Мост_Устал• 13 апреля в 21:53
Мої "тренувальні" пасочки
Сьогодні спробувала потренуватись спекти паски на заквасці. Зовнішній вигляд мені подобається, аромат також. Застигне глазур- хочу розрізати,скуштувати. Але верх трохи "прихватився", тож я зарізала трохи,скуштувала краєчок - ніби теж ок..
2
11
57
Крем для арбуза• 13 апреля в 21:55
Гарно 😍 автор, поділіться, будь ласка, рецептом, я печу хліб на заквасці і кріпси.
3
1
автор
Мост_Устал
• 13 апреля в 21:55
Ответ дляБиблиотекарь
Накривайте пергаментом якщо бачите що верх пригорає.
Накрила фольгою, але ззаду фольга зсунулась, от бік і прихватився. Не згоріло, але трохи ’загнітилося’. Я зарізала тоненько збоку- то ніби норм.
2
3
Метровий сантиметр• 13 апреля в 21:56
Как по мне, норм верх, т.к .тесто сдобное румянится быстро.
4
1
автор
Мост_Устал
• 13 апреля в 21:56
Ответ дляБиблиотекарь
Що за глазур?
Білок+цукор+ капля лимонного соку. Желатинову мої на дух не переносять. І мені подобаються традиційні прикраси пасок.
1
4
120-120-120 (не худею)• 13 апреля в 21:57
Гарні автор, як для тренувальних
Турбує мене одне, шо після цих тренувальних, а потім і основних особливо мені потрібно буде потім не вилазити з тренувань
Ну якось так :))
Турбує мене одне, шо після цих тренувальних, а потім і основних особливо мені потрібно буде потім не вилазити з тренувань
Ну якось так :))
1
2
5
автор
Мост_Устал
• 13 апреля в 21:57
Ответ дляМетровий сантиметр
О, ну наконец-то))) Еще бы разрез увидеть.
Розріжу, покажу. Самій цікаво дуже.
3
автор
Мост_Устал
• 13 апреля в 21:58
Ответ дляШукаю трусики
Гарно. Довго пекли?
Вчора поставила о 21.00 тільки спекла. Але мороки небагато.
2
Метровий сантиметр• 13 апреля в 22:00
Ответ дляМост_Устал
Розріжу, покажу. Самій цікаво дуже.
Ваши на вид вышли лучше чем у меня)) Я пару недель назад пробовала. духовка новая, так не рассчитала и не смогла их вынуть, верх подошел и по высоте припечатались к потолку духовки, пришлось силой вырывать все помялось нафиг
Тесто хорошее вышло, но вид тот еще был)
Тесто хорошее вышло, но вид тот еще был)
3
Копуша• 13 апреля в 22:01
Ответ дляМост_Устал
Білок+цукор+ капля лимонного соку. Желатинову мої на дух не переносять. І мені подобаються традиційні прикраси пасок.
А какие пропорции?
автор
Мост_Устал
• 13 апреля в 22:02
Ответ дляКрем для арбуза
Гарно 😍 автор, поділіться, будь ласка, рецептом, я печу хліб на заквасці і кріпси.
ось цей рецепт. В мене вийшли 3 паски в формі, діаметр десь 10 см
І я ставила паски в холодну духовку, потім включала її-і вони підходили і пеклись .як зарум´янилась, накрила фольгою .
І я ставила паски в холодну духовку, потім включала її-і вони підходили і пеклись .як зарум´янилась, накрила фольгою .
3
Шукаю трусики• 13 апреля в 22:03
Ответ дляМост_Устал
Вчора поставила о 21.00 тільки спекла. Але мороки небагато.
Капець. Тоді рецепт не буду просити. Я все рівно , весь тиждень працюю
1
2
автор
Мост_Устал
• 13 апреля в 22:04
Ответ дляКопуша
А какие пропорции?
30 грам білка, 60 грам цукру, пару крапель лимонного соку.
1
2
Шукаю трусики• 13 апреля в 22:05
Ответ дляМост_Устал
ось цей рецепт. В мене вийшли 3 паски в формі, діаметр десь 10 см
І я ставила паски в холодну духовку, потім включала її-і вони підходили і пеклись .як зарум´янилась, накрила фольгою .
І я ставила паски в холодну духовку, потім включала її-і вони підходили і пеклись .як зарум´янилась, накрила фольгою .
Все рівно зберігла
Дякую
3
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу