Най хоч раз• 09 августа в 09:28
Можно ли жарить на оливковом масле или я отравлю семью?
1
Точу ляси• 09 августа в 09:30
По-вашему, в Италии подсолнечное для жарки покупают?)) Весь мир на оливковом жарит и жив)
4
Куда ж без меня• 09 августа в 09:32
Смажити взагалі не варто але якщо вже ніяк то краще на олії з високою точкою димлення. Також топлене масло і смалець
1
2
Завтра не пью• 09 августа в 09:35
Ответ дляКуда ж без меня
Смажити взагалі не варто але якщо вже ніяк то краще на олії з високою точкою димлення. Також топлене масло і смалець
Чому не варто?
Куда ж без меня• 09 августа в 09:37
Ответ дляЗавтра не пью
Чому не варто?
Смаження може призвести до утворення альдегідів, канцерогенів та інших шкідливих сполук, які можуть негативно впливати на здоров´я, зокрема, збільшувати ризик серцево-судинних та онкологічних захворювань.
1
Завтра не пью• 09 августа в 09:42
Ответ дляКуда ж без меня
Смаження може призвести до утворення альдегідів, канцерогенів та інших шкідливих сполук, які можуть негативно впливати на здоров´я, зокрема, збільшувати ризик серцево-судинних та онкологічних захворювань.
Все може впливати навіть повітря і ключове слово ´може´. Я вважаю що треба робити все в міру, не зловживати. А природу виникнення раку ще не вивчили тому смажте коли вам хочеться картоплі і не читайте дурниць.
9
Куда ж без меня• 09 августа в 09:48
Ответ дляЗавтра не пью
Все може впливати навіть повітря і ключове слово ´може´. Я вважаю що треба робити все в міру, не зловживати. А природу виникнення раку ще не вивчили тому смажте коли вам хочеться картоплі і не читайте дурниць.
Давно вже не вживаю смажених страв, років 15 чи більше. І вся сім´я також. Навіть не хочеться таке їсти
Картопля смажена в принципі не моя їжа і не смачно мені.
Картопля смажена в принципі не моя їжа і не смачно мені.
1
2
1
Завтра не пью• 09 августа в 10:02
Ответ дляКуда ж без меня
Давно вже не вживаю смажених страв, років 15 чи більше. І вся сім´я також. Навіть не хочеться таке їсти
Картопля смажена в принципі не моя їжа і не смачно мені.
Картопля смажена в принципі не моя їжа і не смачно мені.
Ну якщо не подобобаються смажені страви то інша справа, а моя бабуся смажила все життя картопельку та на салці, яка ж це смакота і я люблю.
2
Сиренькая• 09 августа в 10:07
Ответ дляЗавтра не пью
Ну якщо не подобобаються смажені страви то інша справа, а моя бабуся смажила все життя картопельку та на салці, яка ж це смакота і я люблю.
Вкусно, если б ещё жопа не росла
1
Флюорография гуся• 09 августа в 10:13
Ответ дляЗавтра не пью
Ну якщо не подобобаються смажені страви то інша справа, а моя бабуся смажила все життя картопельку та на салці, яка ж це смакота і я люблю.
Так це смакота)) Я вже багато років не їм смажену картоплю, роблю лише дітям і то дуже рідко. А от вчора жарила на окрошку і спробувала, як же це смачно, смак дитинства. Але це лише спробувати, от щоб прямо сісти і їсти її вже не хочеться.
КартаБезКомиссий• 09 августа в 10:16
Ответ дляЗавтра не пью
Все може впливати навіть повітря і ключове слово ´може´. Я вважаю що треба робити все в міру, не зловживати. А природу виникнення раку ще не вивчили тому смажте коли вам хочеться картоплі і не читайте дурниць.
Як це не вивчили? Вірусна природа виникнення раку
Завтра не пью• 09 августа в 10:18
Ответ дляФлюорография гуся
Так це смакота)) Я вже багато років не їм смажену картоплю, роблю лише дітям і то дуже рідко. А от вчора жарила на окрошку і спробувала, як же це смачно, смак дитинства. Але це лише спробувати, от щоб прямо сісти і їсти її вже не хочеться.
Я теж собі відмовляю бо вага після 40 стала рости від усього, а чоловіку готую картоплю і рибу смажену .
Завтра не пью• 09 августа в 10:22
Ответ дляКартаБезКомиссий
Як це не вивчили? Вірусна природа виникнення раку
Де написано? Можливо деякого виду але далеко не всього. Є багато факторів генні мутації, канцерогени ,спосіб життя,спадковість та багато чого іншого, але це тільки ´може´ збільшити ризик.
Куда ж без меня• 09 августа в 10:22
Ответ дляЗавтра не пью
Ну якщо не подобобаються смажені страви то інша справа, а моя бабуся смажила все життя картопельку та на салці, яка ж це смакота і я люблю.
Ні, я таке не їла ніколи.
КартаБезКомиссий• 09 августа в 10:24
Ответ дляЗавтра не пью
Де написано? Можливо деякого виду але далеко не всього. Є багато факторів генні мутації, канцерогени ,спосіб життя,спадковість та багато чого іншого, але це тільки ´може´ збільшити ризик.
Я читала.
ХикориДикори• 09 августа в 11:01
Можно, но лучше и экономнее выбирать для жарки рафинированное оливковое масло или помас.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу