sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_44
Мост_Устал• 13 апреля в 21:53

Мої "тренувальні" пасочки

Сьогодні спробувала потренуватись спекти паски на заквасці. Зовнішній вигляд мені подобається, аромат також. Застигне глазур- хочу розрізати,скуштувати. Але верх трохи "прихватився", тож я зарізала трохи,скуштувала краєчок - ніби теж ок..
attached-photo
attached-photo
attached-photo
attached-photo
smiling_face_with_hearts 2 like 11 heart 57
45 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_14
Повелитель бітка• 13 апреля в 21:54
1
Шикарно, вы умница 👍🏻
heart 3 like 10 clapping_hands 1
anonim_203
Библиотекарь• 13 апреля в 21:54
2
Накривайте пергаментом якщо бачите що верх пригорає.
heart 4 yawning_face 1
anonim_203
Библиотекарь• 13 апреля в 21:55
3
Що за глазур?
heart 3 clapping_hands 1
anonim_49
Метровий сантиметр• 13 апреля в 21:55
4
О, ну наконец-то))) Еще бы разрез увидеть.
yawning_face 1 heart 4
anonim_71
Крем для арбуза• 13 апреля в 21:55
5
Гарно 😍 автор, поділіться, будь ласка, рецептом, я печу хліб на заквасці і кріпси.
clapping_hands 3 heart 1
anonim_44
автор Мост_Устал • 13 апреля в 21:55
6
Ответ дляБиблиотекарь
Накривайте пергаментом якщо бачите що верх пригорає.
Накрила фольгою, але ззаду фольга зсунулась, от бік і прихватився. Не згоріло, але трохи ’загнітилося’. Я зарізала тоненько збоку- то ніби норм.
heart 2 like 3
anonim_42
Панна Кота• 13 апреля в 21:56
7
Молодчина ви, золоті руки! Смачної вам паски! Гарні
heart 6 clapping_hands 2
anonim_49
Метровий сантиметр• 13 апреля в 21:56
8
Как по мне, норм верх, т.к .тесто сдобное румянится быстро.
heart 4 clapping_hands 1
anonim_63
Бочка порохУ• 13 апреля в 21:56
9
Хороші. Верхівка завжди така, її в кінці фольгою накривають
heart 3 clapping_hands 1
anonim_44
автор Мост_Устал • 13 апреля в 21:56
10
Ответ дляБиблиотекарь
Що за глазур?
Білок+цукор+ капля лимонного соку. Желатинову мої на дух не переносять. І мені подобаються традиційні прикраси пасок.
clapping_hands 1 heart 4
noavatar
чаревна• 13 апреля в 21:56
11
Интересно какие внутри. Я тоже себе рецепт сохранила, хочу пару штук на пробу сделать
heart 4 yawning_face 1
anonim_74
120-120-120 (не худею)• 13 апреля в 21:57
12
Гарні автор, як для тренувальних

Турбує мене одне, шо після цих тренувальних, а потім і основних особливо мені потрібно буде потім не вилазити з тренувань
Ну якось так :))
woman_facepalming 1 yawning_face 2 face_with_tears_of_joy 5
anonim_175
Шукаю трусики• 13 апреля в 21:57
13
Гарно. Довго пекли?
like 1 heart 3
anonim_44
автор Мост_Устал • 13 апреля в 21:57
14
Ответ дляМетровий сантиметр
О, ну наконец-то))) Еще бы разрез увидеть.
Розріжу, покажу. Самій цікаво дуже.
clapping_hands 3
anonim_43
Леся Українка• 13 апреля в 21:58
15
Яка ви молодчинка, дуже гарні пасочки
heart 1 clapping_hands 3
anonim_42
Панна Кота• 13 апреля в 21:58
16
Хочу щоб всі теми на порадниці були такі спокійні і позитивні
heart 8 like 1
anonim_44
автор Мост_Устал • 13 апреля в 21:58
17
Ответ дляШукаю трусики
Гарно. Довго пекли?
Вчора поставила о 21.00 тільки спекла. Але мороки небагато.
clapping_hands 2
anonim_49
Метровий сантиметр• 13 апреля в 22:00
18
Ответ дляМост_Устал
Розріжу, покажу. Самій цікаво дуже.
Ваши на вид вышли лучше чем у меня)) Я пару недель назад пробовала. духовка новая, так не рассчитала и не смогла их вынуть, верх подошел и по высоте припечатались к потолку духовки, пришлось силой вырывать все помялось нафиг Тесто хорошее вышло, но вид тот еще был)
heart 3
anonim_126
Копуша• 13 апреля в 22:01
19
Ответ дляМост_Устал
Білок+цукор+ капля лимонного соку. Желатинову мої на дух не переносять. І мені подобаються традиційні прикраси пасок.
А какие пропорции?
anonim_157
ПироженкА• 13 апреля в 22:01
20
Почалось
clown_face 4
anonim_17
Барбітта• 13 апреля в 22:01
21
Какая вы умничка 👍
Очень красиво 😍
heart 3 clapping_hands 2
anonim_175
Шукаю трусики• 13 апреля в 22:02
22
Ответ дляПироженкА
Почалось
Киш
clapping_hands 6
anonim_157
ПироженкА• 13 апреля в 22:02
23
Ответ дляШукаю трусики
Киш
Це не киш ,а паска
like 2 clown_face 2
anonim_44
автор Мост_Устал • 13 апреля в 22:02
24
Ответ дляКрем для арбуза
Гарно 😍 автор, поділіться, будь ласка, рецептом, я печу хліб на заквасці і кріпси.
https://picantecooking.com/uk/recipes/velikden/pas... ось цей рецепт. В мене вийшли 3 паски в формі, діаметр десь 10 см
І я ставила паски в холодну духовку, потім включала її-і вони підходили і пеклись .як зарум´янилась, накрила фольгою .
heart 3
anonim_175
Шукаю трусики• 13 апреля в 22:03
25
Ответ дляМост_Устал
Вчора поставила о 21.00 тільки спекла. Але мороки небагато.
Капець. Тоді рецепт не буду просити. Я все рівно , весь тиждень працюю
like 1 clown_face 2
anonim_4
НеКонец-Света• 13 апреля в 22:03
26
Молодець автор.
heart 3 clapping_hands 2
noavatar
СhanelKa• 13 апреля в 22:03
27
Класні !
heart 2 clapping_hands 2
anonim_44
автор Мост_Устал • 13 апреля в 22:04
28
Ответ дляКопуша
А какие пропорции?
30 грам білка, 60 грам цукру, пару крапель лимонного соку.
heart 1 clapping_hands 2
anonim_47
Заела_пластинка• 13 апреля в 22:04
29
Я цього приколу не тяну , але дуже гарно.,
heart 3 yawning_face 1
anonim_175
Шукаю трусики• 13 апреля в 22:05
30
Ответ дляМост_Устал
https://picantecooking.com/uk/recipes/velikden/pas... ось цей рецепт. В мене вийшли 3 паски в формі, діаметр десь 10 см
І я ставила паски в холодну духовку, потім включала її-і вони підходили і пеклись .як зарум´янилась, накрила фольгою .
Все рівно зберігла Дякую
heart 3 clapping_hands 1
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff