас! а я ще пирогів з капустою та вишнями з маком до столу принесу
Чудово,а я ще узвар з сухофруктів зроблю)
anonim_86
Работать надо• 06 апреля в 06:00
220
Ответ дляВарена цибуля
як без мяса варить, то хоча б квасолі чи грибів кинуть треба. капустина 50 грн кг, томат паста та банка квасолі вже 150грн заберуть. плюс перчина, морквина, бурячина, картоплина, цибулина, олія, зелень, тощо... то хоча б в 300 вкластися.
Ну чого на борщ іде цілий кг капусти? Для чого в сезонний борщ перчина? Я на 3.5 каструлю використовую 1 морквини, одну бурячину, три чи чотири картоплинице далеко не 1кг , квасолі вареної дві пригоршні/в сухому виді це гривень на 15., капусти грам 300. І то Борщ виходить загущений . Для чого купувати готову банку квасолі, коли можна відварити самостійно і це оптимізує кошти
like 1
anonim_123
Кидстаффовка• 06 апреля в 10:01
221
Ответ дляЛеди_на_драндулете
Вы забыли зелень и перец, без них бурда будет, а не борщ.
Рецепт борщу в кожного свій. Я частіше готую без перцю, тому що в родині тільки я його люблю в борщі, чоловік терпить, а діти не люблять. До речі зараз класти в борщ перець по 200 грн/кг занадто дорого, тому в мене завжди в морозилці з літа є нарізаний в зіп-пакетиках
heart 1 like 3
anonim_123
Кидстаффовка• 06 апреля в 10:05
222
Ответ дляРаботать надо
Ну чого на борщ іде цілий кг капусти? Для чого в сезонний борщ перчина? Я на 3.5 каструлю використовую 1 морквини, одну бурячину, три чи чотири картоплинице далеко не 1кг , квасолі вареної дві пригоршні/в сухому виді це гривень на 15., капусти грам 300. І то Борщ виходить загущений . Для чого купувати готову банку квасолі, коли можна відварити самостійно і це оптимізує кошти
Люди цього не розуміють. Їм аби критикувати. Я взагалі написала економ-варіант виключно з міркувань того,що у автора обмежений бюджет.
А так я можу покласти в борщ банку квасолі і не паритися з відварюванням, замість пакетику томатної пасти покласти банку консервованих різаних помідорів і тільки на цих 2 позиціях +130 грн. А ще можна варити не на грудинці чи ребрах, а на добрячому шматку мʼяса як люблять мої син та чоловік. Але це зовсім інша історія і вона не на 3 тис грн як у автора
like 2
anonim_86
Работать надо• 06 апреля в 10:46
223
Ответ дляКидстаффовка
Люди цього не розуміють. Їм аби критикувати. Я взагалі написала економ-варіант виключно з міркувань того,що у автора обмежений бюджет.
А так я можу покласти в борщ банку квасолі і не паритися з відварюванням, замість пакетику томатної пасти покласти банку консервованих різаних помідорів і тільки на цих 2 позиціях +130 грн. А ще можна варити не на грудинці чи ребрах, а на добрячому шматку мʼяса як люблять мої син та чоловік. Але це зовсім інша історія і вона не на 3 тис грн як у автора
Звичайно. Борщ можна зварити смачно і економ варіант і не бюджетний, залежить від ситуації і можливостей
like 2
anonim_86
Работать надо• 06 апреля в 11:23
224
Ответ дляКидстаффовка
Рецепт борщу в кожного свій. Я частіше готую без перцю, тому що в родині тільки я його люблю в борщі, чоловік терпить, а діти не люблять. До речі зараз класти в борщ перець по 200 грн/кг занадто дорого, тому в мене завжди в морозилці з літа є нарізаний в зіп-пакетиках
Я не додаю перцю ні в сезон , ні поза сезоном , давно вже і цибулі не даю саме в борщ.
anonim_123
Леди_на_драндулете• 06 апреля в 13:59
225
Ответ дляКидстаффовка
Рецепт борщу в кожного свій. Я частіше готую без перцю, тому що в родині тільки я його люблю в борщі, чоловік терпить, а діти не люблять. До речі зараз класти в борщ перець по 200 грн/кг занадто дорого, тому в мене завжди в морозилці з літа є нарізаний в зіп-пакетиках
Я тоже заморозки делаю)
|« «
  • 1
  • …
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff