sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Вторые блюда
anonim_136
Василина Семеніч• Изменено 15 апреля в 10:23

Як ви готуєте тєфтєлі?

Привіт! Є трохи фаршу, вирішила приготувати тєфтєлі, але я іх раніше готувала дуже давно і пам´ятаю, вони в мене розвалювались (не моя страва). Подивалась рецепти хтось додає рис, хтось не додає. А як їх готуєте ви? Навчить, будь ласка
22 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_39
Пліткарка• 15 апреля в 10:23
1
Рис, морковка, яйцо, хорошо слепила
anonim_136
автор Василина Семеніч • 15 апреля в 10:24
2
Ответ дляПліткарка
Рис, морковка, яйцо, хорошо слепила
Обжарюєте під кришкою? А цибуля?
anonim_98
Доктор Варвар• 15 апреля в 10:25
3
Фарш, рис, морква, лук, яйцо. Тушу в томатном соусе со сметаной и вода, в кастрюле или мультиварке. Ничего не разваливается.
anonim_136
автор Василина Семеніч • 15 апреля в 10:26
4
Ответ дляДоктор Варвар
Фарш, рис, морква, лук, яйцо. Тушу в томатном соусе со сметаной и вода, в кастрюле или мультиварке. Ничего не разваливается.
А обжарювати треба?
anonim_39
Пліткарка• 15 апреля в 10:26
5
Ответ дляВасилина Семеніч
Обжарюєте під кришкою? А цибуля?
Нет, не обжариваю. Слепила, сложила в огнеупорную кастрюлю, залила подливой по желанию (томатная, сливочная, грибная) и в духовку. Или просто на плите тушу.
anonim_136
автор Василина Семеніч • 15 апреля в 10:26
6
Ответ дляПліткарка
Нет, не обжариваю. Слепила, сложила в огнеупорную кастрюлю, залила подливой по желанию (томатная, сливочная, грибная) и в духовку. Или просто на плите тушу.
Супер, і я не буду
anonim_98
Доктор Варвар• 15 апреля в 10:26
7
Ответ дляВасилина Семеніч
А обжарювати треба?
За бажанням, іноді роблю зажарку, іноді лінюсь, все одно смачно.
like 1
anonim_98
Доктор Варвар• 15 апреля в 10:28
8
Ответ дляВасилина Семеніч
А обжарювати треба?
Не зрозуміла, що ви про самі тефтелі. Ні і ніколи цього не робила. Я ще іноді капусту додаю, типу ліниві голубці, мені так ще смачніше.
anonim_136
автор Василина Семеніч • 15 апреля в 10:29
9
Ответ дляДоктор Варвар
Не зрозуміла, що ви про самі тефтелі. Ні і ніколи цього не робила. Я ще іноді капусту додаю, типу ліниві голубці, мені так ще смачніше.
Так, я дивилась рецепти, там дехто ліплять обвалюють, у борошні і обжарюють на сковорідці, а потім заливають підливою і тушкують.
heart 1
anonim_98
Доктор Варвар• 15 апреля в 10:31
10
Ответ дляВасилина Семеніч
Так, я дивилась рецепти, там дехто ліплять обвалюють, у борошні і обжарюють на сковорідці, а потім заливають підливою і тушкують.
Не шукайте собі роботи)) Не треба нічого обвалювати і жарити. Поліпили, склали в кастрюльку і все. Можна на деко, зверху полити соусом і в духовку.
heart 2 dislike 1
anonim_136
автор Василина Семеніч • 15 апреля в 10:31
11
Ответ дляДоктор Варвар
Не шукайте собі роботи)) Не треба нічого обвалювати і жарити. Поліпили, склали в кастрюльку і все. Можна на деко, зверху полити соусом і в духовку.
Супер, дякую, пішла рис купувати!
anonim_203
Столічна штучка• 15 апреля в 10:32
12
Вы можете слепить тефтели и в разогретой духовке на пергаменте пропечь мин 10, чтоб схватилась форма, потом переложить в огнеупорную тару и залить соусом, продолжить готовить. Рис+ фарш+ обжаренные лук и морковь. Соус как на голубцы или фаршированные перцы.
anonim_136
автор Василина Семеніч • 15 апреля в 10:32
13
Ответ дляСтолічна штучка
Вы можете слепить тефтели и в разогретой духовке на пергаменте пропечь мин 10, чтоб схватилась форма, потом переложить в огнеупорную тару и залить соусом, продолжить готовить. Рис+ фарш+ обжаренные лук и морковь. Соус как на голубцы или фаршированные перцы.
Ооооо, як варіант, супер!!!
noavatar
ЛЮБА• 15 апреля в 10:33
14
Рис привариваю , лук, морковь , тру на терку и обтушиваю, добавляю в фарш овощи , рис и яйцо , соль специи , обжариваю на сковородке , муку слегка обжариваю на сковородке с маслом , добавляю соус , даю слегка загустеть , в него тефтели и тушу , мне больше нравится в духовке или в мультиварке тушить тефтели , соус делаю томатный , но можно делать любой - молоко, сливки , йогур не сладкий , добавить тертый сыр , грибочки с луком обжаренные
heart 1
anonim_98
Доктор Варвар• 15 апреля в 10:33
15
Ответ дляВасилина Семеніч
Супер, дякую, пішла рис купувати!
Що до рису, то я ніколи не кладу сирим, завжди варю, але знаю, що можна і не відварювати. Просто мені так зручніше. Раз спробувала і ті рисинки потім як голки стирчали, вийшли не тефтелі, а їжачки)) Але на смак це не вплинуло.
like 1
anonim_196
ПесиКот• 15 апреля в 10:34
16
Ответ дляВасилина Семеніч
А обжарювати треба?
Обвалять в муке,обжврить и заливать горячей кипяченой водой.Не развалятся
like 1
anonim_136
автор Василина Семеніч • 15 апреля в 10:34
17
Ответ дляДоктор Варвар
Що до рису, то я ніколи не кладу сирим, завжди варю, але знаю, що можна і не відварювати. Просто мені так зручніше. Раз спробувала і ті рисинки потім як голки стирчали, вийшли не тефтелі, а їжачки)) Але на смак це не вплинуло.
Рис точно буду відварювати, вони тоді ліпляться гарно, дякую за пораду
heart 1
anonim_136
автор Василина Семеніч • 15 апреля в 10:39
18
Ну, все! Пішла мудохатись, дякую всім за відповіді ❤️
anonim_121
Бабка_в_кедах• 15 апреля в 10:44
19
Ответ дляВасилина Семеніч
А обжарювати треба?
У вас может разваливаться от того,что много риса
like 1
anonim_211
ЧорноброваЯ• 15 апреля в 10:45
20
а можна ще простіше) м´ясний хлібець. фарш + добавки+ запекти у формі. часу на підготовку піде менше
anonim_136
автор Василина Семеніч • 15 апреля в 10:52
21
Ответ дляБабка_в_кедах
У вас может разваливаться от того,что много риса
Та вроді не багато ложила, я не пам´ятаю чесно кажучи, давно спробувала, не вийшло і більше не робила, я голубці роблю і перці зазвичай, там все ок
anonim_136
автор Василина Семеніч • 15 апреля в 10:53
22
Ответ дляЧорноброваЯ
а можна ще простіше) м´ясний хлібець. фарш + добавки+ запекти у формі. часу на підготовку піде менше
Та нє, хочу саме тєфтєльками
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff