Околовита• Изменено 11 апреля в 09:10
Господинькі, допоможіть з випічкою
Вже втретє пробую той Крафін спекти. І опара, і все по рецепту. А тісто рідке і не відліпає від рук. В чому може бути проблема?
В усіх рецептах приблизно те саме. 150-200мл молока і 450 борошна. А воно рідке((
В усіх рецептах приблизно те саме. 150-200мл молока і 450 борошна. А воно рідке((
ЭкстрасенсиХаЯ• 11 апреля в 09:12
Дайте весь рецепт, там же на густину впливає і здоба, і деякі рецепти більш рідкі, інші густіші.
ЭкстрасенсиХаЯ• 11 апреля в 09:12
Ответ дляТрусиковед
Борошно треба з великим вмістом білка
Це не панетоне
2
2
1
Воздух в банке• 11 апреля в 09:13
По этому рецепту несколько лет делаю. Отлично.
Мука Дніпромлин
Мука Дніпромлин
2
Чеширская кошечка• 11 апреля в 09:14
я з каналу Люда ізі кук крафіни робила, смачні і вийшли з першого разу
4
ЭкстрасенсиХаЯ• 11 апреля в 09:15
Автор, я робила крафін за ізікук. І за першим рецептом, і да другим, як вона каже, покращеним :) борошно у мене було зовсім звичайне Київмлин, виходило так само, як на відео.
5
Чеширская кошечка• 11 апреля в 09:15
150-200 молока, то мало муки, там же не тільки молоко у вас, а яйця, масло. Мало то муки.
ЭкстрасенсиХаЯ• 11 апреля в 09:16
Ответ дляТрусиковед
І що?
І то, що не треба там особливого борошна
Чорнобаївка• 11 апреля в 09:16
Что то не то в рецепте, не может на столько количество молока, так мало муки.
Чеширская кошечка• 11 апреля в 09:16
Ответ дляОколовита
Ось за цим робила
робіть по Люда ізі кук і все вийде
2
Я б такое не носила, но продаю• 11 апреля в 09:16
Муки обычно в два раза больше всей жидкости ( молоко, яйца, масло). И пироги, и хлеб, и кекс.
Трусиковед• 11 апреля в 09:17
Ответ дляЭкстрасенсиХаЯ
І то, що не треба там особливого борошна
Навіть для піци хороше борошно треба
1
1
ЭкстрасенсиХаЯ• 11 апреля в 09:17
Ответ дляТрусиковед
Навіть для піци хороше борошно треба
Поганому танцору ...
У мене все й на поганому виходить
У мене все й на поганому виходить
5
6
автор
Околовита
• 11 апреля в 09:18
Так ото ж то. Всюди 150-200 молока, і до 500 борошна. А ще масло, яйця і т.д. Воно рідке. Всипаю більше борошна-забите((
Трусиковед• 11 апреля в 09:19
Ответ дляЭкстрасенсиХаЯ
Поганому танцору ...
У мене все й на поганому виходить
У мене все й на поганому виходить
На поганому виходить булка. Якщо готувати норм страви, то треба і норм борошно. Але якщо вам підходить ’мазала - ліпила’, то я не проти, бавтесь.
2
2
5
Я б такое не носила, но продаю• 11 апреля в 09:20
Ответ дляТрусиковед
Навіть для піци хороше борошно треба
Всегда пеку из любой муки, даже своя линия атб, хуторок, благумила. И хлеб, и пироги, булочки и кексы, все нормально выходит.
1
9
3
ЧорноброваЯ• 11 апреля в 09:21
Ответ дляЭкстрасенсиХаЯ
Це не панетоне
Яка різниця. Для випічки на дріжджах краще борошно з більшим вмістом білка
1
2
4
Розумна Губка• 11 апреля в 09:26
Ответ дляЭкстрасенсиХаЯ
Поганому танцору ...
У мене все й на поганому виходить
У мене все й на поганому виходить
Ми ж не куштували, що у вас виходить.
Київмлин мука мені не подобається,вона пливе. Найкраща - Зернарі. Я печу хліб на заквасці- то тільки ця,там в вміст білка більший. І треба тісто довго вимішувати, краще,коли є тістоміс.
Київмлин мука мені не подобається,вона пливе. Найкраща - Зернарі. Я печу хліб на заквасці- то тільки ця,там в вміст білка більший. І треба тісто довго вимішувати, краще,коли є тістоміс.
1
2
Анчо Ус• 11 апреля в 09:28
Ответ дляОколовита
Так ото ж то. Всюди 150-200 молока, і до 500 борошна. А ще масло, яйця і т.д. Воно рідке. Всипаю більше борошна-забите((
та ну. вчора робила пісні пиріжки з яблуками. 250 мл води і 450 гр борошна, 3 столові ложки олії. чудово все замішалося і не липло до рук. правда вимішувала хвилин 7-10.
автор
Околовита
• 11 апреля в 09:30
По відповідям зрозуміла, що треба довго вимішувати. Спробую. Дякую, дівчатка
3
Анчо Ус• 11 апреля в 09:33
Ответ дляОколовита
По відповідям зрозуміла, що треба довго вимішувати. Спробую. Дякую, дівчатка
я теж не могла довго подружитися з тістом, все рідке мені було. поки не зрозуміла, що його треба довгенько вимішувати. тепер вдягаю гумові рукавички і руцями мішаю
Анчо Ус• 11 апреля в 09:34
Ответ дляОколовита
По відповідям зрозуміла, що треба довго вимішувати. Спробую. Дякую, дівчатка
а чим ви міряєте? вагами чи як?
Пацелуйнитуда• 11 апреля в 09:38
Ответ дляТрусиковед
На поганому виходить булка. Якщо готувати норм страви, то треба і норм борошно. Але якщо вам підходить ’мазала - ліпила’, то я не проти, бавтесь.
Нормальне - це яке, у вашій версії ? Напишіть бренд.
У мене виходить і на Хуторок, і на Дніпромлин, і Київхліб.
У мене виходить і на Хуторок, і на Дніпромлин, і Київхліб.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу