Трусиковед• 11 июля в 20:39
Куди прилаштувати сир?
Дівчата, є в кого ідея/рецепт, куди прилаштувати шматок твердого сиру грамів 400? Може є якісь у когось з вас улюблені і перевірені рецепти булочок чи печива?
Для випічки норм буде, а так він трохи "загубився" у холодильнику😅, їсти таким, як є, вже не будемо.
Для випічки норм буде, а так він трохи "загубився" у холодильнику😅, їсти таким, як є, вже не будемо.
Укр_жіночка• 11 июля в 20:40
Ну то вже що вам подобається. Загугліть. Піца, м´ясо. Та люба випічка
3
автор
Трусиковед
• 11 июля в 20:46
Ответ дляУкр_жіночка
Ну то вже що вам подобається. Загугліть. Піца, м´ясо. Та люба випічка
Піцу і мясо по-французьки у нас ніхто не їстиме, не люблять. Мені б щось інше, але щоб був перевірений рецепт.
4
Квітка папороті• 11 июля в 20:47
Піца, мясо по французькі, лаваш з сиром і грибами, хачапурі, лазанью, на крайняк натерти і заморозить.
автор
Трусиковед
• 11 июля в 20:48
Ответ дляСиджу тихенько
Сырные шарики все любят.
Вперше чую. Що це?
Да, я блондинка!• 11 июля в 20:52
Натерти і в морозилку. Потім використаєте на піцу, на кіш, на соуси.
Або можете модний інста рецепт відтворити - на пергамент викласти порізані тонкими слайсами цукіні або кабачок, посолити-поперчити, і зверху засипати сиром. І в духовку на невисоку температуру до висихання. Потім замість чіпсів або як основу для сендвічу.
Саме не робила, тільки бачила)
Або можете модний інста рецепт відтворити - на пергамент викласти порізані тонкими слайсами цукіні або кабачок, посолити-поперчити, і зверху засипати сиром. І в духовку на невисоку температуру до висихання. Потім замість чіпсів або як основу для сендвічу.
Саме не робила, тільки бачила)
Сиджу тихенько• 11 июля в 20:55
Ответ дляТрусиковед
А робити їх як?
Я ж не знаю какой там сыр, я обычно к какому-то обычному сыру моцареллы немного добавляю, 2 яйца, чуть муки, чтобы шарики лепились, специи можно. Панировка и фритюр.
автор
Трусиковед
• 11 июля в 21:02
Ответ дляЛЮБА
Натереть и заморозить , при необходимости брать нужное количество
Та куди його з морозилки...
3
Разгуляшка• 11 июля в 21:09
Типу хачапурі.
На деко шмат листкового тіста.
Начинка -тертий сир (можна декілька різних і не лише тверді-адигейський, сулугуні), спеції (хмелі-сунелі), зелень.
Накрити другим шматком тіста, защипати краї, змастити яйцем, наколоти виделкою дірочок, присипати кунжутом.
Пекти до гарного золотавого кольору.
Якщо поверхня нерівно підійметься не переймайтесь-опуститься при вистиганні.
Потім нарізати порційними шматками.
Можна зберігати в холодильнику і розігріти коли треба, але звісно свіжий смачніше.
На деко шмат листкового тіста.
Начинка -тертий сир (можна декілька різних і не лише тверді-адигейський, сулугуні), спеції (хмелі-сунелі), зелень.
Накрити другим шматком тіста, защипати краї, змастити яйцем, наколоти виделкою дірочок, присипати кунжутом.
Пекти до гарного золотавого кольору.
Якщо поверхня нерівно підійметься не переймайтесь-опуститься при вистиганні.
Потім нарізати порційними шматками.
Можна зберігати в холодильнику і розігріти коли треба, але звісно свіжий смачніше.
1
Латексне альтер ЕГО• 11 июля в 21:32
Натереть и заморозить. Посыпать омлет, макароны, горячие бутерброды, запеченная картошка с сыром (там много нужно!), пирожки слоеные с сыром + зелень, сыр + мясо, сыр + яйца, добавлять в котлеты...
автор
Трусиковед
• 11 июля в 23:23
Ответ дляЛЮБА
Куда угодно- соусы, пицца, горячие бутерброды , в тесто , начинки , омлет …
О! Гарячі бутерброди!
Дякую, забула про них.+
Дякую, забула про них.+
автор
Трусиковед
• 11 июля в 23:25
Ответ дляСадова гойдалка
Я думала, у вас його 5 кг як мінімум, а тут всього 400 гр😂
Ви купляєте сир по 5 кг одночасно?
Садова гойдалка• 11 июля в 23:46
Ответ дляТрусиковед
Ви купляєте сир по 5 кг одночасно?
Ні, звісно. Але я завжди знаю, що зробити зі шматком 400 гр😂
Рву и мечу• 12 июля в 19:24
Ответ дляТрусиковед
Ви купляєте сир по 5 кг одночасно?
Використали ? Можу дати рецепт смачної страви з сиром . Легко, ситно і смачно
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу