Там все розмивчато• 15 апреля в 11:10
А коли ви печете?
Маю лише нині вихідний, рішила спекти крафіни. А пасочки попробую спекти в суботу, прийдеться до ночі чекати ,щоб тісто гарно підійшло.
А на крафіни тісто підійшло супер,десь в 3 рази
А на крафіни тісто підійшло супер,десь в 3 рази
2
НеКонец-Света• 15 апреля в 11:13
Чудово!
А коли пекти паски - це традиційний холівар, без нього Пасха - не Пасха.
А коли пекти паски - це традиційний холівар, без нього Пасха - не Пасха.
автор
Там все розмивчато
• 15 апреля в 11:14
Ответ дляЦветочница
Вообще не пеку. Не люблю
Но у вас все красиво !
Но у вас все красиво !
А я люблю будь-яку випічку
2
автор
Там все розмивчато
• 15 апреля в 11:14
Ответ дляКиця-бриця
не пеку, не люблю, торт хороший куплю лучше.
Торт тоже не плохо
Томатико• 15 апреля в 11:15
Ответ дляНеКонец-Света
Чудово!
А коли пекти паски - це традиційний холівар, без нього Пасха - не Пасха.
А коли пекти паски - це традиційний холівар, без нього Пасха - не Пасха.
Такі да. Зранку вже тема була. А ще чотири дні, то срачу буде куча.
5
Анютины ласки• 15 апреля в 11:18
Печу в п´ятницю, прикрашаю у суботу, але у мене складний декор
1
2
автор
Там все розмивчато
• 15 апреля в 11:19
Ответ дляАнютины ласки
Печу в п´ятницю, прикрашаю у суботу, але у мене складний декор
Ви на продажу?
Анютины ласки• 15 апреля в 11:19
Ответ дляТам все розмивчато
Ви на продажу?
Ні, для себе, але обожнюю прикрашати
автор
Там все розмивчато
• 15 апреля в 11:20
Ответ дляТоматико
Такі да. Зранку вже тема була. А ще чотири дні, то срачу буде куча.
Бо срач розведе той,хто не пече. А хто пече, може поділитись з іншими корисними порадами.Якщо запитають
2
7
автор
Там все розмивчато
• 15 апреля в 11:21
Ответ дляАнютины ласки
Ні, для себе, але обожнюю прикрашати
А в мене завжди липкі виходять
Само_достаточная• 15 апреля в 11:25
В четверг или в пятницу.
Но мы не ждём воскресенье, съедаем сразу
Но мы не ждём воскресенье, съедаем сразу
младокошкина• 15 апреля в 11:28
Я люблю лише свіже здобне тісто. Тому саме паски печу у суботу. Але я майже кожен день щось готую: тортик, печиво, кекси, різну збоду, бублики тощо. Взагалі навіть ніхто не помічає, коли я то роблю) Якось поміж справами, швиденько виходить.
Але я без усіляких витрибеньок та складних прикрашань
Але я без усіляких витрибеньок та складних прикрашань
Анютины ласки• 15 апреля в 11:30
Ответ дляТам все розмивчато
А в мене завжди липкі виходять
Я використовую желатинову
1
Мусик Пусик• 15 апреля в 11:31
Печу в суботу завжди, десь о 8 ранку починаю і до 14-15 години все готово.
1
автор
Там все розмивчато
• 15 апреля в 11:31
Ответ дляМусик Пусик
Печу в суботу завжди, десь о 8 ранку починаю і до 14-15 години все готово.
А я на роботі до 17. То буде в ніч
Мусик Пусик• 15 апреля в 11:32
Ответ дляТам все розмивчато
А я на роботі до 17. То буде в ніч
Так, якщо працюєте, то складніше. А в четвер чи у п´ятницю, теж можна пекти.
автор
Там все розмивчато
• 15 апреля в 11:33
Ответ дляМусик Пусик
Так, якщо працюєте, то складніше. А в четвер чи у п´ятницю, теж можна пекти.
На цій неділі якраз вихідні понеділок та вівторок, а всі дні робочі на жаль
1
бЭйбА• 15 апреля в 11:38
Ответ дляТам все розмивчато
А я люблю будь-яку випічку
Я вже у декількох кулінарних блогерів бачила що тісто в холоді підходить, з вечора замішують - зранку випікають. Для зайнятих це чудовий спосіб. Якщо вам цікаво я знайду посилання.
1
бЭйбА• 15 апреля в 11:39
Ответ дляТам все розмивчато
Бо срач розведе той,хто не пече. А хто пече, може поділитись з іншими корисними порадами.Якщо запитають
Печу в четвер. Так вже звикла, і не працюю наразі.
Анютины ласки• 15 апреля в 11:40
Ответ дляТам все розмивчато
На цій неділі якраз вихідні понеділок та вівторок, а всі дні робочі на жаль
Я приходжу з роботи о 17,00 і починаю процес
Мрії у вирії• 15 апреля в 11:41
Ответ дляМусик Пусик
Так, якщо працюєте, то складніше. А в четвер чи у п´ятницю, теж можна пекти.
Якщо вам норм пекти в пʼятницю, то просто булка, а не паска.
1
4
1
автор
Там все розмивчато
• 15 апреля в 11:41
Ответ дляАнютины ласки
Я приходжу з роботи о 17,00 і починаю процес
Я теж
бЭйбА• 15 апреля в 11:43
Ответ дляМрії у вирії
Якщо вам норм пекти в пʼятницю, то просто булка, а не паска.
Якщо багато жирів в тісті, а зазвичай в пасках так і є, то це ніяка не булка.
Мрії у вирії• 15 апреля в 11:43
Ответ длябЭйбА
Якщо багато жирів в тісті, а зазвичай в пасках так і є, то це ніяка не булка.
Я про релігійну складову.
бЭйбА• 15 апреля в 11:45
Ответ дляМрії у вирії
Я про релігійну складову.
В моїй місцевості ніби прийнято в Чистий четвер пекти паски. А розкажіть про релігійний аспект, це цікаво.
Мрії у вирії• 15 апреля в 11:46
Ответ длябЭйбА
В моїй місцевості ніби прийнято в Чистий четвер пекти паски. А розкажіть про релігійний аспект, це цікаво.
День жалоби, не треба пекти паски.
1
бЭйбА• 15 апреля в 11:47
Ответ дляМрії у вирії
День жалоби, не треба пекти паски.
В Чистий четвер? А не в п´ятницю?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу