sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_183
Околовита• Изменено 11 апреля в 09:10

Господинькі, допоможіть з випічкою

Вже втретє пробую той Крафін спекти. І опара, і все по рецепту. А тісто рідке і не відліпає від рук. В чому може бути проблема?
В усіх рецептах приблизно те саме. 150-200мл молока і 450 борошна. А воно рідке((
34 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_79
Гуляю босоніж• 11 апреля в 09:11
1
Муки добавьте
anonim_200
Воздух в банке• 11 апреля в 09:12
2
мука может быть плохая
like 2
anonim_26
Трусиковед• 11 апреля в 09:12
3
Борошно треба з великим вмістом білка
like 4
anonim_41
ЭкстрасенсиХаЯ• 11 апреля в 09:12
4
Дайте весь рецепт, там же на густину впливає і здоба, і деякі рецепти більш рідкі, інші густіші.
anonim_41
ЭкстрасенсиХаЯ• 11 апреля в 09:12
5
Ответ дляТрусиковед
Борошно треба з великим вмістом білка
Це не панетоне
like 2 woman_facepalming 2 dislike 1
anonim_200
Воздух в банке• 11 апреля в 09:13
6
По этому рецепту несколько лет делаю. Отлично.
Мука Дніпромлин

like 2
anonim_26
Трусиковед• 11 апреля в 09:13
7
Ответ дляЭкстрасенсиХаЯ
Це не панетоне
І що?
anonim_14
Чеширская кошечка• 11 апреля в 09:14
8
я з каналу Люда ізі кук крафіни робила, смачні і вийшли з першого разу
like 4
anonim_41
ЭкстрасенсиХаЯ• 11 апреля в 09:15
9
Автор, я робила крафін за ізікук. І за першим рецептом, і да другим, як вона каже, покращеним :) борошно у мене було зовсім звичайне Київмлин, виходило так само, як на відео.
like 5
anonim_14
Чеширская кошечка• 11 апреля в 09:15
10
150-200 молока, то мало муки, там же не тільки молоко у вас, а яйця, масло. Мало то муки.
anonim_183
автор Околовита • 11 апреля в 09:15
11
Ось за цим робила
attached-photo
attached-photo
anonim_41
ЭкстрасенсиХаЯ• 11 апреля в 09:16
12
Ответ дляТрусиковед
І що?
І то, що не треба там особливого борошна
anonim_181
Чорнобаївка• 11 апреля в 09:16
13
Что то не то в рецепте, не может на столько количество молока, так мало муки.
anonim_14
Чеширская кошечка• 11 апреля в 09:16
14
Ответ дляОколовита
Ось за цим робила
робіть по Люда ізі кук і все вийде
like 2
anonim_207
Я б такое не носила, но продаю• 11 апреля в 09:16
15
Муки обычно в два раза больше всей жидкости ( молоко, яйца, масло). И пироги, и хлеб, и кекс.
anonim_26
Трусиковед• 11 апреля в 09:17
16
Ответ дляЭкстрасенсиХаЯ
І то, що не треба там особливого борошна
Навіть для піци хороше борошно треба
woman_facepalming 1 like 1
anonim_41
ЭкстрасенсиХаЯ• 11 апреля в 09:17
17
Ответ дляТрусиковед
Навіть для піци хороше борошно треба
Поганому танцору ...

У мене все й на поганому виходить
woman_facepalming 5 like 6
anonim_183
автор Околовита • 11 апреля в 09:18
18
Так ото ж то. Всюди 150-200 молока, і до 500 борошна. А ще масло, яйця і т.д. Воно рідке. Всипаю більше борошна-забите((
anonim_26
Трусиковед• 11 апреля в 09:19
19
Ответ дляЭкстрасенсиХаЯ
Поганому танцору ...

У мене все й на поганому виходить
На поганому виходить булка. Якщо готувати норм страви, то треба і норм борошно. Але якщо вам підходить ’мазала - ліпила’, то я не проти, бавтесь.
woman_facepalming 2 like 2 face_with_tears_of_joy 5
anonim_183
автор Околовита • 11 апреля в 09:19
20
Борошно Хуторок
dislike 1
anonim_41
ЭкстрасенсиХаЯ• 11 апреля в 09:20
21
Ответ дляОколовита
Борошно Хуторок
Для крафіна підійде
like 2
anonim_135
ЧорноброваЯ• 11 апреля в 09:20
22
Вимішуйте довше.
like 1
anonim_207
Я б такое не носила, но продаю• 11 апреля в 09:20
23
Ответ дляТрусиковед
Навіть для піци хороше борошно треба
Всегда пеку из любой муки, даже своя линия атб, хуторок, благумила. И хлеб, и пироги, булочки и кексы, все нормально выходит.
attached-photo
attached-photo
attached-photo
attached-photo
attached-photo
heart 1 like 9 dislike 3
anonim_135
ЧорноброваЯ• 11 апреля в 09:21
24
Ответ дляЭкстрасенсиХаЯ
Це не панетоне
Яка різниця. Для випічки на дріжджах краще борошно з більшим вмістом білка
heart 1 like 2 woman_facepalming 4
anonim_22
Розумна Губка• 11 апреля в 09:26
25
Ответ дляЭкстрасенсиХаЯ
Поганому танцору ...

У мене все й на поганому виходить
Ми ж не куштували, що у вас виходить.
Київмлин мука мені не подобається,вона пливе. Найкраща - Зернарі. Я печу хліб на заквасці- то тільки ця,там в вміст білка більший. І треба тісто довго вимішувати, краще,коли є тістоміс.
like 1 heart 2
anonim_75
Анчо Ус• 11 апреля в 09:28
26
Ответ дляОколовита
Так ото ж то. Всюди 150-200 молока, і до 500 борошна. А ще масло, яйця і т.д. Воно рідке. Всипаю більше борошна-забите((
та ну. вчора робила пісні пиріжки з яблуками. 250 мл води і 450 гр борошна, 3 столові ложки олії. чудово все замішалося і не липло до рук. правда вимішувала хвилин 7-10.
anonim_183
автор Околовита • 11 апреля в 09:30
27
По відповідям зрозуміла, що треба довго вимішувати. Спробую. Дякую, дівчатка
like 3
anonim_75
Анчо Ус• 11 апреля в 09:33
28
Ответ дляОколовита
По відповідям зрозуміла, що треба довго вимішувати. Спробую. Дякую, дівчатка
я теж не могла довго подружитися з тістом, все рідке мені було. поки не зрозуміла, що його треба довгенько вимішувати. тепер вдягаю гумові рукавички і руцями мішаю
anonim_75
Анчо Ус• 11 апреля в 09:34
29
Ответ дляОколовита
По відповідям зрозуміла, що треба довго вимішувати. Спробую. Дякую, дівчатка
а чим ви міряєте? вагами чи як?
anonim_78
Пацелуйнитуда• 11 апреля в 09:38
30
Ответ дляТрусиковед
На поганому виходить булка. Якщо готувати норм страви, то треба і норм борошно. Але якщо вам підходить ’мазала - ліпила’, то я не проти, бавтесь.
Нормальне - це яке, у вашій версії ? Напишіть бренд.
У мене виходить і на Хуторок, і на Дніпромлин, і Київхліб.
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff