Манка Я• 16 августа в 17:02
Кінза, запіканка і пиріжки - три питання
1. Кінза - ніколи не куштувала. Для соте з баклажанів краще кінза чи петрушка? Чим відрізняється смак? Бо візуально ці рослини схожі.
2. Скільки манки потрібно на 0.5 кг творога, щоб запіканка була зі смаком молочного сиру, а не манної каші?
3. Як зробити пиріжки, щоб було мало тіста і багато начинки? У нас із мамою була невдала спроба використати менше тіста, але начинка вилізла і підгоріла((( В Мега маркеті колись офігенні пиріжки робили з дуже мало тіста і багато начинки, як такі зробити?
Всім дякую за відповіді і поради!!! 🌹
2. Скільки манки потрібно на 0.5 кг творога, щоб запіканка була зі смаком молочного сиру, а не манної каші?
3. Як зробити пиріжки, щоб було мало тіста і багато начинки? У нас із мамою була невдала спроба використати менше тіста, але начинка вилізла і підгоріла((( В Мега маркеті колись офігенні пиріжки робили з дуже мало тіста і багато начинки, як такі зробити?
Всім дякую за відповіді і поради!!! 🌹
3
6
Реанимация• 16 августа в 17:04
Кинза специфична, ее либо любят, либо ненавидят. В соте лучше ее не надо
1
16
5
автор
Манка Я
• 16 августа в 17:05
Ответ дляСветка-пипетка
Кінза це специфічна трава. Її мало хто вживає
Мабуть все ж варто скуштувати... В рецепті соте йде саме кінза. Але я не уявляю її смак)
1
8
автор
Манка Я
• 16 августа в 17:05
Ответ дляРеанимация
Кинза специфична, ее либо любят, либо ненавидят. В соте лучше ее не надо
Дякую!)
3
1
Ловлю капці• 16 августа в 17:06
1. Кинза
2. Ложки 3, максимум 4. Но я бы остановилась на 3.
3. Не знаю)
2. Ложки 3, максимум 4. Но я бы остановилась на 3.
3. Не знаю)
1
1
1
2
Vita_Nikolaeva• 16 августа в 17:06
сейчас лето - зелень копейки стоит - купите пучок и будут вам впечатления на всю жизнь
по поводу манки -я кладу на глаз
на 500 г творога положила бы не меньше полторы столовые ложки манки
по поводу манки -я кладу на глаз
на 500 г творога положила бы не меньше полторы столовые ложки манки
4
3
1
Ловлю капці• 16 августа в 17:07
Ответ дляМанка Я
Дякую!)
Кинза вообще крутая трава, но именно с баклажанами - это пища богов. Я не любила кинзу всю жизнь, пока в какой-то момент мне не пришла в голову мысль добавить ее в баклажановую икру. И все, любовь на всю жизнь.
1
4
7
сладкий_ноябрь• 16 августа в 17:07
1. Обожнюю кінзу, петрушку вживаю рідко
Ви повинні її спробувати
2. В інчтаграм є янгшеф, там в нього детальний рецепт запіканки творожноі
Ви повинні її спробувати
2. В інчтаграм є янгшеф, там в нього детальний рецепт запіканки творожноі
1
3
Помеха справа• 16 августа в 17:08
Ответ дляМанка Я
Мабуть все ж варто скуштувати... В рецепті соте йде саме кінза. Але я не уявляю її смак)
.
2
1
автор
Манка Я
• 16 августа в 17:08
Ответ дляРеанимация
Автор, а пирожки какие, духовые или жареные?
Печені, з творогом.
1
5
автор
Манка Я
• 16 августа в 17:09
Ответ дляЛовлю капці
1. Кинза
2. Ложки 3, максимум 4. Но я бы остановилась на 3.
3. Не знаю)
2. Ложки 3, максимум 4. Но я бы остановилась на 3.
3. Не знаю)
Дякую!)
3
1
Молчавочка• 16 августа в 17:09
у мене рецепт запіканки на 500г кисломолочного сиру, 2 яйця, 150г сметани, 2 ст.л. масла, 3 ст.л. манки, цукор 0,5 стакану (я беру менше)і ваніль
1
2
2
Ловлю капці• 16 августа в 17:10
Ответ дляПомеха справа
Таки лучше ничем не делиться на Советчице
Это точно)))
1
3
Уходя дверю не хлопать• 16 августа в 17:11
Ответ дляМанка Я
Мабуть все ж варто скуштувати... В рецепті соте йде саме кінза. Але я не уявляю її смак)
Петрушку не покупаю лет 10, а кинзу и базилик постоянно и много. Вкусно, сок лимона добавляет ей вкуса и аромата. Кинза популярна в кавказских блюдах. Петрушка вряд ли заменит ее вкус и аромат.
7
1
автор
Манка Я
• 16 августа в 17:12
Ответ дляVita_Nikolaeva
сейчас лето - зелень копейки стоит - купите пучок и будут вам впечатления на всю жизнь
по поводу манки -я кладу на глаз
на 500 г творога положила бы не меньше полторы столовые ложки манки
по поводу манки -я кладу на глаз
на 500 г творога положила бы не меньше полторы столовые ложки манки
Дякую!) Купила петрушку по 10 грн замість кінзи по 35 грн, а баклажани купувала пізніше спонтанно, бо непогані трапились і дешевше, ніж на ярмарку. Тому й виникло питання)
3
4
Реанимация• 16 августа в 17:12
Ответ дляПомеха справа
Таки лучше ничем не делиться на Советчице
.
Всюди влазю• 16 августа в 17:13
Ответ дляЛовлю капці
Кинза вообще крутая трава, но именно с баклажанами - это пища богов. Я не любила кинзу всю жизнь, пока в какой-то момент мне не пришла в голову мысль добавить ее в баклажановую икру. И все, любовь на всю жизнь.
А я не могла їсти ікру з кінзою, пішла вона в унітаз.
4
3
3
Ловлю капці• 16 августа в 17:14
Ответ дляВсюди влазю
А я не могла їсти ікру з кінзою, пішла вона в унітаз.
Удалено администрацией...
автор
Манка Я
• 16 августа в 17:15
Ответ дляПомеха справа
Таки лучше ничем не делиться на Советчице
Це трохи не той смак, що я хочу відчути, але дякую!)
Всюди влазю• 16 августа в 17:15
Ответ дляЛовлю капці
Удалено администрацией...
Кому я нахамила, кінзі ?
3
6
Зоряний Шлях• 16 августа в 17:15
1. Ненавиджу кінзу, тому нічого радити не буду.
2. 2-3 столові ложки достатньо.
3. Робіть пиріжки з заварного тіста. Воно еластичне, не рветься, гарно заліплюється, і можна розкатати дуже тоненько. Єдине, щоб в начинці не було гострих кутів, щоб не прорвала тоненьке тісто.
Дописую: побачила, що пиріжки хочете печені. Тоді заварне тісто не підійде, воно ідеальне для смажених пиріжків иа чебуреків.
2. 2-3 столові ложки достатньо.
3. Робіть пиріжки з заварного тіста. Воно еластичне, не рветься, гарно заліплюється, і можна розкатати дуже тоненько. Єдине, щоб в начинці не було гострих кутів, щоб не прорвала тоненьке тісто.
Дописую: побачила, що пиріжки хочете печені. Тоді заварне тісто не підійде, воно ідеальне для смажених пиріжків иа чебуреків.
1
1
3
Для меня кинза имеет запах тухлых носков , мужу заходит нормально( у всех людей разные рецепторы восприятия )так что вы бы ее купили и понюхали , перед тем как в еду класть )))
Манку в запеканку творожную не кладу
Начинка должна быть густой и не растекаться ,мясного фарша можно положить много , а вот фруктовая начинка потечет
Манку в запеканку творожную не кладу
Начинка должна быть густой и не растекаться ,мясного фарша можно положить много , а вот фруктовая начинка потечет
1
6
автор
Манка Я
• 16 августа в 17:16
Ответ дляУходя дверю не хлопать
Петрушку не покупаю лет 10, а кинзу и базилик постоянно и много. Вкусно, сок лимона добавляет ей вкуса и аромата. Кинза популярна в кавказских блюдах. Петрушка вряд ли заменит ее вкус и аромат.
Дякую!)
автор
Манка Я
• 16 августа в 17:18
Ответ дляЛовлю капці
Кинза вообще крутая трава, но именно с баклажанами - это пища богов. Я не любила кинзу всю жизнь, пока в какой-то момент мне не пришла в голову мысль добавить ее в баклажановую икру. И все, любовь на всю жизнь.
Ви мене надихнули) Дякую! Куплю кінзу)
2
3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу