sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_180
Манка Я• 16 августа в 17:02

Кінза, запіканка і пиріжки - три питання

1. Кінза - ніколи не куштувала. Для соте з баклажанів краще кінза чи петрушка? Чим відрізняється смак? Бо візуально ці рослини схожі.
2. Скільки манки потрібно на 0.5 кг творога, щоб запіканка була зі смаком молочного сиру, а не манної каші?
3. Як зробити пиріжки, щоб було мало тіста і багато начинки? У нас із мамою була невдала спроба використати менше тіста, але начинка вилізла і підгоріла((( В Мега маркеті колись офігенні пиріжки робили з дуже мало тіста і багато начинки, як такі зробити?
Всім дякую за відповіді і поради!!! 🌹
face_with_tears_of_joy 3 woman_facepalming 6
73 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
anonim_41
Светка-пипетка• 16 августа в 17:04
1
Кінза це специфічна трава. Її мало хто вживає
like 7 heart 5 clown_face 10
anonim_164
Реанимация• 16 августа в 17:04
2
Кинза специфична, ее либо любят, либо ненавидят. В соте лучше ее не надо
heart 1 like 16 dislike 5
anonim_180
автор Манка Я • 16 августа в 17:05
3
Ответ дляСветка-пипетка
Кінза це специфічна трава. Її мало хто вживає
Мабуть все ж варто скуштувати... В рецепті соте йде саме кінза. Але я не уявляю її смак)
face_with_tears_of_joy 1 woman_facepalming 8
anonim_164
Реанимация• 16 августа в 17:05
4
Автор, а пирожки какие, духовые или жареные?
anonim_180
автор Манка Я • 16 августа в 17:05
5
Ответ дляРеанимация
Кинза специфична, ее либо любят, либо ненавидят. В соте лучше ее не надо
Дякую!)
woman_facepalming 3 heart 1
anonim_62
Ловлю капці• 16 августа в 17:06
6
1. Кинза
2. Ложки 3, максимум 4. Но я бы остановилась на 3.
3. Не знаю)
like 1 dislike 1 heart 1 woman_facepalming 2
anonim_17
Астоновитесь!• 16 августа в 17:06
7
Согласна, что не все кинзу любят
heart 1 woman_facepalming 3 like 5
noavatar
Vita_Nikolaeva• 16 августа в 17:06
8
сейчас лето - зелень копейки стоит - купите пучок и будут вам впечатления на всю жизнь

по поводу манки -я кладу на глаз
на 500 г творога положила бы не меньше полторы столовые ложки манки
heart 4 like 3 woman_facepalming 1
anonim_95
Помеха справа• 16 августа в 17:07
9
Таки лучше ничем не делиться на Советчице
heart 1 clown_face 4 dislike 1
anonim_62
Ловлю капці• 16 августа в 17:07
10
Ответ дляМанка Я
Дякую!)
Кинза вообще крутая трава, но именно с баклажанами - это пища богов. Я не любила кинзу всю жизнь, пока в какой-то момент мне не пришла в голову мысль добавить ее в баклажановую икру. И все, любовь на всю жизнь.
heart 1 woman_facepalming 4 like 7
noavatar
сладкий_ноябрь• 16 августа в 17:07
11
1. Обожнюю кінзу, петрушку вживаю рідко
Ви повинні її спробувати
2. В інчтаграм є янгшеф, там в нього детальний рецепт запіканки творожноі
heart 1 woman_facepalming 3
anonim_95
Помеха справа• 16 августа в 17:08
12
Ответ дляМанка Я
Мабуть все ж варто скуштувати... В рецепті соте йде саме кінза. Але я не уявляю її смак)
.
clown_face 2 woman_facepalming 1
anonim_180
автор Манка Я • 16 августа в 17:08
13
Ответ дляРеанимация
Автор, а пирожки какие, духовые или жареные?
Печені, з творогом.
heart 1 woman_facepalming 5
anonim_180
автор Манка Я • 16 августа в 17:09
14
Ответ дляЛовлю капці
1. Кинза
2. Ложки 3, максимум 4. Но я бы остановилась на 3.
3. Не знаю)
Дякую!)
dislike 3 heart 1
anonim_77
Молчавочка• 16 августа в 17:09
15
у мене рецепт запіканки на 500г кисломолочного сиру, 2 яйця, 150г сметани, 2 ст.л. масла, 3 ст.л. манки, цукор 0,5 стакану (я беру менше)і ваніль
like 1 dislike 2 woman_facepalming 2
anonim_62
Ловлю капці• 16 августа в 17:10
16
Ответ дляПомеха справа
Таки лучше ничем не делиться на Советчице
Это точно)))
like 1 clown_face 3
anonim_26
Уходя дверю не хлопать• 16 августа в 17:11
17
Ответ дляМанка Я
Мабуть все ж варто скуштувати... В рецепті соте йде саме кінза. Але я не уявляю її смак)
Петрушку не покупаю лет 10, а кинзу и базилик постоянно и много. Вкусно, сок лимона добавляет ей вкуса и аромата. Кинза популярна в кавказских блюдах. Петрушка вряд ли заменит ее вкус и аромат.
clapping_hands 7 woman_facepalming 1
anonim_164
Реанимация• 16 августа в 17:11
18
Ответ дляМанка Я
Печені, з творогом.
.
anonim_50
Кусюче сонечко• 16 августа в 17:12
19
Кінзу я їм лише сиру, в страву б не клала.
heart 2 dislike 1 woman_facepalming 4 pouting_face 1
anonim_180
автор Манка Я • 16 августа в 17:12
20
Ответ дляVita_Nikolaeva
сейчас лето - зелень копейки стоит - купите пучок и будут вам впечатления на всю жизнь

по поводу манки -я кладу на глаз
на 500 г творога положила бы не меньше полторы столовые ложки манки
Дякую!) Купила петрушку по 10 грн замість кінзи по 35 грн, а баклажани купувала пізніше спонтанно, бо непогані трапились і дешевше, ніж на ярмарку. Тому й виникло питання)
like 3 woman_facepalming 4
anonim_164
Реанимация• 16 августа в 17:12
21
Ответ дляПомеха справа
Таки лучше ничем не делиться на Советчице
.
anonim_35
Всюди влазю• 16 августа в 17:13
22
Ответ дляЛовлю капці
Кинза вообще крутая трава, но именно с баклажанами - это пища богов. Я не любила кинзу всю жизнь, пока в какой-то момент мне не пришла в голову мысль добавить ее в баклажановую икру. И все, любовь на всю жизнь.
А я не могла їсти ікру з кінзою, пішла вона в унітаз.
like 4 woman_facepalming 3 pouting_face 3
anonim_62
Ловлю капці• 16 августа в 17:14
23
Ответ дляВсюди влазю
А я не могла їсти ікру з кінзою, пішла вона в унітаз.
Удалено администрацией...
anonim_180
автор Манка Я • 16 августа в 17:15
24
Ответ дляПомеха справа
Таки лучше ничем не делиться на Советчице
Це трохи не той смак, що я хочу відчути, але дякую!)
anonim_35
Всюди влазю• 16 августа в 17:15
25
Ответ дляЛовлю капці
Удалено администрацией...
Кому я нахамила, кінзі ?
clown_face 3 face_with_tears_of_joy 6
anonim_83
Зоряний Шлях• 16 августа в 17:15
26
1. Ненавиджу кінзу, тому нічого радити не буду.
2. 2-3 столові ложки достатньо.
3. Робіть пиріжки з заварного тіста. Воно еластичне, не рветься, гарно заліплюється, і можна розкатати дуже тоненько. Єдине, щоб в начинці не було гострих кутів, щоб не прорвала тоненьке тісто.

Дописую: побачила, що пиріжки хочете печені. Тоді заварне тісто не підійде, воно ідеальне для смажених пиріжків иа чебуреків.
heart 1 woman_facepalming 1 like 3
noavatar
ЛЮБА• 16 августа в 17:16
27
Для меня кинза имеет запах тухлых носков , мужу заходит нормально( у всех людей разные рецепторы восприятия )так что вы бы ее купили и понюхали , перед тем как в еду класть )))
Манку в запеканку творожную не кладу
Начинка должна быть густой и не растекаться ,мясного фарша можно положить много , а вот фруктовая начинка потечет
heart 1 woman_facepalming 6
anonim_180
автор Манка Я • 16 августа в 17:16
28
Ответ дляУходя дверю не хлопать
Петрушку не покупаю лет 10, а кинзу и базилик постоянно и много. Вкусно, сок лимона добавляет ей вкуса и аромата. Кинза популярна в кавказских блюдах. Петрушка вряд ли заменит ее вкус и аромат.
Дякую!)
anonim_36
Фляшунька• 16 августа в 17:18
29
Ну ваще....Автор, решили батл прям по 3 темам устроить)))?
anonim_180
автор Манка Я • 16 августа в 17:18
30
Ответ дляЛовлю капці
Кинза вообще крутая трава, но именно с баклажанами - это пища богов. Я не любила кинзу всю жизнь, пока в какой-то момент мне не пришла в голову мысль добавить ее в баклажановую икру. И все, любовь на всю жизнь.
Ви мене надихнули) Дякую! Куплю кінзу)
broken_heart 2 heart 3
  • 1
  • 2
  • 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff