Василина Семеніч• Изменено 15 апреля в 10:23
Як ви готуєте тєфтєлі?
Привіт! Є трохи фаршу, вирішила приготувати тєфтєлі, але я іх раніше готувала дуже давно і пам´ятаю, вони в мене розвалювались (не моя страва). Подивалась рецепти хтось додає рис, хтось не додає. А як їх готуєте ви? Навчить, будь ласка
автор
Василина Семеніч
• 15 апреля в 10:24
Ответ дляПліткарка
Рис, морковка, яйцо, хорошо слепила
Обжарюєте під кришкою? А цибуля?
Доктор Варвар• 15 апреля в 10:25
Фарш, рис, морква, лук, яйцо. Тушу в томатном соусе со сметаной и вода, в кастрюле или мультиварке. Ничего не разваливается.
автор
Василина Семеніч
• 15 апреля в 10:26
Ответ дляДоктор Варвар
Фарш, рис, морква, лук, яйцо. Тушу в томатном соусе со сметаной и вода, в кастрюле или мультиварке. Ничего не разваливается.
А обжарювати треба?
Пліткарка• 15 апреля в 10:26
Ответ дляВасилина Семеніч
Обжарюєте під кришкою? А цибуля?
Нет, не обжариваю. Слепила, сложила в огнеупорную кастрюлю, залила подливой по желанию (томатная, сливочная, грибная) и в духовку. Или просто на плите тушу.
автор
Василина Семеніч
• 15 апреля в 10:26
Ответ дляПліткарка
Нет, не обжариваю. Слепила, сложила в огнеупорную кастрюлю, залила подливой по желанию (томатная, сливочная, грибная) и в духовку. Или просто на плите тушу.
Супер, і я не буду
Доктор Варвар• 15 апреля в 10:26
Ответ дляВасилина Семеніч
А обжарювати треба?
За бажанням, іноді роблю зажарку, іноді лінюсь, все одно смачно.
1
Доктор Варвар• 15 апреля в 10:28
Ответ дляВасилина Семеніч
А обжарювати треба?
Не зрозуміла, що ви про самі тефтелі. Ні і ніколи цього не робила. Я ще іноді капусту додаю, типу ліниві голубці, мені так ще смачніше.
автор
Василина Семеніч
• 15 апреля в 10:29
Ответ дляДоктор Варвар
Не зрозуміла, що ви про самі тефтелі. Ні і ніколи цього не робила. Я ще іноді капусту додаю, типу ліниві голубці, мені так ще смачніше.
Так, я дивилась рецепти, там дехто ліплять обвалюють, у борошні і обжарюють на сковорідці, а потім заливають підливою і тушкують.
1
Доктор Варвар• 15 апреля в 10:31
Ответ дляВасилина Семеніч
Так, я дивилась рецепти, там дехто ліплять обвалюють, у борошні і обжарюють на сковорідці, а потім заливають підливою і тушкують.
Не шукайте собі роботи)) Не треба нічого обвалювати і жарити. Поліпили, склали в кастрюльку і все. Можна на деко, зверху полити соусом і в духовку.
2
1
автор
Василина Семеніч
• 15 апреля в 10:31
Ответ дляДоктор Варвар
Не шукайте собі роботи)) Не треба нічого обвалювати і жарити. Поліпили, склали в кастрюльку і все. Можна на деко, зверху полити соусом і в духовку.
Супер, дякую, пішла рис купувати!
Столічна штучка• 15 апреля в 10:32
Вы можете слепить тефтели и в разогретой духовке на пергаменте пропечь мин 10, чтоб схватилась форма, потом переложить в огнеупорную тару и залить соусом, продолжить готовить. Рис+ фарш+ обжаренные лук и морковь. Соус как на голубцы или фаршированные перцы.
автор
Василина Семеніч
• 15 апреля в 10:32
Ответ дляСтолічна штучка
Вы можете слепить тефтели и в разогретой духовке на пергаменте пропечь мин 10, чтоб схватилась форма, потом переложить в огнеупорную тару и залить соусом, продолжить готовить. Рис+ фарш+ обжаренные лук и морковь. Соус как на голубцы или фаршированные перцы.
Ооооо, як варіант, супер!!!
Рис привариваю , лук, морковь , тру на терку и обтушиваю, добавляю в фарш овощи , рис и яйцо , соль специи , обжариваю на сковородке , муку слегка обжариваю на сковородке с маслом , добавляю соус , даю слегка загустеть , в него тефтели и тушу , мне больше нравится в духовке или в мультиварке тушить тефтели , соус делаю томатный , но можно делать любой - молоко, сливки , йогур не сладкий , добавить тертый сыр , грибочки с луком обжаренные
1
Доктор Варвар• 15 апреля в 10:33
Ответ дляВасилина Семеніч
Супер, дякую, пішла рис купувати!
Що до рису, то я ніколи не кладу сирим, завжди варю, але знаю, що можна і не відварювати. Просто мені так зручніше. Раз спробувала і ті рисинки потім як голки стирчали, вийшли не тефтелі, а їжачки)) Але на смак це не вплинуло.
1
ПесиКот• 15 апреля в 10:34
Ответ дляВасилина Семеніч
А обжарювати треба?
Обвалять в муке,обжврить и заливать горячей кипяченой водой.Не развалятся
1
автор
Василина Семеніч
• 15 апреля в 10:34
Ответ дляДоктор Варвар
Що до рису, то я ніколи не кладу сирим, завжди варю, але знаю, що можна і не відварювати. Просто мені так зручніше. Раз спробувала і ті рисинки потім як голки стирчали, вийшли не тефтелі, а їжачки)) Але на смак це не вплинуло.
Рис точно буду відварювати, вони тоді ліпляться гарно, дякую за пораду
1
Бабка_в_кедах• 15 апреля в 10:44
Ответ дляВасилина Семеніч
А обжарювати треба?
У вас может разваливаться от того,что много риса
1
ЧорноброваЯ• 15 апреля в 10:45
а можна ще простіше) м´ясний хлібець. фарш + добавки+ запекти у формі. часу на підготовку піде менше
автор
Василина Семеніч
• 15 апреля в 10:52
Ответ дляБабка_в_кедах
У вас может разваливаться от того,что много риса
Та вроді не багато ложила, я не пам´ятаю чесно кажучи, давно спробувала, не вийшло і більше не робила, я голубці роблю і перці зазвичай, там все ок
автор
Василина Семеніч
• 15 апреля в 10:53
Ответ дляЧорноброваЯ
а можна ще простіше) м´ясний хлібець. фарш + добавки+ запекти у формі. часу на підготовку піде менше
Та нє, хочу саме тєфтєльками
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу