печива, складно?
1
2
КараПузовна• 09 мая в 00:43
А ви самі продавцем раніше робили?
До людей з адекватною симпатією ставитесь чи хоча б нейтрально? Тоді добре . Бо перш за все це робота з людьми
До людей з адекватною симпатією ставитесь чи хоча б нейтрально? Тоді добре . Бо перш за все це робота з людьми
Ответ дляКараПузовна
А ви самі продавцем раніше робили?
До людей з адекватною симпатією ставитесь чи хоча б нейтрально? Тоді добре . Бо перш за все це робота з людьми
До людей з адекватною симпатією ставитесь чи хоча б нейтрально? Тоді добре . Бо перш за все це робота з людьми
я займалася продажами в інтернет, але так щоб лічно, то ні. Но людей люблю, відношусь з повагою та розумінням.
1
1
КараПузовна• 09 мая в 00:50
Ответ дляteresva
я займалася продажами в інтернет, але так щоб лічно, то ні. Но людей люблю, відношусь з повагою та розумінням.
Тоді спробуйте обовʼязково
Завжди краще зробити ніж не зробити. Це я сама себе такими фразами підштовхую коли є сумніви.
Бо коли зробиш - завжди реальний досвід зʼявляється. А це цінно
Завжди краще зробити ніж не зробити. Це я сама себе такими фразами підштовхую коли є сумніви.
Бо коли зробиш - завжди реальний досвід зʼявляється. А це цінно
2
Жирафовое варьенье• 09 мая в 00:57
Ответ дляteresva
я займалася продажами в інтернет, але так щоб лічно, то ні. Но людей люблю, відношусь з повагою та розумінням.
Найскладніше, щоб не було недостач. Щоб правильно рахували сушку та утруску на кожен вид печива. Є печиво яке втрачає 2% а ж таке яке й 20% за той самий час. В як правило, то дорожче печиво)
При прийомі товару, робити контрольне зважування. Вміти працювати з готівкою , слідкувати щоб вам не заговорили зуби аби ви неправильно порахували.
При прийомі товару, робити контрольне зважування. Вміти працювати з готівкою , слідкувати щоб вам не заговорили зуби аби ви неправильно порахували.
5
Киця-бриця• 09 мая в 01:00
Подружка работала, в кордитерск отделе в обычном магазине.
Сложности - оно пахнет...нет нет, да и сьест.
Внушительную часть зп тратила, просто удержаться не могла.
Сложности - оно пахнет...нет нет, да и сьест.
Внушительную часть зп тратила, просто удержаться не могла.
2
1
Ответ дляЖирафовое варьенье
Найскладніше, щоб не було недостач. Щоб правильно рахували сушку та утруску на кожен вид печива. Є печиво яке втрачає 2% а ж таке яке й 20% за той самий час. В як правило, то дорожче печиво)
При прийомі товару, робити контрольне зважування. Вміти працювати з готівкою , слідкувати щоб вам не заговорили зуби аби ви неправильно порахували.
При прийомі товару, робити контрольне зважування. Вміти працювати з готівкою , слідкувати щоб вам не заговорили зуби аби ви неправильно порахували.
Ого, які тонкості! Дякую Вам! Дуже цінно.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
