Новопоштинская• 19 июня в 09:55
Що можна приготувати з вирізки свинина?
3
4есотка• 19 июня в 10:01
та що завгодно
посмажити стейки
відбивні
порізати зробити з овочами
фарш - котлети, тефтелі як начинка до млинців чи овочів (в капусту начинити чи в кабачок)
тонко нарізати - сіль перець . на пательню покласти зверху тоненько цибульку . і тонким шаром йогурт (додаю в нього сіль, жовток, гірчицю і каррі )+ сир твердий чи моцарела. на маленькому вогні готувати під кришкою хвилин 30. масла не треба.
в кінці я кришку відкриваю роблю великий вогонь буквально пару хвилин щоб трошки румяні були знизу.
мої уплітають кілограмами таке )))
посмажити стейки
відбивні
порізати зробити з овочами
фарш - котлети, тефтелі як начинка до млинців чи овочів (в капусту начинити чи в кабачок)
тонко нарізати - сіль перець . на пательню покласти зверху тоненько цибульку . і тонким шаром йогурт (додаю в нього сіль, жовток, гірчицю і каррі )+ сир твердий чи моцарела. на маленькому вогні готувати під кришкою хвилин 30. масла не треба.
в кінці я кришку відкриваю роблю великий вогонь буквально пару хвилин щоб трошки румяні були знизу.
мої уплітають кілограмами таке )))
1
Ума Палата• 19 июня в 10:03
Ответ для4есотка
та що завгодно
посмажити стейки
відбивні
порізати зробити з овочами
фарш - котлети, тефтелі як начинка до млинців чи овочів (в капусту начинити чи в кабачок)
тонко нарізати - сіль перець . на пательню покласти зверху тоненько цибульку . і тонким шаром йогурт (додаю в нього сіль, жовток, гірчицю і каррі )+ сир твердий чи моцарела. на маленькому вогні готувати під кришкою хвилин 30. масла не треба.
в кінці я кришку відкриваю роблю великий вогонь буквально пару хвилин щоб трошки румяні були знизу.
мої уплітають кілограмами таке )))
посмажити стейки
відбивні
порізати зробити з овочами
фарш - котлети, тефтелі як начинка до млинців чи овочів (в капусту начинити чи в кабачок)
тонко нарізати - сіль перець . на пательню покласти зверху тоненько цибульку . і тонким шаром йогурт (додаю в нього сіль, жовток, гірчицю і каррі )+ сир твердий чи моцарела. на маленькому вогні готувати під кришкою хвилин 30. масла не треба.
в кінці я кришку відкриваю роблю великий вогонь буквально пару хвилин щоб трошки румяні були знизу.
мої уплітають кілограмами таке )))
Цікаво з йогуртом
4есотка• 19 июня в 10:05
Ответ дляУма Палата
Цікаво з йогуртом
так, майонез не викорристовую вже давно. домашній інколи готую - але це дуже жирно(
тому йогурт.
ще в мене є згущувач Ксантанова камідь - буквально на кінчику ножа і це все блендером. виходить густючий )))
тому йогурт.
ще в мене є згущувач Ксантанова камідь - буквально на кінчику ножа і це все блендером. виходить густючий )))
Ума Палата• 19 июня в 10:07
Ответ для4есотка
так, майонез не викорристовую вже давно. домашній інколи готую - але це дуже жирно(
тому йогурт.
ще в мене є згущувач Ксантанова камідь - буквально на кінчику ножа і це все блендером. виходить густючий )))
тому йогурт.
ще в мене є згущувач Ксантанова камідь - буквально на кінчику ножа і це все блендером. виходить густючий )))
Зрозуміло. Я тільки для маринування іноді й використовую трохи майонезу. Нічого в тому поганого не бачу
Яжбоматусяблін• 19 июня в 10:24
Ответ для4есотка
та що завгодно
посмажити стейки
відбивні
порізати зробити з овочами
фарш - котлети, тефтелі як начинка до млинців чи овочів (в капусту начинити чи в кабачок)
тонко нарізати - сіль перець . на пательню покласти зверху тоненько цибульку . і тонким шаром йогурт (додаю в нього сіль, жовток, гірчицю і каррі )+ сир твердий чи моцарела. на маленькому вогні готувати під кришкою хвилин 30. масла не треба.
в кінці я кришку відкриваю роблю великий вогонь буквально пару хвилин щоб трошки румяні були знизу.
мої уплітають кілограмами таке )))
посмажити стейки
відбивні
порізати зробити з овочами
фарш - котлети, тефтелі як начинка до млинців чи овочів (в капусту начинити чи в кабачок)
тонко нарізати - сіль перець . на пательню покласти зверху тоненько цибульку . і тонким шаром йогурт (додаю в нього сіль, жовток, гірчицю і каррі )+ сир твердий чи моцарела. на маленькому вогні готувати під кришкою хвилин 30. масла не треба.
в кінці я кришку відкриваю роблю великий вогонь буквально пару хвилин щоб трошки румяні були знизу.
мої уплітають кілограмами таке )))
последний вариант-это типа запеканки на сковороде? мясо/лук/заливка/сыр ? а как низ не горит без масла?
4есотка• 19 июня в 10:29
Ответ дляЯжбоматусяблін
последний вариант-это типа запеканки на сковороде? мясо/лук/заливка/сыр ? а как низ не горит без масла?
ні, йогурт+жовток + спеції виходить густий. ніяк на заливку не схоже.
мясо по французьки - точна копія тільки не на мойнезі.
мясо не горить. якщо що то в мене звичайні сковорідки тефаль і біол. не за 100тисяч )))
так само я готую і філе куряче. моїм дуже подобається (син взагалі і досі думає що це майонез )))))
мясо по французьки - точна копія тільки не на мойнезі.
мясо не горить. якщо що то в мене звичайні сковорідки тефаль і біол. не за 100тисяч )))
так само я готую і філе куряче. моїм дуже подобається (син взагалі і досі думає що це майонез )))))
автор
Новопоштинская
• 19 июня в 10:48
Ответ для4есотка
та що завгодно
посмажити стейки
відбивні
порізати зробити з овочами
фарш - котлети, тефтелі як начинка до млинців чи овочів (в капусту начинити чи в кабачок)
тонко нарізати - сіль перець . на пательню покласти зверху тоненько цибульку . і тонким шаром йогурт (додаю в нього сіль, жовток, гірчицю і каррі )+ сир твердий чи моцарела. на маленькому вогні готувати під кришкою хвилин 30. масла не треба.
в кінці я кришку відкриваю роблю великий вогонь буквально пару хвилин щоб трошки румяні були знизу.
мої уплітають кілограмами таке )))
посмажити стейки
відбивні
порізати зробити з овочами
фарш - котлети, тефтелі як начинка до млинців чи овочів (в капусту начинити чи в кабачок)
тонко нарізати - сіль перець . на пательню покласти зверху тоненько цибульку . і тонким шаром йогурт (додаю в нього сіль, жовток, гірчицю і каррі )+ сир твердий чи моцарела. на маленькому вогні готувати під кришкою хвилин 30. масла не треба.
в кінці я кришку відкриваю роблю великий вогонь буквально пару хвилин щоб трошки румяні були знизу.
мої уплітають кілограмами таке )))
Як апетитно 👍
автор
Новопоштинская
• 19 июня в 12:09
Ответ дляАкукарача
Хіба у свині є вирізка?
Отакої? Звісно!!!
Акукарача• 19 июня в 12:24
Ответ дляНовопоштинская
Отакої? Звісно!!!
Те, що ви називаєте вирізкою - це корейка. Вирізка є лише у яловичини.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу