sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Соусы, специи, приправы
anonim_171
Най хоч раз• 09 августа в 09:28

Можно ли жарить на оливковом масле или я отравлю семью?

face_with_tears_of_joy 1
18 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_78
Садоводница• 09 августа в 09:29
1
А почему нельзя? Я всегда жарю
like 1
anonim_131
Точу ляси• 09 августа в 09:30
2
По-вашему, в Италии подсолнечное для жарки покупают?)) Весь мир на оливковом жарит и жив)
like 4
anonim_31
Сиренькая• 09 августа в 09:31
3
Вы её травите уже только потому что жарите.
like 2 dislike 1
anonim_189
Куда ж без меня• 09 августа в 09:32
4
Смажити взагалі не варто але якщо вже ніяк то краще на олії з високою точкою димлення. Також топлене масло і смалець
dislike 1 like 2
anonim_45
Завтра не пью• 09 августа в 09:33
5
Я тільки оливкову і використовую.
like 1
anonim_45
Завтра не пью• 09 августа в 09:35
6
Ответ дляКуда ж без меня
Смажити взагалі не варто але якщо вже ніяк то краще на олії з високою точкою димлення. Також топлене масло і смалець
Чому не варто?
anonim_189
Куда ж без меня• 09 августа в 09:37
7
Ответ дляЗавтра не пью
Чому не варто?
Смаження може призвести до утворення альдегідів, канцерогенів та інших шкідливих сполук, які можуть негативно впливати на здоров´я, зокрема, збільшувати ризик серцево-судинних та онкологічних захворювань.
like 1
anonim_45
Завтра не пью• 09 августа в 09:42
8
Ответ дляКуда ж без меня
Смаження може призвести до утворення альдегідів, канцерогенів та інших шкідливих сполук, які можуть негативно впливати на здоров´я, зокрема, збільшувати ризик серцево-судинних та онкологічних захворювань.
Все може впливати навіть повітря і ключове слово ´може´. Я вважаю що треба робити все в міру, не зловживати. А природу виникнення раку ще не вивчили тому смажте коли вам хочеться картоплі і не читайте дурниць.
like 9
anonim_189
Куда ж без меня• 09 августа в 09:48
9
Ответ дляЗавтра не пью
Все може впливати навіть повітря і ключове слово ´може´. Я вважаю що треба робити все в міру, не зловживати. А природу виникнення раку ще не вивчили тому смажте коли вам хочеться картоплі і не читайте дурниць.
Давно вже не вживаю смажених страв, років 15 чи більше. І вся сім´я також. Навіть не хочеться таке їсти
Картопля смажена в принципі не моя їжа і не смачно мені.
like 1 dislike 2 woman_facepalming 1
anonim_45
Завтра не пью• 09 августа в 10:02
10
Ответ дляКуда ж без меня
Давно вже не вживаю смажених страв, років 15 чи більше. І вся сім´я також. Навіть не хочеться таке їсти
Картопля смажена в принципі не моя їжа і не смачно мені.
Ну якщо не подобобаються смажені страви то інша справа, а моя бабуся смажила все життя картопельку та на салці, яка ж це смакота і я люблю.
like 2
anonim_31
Сиренькая• 09 августа в 10:07
11
Ответ дляЗавтра не пью
Ну якщо не подобобаються смажені страви то інша справа, а моя бабуся смажила все життя картопельку та на салці, яка ж це смакота і я люблю.
Вкусно, если б ещё жопа не росла
face_with_tears_of_joy 1
anonim_132
Флюорография гуся• 09 августа в 10:13
12
Ответ дляЗавтра не пью
Ну якщо не подобобаються смажені страви то інша справа, а моя бабуся смажила все життя картопельку та на салці, яка ж це смакота і я люблю.
Так це смакота)) Я вже багато років не їм смажену картоплю, роблю лише дітям і то дуже рідко. А от вчора жарила на окрошку і спробувала, як же це смачно, смак дитинства. Але це лише спробувати, от щоб прямо сісти і їсти її вже не хочеться.
anonim_28
КартаБезКомиссий• 09 августа в 10:16
13
Ответ дляЗавтра не пью
Все може впливати навіть повітря і ключове слово ´може´. Я вважаю що треба робити все в міру, не зловживати. А природу виникнення раку ще не вивчили тому смажте коли вам хочеться картоплі і не читайте дурниць.
Як це не вивчили? Вірусна природа виникнення раку
anonim_45
Завтра не пью• 09 августа в 10:18
14
Ответ дляФлюорография гуся
Так це смакота)) Я вже багато років не їм смажену картоплю, роблю лише дітям і то дуже рідко. А от вчора жарила на окрошку і спробувала, як же це смачно, смак дитинства. Але це лише спробувати, от щоб прямо сісти і їсти її вже не хочеться.
Я теж собі відмовляю бо вага після 40 стала рости від усього, а чоловіку готую картоплю і рибу смажену .
anonim_45
Завтра не пью• 09 августа в 10:22
15
Ответ дляКартаБезКомиссий
Як це не вивчили? Вірусна природа виникнення раку
Де написано? Можливо деякого виду але далеко не всього. Є багато факторів генні мутації, канцерогени ,спосіб життя,спадковість та багато чого іншого, але це тільки ´може´ збільшити ризик.
anonim_189
Куда ж без меня• 09 августа в 10:22
16
Ответ дляЗавтра не пью
Ну якщо не подобобаються смажені страви то інша справа, а моя бабуся смажила все життя картопельку та на салці, яка ж це смакота і я люблю.
Ні, я таке не їла ніколи.
anonim_28
КартаБезКомиссий• 09 августа в 10:24
17
Ответ дляЗавтра не пью
Де написано? Можливо деякого виду але далеко не всього. Є багато факторів генні мутації, канцерогени ,спосіб життя,спадковість та багато чого іншого, але це тільки ´може´ збільшити ризик.
Я читала.
anonim_209
ХикориДикори• 09 августа в 11:01
18
Можно, но лучше и экономнее выбирать для жарки рафинированное оливковое масло или помас.
like 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff