ЭтаваНиМожетБыть• 19 апреля в 08:13
Паски и себестоимость
У меня вышла себестоимость одной паски 50 грн 400г и это на хороших продуктах,не на маргарине.На рынке продают кучу пасок,спросила ради интереса,200-240 домашние.Те,которые ни о чём,150 грн.
показать весь текст
1
18
22
Щедрик ведрик• 19 апреля в 09:27
Ответ дляЦібаФу
Це з декором, цілим днем роботи, електроенергією?
блин, ну який цііли день, хіба ви печете багато...
1
Щедрик ведрик• 19 апреля в 09:28
Ответ дляСонячний день
Ви врахували амортизацію комбайна?
Це жарт звісно.
Але люди скоріш за все купують паски тому що не хочуть витрачати день свого життя.
Не бачила жодної господині яка б спекла 1-2 пасочки.
Це від 5-6 штук і до безкінечності
А людям не треба стільки.
Я купила одну велику на сім´ю, одну маленьку дитину,ті одну маленьку - може хтось в гості обмінятись
Це жарт звісно.
Але люди скоріш за все купують паски тому що не хочуть витрачати день свого життя.
Не бачила жодної господині яка б спекла 1-2 пасочки.
Це від 5-6 штук і до безкінечності
А людям не треба стільки.
Я купила одну велику на сім´ю, одну маленьку дитину,ті одну маленьку - може хтось в гості обмінятись
це я , печу 3 пасочки
годовасик• 19 апреля в 09:30
Ответ дляМушля з Криму
Ви уявляєте щоб в Європі німкеня чи італійка стояла випікала?)) Я ні. Вони себе люблять. Кожен має займатися своїм.
Я півтори роки прожила в німецькому невеликому місті.
Саме там навчилася випікати хліб.
Все почалось з свята Хліба, яке проводиться в цьому місті кожен рік.
В липні (як знімають перший врожай пшениці) жінки міста випікають невеликі буханочки хліба (розмір буханок є читким, форму для випікання можна взяти в мерії, але майже у всіх є свої форми, бо печуть кожен рік).
Рецепти - будь які. В вихідний день всі приносять свій хліб. Він викладається на столи в певному визерунку. Приїжджає багато гостей. В кінці свята хліб розпрощається всім бажаючим.
В 2022 році гроші від продажу були направлені в фонд допомоги України.
Я теж тоді взялась пекти хліб. І в мене вийшло! З тієї пори і пеку хліб.
Як мене навчили німкені.
Саме там навчилася випікати хліб.
Все почалось з свята Хліба, яке проводиться в цьому місті кожен рік.
В липні (як знімають перший врожай пшениці) жінки міста випікають невеликі буханочки хліба (розмір буханок є читким, форму для випікання можна взяти в мерії, але майже у всіх є свої форми, бо печуть кожен рік).
Рецепти - будь які. В вихідний день всі приносять свій хліб. Він викладається на столи в певному визерунку. Приїжджає багато гостей. В кінці свята хліб розпрощається всім бажаючим.
В 2022 році гроші від продажу були направлені в фонд допомоги України.
Я теж тоді взялась пекти хліб. І в мене вийшло! З тієї пори і пеку хліб.
Як мене навчили німкені.
14
2
автор
ЭтаваНиМожетБыть
• 19 апреля в 09:33
Ответ дляlilul990
Тут вам щас розкажуть
Как-будто я завишу от их мнения
Где тут 0?• 19 апреля в 09:34
Ответ дляMs. Доброта
Лично я пеку не ради экономии, а только потому, что знаю, что я туда положила и какого это качества и свежести.
А хлеб вы тоже сами печете, а не покупаете? Булки там, печенье , остальную выпечку и продукты ?
1
Пишу вірші, дорого• 19 апреля в 09:34
Кожному своє.
В Вашу тему набігла купа прихильниць куплених пасок. Хочуть, хай купують.
Я люблю цю магію свята. Коли пахне тістом, паскою.
Вже 20 років випікаю пасочки сама.
Мені мої найсмачніші.
А так в інші дні нічого не печу, не вмію, не хочу. Якогось пиріжка чи пряника краще купити.
В Вашу тему набігла купа прихильниць куплених пасок. Хочуть, хай купують.
Я люблю цю магію свята. Коли пахне тістом, паскою.
Вже 20 років випікаю пасочки сама.
Мені мої найсмачніші.
А так в інші дні нічого не печу, не вмію, не хочу. Якогось пиріжка чи пряника краще купити.
2
6
годовасик• 19 апреля в 09:34
Ответ дляВсе знаю від і до
Уявляю. Когда не была знакома с ’нiмкенями’, то тоже думала так, как вы. Но на самом деле они и выпекают, и консервируют. И делают это очень хорошо.
Так-так.
До 2022 року я часто бувала в Німеччині по справах та як турист.
Коли там прийшлось пожити - зовсім інше враження.
Добавлю ще те, що вони на своїх дачах та присадибних ділянках ще помідори з картоплею садять.
А коли їдеш по селам - біля домів стоять таблички: продаю овочі, фрукти, яйця. Це мене дуже веселило.
До 2022 року я часто бувала в Німеччині по справах та як турист.
Коли там прийшлось пожити - зовсім інше враження.
Добавлю ще те, що вони на своїх дачах та присадибних ділянках ще помідори з картоплею садять.
А коли їдеш по селам - біля домів стоять таблички: продаю овочі, фрукти, яйця. Це мене дуже веселило.
2
Леді Душка• 19 апреля в 09:40
Ответ дляПлатье Длинное бальное
Тоді ще 2000 додати за борошно
Шо ж це за борошно таке золоте?
Платье Длинное бальное• 19 апреля в 09:42
Ответ дляЛеді Душка
Шо ж це за борошно таке золоте?
Манітоба
1
1
Ку ка ку ка ку• 19 апреля в 09:42
А в тему пасок ті дівчатка, які на ПП, дієтах, похудінні, не заходять чи це одні й ті самі порадниці? Сьогодні паски здобні печуть, а завтра знову в темах про похудіння будуть нити про жирок на дупі і пузко?))
2
2
Платье Длинное бальное• 19 апреля в 09:43
Ответ дляКу ка ку ка ку
А в тему пасок ті дівчатка, які на ПП, дієтах, похудінні, не заходять чи це одні й ті самі порадниці? Сьогодні паски здобні печуть, а завтра знову в темах про похудіння будуть нити про жирок на дупі і пузко?))
Пекти не = їсти.
Я багато печу пасок, пляцків але не їм.
Я багато печу пасок, пляцків але не їм.
Ms. Доброта• 19 апреля в 09:46
Ответ дляГде тут 0?
А хлеб вы тоже сами печете, а не покупаете? Булки там, печенье , остальную выпечку и продукты ?
Да, хлеб уже года 4 пеку сама, мне нравится в закрытой форме печь, он получается идеальный, хрустящий и с большим дырками. Торты и печенье тоже сама, но у меня дома все мясоеды и сладости бывают два/ три раза в месяц, этого достаточно.
2
Ms. Доброта• 19 апреля в 09:51
Ответ дляинтайм_не_предлагать
По такой вашей логике абсолютно все нужно делать своими руками - сыр, творог, печь самостоятельно хлеб, взбивать масло, начинять колбасу. Ну и естественно, держать курей, корову, свиней. А ещё и большой огород, для того, чтобы знать точно, что ваши куры и свиньи едят натуральный корм, а не химию. Вы же все это выполняете?
Ну так и есть. Хлеб пеку сама, сладости тоже. Молочку практически не едим. Колбасу беру редко, в основном сама вялю и запекаю мясо.
Курей и свиней не держу, просто умею выбрать на рынке то, что мне подходит. Умею отличать мясо по его виду где кормлено натуралкой,а где гормонами.
Курей и свиней не держу, просто умею выбрать на рынке то, что мне подходит. Умею отличать мясо по его виду где кормлено натуралкой,а где гормонами.
2
8
Леді Душка• 19 апреля в 09:52
Ответ дляТам-тарарам
У мене немає, сусідка забирає в село
Перефразую.
Добре вам, у вас є знайомі кури.
Добре вам, у вас є знайомі кури.
Котомафия• 19 апреля в 09:57
Я теж печу сама-люблю возитися з тістом, люблю запах випічки в домі, але дуже шкода часу і сил-вчора пекла, а сьогодні відхожу-руки, ноги, спина-все болить, ну їх ті паски. В наступному році пекти не буду
Оно само купилось• 19 апреля в 09:57
Ответ дляПупс
Со своей коровки молочко и сметана и со своих курочек яичко?) Иначе как?
Зачем в паски сметана
?
1
11
ПесиКот• 19 апреля в 09:59
Ответ дляЭтаваНиМожетБыть
Это как в селе,на год,как-будто в течении года люди не едят
А ви знаєте як там всі люди роблять? Певно корені ваші звідти, як мінімум.
1
Гербарія сушу• 19 апреля в 10:02
ПесиКот• 19 апреля в 10:03
Ответ дляОно само купилось
Зачем в паски сметана
?
Рецепти різні є, сметана один з жирів, чим їх більше, тим вона вологіша, довго не черствіє.
5
Дама с заначкой• 19 апреля в 10:06
У меня на 2 маленькие сырные паски (считай 1 полноценная) ушло 500 грн
Почемучечка• 19 апреля в 10:26
Ответ дляГербарія сушу
Купувала в атб
а, такой парами серы обработан
2
Файна_зупка• 19 апреля в 10:26
Ответ дляСонячний день
В вашу собівартість ввійшла вартість праці?
А транспортировки?
Файна_зупка• 19 апреля в 10:28
Ответ дляЭтаваНиМожетБыть
Оплата моего труда производится не в гривнах,но отдать за паску 250 грн - смешно
Нищебродам смешно, а у кого с финансами ок, то и за 2000 покупает
2
2
Где тут 0?• 19 апреля в 10:37
Ответ дляMs. Доброта
Да, хлеб уже года 4 пеку сама, мне нравится в закрытой форме печь, он получается идеальный, хрустящий и с большим дырками. Торты и печенье тоже сама, но у меня дома все мясоеды и сладости бывают два/ три раза в месяц, этого достаточно.
Мясные изделия тоже только собственного приготовления? Сосисок , колбасы нет? Ну и мясо от собственноручно выращенных животных?
Менее Более• 19 апреля в 10:42
Ответ дляМушля з Криму
Бо це час))а тут час цінують ох як цінують. Тут на роботі не мають права тебе затримати ні на хвилину якщо роб.день скінчився. Або плати
Ви якась дуже дивна, м´яко кажучи. Ви не розумієте, що кожен витрачає свій час, відповідно до своїх інтересів? Комусь риболовля, малювання або читання марна трата часу. А хтось насолоджується процесом роботи з тістом, випікання, оздоблення. Чи ви думаєте жінки спеціально брешуть, коли пишуть, що їм це подобається?
5
Копуша• 19 апреля в 11:01
Ответ дляМушля з Криму
.150 грн большая в Кулиничах на семью.. поменьше 300 грамм-400 грамм 70-100 грн Сестра работает там. Говорит, продукты хорошие. Яйца а не порошок. Закупают на птицефермах бой. Я манала стоять. Сколько человек может съесть? Я кусочек возьму и все. Это всего лишь сдобная сладкая булка.
Я себя люблю. Стоять чтоб испечь пару пасок....я лучше высплюсь и погуляю. Сейчас все можно купить. Домашние на рынке никогда не беру. Фиг знает как она их делала.
Я себя люблю. Стоять чтоб испечь пару пасок....я лучше высплюсь и погуляю. Сейчас все можно купить. Домашние на рынке никогда не беру. Фиг знает как она их делала.
Я такого же мнения, лучше уделить время себе или погулять пойти, а не тратить такой драгоценный день возле плиты
Копуша• 19 апреля в 11:02
Ответ дляМушля з Криму
Ви уявляєте щоб в Європі німкеня чи італійка стояла випікала?)) Я ні. Вони себе люблять. Кожен має займатися своїм.
Согласна
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу