Невгамовна шахиня• Изменено 11 июня в 12:55
Подкажите проверенный рецепт теста на вареники
Не паровые, а те что в воде варить, чтоб и эластичное и не разваривалось. Спасибо.
Вимагаю спілкування• 11 июня в 13:01
Завжди роблю пельмені та вареники на заварному тісті.
Тонесенько розкатується, не рветься, не розлазиться, добре тримає начинку, не тріскається в морозилці.
Ось так виглядає.
Окріп/мука - 1:3, 3 ст.л олії, 1 ч.л солі, 1 ч.л цукру.
Муку просіяти, додати сіль та цукор, зробити заглиблення, вилити олію та окріп. Замішати спочатку ложкою, потім хв 5 вимісити руками.
Загорнути в плівку або пакет і залишити до повного охолодження (хв на 25-30).
Все, можна працювати.
Тонесенько розкатується, не рветься, не розлазиться, добре тримає начинку, не тріскається в морозилці.
Ось так виглядає.
Окріп/мука - 1:3, 3 ст.л олії, 1 ч.л солі, 1 ч.л цукру.
Муку просіяти, додати сіль та цукор, зробити заглиблення, вилити олію та окріп. Замішати спочатку ложкою, потім хв 5 вимісити руками.
Загорнути в плівку або пакет і залишити до повного охолодження (хв на 25-30).
Все, можна працювати.
2
1
Готова до другої• 11 июня в 13:03
3
3
Незламна• 11 июня в 13:10
років 5 тому спробувала готувати вареники на дріжджовому тісті. з тих пір тільки так і готую
Аль де Барановна• 11 июня в 13:12
Спробуйте вареники на сирному тісті, виходять дуже пухкі і смачні. Це найфсмачніші вареники, які я пробувала.
250 гр сиру
4 шт яєць
1 ст цукру (для солодких вареників)
1 ч. л. соди
1 ч. л. солі
борошно скільки візьме (приблизно 3 ст)
Яйця розтиерти з цукром, додати сир і все інше, замісити тісто, зробити джгутики, нарізати порційні шматочки і скатати кульки. Ліпити прямо в руках, без скалки, тісто дуже ніжне. Варити 5-7 хв на пару. Підходять дуже добре, тому робити потрібно менше і на марлю класти не більше 4 шт. Виходить десь 16 штук. Найкраще робити з полуницею, додаючи трохи сахару в кожен вареник. З сиром не вийде, потечуть.
250 гр сиру
4 шт яєць
1 ст цукру (для солодких вареників)
1 ч. л. соди
1 ч. л. солі
борошно скільки візьме (приблизно 3 ст)
Яйця розтиерти з цукром, додати сир і все інше, замісити тісто, зробити джгутики, нарізати порційні шматочки і скатати кульки. Ліпити прямо в руках, без скалки, тісто дуже ніжне. Варити 5-7 хв на пару. Підходять дуже добре, тому робити потрібно менше і на марлю класти не більше 4 шт. Виходить десь 16 штук. Найкраще робити з полуницею, додаючи трохи сахару в кожен вареник. З сиром не вийде, потечуть.
3
2
автор
Невгамовна шахиня
• 11 июня в 13:27
Ответ дляНезламна
років 5 тому спробувала готувати вареники на дріжджовому тісті. з тих пір тільки так і готую
так це ж ті що на пару готують
автор
Невгамовна шахиня
• 11 июня в 13:28
Ответ дляВимагаю спілкування
Завжди роблю пельмені та вареники на заварному тісті.
Тонесенько розкатується, не рветься, не розлазиться, добре тримає начинку, не тріскається в морозилці.
Ось так виглядає.
Окріп/мука - 1:3, 3 ст.л олії, 1 ч.л солі, 1 ч.л цукру.
Муку просіяти, додати сіль та цукор, зробити заглиблення, вилити олію та окріп. Замішати спочатку ложкою, потім хв 5 вимісити руками.
Загорнути в плівку або пакет і залишити до повного охолодження (хв на 25-30).
Все, можна працювати.
Тонесенько розкатується, не рветься, не розлазиться, добре тримає начинку, не тріскається в морозилці.
Ось так виглядає.
Окріп/мука - 1:3, 3 ст.л олії, 1 ч.л солі, 1 ч.л цукру.
Муку просіяти, додати сіль та цукор, зробити заглиблення, вилити олію та окріп. Замішати спочатку ложкою, потім хв 5 вимісити руками.
Загорнути в плівку або пакет і залишити до повного охолодження (хв на 25-30).
Все, можна працювати.
такі гарні
1
Незламна• 11 июня в 13:33
Ответ дляНевгамовна шахиня
так це ж ті що на пару готують
я варю в воді
Прилипало• 11 июня в 19:08
Ответ дляВимагаю спілкування
Завжди роблю пельмені та вареники на заварному тісті.
Тонесенько розкатується, не рветься, не розлазиться, добре тримає начинку, не тріскається в морозилці.
Ось так виглядає.
Окріп/мука - 1:3, 3 ст.л олії, 1 ч.л солі, 1 ч.л цукру.
Муку просіяти, додати сіль та цукор, зробити заглиблення, вилити олію та окріп. Замішати спочатку ложкою, потім хв 5 вимісити руками.
Загорнути в плівку або пакет і залишити до повного охолодження (хв на 25-30).
Все, можна працювати.
Тонесенько розкатується, не рветься, не розлазиться, добре тримає начинку, не тріскається в морозилці.
Ось так виглядає.
Окріп/мука - 1:3, 3 ст.л олії, 1 ч.л солі, 1 ч.л цукру.
Муку просіяти, додати сіль та цукор, зробити заглиблення, вилити олію та окріп. Замішати спочатку ложкою, потім хв 5 вимісити руками.
Загорнути в плівку або пакет і залишити до повного охолодження (хв на 25-30).
Все, можна працювати.
А скільки хв варити вареники, якщо на заварному?
Вимагаю спілкування• 11 июня в 19:23
Ответ дляПрилипало
А скільки хв варити вареники, якщо на заварному?
На середньому вогні десь хвилини 4-5 після закипання. Але як можна точно сказати? Товщина тіста може бути різною, то і час тоді різний.
1
Мира всем• 16 июня в 11:50
Я на заварному тісті готую всі солодкі вареники так, як вони спливають то не більше 4-5 хв. Потім викладаю їх з каструлі на кухонну поверхню, щоб вода стекла, і вже коли перекидаю їх в миску, то трохи присипаю цукровою пудрою і мішаю (подкидаю і мішаю)
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу