sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Вторые блюда
anonim_146
Невгамовна шахиня• Изменено 11 июня в 12:55

Подкажите проверенный рецепт теста на вареники

Не паровые, а те что в воде варить, чтоб и эластичное и не разваривалось. Спасибо.
17 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_204
Жена брата Админа• 11 июня в 12:55
1
Послушаю )
anonim_46
Ясамаякрасивая)• 11 июня в 12:55
2
Вода, борошно, ложка олії
like 2 dislike 4
anonim_91
УжеВотДа• 11 июня в 12:55
3
Тест на вареники успешно пройден
clown_face 2
anonim_150
Цвірінь• 11 июня в 12:59
4
Вода, яйцо, мука.
anonim_63
Дама-мадама• 11 июня в 13:00
5
Как это тест на вареники?
anonim_206
Вимагаю спілкування• 11 июня в 13:01
6
Завжди роблю пельмені та вареники на заварному тісті.
Тонесенько розкатується, не рветься, не розлазиться, добре тримає начинку, не тріскається в морозилці.
Ось так виглядає.

Окріп/мука - 1:3, 3 ст.л олії, 1 ч.л солі, 1 ч.л цукру.
Муку просіяти, додати сіль та цукор, зробити заглиблення, вилити олію та окріп. Замішати спочатку ложкою, потім хв 5 вимісити руками.
Загорнути в плівку або пакет і залишити до повного охолодження (хв на 25-30).
Все, можна працювати.
attached-photo
like 2 heart 1
anonim_166
Готова до другої• 11 июня в 13:03
7
Всю жизнь делаем только на кефире. С яйцом или без. И так и так хороши.
attached-photo
attached-photo
clown_face 3 heart 3
anonim_107
Тётя Хрюша• 11 июня в 13:04
8
Борошно змішати з підсоленою водою, додати трішки олії
dislike 2 like 2
anonim_122
Незламна• 11 июня в 13:10
9
років 5 тому спробувала готувати вареники на дріжджовому тісті. з тих пір тільки так і готую
anonim_57
Аль де Барановна• 11 июня в 13:12
10
Спробуйте вареники на сирному тісті, виходять дуже пухкі і смачні. Це найфсмачніші вареники, які я пробувала.
250 гр сиру
4 шт яєць
1 ст цукру (для солодких вареників)
1 ч. л. соди
1 ч. л. солі
борошно скільки візьме (приблизно 3 ст)
Яйця розтиерти з цукром, додати сир і все інше, замісити тісто, зробити джгутики, нарізати порційні шматочки і скатати кульки. Ліпити прямо в руках, без скалки, тісто дуже ніжне. Варити 5-7 хв на пару. Підходять дуже добре, тому робити потрібно менше і на марлю класти не більше 4 шт. Виходить десь 16 штук. Найкраще робити з полуницею, додаючи трохи сахару в кожен вареник. З сиром не вийде, потечуть.
heart 3 dislike 2
anonim_146
автор Невгамовна шахиня • 11 июня в 13:27
11
Ответ дляНезламна
років 5 тому спробувала готувати вареники на дріжджовому тісті. з тих пір тільки так і готую
так це ж ті що на пару готують
anonim_146
автор Невгамовна шахиня • 11 июня в 13:28
12
Ответ дляВимагаю спілкування
Завжди роблю пельмені та вареники на заварному тісті.
Тонесенько розкатується, не рветься, не розлазиться, добре тримає начинку, не тріскається в морозилці.
Ось так виглядає.

Окріп/мука - 1:3, 3 ст.л олії, 1 ч.л солі, 1 ч.л цукру.
Муку просіяти, додати сіль та цукор, зробити заглиблення, вилити олію та окріп. Замішати спочатку ложкою, потім хв 5 вимісити руками.
Загорнути в плівку або пакет і залишити до повного охолодження (хв на 25-30).
Все, можна працювати.
такі гарні
heart 1
anonim_179
Кидстаффовна• 11 июня в 13:28
13
Готувала по цьому рецепту 2 рази. гарні і після заморозки
attached-photo
like 1
anonim_122
Незламна• 11 июня в 13:33
14
Ответ дляНевгамовна шахиня
так це ж ті що на пару готують
я варю в воді
anonim_65
Прилипало• 11 июня в 19:08
15
Ответ дляВимагаю спілкування
Завжди роблю пельмені та вареники на заварному тісті.
Тонесенько розкатується, не рветься, не розлазиться, добре тримає начинку, не тріскається в морозилці.
Ось так виглядає.

Окріп/мука - 1:3, 3 ст.л олії, 1 ч.л солі, 1 ч.л цукру.
Муку просіяти, додати сіль та цукор, зробити заглиблення, вилити олію та окріп. Замішати спочатку ложкою, потім хв 5 вимісити руками.
Загорнути в плівку або пакет і залишити до повного охолодження (хв на 25-30).
Все, можна працювати.
А скільки хв варити вареники, якщо на заварному?
anonim_206
Вимагаю спілкування• 11 июня в 19:23
16
Ответ дляПрилипало
А скільки хв варити вареники, якщо на заварному?
На середньому вогні десь хвилини 4-5 після закипання. Але як можна точно сказати? Товщина тіста може бути різною, то і час тоді різний.
like 1
anonim_55
Мира всем• 16 июня в 11:50
17
Я на заварному тісті готую всі солодкі вареники так, як вони спливають то не більше 4-5 хв. Потім викладаю їх з каструлі на кухонну поверхню, щоб вода стекла, і вже коли перекидаю їх в миску, то трохи присипаю цукровою пудрою і мішаю (подкидаю і мішаю)
heart 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff