sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Мясо, Птица
anonim_10
Новопоштинская• 19 июня в 09:55

Що можна приготувати з вирізки свинина?

woman_facepalming 3
13 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_103
Ума Палата• 19 июня в 09:58
1
Шніцелі, запекти, стейки. Багато чого
anonim_89
4есотка• 19 июня в 10:01
2
та що завгодно
посмажити стейки
відбивні
порізати зробити з овочами
фарш - котлети, тефтелі як начинка до млинців чи овочів (в капусту начинити чи в кабачок)
тонко нарізати - сіль перець . на пательню покласти зверху тоненько цибульку . і тонким шаром йогурт (додаю в нього сіль, жовток, гірчицю і каррі )+ сир твердий чи моцарела. на маленькому вогні готувати під кришкою хвилин 30. масла не треба.
в кінці я кришку відкриваю роблю великий вогонь буквально пару хвилин щоб трошки румяні були знизу.
мої уплітають кілограмами таке )))
heart 1
anonim_103
Ума Палата• 19 июня в 10:03
3
Ответ для4есотка
та що завгодно
посмажити стейки
відбивні
порізати зробити з овочами
фарш - котлети, тефтелі як начинка до млинців чи овочів (в капусту начинити чи в кабачок)
тонко нарізати - сіль перець . на пательню покласти зверху тоненько цибульку . і тонким шаром йогурт (додаю в нього сіль, жовток, гірчицю і каррі )+ сир твердий чи моцарела. на маленькому вогні готувати під кришкою хвилин 30. масла не треба.
в кінці я кришку відкриваю роблю великий вогонь буквально пару хвилин щоб трошки румяні були знизу.
мої уплітають кілограмами таке )))
Цікаво з йогуртом
anonim_89
4есотка• 19 июня в 10:05
4
Ответ дляУма Палата
Цікаво з йогуртом
так, майонез не викорристовую вже давно. домашній інколи готую - але це дуже жирно(
тому йогурт.
ще в мене є згущувач Ксантанова камідь - буквально на кінчику ножа і це все блендером. виходить густючий )))
anonim_103
Ума Палата• 19 июня в 10:07
5
Ответ для4есотка
так, майонез не викорристовую вже давно. домашній інколи готую - але це дуже жирно(
тому йогурт.
ще в мене є згущувач Ксантанова камідь - буквально на кінчику ножа і це все блендером. виходить густючий )))
Зрозуміло. Я тільки для маринування іноді й використовую трохи майонезу. Нічого в тому поганого не бачу
anonim_65
Непозбувна Бентега• 19 июня в 10:11
6
М´ясо по-французьки
anonim_117
Яжбоматусяблін• 19 июня в 10:24
7
Ответ для4есотка
та що завгодно
посмажити стейки
відбивні
порізати зробити з овочами
фарш - котлети, тефтелі як начинка до млинців чи овочів (в капусту начинити чи в кабачок)
тонко нарізати - сіль перець . на пательню покласти зверху тоненько цибульку . і тонким шаром йогурт (додаю в нього сіль, жовток, гірчицю і каррі )+ сир твердий чи моцарела. на маленькому вогні готувати під кришкою хвилин 30. масла не треба.
в кінці я кришку відкриваю роблю великий вогонь буквально пару хвилин щоб трошки румяні були знизу.
мої уплітають кілограмами таке )))
последний вариант-это типа запеканки на сковороде? мясо/лук/заливка/сыр ? а как низ не горит без масла?
anonim_89
4есотка• 19 июня в 10:29
8
Ответ дляЯжбоматусяблін
последний вариант-это типа запеканки на сковороде? мясо/лук/заливка/сыр ? а как низ не горит без масла?
ні, йогурт+жовток + спеції виходить густий. ніяк на заливку не схоже.
мясо по французьки - точна копія тільки не на мойнезі.
мясо не горить. якщо що то в мене звичайні сковорідки тефаль і біол. не за 100тисяч )))
так само я готую і філе куряче. моїм дуже подобається (син взагалі і досі думає що це майонез )))))
anonim_27
Пишу_граммотно!• 19 июня в 10:38
9
Я сыро- явленное мясо делаю
anonim_10
автор Новопоштинская • 19 июня в 10:48
10
Ответ для4есотка
та що завгодно
посмажити стейки
відбивні
порізати зробити з овочами
фарш - котлети, тефтелі як начинка до млинців чи овочів (в капусту начинити чи в кабачок)
тонко нарізати - сіль перець . на пательню покласти зверху тоненько цибульку . і тонким шаром йогурт (додаю в нього сіль, жовток, гірчицю і каррі )+ сир твердий чи моцарела. на маленькому вогні готувати під кришкою хвилин 30. масла не треба.
в кінці я кришку відкриваю роблю великий вогонь буквально пару хвилин щоб трошки румяні були знизу.
мої уплітають кілограмами таке )))
Як апетитно 👍
anonim_166
Акукарача• 19 июня в 11:32
11
Хіба у свині є вирізка?
woman_facepalming 3
anonim_10
автор Новопоштинская • 19 июня в 12:09
12
Ответ дляАкукарача
Хіба у свині є вирізка?
Отакої? Звісно!!!
anonim_166
Акукарача• 19 июня в 12:24
13
Ответ дляНовопоштинская
Отакої? Звісно!!!
Те, що ви називаєте вирізкою - це корейка. Вирізка є лише у яловичини.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff