ЭтаваНиМожетБыть• 19 апреля в 08:13
Паски и себестоимость
У меня вышла себестоимость одной паски 50 грн 400г и это на хороших продуктах,не на маргарине.На рынке продают кучу пасок,спросила ради интереса,200-240 домашние.Те,которые ни о чём,150 грн.
показать весь текст
1
18
22
Калинові вуста• 19 апреля в 11:03
Діти не їдять,а я половину за тиждень можу зʼїсти.Нема потреби в випіканні.Купую 1 і з головою.
Калинові вуста• 19 апреля в 11:04
Ответ дляДама с заначкой
У меня на 2 маленькие сырные паски (считай 1 полноценная) ушло 500 грн
Так,там вершки,горіхи різні,цукати,масло і сир .Все дорого,дуже давно і я робила.
Зайканалужайке• 19 апреля в 11:06
Ответ дляСонячний день
В вашу собівартість ввійшла вартість праці?
Плюс оренда приміщення, електрика, податки....
автор
ЭтаваНиМожетБыть
• 19 апреля в 11:10
Ответ дляФайна_зупка
Нищебродам смешно, а у кого с финансами ок, то и за 2000 покупает
Не вы ли Ок с таким черным ртом?
Мексиканочка• 19 апреля в 11:51
Ответ дляКопуша
И что вы этим хотели сказать? Экономишь - пеки. Я например гребу стоять целый день с этими пасками на кухне, то я иду и покупаю, но паски я купила в атб по 125 и 75грн и вкусные
Я лентяйка. Нашла быстрый рецепт с кучей белка, минимум сахара, полчаса на подготовку, час в духовке, 20 минут украсить. Цена не имеет значения, ибо я пеку своей семье!
2
Кумася• 19 апреля в 12:10
А мне тоже не напряг было их печь
Да и все в целом
Мясо запекла, колбасу тоже
Холодец в мульте сварила, опару на ночь поставила, утром в форму и в духовку.
В посудосойку сложила - все помылось
Мне суп напряжнее сварить))
Да и все в целом
Мясо запекла, колбасу тоже
Холодец в мульте сварила, опару на ночь поставила, утром в форму и в духовку.
В посудосойку сложила - все помылось
Мне суп напряжнее сварить))
Цветов Мне срочно• 19 апреля в 13:22
Ого, автор! Вот это вы Америку открыли! Печь дома выгоднее, чем покупать? Ничего себе!
Может быть, домашние салаты еще и выгоднее, тех, что в кулинарии? А домашние вареники дешевле, чем те, что в Гале продаются?????????
Может быть, домашние салаты еще и выгоднее, тех, что в кулинарии? А домашние вареники дешевле, чем те, что в Гале продаются?????????
5
черная мамба• 19 апреля в 13:25
Ответ дляГербарія сушу
Борошно 1кг-27грн
Дріжджі сухі-16грн
Яйця 10шт - 55грн
Молоко -200мл - 10грн
Цукор -5грн
Масло -100грн
Апельсини-30грн
Сухофрукти -70грн
Декор - 30грн
Орієнтовно 350грн
Це крафіни.
3 середніх, 4 маленьких
Але я чудово розумію, чому в магазинах такі ціни й це нормально.
У себе я не рахувала роботу, електроенергію, немає націнки, форми куплені ще 5 років тому.
Я печу, бо мені в кайф.
Дріжджі сухі-16грн
Яйця 10шт - 55грн
Молоко -200мл - 10грн
Цукор -5грн
Масло -100грн
Апельсини-30грн
Сухофрукти -70грн
Декор - 30грн
Орієнтовно 350грн
Це крафіни.
3 середніх, 4 маленьких
Але я чудово розумію, чому в магазинах такі ціни й це нормально.
У себе я не рахувала роботу, електроенергію, немає націнки, форми куплені ще 5 років тому.
Я печу, бо мені в кайф.
Ой, я якраз країни сьогодні пекла , на стакан молока ось вийшло
9
Треба підробіток• 19 апреля в 13:29
Ответ дляЭтаваНиМожетБыть
Оплата моего труда производится не в гривнах,но отдать за паску 250 грн - смешно
А в ’Намелака’ по 1500 - 2000 паски. Ну, правда, фісташкова паста там, всяке-різне.
250 - то цілком норм за нормальну смачну паску
250 - то цілком норм за нормальну смачну паску
Женщинас• 19 апреля в 13:38
Ответ длячерная мамба
Ой, я якраз країни сьогодні пекла , на стакан молока ось вийшло
Прекрасные! Пишите рецепт.
ЦібаФу• 19 апреля в 13:50
Ответ дляЩедрик ведрик
блин, ну який цііли день, хіба ви печете багато...
Ну 6 годин) це жля мене цілий робочий день. Рецепти ж різні є))
ЦібаФу• 19 апреля в 13:51
Ответ дляМушля з Криму
Ви уявляєте щоб в Європі німкеня чи італійка стояла випікала?)) Я ні. Вони себе люблять. Кожен має займатися своїм.
Я це бачила і не раз. Прикиньте
1
Копирайторша• 19 апреля в 14:12
Автор, ви молодчинка, незалежно від того, яка собівартість паски. Бо це не тільки про випічку, це традиція і атмофсера, яка приносить задоволення. Коли в домі пахне смачно, все вийшло, результати труда тішать. Я цього року не пекла вперше і трішки гризуть докори сумління, ніби чогось не вистачає. Бо саме ось цей процес прибирання-готування- і т.д. він створє ось ту атмосферу свята.
1
Копирайторша• 19 апреля в 14:16
Ответ длягодовасик
Я півтори роки прожила в німецькому невеликому місті.
Саме там навчилася випікати хліб.
Все почалось з свята Хліба, яке проводиться в цьому місті кожен рік.
В липні (як знімають перший врожай пшениці) жінки міста випікають невеликі буханочки хліба (розмір буханок є читким, форму для випікання можна взяти в мерії, але майже у всіх є свої форми, бо печуть кожен рік).
Рецепти - будь які. В вихідний день всі приносять свій хліб. Він викладається на столи в певному визерунку. Приїжджає багато гостей. В кінці свята хліб розпрощається всім бажаючим.
В 2022 році гроші від продажу були направлені в фонд допомоги України.
Я теж тоді взялась пекти хліб. І в мене вийшло! З тієї пори і пеку хліб.
Як мене навчили німкені.
Саме там навчилася випікати хліб.
Все почалось з свята Хліба, яке проводиться в цьому місті кожен рік.
В липні (як знімають перший врожай пшениці) жінки міста випікають невеликі буханочки хліба (розмір буханок є читким, форму для випікання можна взяти в мерії, але майже у всіх є свої форми, бо печуть кожен рік).
Рецепти - будь які. В вихідний день всі приносять свій хліб. Він викладається на столи в певному визерунку. Приїжджає багато гостей. В кінці свята хліб розпрощається всім бажаючим.
В 2022 році гроші від продажу були направлені в фонд допомоги України.
Я теж тоді взялась пекти хліб. І в мене вийшло! З тієї пори і пеку хліб.
Як мене навчили німкені.
Дякую за вашу розповідь, а то понаписують тут, що німкені не готують а тільки купують. І у них і у нас є різн ілюди, хтось купить, а комусь в задоволення спекти самому. Я непогано вправляюся з солодкою випічкою, а от хліб ніколи не пекла, дуже хочеться навчитися і спекти гречаний.
Копирайторша• 19 апреля в 14:23
Ответ дляЗараз на дієті
Яйца бой - с какашками.
Маргарин вместо масла
Вода или сыворотка вместо молока
Тоже мне хорошие продукты...
Маргарин вместо масла
Вода или сыворотка вместо молока
Тоже мне хорошие продукты...
Я десь інтуітивно розумію, що ніхто в таку випчку непокладе домашні яйця, масло гарної якості і молоко, а все на мінімалках.
1
Дона Ко Ко• 19 апреля в 14:31
Я б хотіла в цьому році спекти сама, але так втомилася за останній час на роботі, що вирішила просто відпочити. Однією колега пригостила, а ще мама дасть. А буде мало, то куплю. У нас в селі пекарня, там пасочки дуже смачні і красиві по 90 грн за 500 г.
2
Файна_зупка• 19 апреля в 14:57
Ответ дляЭтаваНиМожетБыть
Не вы ли Ок с таким черным ртом?
Так это правда. Не вижу ничего в своем высказывании
Губка Боб• 19 апреля в 15:00
А если посчитать стоимость еды в нормальном ресторане..ммм месяц можно картошеу с пупками есть...
Время и ресурс= деньги.У кого-то есть куча времени, кто-то за это время так заработает, что 20 пасок купит.
Время и ресурс= деньги.У кого-то есть куча времени, кто-то за это время так заработает, что 20 пасок купит.
Цікавий писочок• 19 апреля в 15:09
Ответ дляЭтаваНиМожетБыть
Я прекрасно знаю,какие они вкусные.Нет,спасибо.
Професійні звісно смачніші ніж домашні.
5
Грабля• 19 апреля в 15:31
Ответ дляКопуша
Ага, конечно, и Вы сидите и считаете эти копейки и просрали такой дорогой свой день, чтоб сэкономить на паске и даже не знаете как считается себестоимость продуктов😆
Странный вывод.
Я тоже пекла паски, прикинула их стоимость. Правда не делила общую цену на количество потому, что они разного размера.
Расходы на энергию не добавляла, мне не интересно было. Но читаю тему, и думаю в следующем году печь при дневном свете потому, что амортизация лампочки - это ж жесть какие деньги. А, ещё отопление включала, чтобы тесто поставить возле батареи))
Смешная тема
Я тоже пекла паски, прикинула их стоимость. Правда не делила общую цену на количество потому, что они разного размера.
Расходы на энергию не добавляла, мне не интересно было. Но читаю тему, и думаю в следующем году печь при дневном свете потому, что амортизация лампочки - это ж жесть какие деньги. А, ещё отопление включала, чтобы тесто поставить возле батареи))
Смешная тема
Ласую колобками• 19 апреля в 15:50
Ответ дляЦібаФу
Це з декором, цілим днем роботи, електроенергією?
Звідки цілий день? О 6:30 почала, о 14:20 вже закінчила, це з усім ( випікання, глазур, прикрасити, запакувати)
Робот Вертер• 19 апреля в 16:43
Ответ дляТам-тарарам
Не хочу печь в этом году, в прошлом не поели, засохла, отдали курям
Чому не пригостили когось? то, мабуть, такі паски були, що ніхто не їв
1
Робот Вертер• 19 апреля в 16:46
Ответ дляПлатье Длинное бальное
Тоді ще 2000 додати за борошно
10*30=300грн
Робот Вертер• 19 апреля в 16:48
Ответ дляГербарія сушу
Борошно 1кг-27грн
Дріжджі сухі-16грн
Яйця 10шт - 55грн
Молоко -200мл - 10грн
Цукор -5грн
Масло -100грн
Апельсини-30грн
Сухофрукти -70грн
Декор - 30грн
Орієнтовно 350грн
Це крафіни.
3 середніх, 4 маленьких
Але я чудово розумію, чому в магазинах такі ціни й це нормально.
У себе я не рахувала роботу, електроенергію, немає націнки, форми куплені ще 5 років тому.
Я печу, бо мені в кайф.
Дріжджі сухі-16грн
Яйця 10шт - 55грн
Молоко -200мл - 10грн
Цукор -5грн
Масло -100грн
Апельсини-30грн
Сухофрукти -70грн
Декор - 30грн
Орієнтовно 350грн
Це крафіни.
3 середніх, 4 маленьких
Але я чудово розумію, чому в магазинах такі ціни й це нормально.
У себе я не рахувала роботу, електроенергію, немає націнки, форми куплені ще 5 років тому.
Я печу, бо мені в кайф.
що ж тих сухофруктів за 70грн на кг борошна?
Робот Вертер• 19 апреля в 16:50
Ответ дляМушля з Криму
Ви уявляєте щоб в Європі німкеня чи італійка стояла випікала?)) Я ні. Вони себе люблять. Кожен має займатися своїм.
я люблю пекти. і це не заважає мені себе любити
1
ЗабежАЛОЧКА• 19 апреля в 16:54
в Зефирчике 350гр топовые пасочки 40-50грн, сырные 65-80, в Атб так же +-
Робот Вертер• 19 апреля в 16:55
Ответ дляЗяблик протестант
З мене газдиня ніяка, паски не печу. Не тому що маю купу грошей, а тому, що лінуюся. Пече мама, каже значно дешевше та все робить на домашніх яйцях, але пече багато бо роздає у 5 сімей. Казали, що то зайве, але підозрюю їй це приносить задоволення бо мені ні)))
я теж люблю пригощати своєю випічкою подруг
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу