Злюка-закусюка• 29 мая в 10:20
Купила смалець 5гр за кг і свинячу голову за 100гр(5кг)ДЕШЕВО!
На тиждень напекла печива,супи,борщі,подливка,язик заливний.Сім´я сита і за копійки.Ще і собакам каші варила на кістках.
показать весь текст
2
21
34
Лорка-хлорка• 29 мая в 10:35
Ответ дляМадамОхмури
Взагалі без печива живу. Пусті калорії
І пусті калорії вас змусили зайти в тему про смалець і голову
4
ЗновЗдоров• 29 мая в 10:37
Ответ дляМerida
Ничего не имею против смальца, сама люблю на нем печенье и тертый пирог. Но скажите пожалуйста, какой производитель делает на нем печенье и торты?
4
Лорка-хлорка• 29 мая в 10:39
Ответ дляЗновЗдоров
Ничего не имею против смальца, сама люблю на нем печенье и тертый пирог. Но скажите пожалуйста, какой производитель делает на нем печенье и торты?
Торти на смальці? Це за якою технологією?
Печиво може хто і робить з крафтярів
Печиво може хто і робить з крафтярів
4
ПростоБелка• 29 мая в 10:39
Ответ дляДевальвация
Не зрозуміла за вас порадіти чи поспівчувати? Бо ми їли голову і смажили на смальці в 90х, коли була печаль з грошима і рівень життя пробивав дно. Це вже ми до такого рівня навоювалися? Норм, далі буде. Що там кацапи, з голоду пузнуть?
Чекаємо наступні теми про курячі шиї, голови і лапи …
1
1
2
ЗновЗдоров• 29 мая в 10:40
Ответ дляЛорка-хлорка
Торти на смальці? Це за якою технологією?
Печиво може хто і робить з крафтярів
Печиво може хто і робить з крафтярів
Вот и мне интересно, поэтому и спрашиваю у человека, который это написал.
2
Робот Вертер• 29 мая в 10:40
Ответ дляЗлюка-закусюка
У нас приватна лавка ,хазяїн скуповлює свині по району і з жінкою продають.Сало по 50 гр і без хімії
Сало 50грн а смалець 5грн
це як...що за математика
це як...що за математика
7
МадамОхмури• 29 мая в 10:40
Ответ дляЛорка-хлорка
І пусті калорії вас змусили зайти в тему про смалець і голову
Ні, 5 грн кг
Лорка-хлорка• 29 мая в 10:41
Ответ дляЗновЗдоров
Вот и мне интересно, поэтому и спрашиваю у человека, который это написал.
Пробачте, я одразу не звернула увагу, на що ви відповідали
1
Лорка-хлорка• 29 мая в 10:41
Ответ дляЗновЗдоров
Вот и мне интересно, поэтому и спрашиваю у человека, который это написал.
А торти може Вацак
Не гавкаю- но охраняю• 29 мая в 10:42
Ответ дляЗлюка-закусюка
У нас приватна лавка ,хазяїн скуповлює свині по району і з жінкою продають.Сало по 50 гр і без хімії
Скуповує і без хімії? Не смішіть. Там і дохлі, і хворі, і кнури
1
8
Лорка-хлорка• 29 мая в 10:43
Ответ дляМerida
Ви про печінковий торт?
1
1
5
Попразендовна• 29 мая в 10:43
Ответ дляМадамОхмури
Брешете. Середове сало на базарі 30-40 грн кг смалець від 50 кг
Та і по 15 є. Миколаїв. В різних регіонах різна ціна на сало. під Києвом ще тиждень назад була купувала крижочок по 150, а тут мало в середньому 100-120, гарна підчеревина по 150, але тверда шкірнка
Попразендовна• 29 мая в 10:44
Ответ для04214
Тр вы купили ик сало чи вже пкретоплене в жир? Бо в випічку кладеться смалець , а це перетворений внутрішній жир
Так. Здор
Я погнала• 29 мая в 10:44
Ответ дляРобот Вертер
Сало 50грн а смалець 5грн
це як...що за математика
це як...що за математика
Просто все, в тролячій фантазії.Топиться пару кг сала і продається за 5 грн просто
5
Ответ дляЗновЗдоров
Ничего не имею против смальца, сама люблю на нем печенье и тертый пирог. Но скажите пожалуйста, какой производитель делает на нем печенье и торты?
Читайте этикетки. Животный жир
Чаще комбинированный жир. В медовике рошеновском был раньше. Чтоб конкретно. Сейчас не знаю.
Чаще комбинированный жир. В медовике рошеновском был раньше. Чтоб конкретно. Сейчас не знаю.
3
Всіх підсаджую• 29 мая в 10:44
Ответ дляМerida
Глупые люди....
Хоть бы поинтересовались что такое смалец.
Всеруся, але не покорюся. Это ж какими необразованными нужно быть, чтоб зафукать смалец, чтоб поедать маргарин и пальмовое масло
Хоть бы поинтересовались что такое смалец.
Всеруся, але не покорюся. Это ж какими необразованными нужно быть, чтоб зафукать смалец, чтоб поедать маргарин и пальмовое масло
Глупые люди....
Ті, що незнають чим зараз годують свиней на продаж
між маргарином і смалецем є достатньо якісних жирів
Ті, що незнають чим зараз годують свиней на продаж
між маргарином і смалецем є достатньо якісних жирів
5
2
Солоденька цукОрка• 29 мая в 10:44
Ответ дляПоЗиТиВнАя
А вы печенье с брокколи печете вместо жиров?
Нахрена его вообще печь
1
1
1
Попразендовна• 29 мая в 10:44
Ответ дляЯ погнала
Безкоштовно не роздають?
В нас під кінець недільного базару, близько 13_14, годин продавці м´яса залишають на прилавках недопродане
6
Анонім Секретар• 29 мая в 10:44
Ответ дляДевальвация
Не зрозуміла за вас порадіти чи поспівчувати? Бо ми їли голову і смажили на смальці в 90х, коли була печаль з грошима і рівень життя пробивав дно. Це вже ми до такого рівня навоювалися? Норм, далі буде. Що там кацапи, з голоду пузнуть?
Да именно к этому все и пришло у многих.
Лорка-хлорка• 29 мая в 10:44
Ответ дляПопразендовна
Та і по 15 є. Миколаїв. В різних регіонах різна ціна на сало. під Києвом ще тиждень назад була купувала крижочок по 150, а тут мало в середньому 100-120, гарна підчеревина по 150, але тверда шкірнка
Ну і ціни!
Я шматочок, якось взяла копченого, то смакую по 1 см
Я шматочок, якось взяла копченого, то смакую по 1 см
Попразендовна• 29 мая в 10:45
Ответ дляЗновЗдоров
И в придачу с языком. Верим, охотно верим.
Вірно, зараз голови свинячі без язиків продають, буває і вуха окремо і щоки. Залежить від продавця і регіону
3
Попразендовна• 29 мая в 10:45
Ответ для04214
Те, що ви не розумієтесь. На смальці найкраще і найсмачніше пісочне тісто
І тертий пиріг, і флодні
Девальвация• 29 мая в 10:46
Ответ дляПопразендовна
Та і по 15 є. Миколаїв. В різних регіонах різна ціна на сало. під Києвом ще тиждень назад була купувала крижочок по 150, а тут мало в середньому 100-120, гарна підчеревина по 150, але тверда шкірнка
Під яким києвом такі ціни на сало? Обухів минулі вихідні, 250підчеревина, 450грн генеральське.
3
2
УжеВотДа• 29 мая в 10:46
Ответ дляЗлюка-закусюка
Без запаху,середове сало називається.Воно в випічку дуже добре
Аж блювати захотілося. Хтось реально їсть таку гидоту? Краще вже на воді дріжджове тісто, ніж таке...
3
1
5
11
Люблю Украину• 29 мая в 10:46
Ответ дляВельшановна
Сейчас свиные головы маленькие продают. Я раз на 3 кг купила.
У нас вьетнамские поросята, так там и то голова тяжелее.
4
Попразендовна• 29 мая в 10:48
Ответ дляДевальвация
Під яким києвом такі ціни на сало? Обухів минулі вихідні, 250підчеревина, 450грн генеральське.
Я купувала в Борисполі. Вартість підчеревини не питала, купила крижочок по 150. А в Миколаєві (тут зараз живу) сало, підчеревина дешевше набагато, але мені не подобається, що шкірка не
розпарена як в нас. Тут і клубніка вже від 160. І молоко домашнє ще по 35 з а літр і обезжирений домашній творог по 100
розпарена як в нас. Тут і клубніка вже від 160. І молоко домашнє ще по 35 з а літр і обезжирений домашній творог по 100
Лорка-хлорка• 29 мая в 10:48
Ответ дляМerida
Читайте этикетки. Животный жир
Чаще комбинированный жир. В медовике рошеновском был раньше. Чтоб конкретно. Сейчас не знаю.
Чаще комбинированный жир. В медовике рошеновском был раньше. Чтоб конкретно. Сейчас не знаю.
Я аж загуглила, знайшла лише наполеон на смальці, коржі
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу